5546
  • fistin
    ja, és segítettek felhúzni a gépet(nem értem minek, ennek a sz@r-nak[azért kijátszom többször is:D]) és már 20 fps-el legeslegmagasabbon, aa full, meg 1280-on 20 fps az átlag, és 12,15-re lemegy harcban
  • fistin
    34 perc múlva lejön a 3dmark05. azzal majd eldől minden. hát wazzeg kíváncsi vok. de szerintem valami szar a gépen. pl beállítás??? biosban esetleg?? vagy máshol?? lehet ludas??
    na de várjunk ezzel 32 perc 58 másodpercet!
  • glkFox
    Van olyan hogy nembirok loszert felveni ? F bill irja de nem veszi fel :SSS mit kell csinalni ?
  • fistin
    nyomok egy 3dmarkot bezony!! de mennyinek kellene lennie, vagy milyeyn adatokat kellene kidobnia a gépemen? ha szar, akkor mit tudok vele kezdeni?
  • Mr Manson
    van ennek a jateknak demoja? vagy kiprobálható verziója?
  • Gabe18
    AMD 2500+ ,9800 SE,768 ram,1024-ben AA nélkül tökéletes.FPS-t én nem mértem,mert nem szórakozok ilyenekkel,vagy megy élvezhetően vagy nem...
  • radeer
    AMD 2400+ , Sapphire 9600XT , 768 RAM , élsimítás nyema , 1024*768 - ban...minden akadás nélkül hasít még legnagyobb csatában is...
  • Eisenhower
    konfig válogatja. van ahol gyengébb képen simán megy vmelyiknél meg bika erős gép és szaggat..... szoval random válogat a játék
  • Duddits
    Bakker! Rájöttem, ez a játék egy fos... Grafika nem igazán szép.... Számomra uncsi, haver számára is.... Ez nem az én játékom.
  • Joe004
    Nekem a HOODLUM van meg! Azzal crackeltem ami a DVD-n van!
  • Placebó
    2800+ Radeon 9600 xt 256DDR 1GB DDR, simán megy maxon 1024-be 8-szoros simítással... Lehet hogy crackja válogassa?
  • Joe004
    Nekem is akad a game nem tudom mi baja van! Gépem Athlon XP 3000+ Radeon 9600 pro 128MB, 512 DDR! Leraktam mindent minimumra és ígyis akad max 24 FPS de átlagban 18 és nagyon idegesítő! Nem lehet, hogy a crack szar vagy kell hozzá patch?
  • Placebó
    El is kéne olvasni azt amit a Chapter elején írnak és még mondanak is aztán egyből rá fogsz jönni, egyébként Shift-re vált át a tankra...
  • LSL
    Nah végre én is tudtam játszani vele. 9-től fél 1ig nyomtam, kb a feléig jutotam el. Pont kilőtték a tankomat. Érdekes 1 játék ezis. A csoport kezelés elég hatékony, de mikor már a tankot is kellett irányítani néha megavarodtam. De leginkább a célzás idegesített. Ha COD-ban ennyi lenne a találati arányom el is szégyelném magam. Meg ez a mesterséges "homály" is fura, olyan mintha hunyorítana a játékos...
    De összeségében tetszik hogy végre tényleg van csapatmunka. Bár beakadások még előfordulnak, meg az ellenséges tank megvárta amíg szemből szét lőtte a minek... Na mindeyg nem panaszkodok. Próbálja ki aki tudja.
  • Macccy
    (a #3637-es CONTRAST kérdésre senki nem tud semmit?)

Mikor tudom majd végre a Situational Awareness View -ből irányítani a katonáimat? Vagy onnan nem is lehet majd?
  • Gabe18
    Ugyanugy irányithatod mint a csapatodat,alapban a "shift"-el váltsz közöttük.
  • grebber
    A tankot amit kaptam hogy lehet támadásra birni?
  • Placebó
    D+1-nél tartok még, M5 tankos rész nekem bejött eddig...
  • Gabe18
    Én még nem,de ismerősöm igen.Ha valaki nagyon nekiül 1,max 2 nap alatt lenyomja.
  • grebber
    Valaki végignyomta már?
    Milyen hosszú a game ?
  • obe
    hello fistin, nem akarlak elkeseriteni de: 33-38 fps (minden maxon kivéve élsimi csak 4x-es)
    konfig: athlon 3000+64, abit av8, 1 giga ram, ati 9700-9800 ra ráncigálva
  • Gabe18
    Alapban ez reloados dolog nem gond,mert ugyan én is megszoktam hogy az R a töltés,F pedig USE,de másodlagosnak beraktam az R-t igy mindig jó helyre nyúlok.
    A baj ott van ahol tartok.Egy német tank érkezik,nekem pedig fel kéne vennem a pályán található Panzerfaust-ot,ami persze a tüzvonal közepén van,meg a német katonák is özönlenek.Erre ritka idegesitő amikor odavergődök,kiirja hogy nyomjam be az F-et a fegyver felvételéhez,erre ahelyett hogy gyorsan felkapná elkezd az emberem tárat cserélni...És ezt nem egyszer eljátszota már.
  • Macccy
    Áhhh ...... akkor ez lehet az oka =)

Amúgy nekem is nagyon bejön mind a téma, mind a megvalósítás. A koszos textúrák megfelenek, jók a modellek, részletes a táj és élethű a célzás. Nekem csak a viszonylag magas gépigény a problémám és egy-két érthetetlen beállítás, ami a (kiba**ott)konzolok miatt van.
    (pl F a USE és a RELOAD is egyszerre - nincs külön rel0ad)

Viszont van még egy problémám: nektek is visszaállítja folyton a CONTRAST-ot? A Video beállításoknál megmarad sőt, ha bemegyek a beállításokhoz akkor beáll azonnal 6-ra, de ha kimegyek a főmenübe vagy load checkpoint, máris 5-lesz láthatóan. Kicsit zavaró, hogy mindíg elfelejti. Nektek is?
  • grebber
    Már semmi lol ezt nem vettem észre hülye vagyok.
  • grebber
    Valaki elmondaná mit kell csinálni azthiszem a 4-es pályán vagyok egy nagy mező ahol 1 db lövegtornyot ki lehet iktatni mindenkit kinyirtam és nem jövök rá mi hiányzik.

A nyil az mutat valamerre de ha elindulok annak irányába kiir valamit nem értem mit és utánnan mutat oda ahonnan jöttem.
  • Gabe18
    Egyetértek,bár nekem a taktikai részz is megfelel.Annyira bonyolult csak hogy érezni hogy van,de könnyen használható,nem lesz tőle nehézkes a játék.
  • Gabe18
    Jópár játékban láthattunk már efféle megoldást,hogy a legextrémebb fokozat csak akkor nyilik meg,ha HARD-on már végigvittük a játékot.Szerintem itt is erről van szó.
  • panther112
    HOGYAN LEHET AUTHENTICAL FOKOZATBA KAPCSOLNI, NEKEM CSAK A HARDOT ENGEDI, EZ SZÜRKE MARAD, most látom h caps lock bennmaradt párdon, szóval ez a gond, pedig levettem a célkeresztet, meg mindent, ami segítségnek számíthat... (lehet h valami pont akkor nehezík, ha on na mind1, aki tudja írja már be
    köszi
  • Mentol
    Köszi, megnézem.
  • Zetorg
    nem emlékszek pontosan, de ott van valahol az options-ban :)
  • Placebó
    Pedig a gránátrobbaná élőben is ilyen...

Nem COD ahol 10méteres lángnyelvek csapnak ki mindenből...
  • CéZé
    game options - crosshair on

asszem ez az :)
  • DONGUBA
    Hat nekem semmi sem megy erre a hangproblemara sajnos....nincs loveshangom
  • Mentol
    Na és hogyan?
  • VO101 tvr
    A gránátdobás számomra elég furcsára sikeredett... Lehet valahogy célozni, dobási távolságot kitalálni? És nem pukkan valami nagyot...
  • Jose1975
    Üdv!

Szerintem nagyon jól összehozták ezt a játékot, néhány bosszantó hiba ellenére. Nem igazán értem itt sok emberke hozzászólását, hogy nem jó a grafika, meg lassú. Remek a grafika (nálam default beállításnál is) nagyon részletes a táj, sok növényzet, szuper a gránátok robbanása, a lövések utáni porfelhők, a füst. A felbontást, meg az élsimítást nem kell az egekbe emelni, úgy nem csoda ha belassul a játék (és a játékélményt sem befojásolja túlzottan, ha az embert magával ragadja a téma és a hangulat). A célzáshoz, és találati pontossághoz pedig annyit fűznék hozzá, hogy nem tökéletes, de idáig ez a legrealisztikusabb (azért közelre egy kicsit lehetne pontosabb és halálosabb). A taktikai rész csalódás volt számomra, mert ettől azért jóval többet vártam, kicsit egyszerűre sikerült.
  • Zetorg
    igen
  • Mentol
    Ez komoly?
  • Zetorg
    van célkereszt, csak be kell kapcsolni...
  • Mentol
    Megnéztem, nem tetszik.
    - sok átvezető, és nem lehet átugorni rajtuk
    - NINCS célkereszt! Egyszerűen képtelen vagyok eltalálni bárkit. Célozni kell, de mire becélzom, addig 3x lelő...