Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
van akinek 4200-as titaniumra ezt írja:
Build: (null)

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1994 MHz <1069676822528.000000 0> with 767MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 (7184)

General protection fault!

History: KWorldStepSafeTime <- KWorldStepSafeTime <- KTickLevelKarma <- ULevel::Tick <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- UGameEngine::Tick <- UGameEngine::Tick <- CMainLoop::RunLoop <- MainLoop

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

jah

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Eisenhower
asszem nem árt csinálni az 1.03 patch-et ezeknek a köcsögöknek. mondjuk a hardware problémákat megoldani pölö....

Fenrir
nem mondhatnám, hogy a géppel lenne gond, minden más játék megy rajta

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Critical Error:

Build: (null)

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3217 MHz <1843604357120.000000 0> with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6505)

General protection fault!

History: UGameEngine::Init <- InitEngine

patch fentvan, 1.02-es exe rajta és ugyanezt írja

12346
viszont öcsémnek is olyan üzi van, mint a #3242 üziben. hoodlum, krekk átkoppintva. ennél többet nem tom mit tehetnék (F8).

12346
másnak szted más hoodlum van?😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fenrir
nincs fent, már néztem...vagy csak én nem találtam meg

gamecopyworld...

Fenrir
valaki esetleg fel tudna tenni egy hoodlum verziójú krekkes exe-t? hátha máséval megy

Eisenhower
próbáld meg felrakni az 1.02 patchet meg hozzá a cracket hátha. asszem Tomibone-nak is ezt írta ki vagy nézz utána az nforce forumon hátha van egy kis okosság

Fenrir
bia.exe

262144 byte méretû

ez csak azért furcsa mert az eredeti exe majdnem 2 mega ez meg csak 260 kilo

Eisenhower
közben utánajártam ez is konfigválogatós. olyan mint anno bf volt

magus
ezen mar a grafika se segitene😊

amugyis, en mar abbahagytam az ilyen jatekokat😊

Fenrir
értem, de akkor is ugyanazt a hibát írja ki mint ami a képen volt...nektek mekkora a krekkes exe mérete a hoodlum verzióban?

Johnny23
azcsak a DVD Rip verzába van

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

ha hoodulum akkor az nem rip aszem, akkor nicns unpack.bat más lesz a gond...

Fenrir
hol van ilyen, hogy unpack.bat?

Serpa
<#eljen>

fhsasa
na, thx a segítséget már megy 😊

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Fenrir
valaki nem tud segíteni?

jah és mellesleg meg az a butaság amit õ irt a realitásról, akárki is õ az hülyeség volt, azt meg hiába szépted ahogy akarod cod meg moha iszonyat arcade..., ez is az nem mondom de viszoniyitásképp kevésbé mint cod és társai...

amugy nem kell hogy teccen én nem azt mondtam csak arra probáltam rámutatni hogy miért nem teccik a csoda cod, meg mohaa fanoknak, ennyi, nem tom mit problémázol ezen...

??? énis csak a véleményem irtam le ez miért gond? ha õk is leirják én nem irhatom le na pff..., és még én vagyok a buta, alig lol 😛

formatuq
a szerintem egy marha buta ember vagy. senki sem anyazott teged, te meg azt fikazod aki le mert irni a velemenyet. pluskat pl egy olyan csapatban tag, alapito tag mint pl a dalay lamas clan a mohaa-ban.
Tudod kik ok? Lehet ertenek egy kicsit hozza....
Neked lehet hogy teccik, szerintem meg szar. Vedd meg, jaccal fele, ered jol magad, mi, nem tudjuk, mert nem teccik, erted?

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Szerintem is kurvajó a game. Elõrebocsátom, hogy CoD és MOHAA rajongó vagyok, de ez a game is nagyon bejön. Grafikája nem egetverõ, CoD-tól sztem mindenképpen elmarad, de a csapatirányítós rész szerintem nagyon jóra sikeredett. Célzás kicsit furcsa, de meg lehet szokni. Sztem sokaknak azért nem tetszik, mert a single része nem bõvelkedik olyan "monumentális" helyzetekben, mint a CoD. (Arra meg sokan azt mondták, hogy fullra bescriptelt.) Itt inkább a taktikázáson van a hangsúly, pláne ha életben akarod tartani az embereidet.

kb még fél órát ha mákodvan, ha nincs többet 😛PP

Serpa
nem tom meddig tart, DVDt szedem.
ez is nfo-ban olvastam.

nincs vmi %?

Fenrir
nekem ugyanez a gondom van...hoodlum verzió, bár a telepítésnél 3 gigát rak fel...a krekkelésnél indítás után ugyanezt a hibát írja...mit kell csinálnom, hogy menjen?

fhsasa
most csinálom, kb. 7 perce megy... meddig tart még? 😄

bocsi amugy a lámaságért, nem voltam itthon, nincs kedvem qrvasokhsz-t elolvasni

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Serpa
km -eket lehet ellátni ?

Smuge
dehogy szar, ez a csapatirányitás kifejezetten kellemes meg ami másba nincs az itt van: hatalmas beláthato játéktér, rétek, erdök , a gaz, napsütés , remegö kéz, pontatlan célzás , ezek az elemek olyan feelinget adnak neki hogy nemigaz 😊

Captain Sparrow
télleg szarabb a jaték mint ahogyan beigérték meg mindenki odavolt érte?

Smuge
ja tüzre kapott minden ott fent 😊

Serpa
unpack.bat megvolt ?

fhsasa
de
de ettõl még mehetne 😄

Serpa
padláson lévõ csóka kinyiffant ?
^-^

Serpa
nem a ripes van meg ?

robotnyk
nem kifejezetten...
Smuge
Rég voltak képek gondoltam csinalok kettot gyorsan 😊

fhsasa
az normális, h 700 megát rakott fel amugy? 😊 nekem kvésnek tûnik

fhsasa
nincs HOODLUM mappám

ezek vannak: animation, cues, help, karmadata, maps, media, music, sound, staticmesh, support, system, texture

pluhi
Furcsa, nálam (Barton 3200+, 512DDR, húzott 9600PRO) tökéletesen megy. Maxon 1024*768-ban simán jó. Meg is lepõdtem.
Tetszik, hogy a fegyverrel célozni kell, különben nem igazán találnak a lövések (úgy értem a válladhoz kell emelni). Az imbolygás simán elmegy szerintem. A grafika nem világbajnok, de okés. Épp csak megkaptam az elsõ emberem, meglátjuk mi sül ki ebbõl. So far so good.
nem és nem is fog senki...

rezsofiz
Becrackelted? A DVD-n lévõ HOODLUM mappábol át kell másolni az exe fájlt a BIA/system alá.

sazl : c

fhsasa
ajjaj sorry a nagy képért :|

fhsasa
SOS, mi a rák ez? :|

Eisenhower
a jövõt persze a multira értettem.... ha optimalizálták volna a gammát meg ugy csinálják meg a multit mint pl a codnál akkor no problem..... amugy vki törtel felment már ubis szerverre? ^.^

rezsofiz
Jah

sazl : c