Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
A tag aki velem van az is lõvi meg én is...! de nem akar össze rogyni...((
most akkor mi van...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Na de akkor ha nincs Eü feltöltõdés, akkor az egész gammát egy levegõvel kell végignyomni?
Azt nem hinném azért...
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Csak végre próbáljam már ki,mert eddig egész nap más dolgom volt...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1.02 crack van mindkettöhöz?
Hassay mellémadta Hartstockot, és meg kellett tisztítanom vele gy utat, aztán ott csatlakozott hozzánk még pár ember, szóval kezd alakulni.
CSak még mindig nem tudom mi vanakkor, ha lecsökken az egészségem kritikusra. Várnom kell? VAgy van felcser?
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
itt megtalálja.
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
És lehet, hogy így is van, de még nem értem ahhoz a pályához😊
Brothers In Arms: Road To Hill 30 (c) Ubisoft *DVDRiP* RELOADED 54x15 MB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyelõre nem én iránytíom a csapatot, mert él még hassay, aki a rangidõs , így azt kell csinálni, amit õ mond, azaz HENT
ÉS a német karabáéllyal kurva nehéz, mert lõ, felhúz, lõ felhúz, újratölt, lõ, felhúz stb szóval irgalmatlan lassú. Lehet ez ám, hogy ez a real...
HA sebesülök, még nem fifgyeltem ki, hogyan gyógyulhatok meg
Szóval Cod feeling (pedig azt nem szeretem)
Egyébbként a játék közelébe nem jöhet a CoD-nak, MoHPA-nál sztem jobb, de ez csak az én véleményem.
Már rögtön az elején nem érzek valami hüdenagy játékélményt.
Bocs ha megbántottam valami fene nagy BiA funt!
Egy nyamvadt pisztolyom van, és bár írta, hogy szereztem egy német fegyvert, de azt nagyon jól eldugtam, mert nem tudom elõvenni...
ÉS az intro elõtt mi ez a lövészárkos meghalás?
Ember kkiáll az árokból és egy darab pisztollyal üvöltözik, hogy itt vagyok, itt vagyok...Aztán már nem üvöltözik..