Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
szívesen, remélem beválik!

EmThor
driver 3 is ennyivel kolbászol? akkor ott vmi nem stimmel!!

hát, mikor volt windóz újratelpítve? új géppel együtt? vagy közbe lett gép cserélve windóz meg maradt? milyen nvidia driverrel tolod?

más alkalmazás nem eszi meg a gépet????
alt+ctrl+del, teljesítmény fül, csekkold!

DONGUBA
koszi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

EmThor
szal: ha alaplapi hangkártyád van: alaplapi driver frissítés ami a hangkártya cuccát is frissíti aztán ha vmi régi hangkártyád van passz, ha egy sb live legalább, mint pl nekem, s nekem jó a gyári driver, szal azt tedd újra esetleg...

mást nem tok nehari

DONGUBA
Hangkartya gyari alaplapi van benne 5.1 es

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

fistin
hát idefigylelj! én is ezt kérdem, de a BiA talán választ ad rá!!!! amikor 10,15 fps-el bóklászik
no meg a Driv3r. az is enyivel.
HEH, csak ezért

EmThor
ezt mondom én is!

lehet mert átirat vagy nem tom, ennyit tud, vedd le képsimítást azt jóvan!

Glpetyus
Abit alaplap, AMD Athlon 64 3000+, 1024RAM, GeForce6600GT

Ezt hova húzod baz+???

EmThor
figy nekem most ok, h levettem a tükrözõdést, lehet h bokorzatot is leveszem! 😄

Fistin: nekem is egy percet tölt pedig sd-m van! 😛
Szerintem 1: frissíts vid.kártya drivert 2: vedd le anti alaisingot!!

fistin
HOGY LEHET FELHÚZNI A GÉPEMET???

EmThor
milyen hangkártyád van alaplapi vagy amit vettél bele?

Glpetyus
Baszod,ha vki tudná már úgyis segitett volna...
Nemlehet,hogy a hangkártya kavar be vmit?

DONGUBA
szia nincs a jatekban a lovesnek hangja de a beszednek van.

EmThor
mi a baj? mondd

EmThor
ház azt nem tom...?!

DONGUBA
ITT VAN OLYAN EMBER AKI SEGIT IS????????????????

Ja, én tudok dobni de a társak?
Törölt felhasználó
Ja ja megvan, csak én alapból átállítottam a bill. kiosztást és ezért nem mûködött. Köszi
EmThor
g vel lehet MAJD gránátozni, key configba asszem g volt a gránát gomb...

EmThor
bia.ini ebbe lehetne piszkálni talán de nem értek hozzá...

talán majd vki...

Hi!

Megnéztem. Hááát...nem rossz, de azért lehetett volna valamicskét dolgozni rajta. Grafnak sztem vannak jó pillanatai, a taktikai részt nem nagyon értem. A kövess, menj oda, suppress, defenden kívül van még valami irányítási lehetõség? Gránátot nem tudnak dobni a cimbik?
Én még nem jöttem rá.

ui: moha, cod azért jobbak ennél,sztem.
fistin
bakker nekem cube-n van asszem. PLUSZ: akkor is szaggat, ha az antialisinget veszem le. Na de hogy húzzam fel a gépet, és mit kezdjek így a játékkal?? Hát itt sokkal rosszab gépekkel is nyomják, és azok is úgy, ahogy én ilyen fasza gépen. ez zavar. beszarok, hogy nem tudok maxon játszani vele. meg a 3000+-osommal 1 percig tölt. már meg sem akarok halni, mert tudom hogy egy perc töltés lesz. hááááh. addig elmegy az ember xarni, csak kifogy egy idõ után a szuflából.
De a legjobb: 10,15fps ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
HELP PLS<#help><#help><#help>
hogy húzzam fel a gépet??? ÁÁÁÁ

fistin
jaja hallod nekem is elforgatja a képet 90 fokkal😄

Me0w
Vedd le a grass detailt is, nalam sokat szamitott

Together we'll fly someday...

EmThor
megvan, +10FPS!!!!!

a reflections-t true-ról cube-ra vettem le...

MeOw: 1.8+ athlon, szal nem cerkám van, az azért még bír egy két dolgot 😉

Hát megtanitja,mér nem figyelsz oda?<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Me0w
Ha mar odarentelted valahova akkor pl shift nyomvatart, akkor utanadjon. De szerintem ha jobbgomb tart, es uj helyre mutatsz akkor atmegy oda

Igen mert 2 elment a füle melett.Lefekszik az 1-töl is.De ha valakinek gondja van a celzassal ne eröltesse a celkereszt nelküli játékot mert neki az nem megy.Egyebkent tök messziröl le lehet szedni barkit a gameba egy lövéssel.

Me0w
Jah, nalam a grass detail low/high kozott volt 25 fps kulonbseg kb (low 45-60, high 18-22)

Me0w
Talan az antialiasingot vedd le, ne a felbontast...

Me0w
Haaaaaaaaat... sd ram meg celeron aze' nem tul tapos mar manapsag.

Shep
mi a fene az amikor 90 fokkal elforgatja a képet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Milyen módon lehet odébb küldeni az embert? Hogy foglaljon el egy másik helyet?
fitutufi
én 2-bõl kilövöm

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fistin
Na erre mondjatok nekem valamit:
Abit alaplap, AMD Athlon 64 3000+, 1024RAM, GeForce6600GT
Ezen 1280*1024, antialising 16x-os. 10,15 fps-el megy el egyes részeken. 1024*768-ra le kell vennni, meg az antialisinget 2,4x-esre. és még akkor is lemegy 20 fps-re. Mondjuk azt már leszarom, MERT NEHOGY MÁR LE KELLJEN VENNI 800*600-ra. Itt szarnék be rögtön.(vagy már beszartam?😊)) Ja amúgy minden effect full. természetesen.
Na: a kérdésem---> Mit lehet vele bütykölni(a játékkal, és a géppel!!!!) hogy feljebb húzzam az egészet. Ez fontos, hogy segíthetnétek a gépet is felhúzni. Kösszentyû
Mindenki vehet egy erõmût, aki warfun(márpedig én az vagyok), és még akkor sem biztos, hogy menni fog. Lehet hogy egy Radeon x850-est kellet volna vennem, meg 2* 1024RAM-ot?!?!?! vagy mi????

EmThor
hát, vmi komolyabb COD klónt vártam h õszinte legyek... csapat oké, mint republic commando, de de, elhiszem h ilyen volt h megyek fedezéktõl fedezékig, de ezt jáccani :/

amúgy élvezetes a harc meg bekiabálások, csak steril kicsit az egész..., meg van rendezve, bár azért ügyesen helyezkednek a németek..., és a találat/halott németek arány túl kicsi még 😄

jó tanuljak meg célozni, de ha eccer már 4.gólyót kapja csóri német katona, és még viháncol 😊

szal még tolok vele hátha jobban bejön, addig meg megpróbálom piszkálni a bia.ini-t ...

Szerintem sincs a célzással-lövéssel semmi gond.Végre nem full arcade az egész.
De mondjuk ha külföldön is ennyien sírnak miatta,akkor meg ugyis dobnak egy patch-et amiben pontositják a fegyvereket,bár nem értek a programozáshoz,nem hiszem hogy túl nagy munka lenne.

Szerintem öléggé tré a játék. Sokkal jobbat vártam. Nem egy CoDUO. Közép szar grafika, gyenge akció. Ezek a hülye kamera mozgások, felesleges sok ökörség elrontja a gémet.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Na de akkor mit vártál?

Glpetyus
<#zavart2>

EmThor
/system-ben bia.ini-t vki pöcögtette már? hátha egy kis plusz fps..

mer nem hiszem el h 1.8+-on 512sd vel meg gef4200-al (64), 800*600ba fullon 10FPS-t toljon a game, a 66.93-as driverrel!!!

ráadásul unreal motor...

Szerintem nagyon jó a gém. A célzás meg maga a gyönyör! Hidd el kilövöm 5 lövésbõl a fedezék mögül is a fritzet. Csak hát célozni kell alaposan. Szerintem nagyon jó.

Taktika... Az is jó eddig, bár még csak pár chaptert csináltam meg. Oké ez a megkerül dolog kicsit erõltetett, de van más variáció:

1, Simán kiszeded fedezék mögül mikor kinéz (ez jó nehéz, nekem nagyon bejön)

2, Ha már unod és nem látod merre kerülj.. fogod lerohanod egy pisztollyal.. na akkor tényleg 2m-rõl 5 lövés a pisztolyból a pacákra és fekszik. Nem hinném, hogy van olyan katona aki 2-3m-rõl garanddal vagy bármivel 1 lövést adna a nácira. Belepumpálja a tárat max kárba megy 10deka ólom.

Szólva eddig jó, mondjuk örülnék ha 25nél több FPS-em lenne, de igy is játszható.

Buci
Nem tud vki választ erre? Már frissítettem a VGA driver-t de még mindig ugyanaz van 😞

carpe diem

Glpetyus
nem biztos.

EmThor
áá most komolyan "ennyi" a játék h rohagászok fedezékbõl fedezékbe???

no comment... 😞 hát nem ezt vártam... :/

Tombi
egy vacak játék miatt már az omega se jó.. pfff

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Glpetyus
Szedd le az omega drivert,és tegyél fel egy gyárit.

Glpetyus
megalol
innen 3 lövés?? <#wilting>

Glpetyus
legyûtt'

Tombi
Nem indul a játék és ezt dobja ki:
Build: (null)

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1838 MHz <548479696896.000000 0> with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 Series (Omega 2.6.05a) (6505)

General protection fault!

History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine:😛reInit <- InitEngine

-másnál csinált már ilyet..amugy a gép jol van bekonfigolva, évek óta ez az elsõ játék ami el se indul tehát nemértem

1.02-es patch is fentvan...

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/