5546
-
#3579 milyen hangkártyád van alaplapi vagy amit vettél bele? -
#3578 Baszod,ha vki tudná már úgyis segitett volna...
Nemlehet,hogy a hangkártya kavar be vmit? -
#3577 szia nincs a jatekban a lovesnek hangja de a beszednek van. -
#3576 mi a baj? mondd -
#3575 ház azt nem tom...?! -
#3574 ITT VAN OLYAN EMBER AKI SEGIT IS???????????????? -
Deajka #3573 Ja, én tudok dobni de a társak? -
#3572 Ja ja megvan, csak én alapból átállítottam a bill. kiosztást és ezért nem működött. Köszi -
#3571 g vel lehet MAJD gránátozni, key configba asszem g volt a gránát gomb... -
#3570 bia.ini ebbe lehetne piszkálni talán de nem értek hozzá...
talán majd vki... -
Deajka #3569 Hi!
Megnéztem. Hááát...nem rossz, de azért lehetett volna valamicskét dolgozni rajta. Grafnak sztem vannak jó pillanatai, a taktikai részt nem nagyon értem. A kövess, menj oda, suppress, defenden kívül van még valami irányítási lehetőség? Gránátot nem tudnak dobni a cimbik?
Én még nem jöttem rá.
ui: moha, cod azért jobbak ennél,sztem. -
#3568 bakker nekem cube-n van asszem. PLUSZ: akkor is szaggat, ha az antialisinget veszem le. Na de hogy húzzam fel a gépet, és mit kezdjek így a játékkal?? Hát itt sokkal rosszab gépekkel is nyomják, és azok is úgy, ahogy én ilyen fasza gépen. ez zavar. beszarok, hogy nem tudok maxon játszani vele. meg a 3000+-osommal 1 percig tölt. már meg sem akarok halni, mert tudom hogy egy perc töltés lesz. hááááh. addig elmegy az ember xarni, csak kifogy egy idő után a szuflából.
De a legjobb: 10,15fps ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
HELP PLS
hogy húzzam fel a gépet??? ÁÁÁÁ -
#3567 jaja hallod nekem is elforgatja a képet 90 fokkal:D -
#3566 Vedd le a grass detailt is, nalam sokat szamitott -
#3565 megvan, +10FPS!!!!!
a reflections-t true-ról cube-ra vettem le...
MeOw: 1.8+ athlon, szal nem cerkám van, az azért még bír egy két dolgot ;) -
Gabe18 #3564 Hát megtanitja,mér nem figyelsz oda? -
#3563 Ha mar odarentelted valahova akkor pl shift nyomvatart, akkor utanadjon. De szerintem ha jobbgomb tart, es uj helyre mutatsz akkor atmegy oda -
Caponee #3562 Igen mert 2 elment a füle melett.Lefekszik az 1-töl is.De ha valakinek gondja van a celzassal ne eröltesse a celkereszt nelküli játékot mert neki az nem megy.Egyebkent tök messziröl le lehet szedni barkit a gameba egy lövéssel. -
#3561 Jah, nalam a grass detail low/high kozott volt 25 fps kulonbseg kb (low 45-60, high 18-22) -
#3560 Talan az antialiasingot vedd le, ne a felbontast... -
#3559 Haaaaaaaaat... sd ram meg celeron aze' nem tul tapos mar manapsag. -
#3558 mi a fene az amikor 90 fokkal elforgatja a képet? -
#3557 Milyen módon lehet odébb küldeni az embert? Hogy foglaljon el egy másik helyet?
-
#3556 én 2-ből kilövöm -
#3555 Na erre mondjatok nekem valamit:
Abit alaplap, AMD Athlon 64 3000+, 1024RAM, GeForce6600GT
Ezen 1280*1024, antialising 16x-os. 10,15 fps-el megy el egyes részeken. 1024*768-ra le kell vennni, meg az antialisinget 2,4x-esre. és még akkor is lemegy 20 fps-re. Mondjuk azt már leszarom, MERT NEHOGY MÁR LE KELLJEN VENNI 800*600-ra. Itt szarnék be rögtön.(vagy már beszartam?:))) Ja amúgy minden effect full. természetesen.
Na: a kérdésem---> Mit lehet vele bütykölni(a játékkal, és a géppel!!!!) hogy feljebb húzzam az egészet. Ez fontos, hogy segíthetnétek a gépet is felhúzni. Kösszentyű
Mindenki vehet egy erőműt, aki warfun(márpedig én az vagyok), és még akkor sem biztos, hogy menni fog. Lehet hogy egy Radeon x850-est kellet volna vennem, meg 2* 1024RAM-ot?!?!?! vagy mi???? -
#3554 hát, vmi komolyabb COD klónt vártam h őszinte legyek... csapat oké, mint republic commando, de de, elhiszem h ilyen volt h megyek fedezéktől fedezékig, de ezt jáccani :/
amúgy élvezetes a harc meg bekiabálások, csak steril kicsit az egész..., meg van rendezve, bár azért ügyesen helyezkednek a németek..., és a találat/halott németek arány túl kicsi még :D
jó tanuljak meg célozni, de ha eccer már 4.gólyót kapja csóri német katona, és még viháncol :)
szal még tolok vele hátha jobban bejön, addig meg megpróbálom piszkálni a bia.ini-t [csaj saját felelősségre mindenki, biztonsági másolattal!!]... -
Gabe18 #3553 Szerintem sincs a célzással-lövéssel semmi gond.Végre nem full arcade az egész.
De mondjuk ha külföldön is ennyien sírnak miatta,akkor meg ugyis dobnak egy patch-et amiben pontositják a fegyvereket,bár nem értek a programozáshoz,nem hiszem hogy túl nagy munka lenne. -
hofitom #3552 Szerintem öléggé tré a játék. Sokkal jobbat vártam. Nem egy CoDUO. Közép szar grafika, gyenge akció. Ezek a hülye kamera mozgások, felesleges sok ökörség elrontja a gémet. -
Gabe18 #3551 Na de akkor mit vártál? -
#3550 -
#3549 /system-ben bia.ini-t vki pöcögtette már? hátha egy kis plusz fps..
mer nem hiszem el h 1.8+-on 512sd vel meg gef4200-al (64), 800*600ba fullon 10FPS-t toljon a game, a 66.93-as driverrel!!!
ráadásul unreal motor... -
Hamlet #3548 Szerintem nagyon jó a gém. A célzás meg maga a gyönyör! Hidd el kilövöm 5 lövésből a fedezék mögül is a fritzet. Csak hát célozni kell alaposan. Szerintem nagyon jó.
Taktika... Az is jó eddig, bár még csak pár chaptert csináltam meg. Oké ez a megkerül dolog kicsit erőltetett, de van más variáció:
1, Simán kiszeded fedezék mögül mikor kinéz (ez jó nehéz, nekem nagyon bejön)
2, Ha már unod és nem látod merre kerülj.. fogod lerohanod egy pisztollyal.. na akkor tényleg 2m-ről 5 lövés a pisztolyból a pacákra és fekszik. Nem hinném, hogy van olyan katona aki 2-3m-ről garanddal vagy bármivel 1 lövést adna a nácira. Belepumpálja a tárat max kárba megy 10deka ólom.
Szólva eddig jó, mondjuk örülnék ha 25nél több FPS-em lenne, de igy is játszható. -
#3547 Nem tud vki választ erre? Már frissítettem a VGA driver-t de még mindig ugyanaz van :( -
#3546 nem biztos. -
#3545 áá most komolyan "ennyi" a játék h rohagászok fedezékből fedezékbe???
no comment... :( hát nem ezt vártam... :/ -
#3544 egy vacak játék miatt már az omega se jó.. pfff -
#3543 Szedd le az omega drivert,és tegyél fel egy gyárit. -
#3542 megalol
innen 3 lövés?? -
#3541 legyűtt' -
#3540 Nem indul a játék és ezt dobja ki:
Build: (null)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1838 MHz [548479696896.000000 0] with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 Series (Omega 2.6.05a) (6505)
General protection fault!
History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine::PreInit <- InitEngine
-másnál csinált már ilyet..amugy a gép jol van bekonfigolva, évek óta ez az első játék ami el se indul tehát nemértem
1.02-es patch is fentvan...