5546
-
#3259 most csinálom, kb. 7 perce megy... meddig tart még? :D
bocsi amugy a lámaságért, nem voltam itthon, nincs kedvem qrvasokhsz-t elolvasni -
#3258 km -eket lehet ellátni ? -
#3257 dehogy szar, ez a csapatirányitás kifejezetten kellemes meg ami másba nincs az itt van: hatalmas beláthato játéktér, rétek, erdök , a gaz, napsütés , remegö kéz, pontatlan célzás , ezek az elemek olyan feelinget adnak neki hogy nemigaz :) -
#3256 télleg szarabb a jaték mint ahogyan beigérték meg mindenki odavolt érte? -
#3255 ja tüzre kapott minden ott fent :) -
#3254 unpack.bat megvolt ? -
#3253 de
de ettől még mehetne :D -
#3252 padláson lévő csóka kinyiffant ?
^-^ -
#3251 nem a ripes van meg ? -
#3250 nem kifejezetten... -
#3249 Rég voltak képek gondoltam csinalok kettot gyorsan :)
-
#3248 az normális, h 700 megát rakott fel amugy? :) nekem kvésnek tűnik -
#3247 nincs HOODLUM mappám
ezek vannak: animation, cues, help, karmadata, maps, media, music, sound, staticmesh, support, system, texture -
#3246 Furcsa, nálam (Barton 3200+, 512DDR, húzott 9600PRO) tökéletesen megy. Maxon 1024*768-ban simán jó. Meg is lepődtem.
Tetszik, hogy a fegyverrel célozni kell, különben nem igazán találnak a lövések (úgy értem a válladhoz kell emelni). Az imbolygás simán elmegy szerintem. A grafika nem világbajnok, de okés. Épp csak megkaptam az első emberem, meglátjuk mi sül ki ebből. So far so good. -
Thanatos #3245 nem és nem is fog senki... -
#3244 Becrackelted? A DVD-n lévő HOODLUM mappábol át kell másolni az exe fájlt a BIA/system alá. -
#3243 ajjaj sorry a nagy képért :| -
#3242 SOS, mi a rák ez? :|
-
#3241 a jövőt persze a multira értettem.... ha optimalizálták volna a gammát meg ugy csinálják meg a multit mint pl a codnál akkor no problem..... amugy vki törtel felment már ubis szerverre? ^.^ -
#3240 Jah -
Thanatos #3239 igen, és eddig áll is az álatlánositás, ha nem is reggel de msot te is benyögted hogy igyszarugyszar :DD tény te kcisit más miatt és ez jó pont, fő a változatosság :) -
#3238 ezért mondtam már 1 éve is a cod-ra...multira készűlt. a single túl rövid hozzá.. -
#3237 -
#3236 nem név szerint, hanem általánosítottál :) -
#3235 Jah mellesleg ha még csinálnának a játékfejlesztő cégek egy nagyon ütős Single Playert is, szart sem érnének vele. Manapság a Multiplayer dominál. -
#3234 ezt nem ide szántam :) -
#3233 Hivatalos megjelenés holnap lesz, igaz mi már jáccunk a warezzel -
#3232 nemtom, singleben szerintem jó, ha valami miatt nincs jövője, akkor az a multi. nálam meg minden maxon megy, kicsit jobb géppel csak... sazlé :P -
#3231 vettem egy fasza logitech (OM kivitel szedhetem le a drivert) klavit...na majd beüzemelem ezt is és hátha gyorsabb leszek :D -
#3230 Majd ahogy haladsz előre, látni fogod hogy jobb. -
#3229 -
Thanatos #3228 én nem mondtam egy szoval se hogy te fikáztál reggel :) -
#3227 amúgy én azt látom, hogy a matuskát nem törölték -
#3226 szerinted én fikáztam reggel? mert hogy cod fan volnék én is..
nekem az nem tetszik benne hogy sokat dumálnak és addig áll a game, illetve hogy megállítom és körbenézek a térképen stb...háborút nem lehet megállítani egy gombnyomással..max. elkezdeni :) -
#3225 thnx közbe már rájöttem. ^.^ sajnos arra is hogy ennek a gamenak nincs jövője! szvsz a cod mérföldekkel megelőzi. cod még szeb mint ez és gyengébb gépeken is jól fut.... mert azt nekem ne merje senki bemesélni hogy egy 2.8-as athlon 1 giga ram 9600xt kártya nem elég hozzá... vannak ezerszer szebb játékok mint a bia és fele ilyen konfiggal elmennek itt az a baj hogy a buzi rendi biccsford ugye konzolra feljelsztették és konzolra kurva egyszerű mert nem kell optimalizálni.... arról már ne is beszéljek hogy az ellen ugy lő hogy az vmi fenomenális. km-erekről tolja a találatokat mp40-el én meg 2 méterről nem tudom eltalálni garand-almeg azért ennyire nem himbálózik a fegyver. Vagy mindegyik katona be van rugva és nem tudja normálisan tartani? -
Thanatos #3224 nem, és má nem is fog, felüggeszteték a fejlesztést -
DePreSsZYo #3223 ... -
#3222 kijött már a game???(PC-re) -
#3221 Egy vélemény:
COD/MoHAA-hoz nemtom mennyire hasonlítható, itt megállít6od az időt átnézed a csatamezőt ki merre, mi legyen a köv akció, a csapatod merre szaladjon, hova küldenéd a tankot. Péjnkiller és S.Sam rajongók kerüljék.
érdekes a tank Á-t lát a falon, hiába bújok/osonok el mindíg azonnal kiszúr -
Thanatos #3220 www.punkbooster.com jobb lenne :DDD