Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát, mikor volt windóz újratelpítve? új géppel együtt? vagy közbe lett gép cserélve windóz meg maradt? milyen nvidia driverrel tolod?
más alkalmazás
alt+ctrl+del, teljesítmény fül, csekkold!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
mást nem tok nehari
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
no meg a Driv3r. az is enyivel.
HEH, csak ezért
Fistin: nekem is egy percet tölt pedig sd-m van! 😛
Szerintem 1: frissíts vid.kártya drivert 2: vedd le anti alaisingot!!
Megnéztem. Hááát...nem rossz, de azért lehetett volna valamicskét dolgozni rajta. Grafnak sztem vannak jó pillanatai, a taktikai részt nem nagyon értem. A kövess, menj oda, suppress, defenden kívül van még valami irányítási lehetõség? Gránátot nem tudnak dobni a cimbik?
Én még nem jöttem rá.
ui: moha, cod azért jobbak ennél,sztem.
De a legjobb: 10,15fps ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
HELP PLS<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
hogy húzzam fel a gépet??? ÁÁÁÁ
a reflections-t true-ról cube-ra vettem le...
MeOw: 1.8+ athlon, szal nem cerkám van, az azért még bír egy két dolgot 😉
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Together we'll fly someday...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Abit alaplap, AMD Athlon 64 3000+, 1024RAM, GeForce6600GT
Ezen 1280*1024, antialising 16x-os. 10,15 fps-el megy el egyes részeken. 1024*768-ra le kell vennni, meg az antialisinget 2,4x-esre. és még akkor is lemegy 20 fps-re. Mondjuk azt már leszarom, MERT NEHOGY MÁR LE KELLJEN VENNI 800*600-ra. Itt szarnék be rögtön.(vagy már beszartam?😊)) Ja amúgy minden effect full. természetesen.
Na: a kérdésem---> Mit lehet vele bütykölni(a játékkal, és a géppel!!!!) hogy feljebb húzzam az egészet. Ez fontos, hogy segíthetnétek a gépet is felhúzni. Kösszentyû
Mindenki vehet egy erõmût, aki warfun(márpedig én az vagyok), és még akkor sem biztos, hogy menni fog. Lehet hogy egy Radeon x850-est kellet volna vennem, meg 2* 1024RAM-ot?!?!?! vagy mi????
amúgy élvezetes a harc meg bekiabálások, csak steril kicsit az egész..., meg van rendezve, bár azért ügyesen helyezkednek a németek..., és a találat/halott németek arány túl kicsi még 😄
jó tanuljak meg célozni, de ha eccer már 4.gólyót kapja csóri német katona, és még viháncol 😊
szal még tolok vele hátha jobban bejön, addig meg megpróbálom piszkálni a bia.ini-t
De mondjuk ha külföldön is ennyien sírnak miatta,akkor meg ugyis dobnak egy patch-et amiben pontositják a fegyvereket,bár nem értek a programozáshoz,nem hiszem hogy túl nagy munka lenne.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
mer nem hiszem el h 1.8+-on 512sd vel meg gef4200-al (64), 800*600ba fullon 10FPS-t toljon a game, a 66.93-as driverrel!!!
ráadásul unreal motor...
Taktika... Az is jó eddig, bár még csak pár chaptert csináltam meg. Oké ez a megkerül dolog kicsit erõltetett, de van más variáció:
1, Simán kiszeded fedezék mögül mikor kinéz (ez jó nehéz, nekem nagyon bejön)
2, Ha már unod és nem látod merre kerülj.. fogod lerohanod egy pisztollyal.. na akkor tényleg 2m-rõl 5 lövés a pisztolyból a pacákra és fekszik. Nem hinném, hogy van olyan katona aki 2-3m-rõl garanddal vagy bármivel 1 lövést adna a nácira. Belepumpálja a tárat max kárba megy 10deka ólom.
Szólva eddig jó, mondjuk örülnék ha 25nél több FPS-em lenne, de igy is játszható.
carpe diem
no comment... 😞 hát nem ezt vártam... :/
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Build: (null)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1838 MHz <548479696896.000000 0>548479696896.000000 0> with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 Series (Omega 2.6.05a) (6505)
General protection fault!
History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine:😛reInit <- InitEngine
-másnál csinált már ilyet..amugy a gép jol van bekonfigolva, évek óta ez az elsõ játék ami el se indul tehát nemértem
1.02-es patch is fentvan...
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/