Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
A HOODLUM-os verzió a DVD-s (nem RIP)?

Kipróbáltam, és nagyot csalódtam...szvsz nagyon fos játék, sux az irányítás, és a hangokkal sem vagyok valami nagyon megelégedve...delehet hogy csak én kívántam tõle sokat. Egy Call of Duty után ez egy nagy visszalépés.

Glpetyus
LOL
Csak olyan van aki 123-al

bricsi01
van aki 124kb val szedi vagy szedte?

fitutufi
internet powa 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

a retek szalma bábút meddig kell lõni...?

A tag aki velem van az is lõvi meg én is...! de nem akar össze rogyni...((

most akkor mi van...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

bricsi01
honnan szeded?

Ma2ska
Már nem mert már végigvittem.

fitutufi
még 2 óra és tolom , addig gyorsan megtanulok 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Risu Führer
külenben ez a játék nem az elit alakultból készült.<#awink>

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

bricsi01
szedem csak eltert egy darabig.?vanaki már játszik vele?

Ma2ska
Eddigi legrealisztikusabb /és legjobb/ 2.vh s fps.

Elméletileg tudták, hol a felcser.

Na de akkor ha nincs Eü feltöltõdés, akkor az egész gammát egy levegõvel kell végignyomni?
Azt nem hinném azért...

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

hát probáld 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

De jó is lett volna a katonáknak,ha tudják,csak addig a házig jussunk el,ott mindenki meggyógyul,a golyó ütötte seb beforr,stb... <#vigyor4>
Csak végre próbáljam már ki,mert eddig egész nap más dolgom volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

az egyik dvd a másik emg dvdrip...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mi a különbség a RELOADED (15MB-os fileok) és a HOODLUM (50MB-os fileok) verzió között? A RELOADED csak harmadannyi méretben...
1.02 crack van mindkettöhöz?

és ez a szerencse, végre egy nem full arcade 2.vhs game 😊

Glpetyus
thx
Mi az isten az a "downslamping" ? <#confused>

nem

uj checkpointnál feltöltõdik?

restart chapter... vagy reload checkpoint...

kezd alakulni a gamma...
Hassay mellémadta Hartstockot, és meg kellett tisztítanom vele gy utat, aztán ott csatlakozott hozzánk még pár ember, szóval kezd alakulni.
CSak még mindig nem tudom mi vanakkor, ha lecsökken az egészségem kritikusra. Várnom kell? VAgy van felcser?

Serpa
removed 1.2 gigs of foreign languages, 1/2 gis of extra and saveg 450 Mb downsampling movies

Én tegnap óta nem látam itt 1.0-es patchet csak 1.02-et te valamit nagyon elnézhettél😊

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Serpa
az nem hibás patch volt ?

Istencsászár
cod multiplyaer😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Johnny23
korábban linkelt vki egy 1.01-es patch-et is! Na,akkor most azt is fel kell rakni???<#confused>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Ha valaki az 1.02 crack-ot keresi az
itt megtalálja.

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

Glpetyus
^.^

ChevyG
mongy lécci 1 játékot, ahhol németekkel lehetek!
(BF1942 nem számit)
Serpa
olyasmi lehet.

Glpetyus
Ok,thx

Glpetyus
Mármint a szószerinti jelentésen kivûl? ^.^
Kivágták vajon az átvezetõket,intrót,stb?

Serpa
én nem tudhatom.
még nincs meg a DVD.

donneck
Nekem már van egy emberem fire teamnek. Nem rossz ez a gém. Egy rossz paranccsal simán kinyiratod, egyedül meg nem sokra mész. A célzás nehéz, mert lélegzik az embered, mozog a fegyver, de ez így jó szvsz.

De ez un taktikai Fps nek indult, amikor te határozod meg a scapattagok mozgását.
És lehet, hogy így is van, de még nem értem ahhoz a pályához😊

Glpetyus
Vajon az mi akar lenni? 😮

Glpetyus
ték ^^

Serpa
méghozzá "krepí".
^-^

Glpetyus
Ja vmi videók..

Glpetyus
😮
Ebbõl mi hiányzik?

Serpa
aki nem szeret anyit tölteni, nekik ez tecceni fog.
Brothers In Arms: Road To Hill 30 (c) Ubisoft *DVDRiP* RELOADED 54x15 MB

Danecay
Ne már!!! 😞 Pedig olyan jónak tûnt az elõzetesek alapján. Igaz a Half-Life 2 is.

wedge31
Meglepöen sok ostoba ember ír ebbe a topicba.Egy amerikai szempontból feldolgozott játékban csak a németeket vagy a japcsikat írthatod.Az meg egyenesen röhejes,hogy egy realisztikus háborús fps-tõl valaki mást várjon mint hentelést.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ChevyG
na megint egy buta, "öjjjük a szemét németeket" játék
Ma2ska
Késöbb lesz csapatirányitás. Háboruba általában mennyé adjá neki van, nem elméleti sikon játszák le, a katonák legalábbis nem. Gyogyulás nincs, csak küldetés végén, azért lassu a töltés mert real.

nekem is az az ostoba mennyé-és-aggyá-nekik feelingem van, olyan Cod os...
Egyelõre nem én iránytíom a csapatot, mert él még hassay, aki a rangidõs , így azt kell csinálni, amit õ mond, azaz HENT
ÉS a német karabáéllyal kurva nehéz, mert lõ, felhúz, lõ felhúz, újratölt, lõ, felhúz stb szóval irgalmatlan lassú. Lehet ez ám, hogy ez a real...
HA sebesülök, még nem fifgyeltem ki, hogyan gyógyulhatok meg

Szóval Cod feeling (pedig azt nem szeretem)

Forrest Gump
Tabbal tudod elövenni a másik fegyvert.
Egyébbként a játék közelébe nem jöhet a CoD-nak, MoHPA-nál sztem jobb, de ez csak az én véleményem.
Már rögtön az elején nem érzek valami hüdenagy játékélményt.
Bocs ha megbántottam valami fene nagy BiA funt!
hát eddig elég langyos és uncsi a menete..
Egy nyamvadt pisztolyom van, és bár írta, hogy szereztem egy német fegyvert, de azt nagyon jól eldugtam, mert nem tudom elõvenni...
ÉS az intro elõtt mi ez a lövészárkos meghalás?
Ember kkiáll az árokból és egy darab pisztollyal üvöltözik, hogy itt vagyok, itt vagyok...Aztán már nem üvöltözik..