5546
-
#3820 amelyik gombot nyomva kell tartani hogy kijelöld hogy a csapatod hova menjen. tehát pl nekem a ctrl-ra van állítva nyomd a ctrl-t és hozzá a bal egérgombot és akko lecsapja a madárijjesztőt... -
#3819 hát azért az nem igaz.... mivel ahol a németek megbújnak mögötte ott van rendes föld is ha megfigyeled. jah ha sima sövény lenne akkor mikor a tank odacsördít egyet sztem tuti kampó lenne nekem.... amugy végigtoltam^>^ unalmamba -
pinehead #3818 persze.
kicsomagoltam rendesen az "unpack" nevezetű "kicsomagolni valót".
ennyi. -
#3817 Tudom de tegyük fel hogy a másik kifogy. Akkor szopás.
De mondom hogy ezt a pl-t szemléltetésre irtam. -
#3816 De ez félrebeszélés. A példával csak szemléltettem... -
#3815 A hernyótalpat próbáltad már eltalálni?
Vagy biztos, hogy nem tudod seggbelőni a motornál?
(csak tipp, ezek szoktak lenni a tankok gyenge pontjai... a játékot még csak kipróbáltam, nem játszottam vele).
Vagy esetleg nincs társad akit "ráküldhetnél"? -
Gabe18 #3814 Szerintem az FSW sem volt rossz annyira,nekem a mentési rendszere nem tetszett.Az ötlet ott sem volt rossz,bár ott ugye te aktivan nem tudtál beavatkozni sehol. -
#3813 Elmondod, hogyan? Hátha más is okulhat belőle! -
VO101 tvr #3812 A "The Fall of St.Come" mapon azt a PzIVF-et hogyan kell kilöni a panzerschreck-el a téren? A katonákat legyürtem, de a PzIV mindíg felémfordul és max oldalról tudom meglöni. Azt meg elbírja vígan...
Pedig köténypáncél sincs rajta...
Thx -
pinehead #3811 +oldottam. -
4D #3810 Azt nem láttam. Nekem bár tényleg nincs ezt mihez hasonl., de az Op Flashpoint, meg a Hidden&Dangerous jutott még eszembe, de csak nyomaiban. Nyilván a Geraboxosok tudták, mit miből gyúrjanak, és tegyék rá a saját kiváló 5letüket. -
#3809 Még pontosabban már volt egy ehhez hasonlítható cucc a Full Spectrum Warrior (THQ) de az annyira ratyi volt, hogy nem csoda, nem emlékszünk rá! -
4D #3808 Hejj de jó, hogy van már fóruma a gammának!
Én tegnap beszereztem. No problem. Asszem ezt a gammát felesleges minden eddigihez hasonlítani. Én nagyon bírom a COD-ot, (is) és a kettő békésen megfér egymással, mert 2 teljesen különböző stílus. Pontosabban, a BIA-egy új stílus. És ez már maga dícséretes!
Túl sok ma a szép de szar gamma, meg a klón, ezért nem érdekel, ha nem egy D3-a látvány. Arról nem beszélve hogy a hardcore gamerek, amúgy is leszedik a látványt ahogy csak lehet.
Mindenesetre remélem itt is főleg majd azok gyűlnek, akik megszeretik. Én rég toltam eddig olyan gammát, aminek az SP része is lekötött, ill. köt, mert még csak a 4 sessionnál vagyok. Az AI-meg szvsz. eddig nem látott módon lett megírva. Az MP-be belenéztem, de előbb inkább SP végig, aztán majd utánna.
Elsőre ezek jutottak eszembe.
-
szgt #3807 Ez a rész csak egérrel megy. Táhát vagy konfigurálj rá egy olyan egér gombot, amit nem nagyon használsz, vagy a későbbiekben módosítsd meg. A későbbiekben már a billentyű is menni fog. -
pinehead #3806 ..csak mert állandóan kilép,erre hivatkozva:
Build: (null)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1811 MHz [855578705920.000000 0] with 1025 MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6800 GT (6693)
General protection fault!
History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine::PreInit <- InitEngine
-
#3805 Tudok ám gépelni
fubjciót - funkciót -
#3804 Hát öregem, elkövetted azt a hibát, hogy a beállításokban kihagytad ezt a fubjciót (azért nincs semmi az idézőjelek között).
Szóval: Lépj ki a fejezetből, majd a főmenüben "OPTIONS" -> "CONTROLS" -> "Squad/Tank Command" kategória, és itt adj meg egy gombot a "Command Team"-nek. -
#3803 Van egy tutorial video a főmenűben. MINDENT BEMUTATNAK RAJTA!!!
DE kapcsold be a tutorialt ingame, és újból mindent bemutatnak. -
pinehead #3802 vmi patch, vagy crack kell a zanzásított verzióhoz,vagy játszható gond nélkül??
reloaded-verzió mínusz videók.
köszönöm. -
mustar #3801 Mit kell akkor csinálni, amikor megkapom az első irányítható emberemet és egy tutorial rész van. Azt mondja hogy tartsam lenyomva a " gombot és utána egérrel irányítsam a kertbe. Nekem ez nem működik, átállítottam a bill.etet de úgyse. Segítsetek. -
#3800 Öregem?! Mit keresel te itt? Az ilyennek a már említett helyen lenne csak keresnivalója! -
#3799 Ez a játék egyértelműen nem úgy műkxik mint pld. a CoD ahol az ellen kilógó pixeleit is el lehet találni. Ez esetünkben semlegesítené a manőverező taktikákat, mert a játékos a garandjával 10 másodperc alatt szétlőné a kilógó fejeket legyen az akár lábfej is. Ha megnézed a tutorialt ott szemléletesen van ábrázolva, hogyan lehet hatékonyan játszani a single módot. -
#3798 Az hogy minél bikább gépe van valakinek, azzal egyenes arányban szebb a játék, nos ez nem mindig van igy... -
#3797 Ez érdekes. De hogy jön ide a jácchatatlanság /ami szintén nem igaz/ -
bitubo #3796 nem megsértödtem csak idegesitenek az ilyen hülye faszfejek mint te vagy,másik:te meg verd a miniatür pöcsödet a konektorba az meg neked való! -
#3795 Mi az, senkicske? Megsértődtél? Mehetsz vissza a homokozóba játszogatni. Az való neked! -
#3794 Idegesít a célzás. -
bitubo #3793 jah persze a voodoo banshee még jo neked,akkor nem mondtam semmit -
#3792 Kell a fenének! -
bitubo #3791 ahh...szeretnél te olyan S3mat -
#3790 Az S3Trio-t le kellene már cserélni, nem? -
#3789 Vegyél lejjebb pár dolgot, és jól fog menni, ha már bika a géped ... -
Sherad #3788 udv emberek
Tudna nekem valaki kuldeni screenshotot egy párat. Olyat amin látszik a magyar felirat. Sajna nekem nincs pc-s verzio a tv-t fotozni meg eleg gáz :) thx nagyon
[email protected] -
#3787 Ha a géped olyan bika mint a stílusod, akkor ne csodálkozz, hogy szaggat! -
#3786 Kíváncsi lennék arra, hogy nálad mi a mérce? -
bitubo #3785 faszt nem hulladék,bika gépem van és olyan alacsony az fps mint a szemét,jácchatatlan szar. -
mustar #3784 Miért írja ki a játék elindításakot hogy Critical Error? Dvd-ripesem van, és daemon toolsal mountoltam. Valaki segítsen légyszi. -
#3783 A grafikát fikázóknak, ja nem egy Far Cry de semmi se egy Far Cry mert olyant azóta se sikerült /kinézetre/ összehozni, viszont szép, a viz, a mozgó dus aljnövényzet, ugyhogy a kinézetbe kár belekötni, mondjuk ugy, grafika jó, mert az. / nem kiváló, de nem is hulladék mint itt páran értékelték/ -
#3782 Az Automexnél már van, csak papírtokos verzióban. Néztem, mint a moziban ... :) -
#3781 Maximális egyetértésem!