5546
-
#3619 Ez engem is érdekelne. Maradhatnának. :) -
#3618 Jobbgomb, majd balgomb, ahogy a kolléga is írta. -
#3617 tolj egy jobbegér gombot valahova odamegy, vagy asszem space...
az assault mód meg jobb egér nyomva tart enemy-n ÉS nyomvatartás mellett bal egérgomb! -
#3616 ÖÖÖÖÖÖÖÖö izé , megakadtam annál a résznél amikor megkapom az első katonámat és irányítgatni kellene , addig simán megy a dolog amíg elkezd tüzelni a kertben lévő német egyenruhára , utánna gondolom le kéne állítani a tagot , hogy ne lőjön tovább , de egyszerűen nem értem , hogy kell csinálni . Valaki segítsen plz :) -
#3615 csak akkor ha valamiert beszggat a játék vagy az FPS 30 alá esik. -
#3614 szerintem rendben vannak az összeesések:)
viszont, valahogy ki lehet kapcsolni a fricc_hullahegyek "felszívódását"? -
#3613 Basszus! Nézze már meg valaki más is rajtam kívül ezt mert vagy a low-framerate és a lassú gépem zavar bele a physics engine-nek, vagy a készítők kicsit áteveztek Neoék vizeire! Ha lelövitek bármelyik fritz-et (vagy a társaitok teszik meg, tökmind1) akkor az nálatok is kicsit "BULLET-TIME"-osan zuhan el??? Mert ha igen, akkor bennem itt és most rombolódik le az amúgy nagyon szép világom erről a reális gammáról ... -
#3612 robbantgatáskor otthagyod a katonákat ahol a géppuskafészek mögött ki van kopva a sövény, aszem az épülettel szemben van a tul oldalon, akkor nyugodtan robbantgathatsz mert nem jönnek be...:) -
#3611 ja, akkor oké, csak hát gáz! de köszi!
Peace -
Zsoldos #3610 Neked amugy a gepeden nem stimmol vmi, nyomj egy 3dmarkot, mennyit mond. -
Zsoldos #3609 szerintem eleg sok embernek megy max detailen 30 fps tobbszorosevel (u2 engine nem egy lassu fajta) -
Gabe18 #3608 Hát az csak félig újratermelődő,mert nekem is volt hogy ott robbantgattam,és egyik pózna után hallom hogy a közelben német duma,aztán egy egy helyen "beszakitják " a keritést,és ott jött be 2 újabb német.Szóval végülis nem "csak ugy megjelentek". -
#3607 Épp' kezdett megtecceni a game, amikor is a telefonpóznás küldit toltam, keleti rész kiiktatva, de egy rossz parancsom miatt meghót mindenki, jó mondom, tolom egyedül!
Wetern field et leirtom, mennék póznát robbantani, ha 2 ÚJRATERMELŐDŐ német katona le nem lőtt volna...
biztos a script de no f*cking comment!! >:( -
Davidsned #3606 Nekem elég jó configom van de csak most szedem le a gamét. Először kipróbálom 1280-ba maxon ha lassú sajnos marad az 1024 :-) -
#3605 Nem ismerem :/
De keress rá a gyártónál,hogy mit raknak rá. -
#3604 otlet? -
#3603 -
#3602 De milyen felbontásban? 640*480, vagy 1600*1200? ;-) -
#3601 Asrock k7s8x -
#3600 lol -
#3599 !!!!!!FELHÍVÁS!!!!!! Van itt olyan ember, aki legmax, de legeslegmax graphicon zúzza a BiA, és 30 fölött hasít az fps?? !!!!!!!!!FELHÍVÁS!!!!!!! -
#3598 Mond inkább,hogy milyen alaplap :) -
#3597 ja és 1 hónapos a gép akkor volt windows telepítve. most szedtem le a legújabb márciusi drivert az nvidia-ról. nem nagyon eszi szerintem -
#3596 hol tom megnezni milyen hangkartya van a gepben? -
#3595 hallod, te milyen géppel tolod? és mennyi az fps, és milyen a grafika? amúgy a driver 3 amikor beszállok a kocsiba, akkor már lemegy ennyire, de ez a teljesen maxon van. -
#3594 -
#3593 koszi de semmi sem jo:((( -
#3592 A multiplayer részét már próbáltátok?Nekem sikerült egyszer kétszer felcsatlakoznom de legtöbbször problémázik a cd kulcs miatt...Remélem kitalálnak rá valami okosságot:)Amennyit láttam a multibol, abból ítélve az is eléggé ottvan.Bár a szerverre való csatlakozás részét kár hogy lobbys-ra csinálták meg...Jobb lett volna ha pl nem az ubi szerveréhez kelene csatlakozni,hanem mondjuk mint más játékok esetében egy különálló szerverhez..Meg a playerek számán lehetne még mit alakítani.De ezektől függetlenül szerintem nagyon eltalálták a játékot. -
#3591 Akkor nézd meg,hogy van-e a gémben az audio opciónál vmi olyasmi,hogy "max effects" vagy hasonló....
Ennek értékét rakd lejjebb.
Hátha... -
#3590 Ne haragudjatok,de a hardware topicba nem számíthatok gyorsaságra,
hátha itt nagyobb sikerem lesz
gyorsan kellene a válasz:
Rendeltem netről egy ASUS P5GD1 PRO alaplapot. Namármost rendeltem még 2 b 512 MB samsung memót.
Még nem próbáltam ki, mert nem vagyok otthon. De az alaplap kézikönyvébe ezt olvasom:
Double-sided x16 modules are not supported in this motherboard
A ram 2 oldalú,mindkét oldalán 8-8 IC. Ezekszerint buktam a dolgot???
Tudni kell,hogy nem vagyok egy hardware guru, még nem válogattam össze egyedül alkatrészeket,gondoltam itt az ideje.... -
#3589 szívesen, remélem beválik! -
#3588 driver 3 is ennyivel kolbászol? akkor ott vmi nem stimmel!!
hát, mikor volt windóz újratelpítve? új géppel együtt? vagy közbe lett gép cserélve windóz meg maradt? milyen nvidia driverrel tolod?
más alkalmazás [víruskereső, stb] nem eszi meg a gépet????
alt+ctrl+del, teljesítmény fül, csekkold!
-
#3587 koszi -
#3586 szal: ha alaplapi hangkártyád van: alaplapi driver frissítés ami a hangkártya cuccát is frissíti [via driver, vagy nforce-os alaplapnál nforce driver, www.guru3d.com on találsz, aztán odafigyelni, intelt nem tom bocs] aztán ha vmi régi hangkártyád van passz, ha egy sb live legalább, mint pl nekem, s nekem jó a gyári driver, szal azt tedd újra esetleg...
mást nem tok nehari -
#3585 Hangkartya gyari alaplapi van benne 5.1 es -
#3584 hát idefigylelj! én is ezt kérdem, de a BiA talán választ ad rá!!!! amikor 10,15 fps-el bóklászik
no meg a Driv3r. az is enyivel.
HEH, csak ezért -
#3583 ezt mondom én is!
lehet mert átirat vagy nem tom, ennyit tud, vedd le képsimítást azt jóvan! -
#3582 Abit alaplap, AMD Athlon 64 3000+, 1024RAM, GeForce6600GT
Ezt hova húzod baz+??? -
#3581 figy nekem most ok, h levettem a tükröződést, lehet h bokorzatot is leveszem! :D
Fistin: nekem is egy percet tölt pedig sd-m van! :P
Szerintem 1: frissíts vid.kártya drivert 2: vedd le anti alaisingot!! -
#3580 HOGY LEHET FELHÚZNI A GÉPEMET???