5546
  • rezsofiz
    Akkor sztem az a baj hogy nem crakelted be. Van a HOODLUM nevű mappa a DVD-n, onnan át kell másolni az inditofájlt a Bia/system mappába!
  • bricsi01
    nem hanem a 60dbos dvd
  • rezsofiz
    Hát igen ez egy elég nagy hiba sztem. Nem tudom hogy most a készítők ezt tényleg igy gondolták, vagy csak nem tudták rendesen megirni .
  • rezsofiz
    Ja meg birom az AI annyira nevetséges ezt látnia kell mindenkinek, nem irom most le.
  • Dietrich
    jól van akkor nem nálam volt a hiba.. :)
    lestem is hogy ez hiba, bug??...
  • rezsofiz
    Dvdripes verziod van?
  • rezsofiz
  • bricsi01
    help!
    mi lehet a probléma?belépek a játékba s egy kis ablak lesz ami neve "critical error"
  • rezsofiz
    Figy bujjon fedezék mögé,nekem tökmind1, de ilyet csinálni hogy fejére tartom célkeresztet, beleeresztek 2 tárat és nem hal meg, mert nem adja be a sebzést.... Hát egyszerűen nem tudom magam beleélni az egész játékba emiatt.
  • Dietrich
    csak azt akarom kérdezni, hogy screenshotot melyik billentyűvel lehet készíteni és hova menti?Az F12-t hiába nyomkodtam ;)
  • rezsofiz
    Nekem Intel Pentium 4 2,4 Ghz, 512 ddr, Sapphi RAdeon 9600 xt nincs huzva, és maxon megy 1024*768
  • Dietrich
    nekem is 2400 cerka van 2.8-ra húzva, fx5700 a vga és 2x256MB ram.
    megy simán
  • Zoolesz
    jaja én is most épp erre gondoltam olyan mohaa+fpw keverék csak a taktikai része ennek annyival butább hogy itt az egész csopirtot küldöd nem lehet emberenként vezérelni öket
  • spR
    Egen, sztem is jó a játék, de a kihajolás télleg hiányzik
  • BercyAtPTE
    igen ertem. nekem tetszett az FSW es akkor a BIA is tetszeni fog. :)
  • Glpetyus
    Az elég baj.
    Az megaLOL volt,hogy 2 méterről 30 percig lövik egymást miközben 1 méterre kilóg a fedezék mögűl.. LOL
  • Thanatos
    jah csak itt te is egy katona vagy és a társ irányitás + dolog mig ott ugye csak a társakat irányitgathatad mintha te valami szellem m lennél :)
  • robotnyk
    igen
  • BercyAtPTE
    szal akkor ez egy kicsit olyan mint a full spectrum warrior volt?
  • Johnny23
    az oké,ha fedezékbe van ,ne lehessen eltalálni,DE ha má célkeresztbe van a burája,akko má mé ne ????!!
  • Placebó
    MEérkezett, felment gond nélkül kipróbáltam TECCIK nagyon is A Hangok nagyon jók, minden a helyén... csak a kihajolás és a fekvés hiányzik picit a gémből nekem...
  • hapi
    Jézusom ezt a sok lámát!!!
    Nem vettétek észre hogy a játék lényege éppen az hogy nem lehet eltalálni az ellent?
    Erre épít az egész gamma hogy ha szemből támadod és fedezék mögé bújik akkor nem lehet eltalálni még akkor sem ha pontosan a célkeresztbe van a feje! Ilyenkor kell megkerülni amíg a többiek sakkban tartják és akkor má kiélheted az eszetlen hentelős éneded és eltalálhatsz mindenkit.
    Ettől különbözik ez a játék a többi megyek azt lövök fps-től.
    Ez 1 próbálkozás az unalomig lerágott FPS játékmód megváltoztatására.
    Van akinek bejön van akinek nem, Ennyi.
  • Thanatos
    egyátalánnem szaggat...
  • Johnny23
    nanemá....1ébként azcsak 1feltételezés volt a már emlitett video-k alapján !
  • Zoolesz
    hát ha sikerül beállítanod szólj, mert eddig olyan a játék mint amit a Top Secret-ben lehetet látni hogy egymás lötték vagy 5 m-ről de senki nem halt meg
  • Glpetyus
    Nem ÉN mondom,hogy szarúl néz ki :)
    Még nincs meg :S

Amúgy engem sem a graf érdekel a legjobban,de ha szarúl néz ki,meg még szaggat is,na az "kicsit zavar" :)
  • Johnny23
    no azért sztem igy látatlanba se lehet annyira szar a grafikája (márcsak a videok alapján is)....jo lehet,hogy nem FarCry,de az tök más!
  • a.carkey
    Le tudják ...
  • Glpetyus
    Úgyértem az fps-számnak :)
    (tehát szarúl néz ki,mégis akad,etc.)
  • fitutufi
    detto
  • Zoolesz
    hát pedig ott kellene igazán szerintem.
  • Glpetyus
    Sajna az FPS-nek nem mindig van köze a látványhoz :S
  • Zoolesz
    nem tudom, de szerintem vagy az jóval több is, mert a grafika az nem éppen egy farcry :D
  • ZaJanga
    Hi
    valaki priviben segítene hogy honnan tom letölteni a gémet?!

thx
  • Johnny23
    hát nemtom mér van ez a "nem lehet lelőni" probléma,ugyan még nincs meg a gamma nekem,de láttuk a különböző ingame videok-ban nem voltak/láttunk ilyen problémát,(ott simán lelőtte az ellent,még messziről is).....nemlehet hogy vmi beállítási dolog van benne?????

PL.gondolom aki HARD-on nyomul,ott tuti nehezebb a célzás/sebzés
    SZTEM
  • hiba
    10-20 fpssel fut ez a gamma ?
  • Glpetyus
    D:
  • Carti19
    Nálam minden gond nélkül elindult a game, semmit sem rinyált, maxon van minden és folyamatos, akadásmentes!
  • Zoolesz
    Olyan ez a játék minfta egy béta változatot adtak volna ki. A legjobban a numpad-on 0-3 gombok tetszenek, mert az elforgatja a képed bár annak mi értelme nem tudom :D na meg az F5 se rossz és nézheted a csapatársaidat, közbe meg tudsz mozogni az embereddel akit nem is látsz, de ebbe a fene nagy realisztikusságba legalább azt megcsinálhaták volna, hogy 20 méterről az embereim vagy az ellen le tudják egymást lőni ne csak 10 percen keresztül puffogtassanak.
  • Fenrir
    igen, sajnos akkor is