Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, és eddig áll is az álatlánositás, ha nem is reggel de msot te is benyögted hogy igyszarugyszar 😄D tény te kcisit más miatt és ez jó pont, fõ a változatosság 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dietrich
ezért mondtam már 1 éve is a cod-ra...multira készûlt. a single túl rövid hozzá..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
<#vigyor>

Dietrich
nem név szerint, hanem általánosítottál 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

rezsofiz
Jah mellesleg ha még csinálnának a játékfejlesztõ cégek egy nagyon ütõs Single Playert is, szart sem érnének vele. Manapság a Multiplayer dominál.

sazl : c

Dietrich
ezt nem ide szántam 😊

rezsofiz
Hivatalos megjelenés holnap lesz, igaz mi már jáccunk a warezzel <#nyes>

robotnyk
nemtom, singleben szerintem jó, ha valami miatt nincs jövõje, akkor az a multi. nálam meg minden maxon megy, kicsit jobb géppel csak... sazlé 😛
Dietrich
vettem egy fasza logitech (OM kivitel szedhetem le a drivert) klavit...na majd beüzemelem ezt is és hátha gyorsabb leszek 😄

rezsofiz
Majd ahogy haladsz elõre, látni fogod hogy jobb.

Eisenhower
<#nyes><#vigyor1>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

én nem mondtam egy szoval se hogy te fikáztál reggel 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dietrich
amúgy én azt látom, hogy a matuskát nem törölték <#eplus2>

Dietrich
szerinted én fikáztam reggel? mert hogy cod fan volnék én is..

nekem az nem tetszik benne hogy sokat dumálnak és addig áll a game, illetve hogy megállítom és körbenézek a térképen stb...háborút nem lehet megállítani egy gombnyomással..max. elkezdeni 😊

Eisenhower
thnx közbe már rájöttem. ^.^ sajnos arra is hogy ennek a gamenak nincs jövõje! szvsz a cod mérföldekkel megelõzi. cod még szeb mint ez és gyengébb gépeken is jól fut.... mert azt nekem ne merje senki bemesélni hogy egy 2.8-as athlon 1 giga ram 9600xt kártya nem elég hozzá... vannak ezerszer szebb játékok mint a bia és fele ilyen konfiggal elmennek itt az a baj hogy a buzi rendi biccsford ugye konzolra feljelsztették és konzolra kurva egyszerû mert nem kell optimalizálni.... arról már ne is beszéljek hogy az ellen ugy lõ hogy az vmi fenomenális. km-erekrõl tolja a találatokat mp40-el én meg 2 méterrõl nem tudom eltalálni garand-almeg azért ennyire nem himbálózik a fegyver. Vagy mindegyik katona be van rugva és nem tudja normálisan tartani?

nem, és má nem is fog, felüggeszteték a fejlesztést

...

Nahar
kijött már a game???(PC-re)

Motorola Defy

ReTeK
Egy vélemény:
COD/MoHAA-hoz nemtom mennyire hasonlítható, itt megállít6od az idõt átnézed a csatamezõt ki merre, mi legyen a köv akció, a csapatod merre szaladjon, hova küldenéd a tankot. Péjnkiller és S.Sam rajongók kerüljék. <#wink>

érdekes a tank Á-t lát a falon, hiába bújok/osonok el mindíg azonnal kiszúr <#ravasz1>

www.punkbooster.com jobb lenne 😄DD

robotnyk
elég közel mész az emberekhez? bele kell álni az arcába, hogy megszólaljon
Eisenhower
www.punkbuster.com nah

Eisenhower
ööö menj fel a www.evenbalance.com -ra vagy a www.punkboster.com-ra és a legfrissebb pbweb.exe-t le kell töltened bemásolni a pb könyvtárba lefuttatni és ennyi

"nemtudom milyen lesz ez a csapatirányítósni,de szerintem nemolyan jó,mondjuk mint a Rep.Commandóban ott tetszett."

Sokkal jobb,de majd meglátod.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

MrSpock
Letöltöttem,felinstalláltam,és..elsõre simán megy,nincs gond vele.(nemvagyok egy pcguru,de nemvolt még olyan játék(GTR,az ismert huzogetós dolog , azzal nemvolt kedvem szuttyogni)ami nemindult volna elsõre.
Na szóval elsõ benyomásaim.
Csak kb 15 percet játszottam,nincs most idõm.
Érdekes,hogy tényleg lõttem mint atom,és nemnagyonhalt meg az ellen.
Grafika nem rossz,nemtudom milyen lesz ez a csapatirányítósni,de szerintem nemolyan jó,mondjuk mint a Rep.Commandóban ott tetszett.
Egy sima COD szerû jobblenne.
Na de majd hátha beleszokom,és biztosan a hangulata is jólesz,meg,megkedvelem a társakat.

Go Jeff Go!!!!

Danecay
A Patch állítólg csak a MULTIPLAYER részen javít.

<#conf>

gurubefree
Tisztában van valaki a PUNKBUSTER fogalmával?????
Mert amikor servert csinálok beleköt azzal a dumával , hogy régi a verzioja. Honnan szedjek újabbat????

Köszi....

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

olvas vissza, valaki irta asszem régebben

Seth
Kösz, de ezzel nem vagyok elõbbre. Konkrétumok kellenek,nem tippek

PSN ID.: Beegabor

gurubefree
<#falbav>

gurubefree
Van valaki S.O.S

Csak a "sallangokat" szokták kirippelni a játékokból, pl. videók, zene, ilyesmi, de magához a játékhoz nem nyúlnak

\"...lámák kíméljenek.\"

Valaki tudja hol talalok torrent filet a dvd-rip-es verziohoz?elore is thx

Jimi Hendrix

Johnny23
akkor most nem kell hozzá fölrakni patch-et ???

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

ne nekem higy, kérdezd meg codos haverjaidat 😛

Seth
Ki szedte már le a dvd rip-et? pár videón kívül minden benne van?? Pölö multi??

PSN ID.: Beegabor

OK, hiszek neked<#nevetes1>

\"...lámák kíméljenek.\"

De így elsõ hallásra nem túl szimpi, hogy egy egész tárat bele kell ereszteni az ellenbe<#wow3>

\"...lámák kíméljenek.\"

Eisenhower
lehet nem kellett volna felraknom a patch-et? <#rolleyes><#wow3><#pardon1><#szomoru1>

szeritnem akkor fölösleges letöltened egy dvd-t ugyse fog tecceni 😛P

Hát, nekem a MOHPA nagyon bejött, CoD-dal meg kb. fél évig nyomultam neten, szal az mégjobban teccett<#circling>
Egyébként miez a taktikázásos-csapatirányitós dolog? Olyasmi, mint pl. a MOHPA-ban volt?

\"...lámák kíméljenek.\"

nekem ilyen még egyszerse volt, hol tartasz?

Eisenhower
vazzer ez tiszta bughalmaz már vagy 5x elõjött az a hiba hogy mikor lenne vmi checkpoint rész egyszerûen nem megy tovább a game semmi nem történik pl ahol párbeszédnek kellene lenni semmi.... les mindenki mint a f*sz. <#shakehead><#szomoru2><#nemtudom>

"Marha unalmas, hogy ötödszörre is ugyan azt kell csinálnom. Megyek elõre mint valami robot és lövöm az ellenfelet."

Hát ha ez unalmas,akkor nem tudom a Medalban mi tetszett,mert ott aztán ha 30x mész végig egy pályán akkor 30x minden ugyanugy,ugyanott,történik,és ott aztán végképp nem csinálhatsz mást mint robotként lövöd le az ellenfeleket.

A Medálban sajnos a partrasszállásos résszel ki is merült minden pozitivum...

tudhatnád hogy olyan nincs, max mindenkinek saját véleménye... 😛PP

Serpa
megígérem, hogy az igazat, csakis az igazat írom majd.
😊

szeritnem lese töltsd ha neked mindenáron cod/mohaa a mérce 😛PP

attól függ, ha cod fan vagy te is csak a szokásos fikázást fogod szeirntem beirni mint a codfanok általában 😛 ha nem akkor akár még jó is lehet a véleményed 😊