5546
  • a.carkey
    Ez engem is érdekelne. Maradhatnának. :)
  • a.carkey
    Jobbgomb, majd balgomb, ahogy a kolléga is írta.
  • EmThor
    tolj egy jobbegér gombot valahova odamegy, vagy asszem space...

az assault mód meg jobb egér nyomva tart enemy-n ÉS nyomvatartás mellett bal egérgomb!
  • Makkmag
    ÖÖÖÖÖÖÖÖö izé , megakadtam annál a résznél amikor megkapom az első katonámat és irányítgatni kellene , addig simán megy a dolog amíg elkezd tüzelni a kertben lévő német egyenruhára , utánna gondolom le kéne állítani a tagot , hogy ne lőjön tovább , de egyszerűen nem értem , hogy kell csinálni . Valaki segítsen plz :)
  • R0sc0
    csak akkor ha valamiert beszggat a játék vagy az FPS 30 alá esik.
  • rudanjoe
    szerintem rendben vannak az összeesések:)
    viszont, valahogy ki lehet kapcsolni a fricc_hullahegyek "felszívódását"?
  • Macccy
    Basszus! Nézze már meg valaki más is rajtam kívül ezt mert vagy a low-framerate és a lassú gépem zavar bele a physics engine-nek, vagy a készítők kicsit áteveztek Neoék vizeire! Ha lelövitek bármelyik fritz-et (vagy a társaitok teszik meg, tökmind1) akkor az nálatok is kicsit "BULLET-TIME"-osan zuhan el??? Mert ha igen, akkor bennem itt és most rombolódik le az amúgy nagyon szép világom erről a reális gammáról ...
  • Placebó
    robbantgatáskor otthagyod a katonákat ahol a géppuskafészek mögött ki van kopva a sövény, aszem az épülettel szemben van a tul oldalon, akkor nyugodtan robbantgathatsz mert nem jönnek be...:)
  • EmThor
    ja, akkor oké, csak hát gáz! de köszi!

Peace
  • Zsoldos
    Neked amugy a gepeden nem stimmol vmi, nyomj egy 3dmarkot, mennyit mond.
  • Zsoldos
    szerintem eleg sok embernek megy max detailen 30 fps tobbszorosevel (u2 engine nem egy lassu fajta)
  • Gabe18
    Hát az csak félig újratermelődő,mert nekem is volt hogy ott robbantgattam,és egyik pózna után hallom hogy a közelben német duma,aztán egy egy helyen "beszakitják " a keritést,és ott jött be 2 újabb német.Szóval végülis nem "csak ugy megjelentek".
  • EmThor
    Épp' kezdett megtecceni a game, amikor is a telefonpóznás küldit toltam, keleti rész kiiktatva, de egy rossz parancsom miatt meghót mindenki, jó mondom, tolom egyedül!

Wetern field et leirtom, mennék póznát robbantani, ha 2 ÚJRATERMELŐDŐ német katona le nem lőtt volna...

biztos a script de no f*cking comment!! >:(
  • Davidsned
    Nekem elég jó configom van de csak most szedem le a gamét. Először kipróbálom 1280-ba maxon ha lassú sajnos marad az 1024 :-)
  • Glpetyus
    Nem ismerem :/
    De keress rá a gyártónál,hogy mit raknak rá.
  • DONGUBA
    otlet?
  • Glpetyus
  • ForRedGlory
    De milyen felbontásban? 640*480, vagy 1600*1200? ;-)
  • DONGUBA
    Asrock k7s8x
  • Glpetyus
    lol
  • fistin
    !!!!!!FELHÍVÁS!!!!!! Van itt olyan ember, aki legmax, de legeslegmax graphicon zúzza a BiA, és 30 fölött hasít az fps?? !!!!!!!!!FELHÍVÁS!!!!!!!
  • Glpetyus
    Mond inkább,hogy milyen alaplap :)
  • fistin
    ja és 1 hónapos a gép akkor volt windows telepítve. most szedtem le a legújabb márciusi drivert az nvidia-ról. nem nagyon eszi szerintem
  • DONGUBA
    hol tom megnezni milyen hangkartya van a gepben?
  • fistin
    hallod, te milyen géppel tolod? és mennyi az fps, és milyen a grafika? amúgy a driver 3 amikor beszállok a kocsiba, akkor már lemegy ennyire, de ez a teljesen maxon van.
  • EmThor
  • DONGUBA
    koszi de semmi sem jo:(((
  • YOsh
    A multiplayer részét már próbáltátok?Nekem sikerült egyszer kétszer felcsatlakoznom de legtöbbször problémázik a cd kulcs miatt...Remélem kitalálnak rá valami okosságot:)Amennyit láttam a multibol, abból ítélve az is eléggé ottvan.Bár a szerverre való csatlakozás részét kár hogy lobbys-ra csinálták meg...Jobb lett volna ha pl nem az ubi szerveréhez kelene csatlakozni,hanem mondjuk mint más játékok esetében egy különálló szerverhez..Meg a playerek számán lehetne még mit alakítani.De ezektől függetlenül szerintem nagyon eltalálták a játékot.
  • Glpetyus
    Akkor nézd meg,hogy van-e a gémben az audio opciónál vmi olyasmi,hogy "max effects" vagy hasonló....
    Ennek értékét rakd lejjebb.
    Hátha...
  • Seth
    Ne haragudjatok,de a hardware topicba nem számíthatok gyorsaságra,
    hátha itt nagyobb sikerem lesz
    gyorsan kellene a válasz:

Rendeltem netről egy ASUS P5GD1 PRO alaplapot. Namármost rendeltem még 2 b 512 MB samsung memót.
    Még nem próbáltam ki, mert nem vagyok otthon. De az alaplap kézikönyvébe ezt olvasom:
    Double-sided x16 modules are not supported in this motherboard
    A ram 2 oldalú,mindkét oldalán 8-8 IC. Ezekszerint buktam a dolgot???
    Tudni kell,hogy nem vagyok egy hardware guru, még nem válogattam össze egyedül alkatrészeket,gondoltam itt az ideje....
  • EmThor
    szívesen, remélem beválik!
  • EmThor
    driver 3 is ennyivel kolbászol? akkor ott vmi nem stimmel!!

hát, mikor volt windóz újratelpítve? új géppel együtt? vagy közbe lett gép cserélve windóz meg maradt? milyen nvidia driverrel tolod?

más alkalmazás [víruskereső, stb] nem eszi meg a gépet????
    alt+ctrl+del, teljesítmény fül, csekkold!
  • DONGUBA
    koszi
  • EmThor
    szal: ha alaplapi hangkártyád van: alaplapi driver frissítés ami a hangkártya cuccát is frissíti [via driver, vagy nforce-os alaplapnál nforce driver, www.guru3d.com on találsz, aztán odafigyelni, intelt nem tom bocs] aztán ha vmi régi hangkártyád van passz, ha egy sb live legalább, mint pl nekem, s nekem jó a gyári driver, szal azt tedd újra esetleg...

mást nem tok nehari
  • DONGUBA
    Hangkartya gyari alaplapi van benne 5.1 es
  • fistin
    hát idefigylelj! én is ezt kérdem, de a BiA talán választ ad rá!!!! amikor 10,15 fps-el bóklászik
    no meg a Driv3r. az is enyivel.
    HEH, csak ezért
  • EmThor
    ezt mondom én is!

lehet mert átirat vagy nem tom, ennyit tud, vedd le képsimítást azt jóvan!
  • Glpetyus
    Abit alaplap, AMD Athlon 64 3000+, 1024RAM, GeForce6600GT

Ezt hova húzod baz+???
  • EmThor
    figy nekem most ok, h levettem a tükröződést, lehet h bokorzatot is leveszem! :D

Fistin: nekem is egy percet tölt pedig sd-m van! :P
    Szerintem 1: frissíts vid.kártya drivert 2: vedd le anti alaisingot!!
  • fistin
    HOGY LEHET FELHÚZNI A GÉPEMET???