5546
  • Dynamic
    Na ezt most csináltam.
    Itt álltam, mire a 3. lövéstől megfeküdt:

• Glpetyus
    Még 6 rar
  • Dynamic
    Szerintem a képen lévő fegyverrel is simán eltalálnék valaki 5 méterről(persze lehet, hogy fps nézetben rosszul becsülöm meg a távolságot) anélkül hogy az arcomhoz emelném a fegyvert.De a géppityuval is kaszálni, kell egy kicsit vagy sok apró egyes lövést kel leadni a biztos találat érdekében.
  • Glpetyus
    Akkor 1 méter,nem mind1?
  • Glpetyus
    :DD
    Jóvanmá' :D
  • Gabe18
    Ez 2 méter?Akkor ez az új német minirohamosztagos...
  • Glpetyus
    :-)
    Amúgy mi az a "porzás" a képen?
    Pont Ltalált vagy mi?
    Elég csúnya :O
  • panther112
    tök mind1 hogy mivel lőttél, éles v légpuska, inkább az számít, h mennyit:)
  • Glpetyus
    Najó...mind1 :)
  • Gabe18
    Az én képem béna?Ez egy tök jó kép!
    Van rajta fegyver,meg katona,meg teherautó is,sőt még homokzsák is!Hát már mér béna ez a kép?
  • panther112
    géppisztollyal le kéne simán lőni ilyen távról, ezért is írtam, h akkor azt elrontották
  • Gabe18
    De géppisztolyal meg nem egyet fogsz lőni,és azért azzal ilyen távról ne mond hogy nem lehet leszedni a játékban.Azt elismerem hogy kicsit nehéz azzal is,de le lehet.
  • panther112
    2mről igen de az nem 2m
  • Glpetyus
    Lőttél már valaha életben is, mert a screenshot alapján nem"

Attól,hogy béna képet csinál,még lőhetett.
    Meg mérne találna el egy garand-al 2 méterről valakit?
    Akkorát nem hord
  • panther112
    No de ha lőttél, akkor hogy gondoltad, hogy 10mre lévő embert elsőre eltalálsz egy puskával csípőből? Ha nem megy a gépfegyverekkel sem, akkor elszarták...
  • panther112
    köszi, akkor szedem azt
  • Dynamic
    Jaj, nem a fegyver a lényeg csak nem volt más kép kéznél a távolság érzékeltetésére...A géppityuval, meg mindegyikkel ez a helyzet.Amúgy meg lőttem.Éles fegyverrel.
  • Glpetyus
    Miféle kérdés ez?
    Mire mész a DVD-vel?
    Ugyanúgy bemountolod daemonnal és kész.Ha meg ki akarod írni-kiírod
  • Gabe18
    Szerintem a sima DVD-t szedd,én legalábbis nem bizok ezekben a rip-ekben,meg most egy szétszedett játékban mi a jó?Én Alcohol-al mountoltam be,telepitettem,és tökéletes.
  • panther112
    ?:)
  • Glpetyus
    LOL
  • Glpetyus
    thx
  • panther112
    melyiket érdemes, ha alcohol120al lesz csinálva, gondolom a ripet, a sima dvd-vel mire megyek?
  • panther112
    Lőttél már valaha életben is, mert a screenshot alapján nem. Ilyen 'közelről' egy puskával tuti hogy nem találnál el senkit... Erre találták ki a géppisztolyt, de ez egy garand, és azzal biza céloznod kell...
  • Gabe18
    Engem az zavar hogy ugy marad ha benyomom,CoD-ban megszoktam hogy visszaáll alap tartásra ha elengedtem az egér gombot.
  • Gabe18
    Lehet.
  • Glpetyus
    nem
  • Glpetyus
    Ütni lehet a fegyverrel?
  • switch
    Nah befejeztem és hát nem igazán tudok mit mondani,többet és jobbat vártam.Titeket nem zavart a félképernyős ironsight ? :)
  • panther112
    dvd dvd-rip közül mind1 melyiket töltöm?
  • Dynamic
    Pedig sajnálom, hogy nincsen egy videóm vagy szkrínsátom, hogy honnan NEM találtam az ellenfelet, mert röhögnétek.Néha szó szerint 5 méterre voltam úgy, hogy kajakra a testén van a célkereszt.:DDD

Ilyen közelről, mint a lenti képen irányzék nélkül, csak sima célkereszttel még lazán mellémegy(nem mindig, de gyakran).Irányzékkal lehet, hogy pontosabb találatot számol a progi, de ne röhögtessenek, már hogy az arcomhoz kell emelni a fegyvert, ha le akarom lőni a pár lépésre álló katonát.

• Glpetyus
    Biztos jó lesz,...nekem minden az amiben lőni kell :O)
    (najó nem,de csak nem baszták L annyira)
    7főn jövök melózni csak^^,majd beszámolót tartok élményeimről^^
  • Gabe18
    A tűzharcoknál meg,ha hosszu valakinek amig lövik egymást,akkor rajta,cél az ellenre,fire,azt már megy is a roham a többiektől,az egy más kérdés hogy 2-3 ember kapásból odavész,de ez tartok tőle a valóságban sem volt másként,2 jol fedezékbe húzodott csapat viszont tuti nem 10 mp alatt rendezte le egymást,5 töltény ellövésével...
  • Me0w
    Hat baz, 2005-ben aze' eleg gaz hogy nekem kell begepelni hogy hova akarom installni a gamet :D
  • Gabe18
    Szerintem nincs tulértékelve.A nagyon nyilt helyzetekben talán tényleg lehetne egy kicsit nagyobb a találati esély,de szerintem nem annyira vészes mint itt sok hozzászólásból lejön.Ha nem egy sima Medal utánzatot vársz,akkor szerintem tetszeni fog.
  • Glpetyus
    Hát beszarás.... :S

Idiot Eisenhower tehet az egészől :D
    Egymaga túlhájpolta a gémet :D
  • Szabyka
    Majd lesz még patch talán ...
    Tényleg az 1.02 miket javít ?
  • Dynamic
    Abszolút nem kell a COD-hoz hasonlítani.Felejtsétek el.Az egy dolog, hogy mind a 2 háborús fps, de ez teljesen más játszási módot igényel.Mondjuk van igazság abban amit írsz, de szerintem a rohand le és lődd le taktika egyáltalán nem működik.Ettől függetlenül nem ártott volna csiszolni a játékon, mert van benne 1-2 idegesítő hiba.Engem leginkább az bosszantott, amikor bent állok egy szobában, velem szemben a német és nem találjuk el egymást 2-3 lövésből sem!!!5 méterről!!Nehogy má!!Rajta a célkereszt, de minek.Itt rögtön megértettem miért nincs alapban célkereszt a játékban.Be lehet kapcsolni, de mint a mellékelt ábra is mutatja teljesen felesleges.Nem tudom a progi mi szerint számolja a találatokat, de ez azért már túlzás.A grafika enyhén szólva idejét múlt.Maximum beállításokkal sem tudtam épkézlább minőséget elővarázsolni.Egyszerű, egyszínű gagyi textúrák stb, de ez látszik a képeken.Ráadásul ehhez képest indokolatlanul szaggat (R9800PRO).Nem nagyon, de érződik, hogy nem sima a mozgás.Lehet, hogy csak driver kérdés, mert van akinek jól fut, nem tom...
    Ami még nem tetszik:sokat tölt.Kb. 1 percet kell várni míg újratölti a checkpointot vagy a pályát.
    Gagyi pályalezárás megoldások.Oké, hogy nem lehessen úgy barangolni, mint a Far Cryban, de röhej, hogy néha egy 20 centi magas bisz-baszt nem tudok átugrani, mert arra nem akar a játék továbbengedni-vagy még durvább-nyitott istálóajtón nem enged be(láthatatlan falba ütközök).
    Jó lett volna valami megoldást találni arra, hogy a fegyverirányzék mozgását legalább néha jobban le lehessen minimalizálni.Pl. jó lett volna földre fekvés, vagy a fegyver falnak támasztása, lélegzet visszatartás vagy ehhez hasonló mert néha elég frusztráló a félórás adok kapok 2 ember között.
    Ettől függetlenül egy érdekes próbálkozás a realizmusra törekedve sírámaim ellenére élvezhető is, de nem ártott volna ezt a pár dolgot javítani.
  • panther112
    ja így már más:)
  • EmThor
    valaki #3495-re? vagy tegyem vissza vmelyik 66.-os nvidia drivert??
    de azon meg nem javítottak sebességen...