5546
-
#3860 AMF=AMD -
#3859 Rendszerkövetelmények:
- PIII vagy AMF 1 GHz (2.5GHz ajánlott)
- 256 MB RAM (1 GB ajánlott)
- ATI RADEON 8500/9000/X sorozat vagy GeForce 3/4/FX/6 sorozat
- és természetesen kell a DirectX 9.0c.
A gépedben a "karcsú keresztmetszet" a videokártya. Ugyan használható a játékhoz, de azért nem ártana visszavenni a felbontásból, plusz a minőségi beállítások közül is mindet vissza kell venni minimumra.
Egy ilyen gépet (3GHz proci, 1 GB RAM-al) nem kéne lebutítani egy - mostanában már - elavultnak tekinthető VGA-val (bár jó kis kártya volt az, mert nekem is volt régen olyan).
De hát mindenki arra költi a pénzét, amire fussa... -
#3858 te kussoljál már.nem is haver csak kihasználom de nem ér semmit.
de még van valami megoldás az unpack.bat-on kivűl?????? -
#3857 hát köszi! -
#3856 talán próbáld meg az osztálytársad verziójával ^.^ -
#3855 random módon fut minden gépen más van akinek tök gyenge gépen szalad mitn a szél van akinek bika gépje van és fps alig-alig.... zsírbox tétlenül áll a problem felett.... -
Gabe18 #3854 Külsőnézetes,és iszonyatos nagy arcade játék,mező közepén megálsz azt lősz... -
#3853 szevasztok!
leszedtem a rippet de azza is ugyan az van mint a dvdssel.help!! -
#3852 3ghz-es procival ,1gb rammal és128mb-os gf4 ti4200-es videókártyával 10fps ha minden maximumon van 1024x768 -banÍ!!! most nálam van a hiba vagy szar hozzá a videókártya? -
#3851 Már rájöttem én is:) Amúgy végigjátszottam, és nagyon szimpatikus az egész. Sokkal jobban tetszett, mint bármely eddigi fps single része. Amekkor -csalódás volt a men of valor vietnam, ez akkora +
amúgy shellshock nam'67 3. nézetes játék, vagy lehet rendes fps-ként is? -
#3850 A félreértések elkerülése véget a Hz kérdés és az elforgatós probléma nem függ össze! -
#3849 köszke -
#3848 nálam: C:\Documents and Settings\XY\Application Data\Gearbox Software -
#3847 Megtudná valaki mondani hogy hova menti el a játék a mentéseket? -
ssolitude #3846 Tudom hogy lehet megnézni.Arra lennék kíváncsi másnál mennyi. -
#3845 játék közbe tolj egy alt+tab-ot, aztán windózba ctrl+alt+del, alul kiírja!
de szerintem 100% :P -
ssolitude #3844 Megnézné nekem egy vállalkozókedvű user,hogy nála mennyire terheli a procit a játék? -
#3843 Máá régi! -
4D #3842 Na ez jó szöveg, egy német fórumon ez állt (szabadon ford.):
Az élet egy szar játék, de a grafika az király! LOL -
#3841 Egyébként a játék sok hibája ellenére elég kellemesre sikeredett -
#3840 Kosz mukodik. -
#3839 monitor téma (nem olvastam, csak a shotot láttam) nekem eddig 1szer forgatta így el, és tft-m van, fix Hz-el -
#3838 de azt láttam, csak kiírta, hogy ha kilépek, akkor elvész, ahol tartok, és a legutóbbi checkpointtól kell folytatnom (halott voltam) szóval ez a szövege akkor totál baromság, mert így is úgy is onnan folytatnám, ezért gondoltam, hogy van benne save, de nem végleges, hanem csak addig tart, amíg játszom. Egyik fps-ben volt már ilyen, és ott asszem max 3at lehetett 2 checkpoint között. talán a vietcong volt... de nem 100 -
#3837 nem ott már nincs sok hátra ^.^ -
#3836 jogos, egy régi monitorom kinyírtam már rossz hz megadással :/ :P
nem lehet save-ni, csak csekkpoint van, magától ment tehát!
de ha a végén vagy eddig nem láttad h magától ment???? -
#3835 lehet savelni ebben a játékban? utolsó pályán vok (legnehezebb fokozat), elértem már a 3. tankot, de ott meghaltam, utána sok van még? köszi -
#3834 Khem... Ha kilépsz majd vissza és újratöltöd? Lehet, hogy nekem csak szerencsém volt eddig? -
#3833 Persze igazad van! De ha azt vesszük akkor, akár még nagyobb gond is lehet belőle, mondjuk megfekszik a monitor. Talán ez ok miatt érdemes lett volna odaírnod. Mint ahogy meg is tetted... csak már utána. -
#3832 Fent van a javitas:) -
#3831 Hát ezt nekem is megtette a gaz! Feltettem a javítást, azóta nem csinálta! -
#3830 de mindamellett remélem tudtam segíteni!
PEACE -
#3829 persze, mit gondolsz miért írtam h saját felelősségre, most nem fogom írogatni, h "jaj figyelj még felbontásra is meg h bírja e a monitorod", nem vagyok senkinek a mamája, h fogjam a kezét :D
"én csak az utat mutatom meg..." ^_^ -
#3828 Egy visszatoltes utan, a progi "kicsavarta" a nyakam:)) Erdekes volt igy menni:))
-
#3827 De azt figyelembe kell venni, hogy milyen felbontásban mennyi a frekvencia és egyáltalán a monitor tudja e azt a frekit satöbbi, satöbbi! -
#3826 use v-sync-et is ki lehet kapcsolni szerintem, lehet kicsit szétesik a kép de ettől is gyorsabb elvileg... -
#3825 leveszem anisotropic filetringet, akkor jól fut de hányás lesz a talaj = homályos -
#3824 [D3DDrv.D3DRenderDevice]
UsePrecaching=True
UseMipmapping=True
UseTrilinear=True
AdapterNumber=-1
ReduceMouseLag=True
UseTripleBuffering=False
UseHardwareTL=True
UseHardwareVS=True
DesiredRefreshRate=60
legalsó sor, látod 60hz, írd 85-re és jó lesz!
csak saját felelősségre!!! -
#3823 írjátok át 64-re a 32-t, a bia.ini-ben mintha gyorsabban töltene!
csak saját felelősségre, biztonsági másolat mentése után!
bár nekem mire kiépek mindig visszaírja... :/ -
#3822 Mit kell csinalni hogy ne 60 hz-cel fusson egy ti4200-on? -
Tockos #3821 A részleges magyarítás letoltheto innen:http://bia.sherad.hu szerintem szupi