5546
  • rezsofiz
    Na egy picit tulzás volt szarnak nevezni, igaz. Nemtom olyan elmosott az egész mint egy tányér szar ahogy egyik barátom emlitette vhogy.
  • rezsofiz
    Gearbox suxx
  • rezsofiz
    Nincsmit:)
  • a.carkey
    Az UBI az UBI. :(
  • grebber
    Én nem nevezném szarnak ,de nem is egetverő szép.
    Majd meglátod azt megtudod.

• Nahar
    Nem hiszem h a graf szar!!PC-n????És maxon nyomjátok???Azért huh...nem hittem volna,de majd megnézem!

Multit,sajnálom....h csak eredetivel...
    Nincs tört server??
  • a.carkey
    Tök állat! Majd ha esik, figyeljétek: kopognak az esőcseppek a rohambilin. :)
  • Yossarian
    de nincs nálam. Az induláskor kapott pisztoly, meg egy meggymagköpködő van nálam csak. Az az m4a1 vagy mifene kinézetű izé, amit CODban csak csettegőnek hívunk... :)
  • grebber
    Nálam is volt ilyen hogy nem vette fel azt kiderült nálam volt az a fegyver csak üresen.És érdekes modon ha átváltottam arra az üres fegyverre akkor töltényt azt felvette.
  • Eisenhower
    vazze komolyan mondom ilyenkor tökönszúrnám az összes buzi gearboxost. hiába kapcsolom be 4xaa 4xaf-et semmi különbség. ugyanolyan "recés" az egész.... ráadásul 1fps-el selesz több.... viszont annyi változás van hogyha kikapcsolom aa-t meg af-et akkor eltűnnek a fegyverek mielőtt fel tudnám venni. látom hogy ottvan és mikor 1 lépésra vagyok tőle egyszerűen eltűnik a picsába meg kellene tanunli programozni a srácoknak PC-re. mert konzol az már megy de pc-hez nem sokat konyítanak. én csak azt sajnálom hogy volt ugye aki megvette a játékot eredetibe és baszik elindulni neki. azért ez elég gáz. olvasgattam gearbox forumot. és pont írt az egyik srác hogy eredetije van és nem indul el nekik. erre a válasz: nem tudunk vele mit csinálni nekünk jó. pff Gearbox száksz
  • Yossarian
    jah vágom, valamennyit értek én is angolul :) De hiába nyomom hosszan, akkor se csinálja. Lehet az a gond, hogy menet közben bindeltem át a gombokat és behülyült. Egy darabig a társam se sikerült irányítani azzal a gombbal, amire átbindeltem a madárijesztőnél. :)
  • Sanko
    nem. azt írja, hogy: HOLD azaz tartsd nyomva az a bizonyos billentyűt.....ugyanis idő kell ahhoz amig lahajolsz és leporolod a fegyvert..... :-)
  • Caponee
    Akkor le vagyok maradva. :)
  • Yossarian
    vótmá :)
  • Yossarian
    mindegy, azt írja, ami be rá van bindelve. Egyébként nyomtam én folyamatosan is, meg összevissza...
    A legelején még sikerült felvennem egy kar98-at, a következő checkpoint után már nem sikerül az istennek se. van egy pisztolyom pár skulóval... kicsit hanyagolom most, hogy megnyugodjak :))
  • Caponee
    http://bia.sherad.hu Nem tudom volt e ..Itt van a magyarosítása.
  • grebber
    Neked R gombot ir nekem F-et de felveszi :)
  • a.carkey
    Folyamatosan ...
  • Yossarian
    nekem az istennek se sikerül felvenni egy földön heverő fegyvert.
    Még írja is, hogy nyomjam meg az R gombot a felvételhez, de nyomkodhatom én, rá se baszik...
  • Shep
    ok, thx, akkor nem próbálkozok vele tovább értelmetlenül, mert a végén még sikerülne :)
  • rezsofiz
    Nem lehet a térképen parancsot adni.

Később is majd csak groupokba tudod őket irányitani, tudomásom szerint személyenként nem.
  • Shep
    a v-re bejövő taktikai térképen lehet parancsot adni ha igen hogyan? vagy ez nem a hidden and dangerous? :)
    Hát így elsőre nekem érdekesnek tűnik, főleg hogy néha rácélzás nlkül jobban lövök mint célozva, kicsit olyan fura az egész, mondjuk még csak ott tartok, hogy a géppuskafészket kell bevenni. Ja igen lehet úgy parancsot osztani, hogy 1 ember idemegy 1 ember lő 1 ember akármit csinál? hogyan?
  • Gabe18
    PC-n nálam mükszik!
  • rudanjoe
    oksa, köszi megnézem
  • EmThor
    eh bia.ini :P talán ebben van vmi :D
  • rudanjoe
    Valaki nemtudja ki lehet kapcsolni valahol a náci hullák eltűnését?
    (mint a nyomi doom3-ban)
  • Eisenhower
    multi shotok....
  • Ma2ska
    Pc re meg xboxra is van magyaritás immár. Még nem próbáltam. http://bia.sherad.hu/
  • grebber
    Mindekttő müködik csak a DVD-s jobb benne van az összes movie meg ami kell a rip-ből kivettek pár dolgot.
  • Eisenhower
    akkor húzzál el máshova ^.^
  • mustar
    Hello!

Melyiket érdemes leszedni? A dvd-set vagy a dvd-ripest? Működik mind2?
  • grebber
    Nekem a game-el kapcsolatban egy valami hiányzik mégpedig a PC-s korongborító
  • a.carkey
    Én eltalálom. Zoomolva, zoom nélkül is ...
  • YOsh
    pff..akkor egy nagy rakás szar ez a fórum!Beírtam valamit befrissítettem megjelent.2 perc múlva visszanéztem erre már más szöveg volt benne.
  • Gabe18
    Elhiszem,mert én meg nem azt irtam ami a #3703 -ban van...
    Mi van itt???
  • Eisenhower
    lol. te hülye vagy. én max törölni tudok hozzászólást. belepiszkálni nem....
  • YOsh
    Mondom hogy nem ezt írtam..Gondolom a házigazda belepiszklált.Másnak nem hiszem hogy nagyon lenne rá jogosultsága.
  • Gabe18
    hm..

• YOsh
    Ez érdekes én nem ezt ha hozzászólást írtam 2 percel ezelőtt.
  • Johnny23
    mondjuk engem sem dobott hanyatt a grafika,pedig minden max. -on van (radeon9800pro) bár lehet ,hogy tul magasra állítottam a mércét....megez a naggyon "cső" játékmenet....hááát!!!

Összességben, mondjuk nem rossz,DE lehet hogy sokak (talán én is) 1picit többet vártak !