5546
-
#3700 Hát nem feltétlenül kell baromnak lenni. Az én szotáramban ez a grafika nem tudhato be "szép"nek. -
#3699 mit tanuljak meg mikor 1m-erről zoomolva bassza eltalálni? -
#3698 lol bazz szar grafika? Hát tényleg egy fos. Az is egy barom akinek tetszik. -
#3697 Nem, nekem speciel maxon megy, de elég gagyi . -
#3695 Gugolj le, és nem fog annyira mozogni! Sniperpuskánál meg pláne nem fog. Az tök pontos. (M1903) -
Máté008 #3694 Huu nha feltettem én is és játszottam egy kcsit vele! Nagyon ott van ez a játék sztem. Irtó jó a hangulata. Viszont sztem nagyon nehéz. Marmint gondolok itt pl a célzásra. (lehet túl sokat CoD-zok :D) Mozog nagyon az a fegyver célzáskor is. De nem baj! :) Tényleg nagyon jóra sikeredett ez a játék! Legalábbis neekm tetszik! :D -
#3693 Csak meg kell tanulni vele lőni ... -
#3692 Tök nem szar a gfx...simán 8-9-es szerintem biztos 320*240-ben nézted -
#3691 Valami bug lehet, mert ha megnézed az értékelőt valakinek sikerült 99 meg 100 pontot adni a 10-ből:D -
Gabe18 #3690 Ez igen érdekes,mert tudtommal 10 pont a maximum adható,tehát valamiféle matematikai képtelenséggel állunk szemben... -
#3689 volt már olyan játék aminek 10.0 felett volt az értékelése nforce-on ?
BiA -nak most 10.3 -
#3688 pontos? hát a codban igen de a bia-ban rohadt messze áll a pontosságtól... ^.^ -
#3687 Grafika szar, multizni csak eredetivel -
VO101 tvr #3686 Azt a PzIVF-et hogyan kell kilöni a panzerschreck-el a téren? A katonákat legyürtem, de a PzIV mindíg felémfordul és max oldalról tudom meglöni. Azt meg elbírja vígan...
Pedig köténypáncél sincs rajta... Mi lesz majd a Királytigrissel? -
#3685 A grafika elég gyenge.Kb. a COD szintjén van, de manapság a D3,Far Cry,HL2 után már nagyon kevés. -
Tockos #3684 a magyarítás portálon láttam hogy nemsokára felkerul a bia magyarítása sot egy pár embernek már e-mail-be el is kuldte a szerzo.Aki már megszerezte nagyon orulnék ha eltudna kuldeni nekem is mailben.Megadnám a mail cimemet is -
#3683 háhh működik:) -
#3682 na bazdmeg! nem működik az alt-tab. ezt jól beszoptam ha nem lesz jó -
#3681 ATOMERŐMŰ!!!!
vagy csak egy GF6800GT, vagy egy x850-es kártya. meg hozzá mellékesen tartozékok
egyébként írja, de azt nem mondom el, mert úgy is hülyeség!!....
512RAM, 2Ghz, GF6-os széria, vagy R9600 legalább legyen ha élvezni akarod. de alacsonyabban is elfut szerintem -
beuceron #3680 sziasztok mi a gépigénye min max -
Tockos #3679 a magyarítás portálon láttam hogy nemsokára felkerul a bia magyarítása sot egy pár embernek már e-mail-be el is kuldte a szerzo.Aki már megszerezte nagyon orulnék ha eltudna kuldeni nekem is mailben. -
#3678 Vannak benne brutál dolgok, de Carentan az eddigi legkeményebb volt.
A Stuka támadás után meg elég "érdekesen" néz ki egy-két emberem ... :( (Fejükön a saját belük, meg ilynek.) -
#3677 D-Day +4 :)
A Tommy legnagyobb baja, hogy pont 1, másfél emberre elég benne a skuló, ha rohamozol. A német fegyverek kicsit nagyobb tárral jönnek elő, és annyi van belőlük, mint a szemét ... -
#3676 Megnyomod a jobbgombot, nyomva tartod, majd bal. Es lőn roham ...
Nézegessétek meg a tutorial videot! -
#3675 figyu. vga driverben, vagy a játékban?? azé nem mind1 -
#3674 A grafika zsír??? én még nem szedtem le! JA MEG A MULTIJÁRÓL VKI TUD MONDNI VMT????Előre is kössz!!!!
. -
#3673 Az élsimítást hol lehet elvégezni? His Excalibur 9600Xt kártyám van. Az ATI Catalyssal? Légyszi segítsetek! -
#3672 Hi.
Szóval ott akadtam el vele 2 nappal ezelött :) mikor kapok egy katonát és irányítani kellene, na moat az oké addig míg elkezd lövöldözni a madárijesztőre..de hogy hagyja abba? Mert én nyomok bal gombot, jobb gombot, spacet..semmi nem történik.
Mit kell csinálni? Vagy csak rúgjam le egyszerűen a monitorom? :) -
#3671 Én is így vagyok vele, egyszer sem mértem még 3D Markt-ot mert tök mind1 én nem a számoknak, hanem a szememnek hiszek .
a.carkey :
Mellesleg jó pár napon túl vagyok ( na jó nem sok most tartok a 3.day-nél LOL) de eddig még mindig az alapstukit erőltettem most majd megprószálom a német cumokat... -
#3670 Én szabadulok az amerikai fegyverektől. A BAR irtó pontatlan, az M1 meg ...
Inkább a német culó. Néha nem veszik észre, hogy ellenség jön, ha csak a fegyverhangot hallják. :)
KAR viszont ugyan lassú, de nagyon erős és pontos. Inkább az ...
Amúgy az extrák között - ha megnyitottátok - meg lehet nézni, hogy melyik területekre érdemes lőni a testen. Ugyanis ha jól emlékszem csak a felsőrész 8 részre van felbontva. Mindegyik más színnnel. Ha jól emlékszem a világoskék a legkevésbé halálos, a fejlövés ritka, a nyak, szív, gyomor viszont halálos.
az is teszik, hogy ha eltalálnak, akkor kb. olyan sebességgel "futsz", mint Horváth Miki a Ryanben. :) -
emberke #3669 Komolyan nem értelek mit össze szenvedsz vele, mindössze a VGA driverben kellene kikapcsolnod a vonalsimítást, anizotrop szűrést ja és persze a felbontást levenni mondjuk 1024-be és semmi gondod nem lenne. De ha mindenáron mindent a maxra akarsz rakni vegyél egy méregdrága videokártya aztán csokolm. -
#3668 Nem lehet, de faszán meg tudod nézni, hogy mivel állsz szemben. Pl. ha látod, hogy kiscsávó maradt csak, az is egy páncélököllel, akkor sima roham mehet rá. Sebesülés nélkül megölik. Szóval jó dolog. Viszont azért is jó, mert meg tudod nézni, ki mivel lő rád. A farmnál kiba későn szúrtam ki a páncélelhárító ágyút, és nem tudtam mi köpköd ilyen bőszen. V vel azonban utána elég volt egy megkerülés, és nem volt páncélelhárítás. Sebaj, úgyis hátra volt még a neheze ... :) -
#3667 Most tartok ott, hogy megvan a mesterlövészpuska, és talán az eddigi legszebb pálya is most következik. A hangulata eddig végig irtózatos. Eleinte nem tetszett, hogy checkpoint rendszer, de most már egyre jobbnak találom ezt a "konzolos megoldást". Nagyon ötletesek és változatosak a pályák. Az embernek néha kedve lenne külső kameranézetből figyelni őket, vagy visszanézni az actiont ... :)
Ha az ember rájön a taktikára, az összes pálya eddig leküzdhető simán, csak persze nem szabad kockáztatni. Mellesleg eddig a farmos pálya jött be a legjobban. -
Gabe18 #3666 Te tudod,de a te géped nem tudom minek húzni,csak bizonytalanabb lesz a működése. -
#3665 úgy néz ki, mint ronesz -
#3664 loál -
#3663 190 uj üzenet o.o [visszaolvas] -
Árnyvadász #3662 Lesz Demo, de még nincs pontos megjelenési idopont a mikorra. Imhol az infó:
-----
Brothers in Arms demó hamarosan
A texasi székhelyű Gearbox frissen debütált FPS-e nem váltotta be teljesen a hozzá fűzött, igencsak vérmes reményeket, ám még mindig egy igazán pompás és szórakoztató második világháborús lövöldét tisztelhetünk benne. A következő hetek valamelyikén magatok is kipróbálhatjátok a játékot, hogy ne zsákbamacskát vásároljatok, hiszen a már említett gárda jelenleg a Brothers in Arms demonstrációján dolgozik. Sajnos további információ nem áll rendelkezésünkre, ám természetesen nyitva tartjuk a szemünket.
-----
forrás: www.hcgamer.hu -
#3661 vegyél fel egy KARt. vagy egy stg-t vagy egy mp40-et:)))) amúgy nem tom, mert a grafikája szopat, de így egyszerűbb, nem? -
#3660 ezzel már inkább meg vagyok elégedve, de akkor is szerintem valami nagyon bekavar, valami rosszul van beállítva, vagy valami nagyon szar a gépen. ha ezt írjátok, hogy full-on elmegy.... bár... kitudja...