5546
  • KM
    Korrekt!
  • a.carkey
    pl.
  • Hamlet
    vagy felvehető hulláktól valami
  • a.carkey
    Olyan nincs, hogy csak Tommyd van! Mindig van mellette egy puska is.

A TAB billentyűt érdemes nyomogatni.
  • a.carkey
    Amint itthon megjelenik, megveszem. Nagyon kiváncsi vagyok a multi részére is. Elég érdekesen hangzik.
  • Hamlet
    Akkor megszivtad. Életben mit csinált volna a katona? Visszavonul. Ennyi, buktad a küldetést.
  • Sephi
    De en meg mindig hangsujzom hogy 9.2 pontot kapott a Gamespoton tehat egy kibaszott jo jatek nem erted???
  • rezsofiz
    Meg olyan is előfordulhat, hogy csak a feje látszik ki a fedezék mögül, nem tudok mögéjük kerülni, és csak thompsonom van.
  • rezsofiz
    Direkt ebből a célbol próbáltam ki. Természetesen thompsonnal tunkolni szoktam, viszont ez, hogy 5 fejest kell kapnia ahhoz hogy kidőljön ez... elég "furcsa"
  • Hamlet
    Miért fejre célzol? Egy thompsonnal, hogy adsz le 5 db célzott lövést? Thompsonnal a tárat engedd a testébe és kész. Mit spórolsz az ólommal?
  • rezsofiz
    De az a baj hogy pl ott vagyok tőle 2m-re, lövöm thompsonnal a fejét, és kb az 5. lövés utána hal meg csak..
  • rezsofiz
    ezek elég szépek
  • Hamlet
    Nekem is bejön eddig nagyon a gém! A célzás nekem mindehol kiváló volt eddig. Aki meg garanddal vagy KAR-ral akar 2m-re lőni az ne is találja el! Akkor inkább thomson mp40, pisztoly bármi amivel lehet gyorsan lőni. Eddig párszor rusholtam le a németeket, de akkor ironsight nélkül egy mp40-el simán lekaszáltam 2-3-at mindig. De garanddal is ironsight nélkül közel meglátsz valakit nyomsz rá gyorsan 5-6 lövést és fekszik, nem becélzod a bal fülén a legyet és lősz egyet.
  • formatuq
    nagyon orulok hogy ilyen reszletesen le tudtad irni a velemenyedet!!!
    Nekem nem teccik a jatek, de ez az en velemenyem, es mivel eleg kezzel foghatoan leirtad amit gondolsz, igy tiszteletben tartom a tiedet is.
    Ha esetleg lenne lehetoseged multiban is kiprobalni, es leirni a tapasztalataidat, az jo lenne.
    Sajnos nekem nincs kedven, nem tudnek idot szakitani ra.
    koszi
  • LSL
    Pont ezen a pályán vagyok. De mára eléggé felhúztam magam, hogy hagyjak holnapra is Végülis csak reggel kezdem el vele jáccani:)
  • LSL
    Az a bajuk, hogy lusták elolvasni azt a pársort, ami oda van írva. Vagy ha nem tud angolul, lusta szótározni. Inkább megkérdezi itt...
  • FoToS
    Beszarok ettől a játéktól.Most ott vagyok,hogy hivjam fel a 4. csapatot beszélni kellene maccek,de sehol ilyen faszi :-(
  • a.carkey
    ... és a többi:

• a.carkey
    Pár kép. Nem egy FAR CRY, de a célnak megfelel.

• Gabe18
    Controlls-ban nézd meg a "Command Team" melyik gombra van beállitva azt kell nyomni,illetve nyomvatartani.
    Nem értem ezen az irányitáson mi ilyen rohadt nehéz...
  • FoToS
    Sziasztok.Egy kis help.

Ott tartok amikor az első gyerek csatlakozik hozzzám és azt irja nyomja le a bal oldali ravaszt és hozzam elő a parcsnoki jelet és köldjem a gyereket a veteményesbe.Én az összes gombot végig nyomtam már,de semmi.

Valaki Help!
  • a.carkey
    Olvasd el az extrákat! Az "ámeríkás magyar" elmagyarázza, hogy az Osttruppen csapatok, a Szovjetunió, Kelet-Európa területeiről jöttek, + egyéb részekről, velük töltötték fel a németek a védelmi vonalakat, vigyáztatták a hidakat. Ezek közül sokan kényszersorozottak voltak, sokan önkéntesek, de alig képviseltek jelentős erőt, kiképzésük minimális volt. De amire "tervezve lettek", arra jók voltak. Mögöttük voltak a tisztjeik, akik parancsot kaptak, hogy ha le akarna lépni a "banda", akkor nyugodtan le lehet őket lőni, a la Szovjetunió politikai tisztek. Aztán volt a sima német "gyalogság", akivel az elején találkozhat az ember, majd jönnek az ejtőernyősök, végül Carentan és a körülötte lévő harcokban meg az SS alakulatok. Az utolsó pályák nagyon jók, de ahogy Carentan közelébe ér az ember, kibaszottul megnehezedik.

Számomra az irányítással nem volt gond. Akire céloztam, oda lőtt. Az utolsó pályán volt egy cikk-cakkban rohangáló német, na azt gáz volt kinyírni, de ki lehet.

A grafikát szépen fel kell tolni! Nézzétek meg a bia.ini-t!

Mindent lehet felnyomni. A tájtexturákat, a skineket, a fegyvertextúrákat, stb. Egy nagyon jó videokártyával (árban 100k körül) NAGYON JÓL NÉZ KI ha az ember feltol egy-két értéket!!!

Memória sem árt neki, kb. 1 GB, de minél több, annál jobb ...

Hangokban. AZ extrák között lehet látni, hogy felvették az összes fegyver hangját. Valaki két napja fikázta a KAR-t, mert gondolom nem olyan, mint a CODban, vagy máshol. Nos, ők lőttek vele, képek is vannak róla, szóval el kell hinni, hogy amit hallotok, az az eredeti.

Az extrák között van az E3 trailer. Nos érdemes megnézni, hogy mennyiven változott a game. Pl. szürkék lettek a fejek feletti karikák, ha földhöz van szegezve a csapat. Az ottaniban üresek voltak. Más lett az ironsight is, és átdolgoztak pár pályát. Az extrák között vannak képek, szóval tök úgy néznek ki az épületek, ahogyan a 1944ben nézhettek ki, szóval történelmileg elég rendben van.

A német tankok kérdése. Mivel ez egy történet lemodellezése, és játékká gyúrása próbálkozás volt, így azokat kapjuk, amelyek vsz velük szemben állhattak, illetve rájuk támadtak. Bár gondolom van pár dolog, ami meg lett változtatva a játszhatóság miatt. Pl. a kis panzerek, a párducok és tigrisek helyett. (Elég gáz lett volna, ha egy Tigrist egy gyalogos támad ingame páncélököllel. Mire a Tigris tornya megfordul, addigra szétlövi a gyalogos 10x. Vsz így lettek kisebb tankok ingame. Tigris, különösen Király Tigris nincs. legalábbis én Stugon és PZ-IV különböző típusain kívül mást nem láttam ...)

AI. Elég rendesen odafigyel az ellenfél, bár tény, hogy nem minden tökéletes. Ha oldalba akarod támadni, és nincs rajta saját tűz, simán ellenlépéseket tesz ellene. Ha látja, hogy az élete múlhat rajta, és nem lövik, lazán ő is rohamra indul. (Carentan ipari negyed.)

A sajátjaid is rendesen muzsikálnak. Ha támadás éri őket, reagálnak rá. Sokszor megölnek ellenfelet, csak fedezőtűzzel is. Túl sk hősiességet nem kell várni tőlük. Mindent parancsra tesznek. Tehát, ha hibás döntést hoz az ember, rákefélnek ők is ... :)

Sniperkedés. Jól és ötletesen van megoldva. Semmi extra, de jól néz ki a dolog, szóval ebben szerintem senki sem fog hibát találni, már aki szereti ezt a módot. (Lesz templomtorony is, szóval mindenki kiélheti ösztöneit.)

Checkpointok. Eleinte ideges voltam, mert kicsit idegen volt számomra ez a fajta mód, de a végére megszokható volt, sőt, van benne valami aranyos. Úgy érzi az ember, érdemes küzdeni. :)

Extrák. Kötelező megnézni az addig megnyitottakat, ha nem is minden chapter után, de minden olyan elbaszás után, amikor legszívesebben szétütnéd a fejlesztők fejét a szopatástól ... :)

Fagyás, egyéb hibák. Két nap alatt, míg végigvittem, egy darab failure-öm sem volt. Se wincrash, se driver probléma, se semmi. Szóval akinél volt, az nem feltétlenül a játék miatt történt.

Célzás. Van pár fegyver - M1 - ami nem jött be. A Thompsont meg kifejezetten utáltam a 20 lőszer miatt. Szvsz érdemes német fegyverzettel nyomni, különösen, ha megjelennek a sturmgewehrek. A KAR is épeszű és pontos fegyvernek tűnt. Az amerikaiaknál talán a BAR volt a leggázabb számomra, de H.I. nem sokszor találkoztam vele.

Zene. A végén elég sok zene szól. Nagyon nagy feelinget ad a játéknak, de elég, ha az átvezetők között van, és az escapenél, mert ez nem a Twin Peaks, ahol mindig szólnia kell a zenének. Amikor kell, odavaló, majd szólni fog. :)

Mit is lehet még írni róla?

1. Kár, hogy vége.
    2. A vége alapján, nem ez volt az egyetlen Brothers In Arms ...
  • Macccy
    Nekem is teljesen jó a BIA (kivéve a CONTRAST dolgot) és nagyon jók a küldetések eddig. A célzás sztem élvezetesebb és nagyobb kihívás mint eddig bármikor -- wooohaaaaa!! =) Nomeg a graf! Az a post process effekt amúgy a ludas sztem a nagy lassúságban, nem ártott volna, ha engedik, hogy kikapcsolhassák azok akik gyengébb géppel rendelkeznek, de látványnak marhajó.

Amúgy nem tudom egyeseknél mi a gond az AI-al, nekem például teljesen valószerűen reagáltak eddig a fritzek, akkor kezdtek csak lőni rám, ha kidugtam a fejem és ők is 1x-2x, hogy meglessék mi az ábra.

Eisenhower: Gát? Gát .. gát .. gát .. Hát azt meg kéne nézni, hogy miből is van az a tereptárgy amit fedezéknek használsz. Nem csesztetésből mondom csak nekem eddig soha nem lőtték át a kő-beton-vastagfarakás ojjektumokat. Persze a léckerítés rései, a bokor és a bokros kő széle (ahol már csak a vegetáció lóg) már inkább áteresztő!
  • a.carkey
    Az a "gát szerű valami" egy sima sövény. Ezért az átlövés. Persze idegesítő olykor, de ritkán lőnek át rajta.
  • a.carkey
    Na ez jó volt. Az utolsó pálya, elég "gecire" sikeredett, de hát ez van. Ha lehet itthon kapni, akkor tuti végignyomom difficulton, bár fogalmam sincs, hogy milyen lesz vele az utolsó, Hill 30 chapter ...

A vége - last chapter - mellesleg nagyon ismerős lesz sokaknak az "Elit alakulatból".
  • LSL
    oké lehet hogy reálisabb, de nekem már a játékélmény rovására ment.
    Amúgy meg a sok másvilágra küldött ellennek meg az az alapja, hogy
    HItler Franci o.-t "üdülőotthonnak" rendezte be. Ott állomásozott a legtöbb öreg, idegenlégiós, kényszerkatona. Ráadásul az orosz fronton megsebesült és kifáradt egységeket is ide vonta vissza. Légiereje, mint olyan nem is volt. Erre megjönnek a 2 évig képzett elit alakulatok, és rendetvágnak a felkészületlen, összezavart egységek között. Az ütőképes osztagokat(tankhadosztály) nem vetették be, mert nem akarták felébreszteni a Fürert, és azt gondolták csak figyelem elterelés.

Igazag van, irreálisan sok halt meg a játékban, ahogy a valóságban is.
  • panther112
    Amúgy szerintem nagyon jó a játék, a célzással semmi gond, akinek valaha is volt puska a kezében tudja, hogy a cod, men of valor... arcede lövésének semmi köze a valóságoshoz, ennek meg némileg igen. Kár hogy 2 fegyvert adnak, de hát lehet csak 1et is használni:) Nagyon jó az irányítás is, a grafika se rossz, távolra, középre nagyonis jó közelre kicsit hm hm. Hangulata is jó, és az külön nagy + hogy ha belegondolunk nem ölünk meg annyi ellenséget, nem vagyunk szuperkatonák, bár az biztos, hogy ilyen sikeres pályafutása kevés ejtőernyősnek volt. Szóval ebben sem szálltal el.
  • hatamoto #3753
    Asszem egyel mellé nyomtam! Sorry!
  • panther112
    Valaki tart már Dawnvillebe való benyomulásnál jún 12. első pálya. Van ott egy Pz4-es, azt ki kell lőni, vagy el kell előle bújni, és otthagyni?
  • hatamoto #3751
    Mit?
  • grebber
    Mivan??
    Ezt nekem szántad?
  • hatamoto #3749
    Mi a baj a célzással? Pontatlan? De aki lőtt már 48mintáju puskánál nagyobb fegyverrel az tudja esetleg alátámaszthatja, hogy egy 3-4kg fegyver igenis mozog és állva vagy térdelve k**va nehéz vele pontosan lőni.
  • hatamoto #3748
    Én ennek pont az ellentétét tapsztaltam szerencsére! Nem talál az ellen minden lövése és nem vesz észre bármilyen pozícióból ala MoHA vagy CoD. Erre a legjobb példa asszem a "The Fall of St.Come" nevű map.
    Hogy csúnya? Ezt se mondanám igazán. Amit az Unreal motor tudhat az itt látszik. Lehet nem olyan "bulváros" mint fárkráj vagy agyonbumpolt mint a DooM3 de a GFX igenis megállja a helyét. Lehet a Source engine jobb lett volna!
    De véleményem szerint a hangulata az ami miatt a játék mesze megüti s mércét.
  • LSL
    Hát hozzá kell szokni az biztos. De nekem 1re jobban teccik ez a csapatmunka. csak ez a hülye célzás...
  • grebber
    Majd a 2 rész tetszeni fog :)
  • Yossarian
    Jah, nekem is úgy tűnik, hogy jobb a marketingje mint a játék...
  • PTW
    ...hát ez nagyon harmatos lett, kb 15 perc játék után kiléptem mert ennyira nem tetszik így elsőre...

majd talán a második körben..

nekem hatalmas csalódás
  • Alblink
    Vegre kiprobaltam a dvd-ripeset szerintem ezt jobban megeri leszedni mert ugyan az mint a dvd-s nem hianyzik semmi belole,a game tetcik mondjuk en egy cod-hoz hasonlot vartam,ez inkabb strategia fps ami nekem bejon,grafika meg pont jo,a gepigenye mar kevesbe,de hangulatos game az iranyitas meg celzashoz hozza hamar hozza lehet szokni.de azert multiba nem jatszanek vele.
  • Eisenhower
    jah az ellen mesterséges intelogenciáját nem wh-val meg aimbottal kellett volna megcsinálni kedves zsírbox.... jah és vannak ezek a gátszerű vmik ahol fedezékbe jutsz. hát csomo helyen átlőnek rajta. full röhej az egész.majd nézzétek meg akármilyen rejtőzködve mentek akkor is meg fog látni az ellen a bokron vagy akár a "gát"-on keresztül és lőnek mint a disznó....
    Te már csak tudod az UBI az UBI igaz?