Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Grafika,hangulat jobb ,mint a CoD -ban ???? <#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
van célkerezst
de azt írták 1 másik fórumon h az a játék megalázása lenne
maradok az ironsightnál
grafika korrekt
az MI is elég taktikusnak tûnik(elején vagyok még..)
a fegyverekrõl emg annyit h csak ironsightal lehet lõni
tehát aki a célkereszt híve azzal közlöm h nincs célereszt
a taktikus nézet nagyon nagy ötlet
könnyen csapdába lehet ejteni az ellent 1 kis sereggel
fedezõtûz mint elterelés
és végül rajtaütés
fenomenális
mindenkinek csak ajánlani tudom
ui.: amugy jo?😊
mer a dvdrip eléggé butított lehet
kb 5 cdnyi anyagból 1 cd...
sztem kirippelték a hangoakt
meg még miegymást
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekemcsak a lövéssel van bajom. Meg pl ha ugrunk, és leérkezünk, elég fura hangot ad ki.
Grafika nekem ok,nem a legszebb,de nagyon is szép,és illik a játékhoz.
A hangok,zene nekem nagyon tetszik.Kétségkivül nem tudom,ezek a fegyverek hogy szóltak a valóságban,de tetszik ahogy itt szólnak.A zene nagyon jó,teljessen passzol a játékhoz.
Az irányithatósággal nekem semmi bajom,mondjuk én ugy kezdtem hogy azt a kört levettem a fejek fölül,és a célkeresztet kikapcsoltam,szóval én mindig a fegyverrel célzok.Igy nekem teljessen jónak tünt a célzás.Hát a lehasalásért kár de ha nincs,nincs.A sprintet eddig valahogy tényleg nem hiányoltam.
A kapott társ irányitása szvsz egyszerû,odaküldöm,idelõjön,rátámadjon,visszajön,teljessen kézenfekvõ.Ebben eddig semmi bonyolult nincs,hát majd nem tudom ha többen lesznek milyen.
A fizika amit én nagyon vártam kicsit fura lett.Ha lelövök egy ellenfelet akkor az összeesése ok,de a földön lévõ testbe ha mégegyet lövök,az már nem reagál semmit.De ha meg felrobban melette valami,akkor tök jól odébbrepül a test.
A hangulat viszont isten jó.A tüzharcok,a emberek viselkedése,stb...És ez még biztos(illetve igen bizom benne) hogy csak fokozódni fog ha a nagyobb létszámu összecsapások jönnek.
Amit eddig láttam,az alapján single playerben ez lehet az új kedvenc,legalábbis nálam biztosan.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gamestar: 87% 😛
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
Kösz a helpet fiúk😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
A tag aki velem van az is lõvi meg én is...! de nem akar össze rogyni...((
most akkor mi van...?