Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Akkor sztem az a baj hogy nem crakelted be. Van a HOODLUM nevû mappa a DVD-n, onnan át kell másolni az inditofájlt a Bia/system mappába!

sazl : c

bricsi01
nem hanem a 60dbos dvd

rezsofiz
Hát igen ez egy elég nagy hiba sztem. Nem tudom hogy most a készítõk ezt tényleg igy gondolták, vagy csak nem tudták rendesen megirni .

rezsofiz
Ja meg birom az AI annyira nevetséges ezt látnia kell mindenkinek, nem irom most le.

Dietrich
jól van akkor nem nálam volt a hiba.. 😊
lestem is hogy ez hiba, bug??...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

rezsofiz
Dvdripes verziod van?

rezsofiz
<#eljen>

bricsi01
help!
mi lehet a probléma?belépek a játékba s egy kis ablak lesz ami neve "critical error"

rezsofiz
Figy bujjon fedezék mögé,nekem tökmind1, de ilyet csinálni hogy fejére tartom célkeresztet, beleeresztek 2 tárat és nem hal meg, mert nem adja be a sebzést.... Hát egyszerûen nem tudom magam beleélni az egész játékba emiatt.

Dietrich
csak azt akarom kérdezni, hogy screenshotot melyik billentyûvel lehet készíteni és hova menti?Az F12-t hiába nyomkodtam 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

rezsofiz
Nekem Intel Pentium 4 2,4 Ghz, 512 ddr, Sapphi RAdeon 9600 xt nincs huzva, és maxon megy 1024*768

Dietrich
nekem is 2400 cerka van 2.8-ra húzva, fx5700 a vga és 2x256MB ram.
megy simán

jaja én is most épp erre gondoltam olyan mohaa+fpw keverék csak a taktikai része ennek annyival butább hogy itt az egész csopirtot küldöd nem lehet emberenként vezérelni öket

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Egen, sztem is jó a játék, de a kihajolás télleg hiányzik

BercyAtPTE
igen ertem. nekem tetszett az FSW es akkor a BIA is tetszeni fog. 😊

Glpetyus
Az elég baj.
Az megaLOL volt,hogy 2 méterrõl 30 percig lövik egymást miközben 1 méterre kilóg a fedezék mögûl.. LOL

jah csak itt te is egy katona vagy és a társ irányitás + dolog mig ott ugye csak a társakat irányitgathatad mintha te valami szellem m lennél 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

robotnyk
igen
BercyAtPTE
szal akkor ez egy kicsit olyan mint a full spectrum warrior volt?

Johnny23
az oké,ha fedezékbe van ,ne lehessen eltalálni,DE ha má célkeresztbe van a burája,akko má mé ne ????!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Placebó
MEérkezett, felment gond nélkül kipróbáltam TECCIK nagyon is A Hangok nagyon jók, minden a helyén... csak a kihajolás és a fekvés hiányzik picit a gémbõl nekem...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Jézusom ezt a sok lámát!!!
Nem vettétek észre hogy a játék lényege éppen az hogy nem lehet eltalálni az ellent?
Erre épít az egész gamma hogy ha szembõl támadod és fedezék mögé bújik akkor nem lehet eltalálni még akkor sem ha pontosan a célkeresztbe van a feje! Ilyenkor kell megkerülni amíg a többiek sakkban tartják és akkor má kiélheted az eszetlen hentelõs éneded és eltalálhatsz mindenkit.
Ettõl különbözik ez a játék a többi megyek azt lövök fps-tõl.
Ez 1 próbálkozás az unalomig lerágott FPS játékmód megváltoztatására.
Van akinek bejön van akinek nem, Ennyi.
egyátalánnem szaggat...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Johnny23
nanemá<#vigyor2><#vigyor2><#hehe>....1ébként azcsak 1feltételezés volt a már emlitett video-k alapján !

hát ha sikerül beállítanod szólj, mert eddig olyan a játék mint amit a Top Secret-ben lehetet látni hogy egymás lötték vagy 5 m-rõl de senki nem halt meg <#vigyor2>

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Glpetyus
Nem ÉN mondom,hogy szarúl néz ki 😊
Még nincs meg :S

Amúgy engem sem a graf érdekel a legjobban,de ha szarúl néz ki,meg még szaggat is,na az "kicsit zavar" 😊

Johnny23
no azért sztem igy látatlanba se lehet annyira szar a grafikája (márcsak a videok alapján is)....jo lehet,hogy nem FarCry,de az tök más!

a.carkey
Le tudják ...

A medve nem játék.

Glpetyus
Úgyértem az fps-számnak 😊
(tehát szarúl néz ki,mégis akad,etc.)

fitutufi
detto

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

hát pedig ott kellene igazán szerintem.

Glpetyus
Sajna az FPS-nek nem mindig van köze a látványhoz :S

nem tudom, de szerintem vagy az jóval több is, mert a grafika az nem éppen egy farcry 😄

ZaJanga
Hi
valaki priviben segítene hogy honnan tom letölteni a gémet?!

thx

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Johnny23
hát nemtom mér van ez a "nem lehet lelõni" probléma,ugyan még nincs meg a gamma nekem,de láttuk a különbözõ ingame videok-ban nem voltak/láttunk ilyen problémát,(ott simán lelõtte az ellent,még messzirõl is).....nemlehet hogy vmi beállítási dolog van benne?????

PL.gondolom aki HARD-on nyomul,ott tuti nehezebb a célzás/sebzés
SZTEM

hiba
10-20 fpssel fut ez a gamma ?

Glpetyus
D:

Nálam minden gond nélkül elindult a game, semmit sem rinyált, maxon van minden és folyamatos, akadásmentes!

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Olyan ez a játék minfta egy béta változatot adtak volna ki. A legjobban a numpad-on 0-3 gombok tetszenek, mert az elforgatja a képed bár annak mi értelme nem tudom 😄 na meg az F5 se rossz és nézheted a csapatársaidat, közbe meg tudsz mozogni az embereddel akit nem is látsz, de ebbe a fene nagy realisztikusságba legalább azt megcsinálhaták volna, hogy 20 méterrõl az embereim vagy az ellen le tudják egymást lõni ne csak 10 percen keresztül puffogtassanak.

Fenrir
igen, sajnos akkor is

A halál csupán a kezdet...

Johnny23
és ha nem teszitek fel a peccse,akkor is szarakodik ???

Fenrir
érdekes módon nálam a farcry és a doom3 is minden hiba nélkül indult és futott...semmilyen játék nem volt mostanában ami ilyen hibát hozott volna

Glpetyus
Beszarok,ez a gép nem elég hozzá? :S
Nagyjából u.e. az enyém is :S

fura hogy ahozz képest hogy milyen fos grafikája van ennek a játéknak milyen szarul fut (10-14fps),ennél még a far cry vagy a doom 3 is sokkal jobban megy
Fenrir
most olvasgattam a bia hivatalos fórumát, sokan szívnak még ezzek a gonddal, olyanok is akiknek eredeti játék van meg...szal nem krekk hiba

MrSpock
Nekem cerka 2400@3000,asus9600xt,512ram van,és simán megy,ja winxpSP2-es.Ennyi semmi hiba semmi gond egybõl indult.Érdekes látni,hogy mennyi mindenkinek van baja ezzel,sõt szinte minden játékkal.Hoodlomos verziót szedtem le én is.

Go Jeff Go!!!!

Fenrir
hát érdekes ez a játék...most a törés van elkúrva, de nagyon?

Eisenhower
I am having the same problem. So far what I've found is that it's related to creating a new Profile (dont need to change settings), and in the default Profile if you change the Controls at all...but changing Video and Performance doesn't cause a problem.

Once you have changed controls or made a new profile and Exit from the game, as soon as it exits to desktop it crashes with the message you posted. When I click OK on the message I get a Blue Screen of death and then the computer reboots itself. I got a few other errors before getting the one above as well, and they all seemed to point to a bad exe file. Sounds like a bad crack to me.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
6800-as....
Build: (null)

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2825 MHz <1383820296192.000000 0> with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6800 (6702)

General protection fault!

History: UWindowsViewport:😮penWindow <- UGameEngine:😛ostInit <- InitEngine

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

12346
némileg megnyugodtam, hogy itt is hirtelen vagy 4 embernek van ilyenje. akkor csak lesz vmi javítás.