5546
  • fhsasa
    most csinálom, kb. 7 perce megy... meddig tart még? :D

bocsi amugy a lámaságért, nem voltam itthon, nincs kedvem qrvasokhsz-t elolvasni
  • Serpa
    km -eket lehet ellátni ?
  • Smuge
    dehogy szar, ez a csapatirányitás kifejezetten kellemes meg ami másba nincs az itt van: hatalmas beláthato játéktér, rétek, erdök , a gaz, napsütés , remegö kéz, pontatlan célzás , ezek az elemek olyan feelinget adnak neki hogy nemigaz :)
  • Captain Sparrow
    télleg szarabb a jaték mint ahogyan beigérték meg mindenki odavolt érte?
  • Smuge
    ja tüzre kapott minden ott fent :)
  • Serpa
    unpack.bat megvolt ?
  • fhsasa
    de
    de ettől még mehetne :D
  • Serpa
    padláson lévő csóka kinyiffant ?
    ^-^
  • Serpa
    nem a ripes van meg ?
  • robotnyk
    nem kifejezetten...
  • Smuge
    Rég voltak képek gondoltam csinalok kettot gyorsan :)

• fhsasa
    az normális, h 700 megát rakott fel amugy? :) nekem kvésnek tűnik
  • fhsasa
    nincs HOODLUM mappám

ezek vannak: animation, cues, help, karmadata, maps, media, music, sound, staticmesh, support, system, texture
  • pluhi
    Furcsa, nálam (Barton 3200+, 512DDR, húzott 9600PRO) tökéletesen megy. Maxon 1024*768-ban simán jó. Meg is lepődtem.
    Tetszik, hogy a fegyverrel célozni kell, különben nem igazán találnak a lövések (úgy értem a válladhoz kell emelni). Az imbolygás simán elmegy szerintem. A grafika nem világbajnok, de okés. Épp csak megkaptam az első emberem, meglátjuk mi sül ki ebből. So far so good.
  • Thanatos
    nem és nem is fog senki...
  • rezsofiz
    Becrackelted? A DVD-n lévő HOODLUM mappábol át kell másolni az exe fájlt a BIA/system alá.
  • fhsasa
    ajjaj sorry a nagy képért :|
  • fhsasa
    SOS, mi a rák ez? :|

• Eisenhower
    a jövőt persze a multira értettem.... ha optimalizálták volna a gammát meg ugy csinálják meg a multit mint pl a codnál akkor no problem..... amugy vki törtel felment már ubis szerverre? ^.^
  • rezsofiz
    Jah
  • Thanatos
    igen, és eddig áll is az álatlánositás, ha nem is reggel de msot te is benyögted hogy igyszarugyszar :DD tény te kcisit más miatt és ez jó pont, fő a változatosság :)
  • Dietrich
    ezért mondtam már 1 éve is a cod-ra...multira készűlt. a single túl rövid hozzá..
  • Serpa
  • Dietrich
    nem név szerint, hanem általánosítottál :)
  • rezsofiz
    Jah mellesleg ha még csinálnának a játékfejlesztő cégek egy nagyon ütős Single Playert is, szart sem érnének vele. Manapság a Multiplayer dominál.
  • Dietrich
    ezt nem ide szántam :)
  • rezsofiz
    Hivatalos megjelenés holnap lesz, igaz mi már jáccunk a warezzel
  • robotnyk
    nemtom, singleben szerintem jó, ha valami miatt nincs jövője, akkor az a multi. nálam meg minden maxon megy, kicsit jobb géppel csak... sazlé :P
  • Dietrich
    vettem egy fasza logitech (OM kivitel szedhetem le a drivert) klavit...na majd beüzemelem ezt is és hátha gyorsabb leszek :D
  • rezsofiz
    Majd ahogy haladsz előre, látni fogod hogy jobb.
  • Eisenhower
  • Thanatos
    én nem mondtam egy szoval se hogy te fikáztál reggel :)
  • Dietrich
    amúgy én azt látom, hogy a matuskát nem törölték
  • Dietrich
    szerinted én fikáztam reggel? mert hogy cod fan volnék én is..

nekem az nem tetszik benne hogy sokat dumálnak és addig áll a game, illetve hogy megállítom és körbenézek a térképen stb...háborút nem lehet megállítani egy gombnyomással..max. elkezdeni :)
  • Eisenhower
    thnx közbe már rájöttem. ^.^ sajnos arra is hogy ennek a gamenak nincs jövője! szvsz a cod mérföldekkel megelőzi. cod még szeb mint ez és gyengébb gépeken is jól fut.... mert azt nekem ne merje senki bemesélni hogy egy 2.8-as athlon 1 giga ram 9600xt kártya nem elég hozzá... vannak ezerszer szebb játékok mint a bia és fele ilyen konfiggal elmennek itt az a baj hogy a buzi rendi biccsford ugye konzolra feljelsztették és konzolra kurva egyszerű mert nem kell optimalizálni.... arról már ne is beszéljek hogy az ellen ugy lő hogy az vmi fenomenális. km-erekről tolja a találatokat mp40-el én meg 2 méterről nem tudom eltalálni garand-almeg azért ennyire nem himbálózik a fegyver. Vagy mindegyik katona be van rugva és nem tudja normálisan tartani?
  • Thanatos
    nem, és má nem is fog, felüggeszteték a fejlesztést
  • DePreSsZYo
    ...
  • Nahar
    kijött már a game???(PC-re)
  • ReTeK
    Egy vélemény:
    COD/MoHAA-hoz nemtom mennyire hasonlítható, itt megállít6od az időt átnézed a csatamezőt ki merre, mi legyen a köv akció, a csapatod merre szaladjon, hova küldenéd a tankot. Péjnkiller és S.Sam rajongók kerüljék.

érdekes a tank Á-t lát a falon, hiába bújok/osonok el mindíg azonnal kiszúr
  • Thanatos
    www.punkbooster.com jobb lenne :DDD