Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sazl : c
lestem is hogy ez hiba, bug??...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
megy simán
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Az megaLOL volt,hogy 2 méterrõl 30 percig lövik egymást miközben 1 méterre kilóg a fedezék mögûl.. LOL
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Nem vettétek észre hogy a játék lényege éppen az hogy nem lehet eltalálni az ellent?
Erre épít az egész gamma hogy ha szembõl támadod és fedezék mögé bújik akkor nem lehet eltalálni még akkor sem ha pontosan a célkeresztbe van a feje! Ilyenkor kell megkerülni amíg a többiek sakkban tartják és akkor má kiélheted az eszetlen hentelõs éneded és eltalálhatsz mindenkit.
Ettõl különbözik ez a játék a többi megyek azt lövök fps-tõl.
Ez 1 próbálkozás az unalomig lerágott FPS játékmód megváltoztatására.
Van akinek bejön van akinek nem, Ennyi.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Még nincs meg :S
Amúgy engem sem a graf érdekel a legjobban,de ha szarúl néz ki,meg még szaggat is,na az "kicsit zavar" 😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
valaki priviben segítene hogy honnan tom letölteni a gémet?!
thx
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
PL.gondolom aki HARD-on nyomul,ott tuti nehezebb a célzás/sebzés
SZTEM
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
A halál csupán a kezdet...
A halál csupán a kezdet...
Go Jeff Go!!!!
Once you have changed controls or made a new profile and Exit from the game, as soon as it exits to desktop it crashes with the message you posted. When I click OK on the message I get a Blue Screen of death and then the computer reboots itself. I got a few other errors before getting the one above as well, and they all seemed to point to a bad exe file. Sounds like a bad crack to me.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Build: (null)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2825 MHz <1383820296192.000000 0>1383820296192.000000 0> with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6800 (6702)
General protection fault!
History: UWindowsViewport:😮penWindow <- UGameEngine:😛ostInit <- InitEngine
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]