5546
-
#3299 és ha nem teszitek fel a peccse,akkor is szarakodik ??? -
#3298 érdekes módon nálam a farcry és a doom3 is minden hiba nélkül indult és futott...semmilyen játék nem volt mostanában ami ilyen hibát hozott volna -
#3297 Beszarok,ez a gép nem elég hozzá? :S
Nagyjából u.e. az enyém is :S -
bitubo #3296 fura hogy ahozz képest hogy milyen fos grafikája van ennek a játéknak milyen szarul fut (10-14fps),ennél még a far cry vagy a doom 3 is sokkal jobban megy -
#3295 most olvasgattam a bia hivatalos fórumát, sokan szívnak még ezzek a gonddal, olyanok is akiknek eredeti játék van meg...szal nem krekk hiba -
#3294 Nekem cerka 2400@3000,asus9600xt,512ram van,és simán megy,ja winxpSP2-es.Ennyi semmi hiba semmi gond egyből indult.Érdekes látni,hogy mennyi mindenkinek van baja ezzel,sőt szinte minden játékkal.Hoodlomos verziót szedtem le én is. -
#3293 hát érdekes ez a játék...most a törés van elkúrva, de nagyon? -
#3292 I am having the same problem. So far what I've found is that it's related to creating a new Profile (dont need to change settings), and in the default Profile if you change the Controls at all...but changing Video and Performance doesn't cause a problem.
Once you have changed controls or made a new profile and Exit from the game, as soon as it exits to desktop it crashes with the message you posted. When I click OK on the message I get a Blue Screen of death and then the computer reboots itself. I got a few other errors before getting the one above as well, and they all seemed to point to a bad exe file. Sounds like a bad crack to me. -
#3291 6800-as....
Build: (null)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2825 MHz [1383820296192.000000 0] with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6800 (6702)
General protection fault!
History: UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::PostInit <- InitEngine -
#3290 némileg megnyugodtam, hogy itt is hirtelen vagy 4 embernek van ilyenje. akkor csak lesz vmi javítás. -
#3289 van akinek 4200-as titaniumra ezt írja:
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1994 MHz [1069676822528.000000 0] with 767MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 (7184)
History: KWorldStepSafeTime <- KWorldStepSafeTime <- KTickLevelKarma <- ULevel::Tick <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- UGameEngine::Tick <- UGameEngine::Tick <- CMainLoop::RunLoop <- MainLoop -
Thanatos #3288 jah -
#3287 asszem nem árt csinálni az 1.03 patch-et ezeknek a köcsögöknek. mondjuk a hardware problémákat megoldani pölö.... -
#3286 nem mondhatnám, hogy a géppel lenne gond, minden más játék megy rajta -
#3285 Critical Error:
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3217 MHz [1843604357120.000000 0] with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6505)
History: UGameEngine::Init <- InitEngine
patch fentvan, 1.02-es exe rajta és ugyanezt írja -
#3284 viszont öcsémnek is olyan üzi van, mint a #3242 üziben. hoodlum, krekk átkoppintva. ennél többet nem tom mit tehetnék (F8). -
#3283 másnak szted más hoodlum van?:DDD -
Thanatos #3282 nc... :) -
#3281 nincs fent, már néztem...vagy csak én nem találtam meg -
Thanatos #3280 gamecopyworld... -
#3279 valaki esetleg fel tudna tenni egy hoodlum verziójú krekkes exe-t? hátha máséval megy -
#3278 próbáld meg felrakni az 1.02 patchet meg hozzá a cracket hátha. asszem Tomibone-nak is ezt írta ki vagy nézz utána az nforce forumon hátha van egy kis okosság -
#3277 bia.exe
262144 byte méretű
ez csak azért furcsa mert az eredeti exe majdnem 2 mega ez meg csak 260 kilo -
#3276 közben utánajártam ez is konfigválogatós. olyan mint anno bf volt -
#3275 ezen mar a grafika se segitene:)
amugyis, en mar abbahagytam az ilyen jatekokat:) -
#3274 értem, de akkor is ugyanazt a hibát írja ki mint ami a képen volt...nektek mekkora a krekkes exe mérete a hoodlum verzióban? -
#3273 azcsak a DVD Rip verzába van -
Thanatos #3272 ha hoodulum akkor az nem rip aszem, akkor nicns unpack.bat más lesz a gond... -
#3271 hol van ilyen, hogy unpack.bat? -
#3270 -
#3269 na, thx a segítséget már megy :) -
#3268 valaki nem tud segíteni? -
Thanatos #3267 jah és mellesleg meg az a butaság amit ő irt a realitásról, akárki is ő az hülyeség volt, azt meg hiába szépted ahogy akarod cod meg moha iszonyat arcade..., ez is az nem mondom de viszoniyitásképp kevésbé mint cod és társai... -
Thanatos #3266 amugy nem kell hogy teccen én nem azt mondtam csak arra probáltam rámutatni hogy miért nem teccik a csoda cod, meg mohaa fanoknak, ennyi, nem tom mit problémázol ezen... -
Thanatos #3265 ??? énis csak a véleményem irtam le ez miért gond? ha ők is leirják én nem irhatom le na pff..., és még én vagyok a buta, alig lol :P -
#3264 a szerintem egy marha buta ember vagy. senki sem anyazott teged, te meg azt fikazod aki le mert irni a velemenyet. pluskat pl egy olyan csapatban tag, alapito tag mint pl a dalay lamas clan a mohaa-ban.
Tudod kik ok? Lehet ertenek egy kicsit hozza....
Neked lehet hogy teccik, szerintem meg szar. Vedd meg, jaccal fele, ered jol magad, mi, nem tudjuk, mert nem teccik, erted? -
spR #3263 Szerintem is kurvajó a game. Előrebocsátom, hogy CoD és MOHAA rajongó vagyok, de ez a game is nagyon bejön. Grafikája nem egetverő, CoD-tól sztem mindenképpen elmarad, de a csapatirányítós rész szerintem nagyon jóra sikeredett. Célzás kicsit furcsa, de meg lehet szokni. Sztem sokaknak azért nem tetszik, mert a single része nem bővelkedik olyan "monumentális" helyzetekben, mint a CoD. (Arra meg sokan azt mondták, hogy fullra bescriptelt.) Itt inkább a taktikázáson van a hangsúly, pláne ha életben akarod tartani az embereidet. -
Thanatos #3262 kb még fél órát ha mákodvan, ha nincs többet :PPP -
#3261 nem tom meddig tart, DVDt szedem.
ez is nfo-ban olvastam.
nincs vmi %? -
#3260 nekem ugyanez a gondom van...hoodlum verzió, bár a telepítésnél 3 gigát rak fel...a krekkelésnél indítás után ugyanezt a hibát írja...mit kell csinálnom, hogy menjen?