Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...lámák kíméljenek.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
az hogy neked mi tetszik elég szubjektiv meg az is hogy nekem mi, az emg hogy cod meg medal egy arcade csoda mig ez probál realitás fele elmenni tény, enyi...
Nem mondom lehet sõt biztos, hogy van akinek tetszik mint neked. Ez az én véleményem volt.
1. White may
2. Brothers in Arms: Road to Hill 30
3. Driv3r
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Bár a realizmusról csak annyit, hogy legnehezebb fokozaton viszem és még így is többször találnak el mint egy universal soldiert...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az van szerintem hogy aki a CoD-os (ami amúgy marha jó),és a Medalos (ami meg nem),"ott az ellen,puff,meghalt" játékstílustól nem tud igazán elszakadni,annak ez nem fog tetszeni.Itt megkiséreltek jóval nagyobb realizmust belevinni.Nem biztos hogy tökéletessen sikerült,biztos lehetne rajta finomitani,változtatni itt-ott,de ettõl még szerintem nagyon jó.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
sazl : c
lol 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
http://www.gamehelp.atw.hu
sp meg tény hogy lineáris de codnál még igy is jobb..., multit meg szeirntem még senki se probálta addig aztán nagyon lehet playerszám alapján tudni milyen... 😊
De itt, hát itt csak úgy csordogálunk lefele, itt egy AA-gun, hopp felrobbantjuk, volt mellette 3 egész kraut. Ahol kraut van persze szépen, kiépitett fedezék, hogy mindig szépen meg lehessen õket kerülni, és oldalbatámadni, amire a készitõk szemmel láthatólag nagy büszkék ám, hogy ezt meg lehet csinálni.
Ez az egész dolog valami nagyon lagymatag egy cod-hoz képest, a multi meg igy, ilyen rendszerrel labdába se rúghat.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Single...........en pl nem vagyok oda erte, max egyszer tolnam vegig (ezt nem fogom megtenni).
Izlesek es pofonok, en kihagyom.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Ezért küldeni sms ez szörnyü
a cod 1000 jobb volt<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Gabe-bel egyezõ a véleményem amit bõven leírt szval nem akarom még1× leírni én is ezeket tapasztaltam...
emberírányítás nagyon faxa
egyet hiányolok vagy eddig nem találtam az élet(mentõöv) ??!!
vagy lehet a sok csekpojnt miatt nem ad, az is jó h nem kell menteni!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>Gearbox<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,