5546
-
#3980 2 tank van^.^ csak vmikor az is bugzik és ahogy haladsz tovább hirtelen megjelenik a hátad mögött a tank ugyanis néhol szar a scriptelés is^^ -
lachun #3979 a lüke németek má megint nyitva hagynak ,az amiknak mindent:DDDD -
#3978 A második része kimondottan jó volt, és az legalább multiban is tetszett. -
Gabe18 #3977 Legjobb...
Tetején bevágod,egy tank minusz... -
#3976 privát üzenet neki ^.^ -
Gabe18 #3975 Ott csak egy tank van nem?Vagy lehet rossz helyre gondolok... -
lachun #3974 Granat tank ellen ,eh eh :DDD -
#3973 Nálam is max 35 FPS-sel megy a játék fullra húzva , hiába teszem lejebb a grafikai beállításokat akkor se megy feljebb a dolog . De érdekes módon ez nem zavaró , nem röcög , nem akad stb... Ja Fraps-sal mértem az egy kicsit azért visszafogja a teljesítményt .
1GB DDR 400MHz Dual, 2,5GHZ Barton (@2GHz) , Abit NF7s v2 , Sapphire Atlantis 9800Pro 128MB 256bit -
#3972 van még attol a panzershreck helytől asszem balra is még panzer... mert a 2. tankot csak onnan tudod kiszedni.... -
valdez #3971 neked kösz :-) -
valdez #3970 kösz a tippet -
VO101 tvr #3969 Ha az assault vagy a fire team fedezötüzet nyit a tankra, az 2 perc alatt leamortizálja öket... -
PGA #3968 Mi ment hova??? -
VO101 tvr #3967 Csak panzerschreck van a pálya közepén a ládákban. Eddig két találatig jutottam...
Amíg van német katona addig nem lehet károsodás nélkül felvenni és löni vele, ha meg már csak a PzIV marad, az gyakorlatilag folyamatosan rajtam van. Képes közvetlenül maga mellé löni géppuskával és a köfal mögött sem voltam biztonságban. Valamennyi lövedék átjut.
Gránát nincs... -
Gabe18 #3966 Igen,de ott,asszem nem volt gránát az egész pályán...
-
switch #3965
vagy ha van nálad gránát akkor a hátába kerülsz és megnyomod az F billentyűt
-
Gabe18 #3964 Hát ha jól emlékszem 5 vagy 6 találat kell neki... -
VO101 tvr #3963 A "The Fall of St.Come" mapon azt a PzIVF-et hogyan kell kilöni a panzerschreck-el a téren? A katonákat legyürtem, de a PzIV mindíg felémfordul és max oldalról tudom meglöni. Azt meg elbírja vígan...
Kíváncsi vagyok másnak hogyan sikerül?
Köszönöm -
#3962 olvass vissza vmelyik hozzászólásba írták hogy mit és hol kell átírni^.^ -
Hamlet #3961 A kezednek van akkora szórása! :D Vagy új szemüveg kell? -
#3960 A megjelenítő eszközöknél a frissítési frekvencia felülbírálása opcióban válaszd ki hogy megeggyezik az asztallal lehetőséget.Akkor úgy fog menni mint alapban. -
valdez #3959 sziasztok, technikai jellegű kérdésem lenne.
miért van az hogy a játék csak 60Hz-en képes működni?
a monitorom 1024*768ban is tudja a 85Hz-et (a windowsban ez is van beállítva) aminél periférikus látás esetén sincs már vibrálás (kicsit oldalra nézel a monitor mellé és akkor pl. 60Hznél látod hogy vibrál). a játék 1024*768ban és 800*600ban is 60Hz-en megy. ATi 9600 xt-m van 4.9es omega driverem van hozzá. rendszer xpsp2.
valaki tud segíteni? -
#3958 az enyimé 1024RAM, GF6600GT, AMD A64 3000+
a vidkari jóvan hogy gyengébb, de azért akkor sem kéne elmennie legmagasabbon 15-el, meg 12-vel. hehe -
#3957 ha a fraps bekavarja, akkor megmondanátok, hogy mivel mérjem le?? öö... 1024 RAM, GF6800GT, AMD A64 3200+ -on elmegy ööö... asszem 60-80 között. MINDEN, MINDEN a legmagasabbon. hát igen
mondjuk nem az én gépem:P -
#3956 na de akkora szórása nincs egy fegyvernek sem hogy 2m-re levő embert egy lövés sem találja el.... -
#3955 -
Gabe18 #3954 Hát én néha az Elit Alakulatos Dike hadnagy szerű parancsnoki stilust tudom csak megvalósitani,azaz ugy hullanak az emberek körülöttem mint a legyek,meg néha azt nem tudom hirtelen megállapitani melyik csapat van az irányitásom alatt, akkor aztán az előzővel tök ellentétes parancsot is sikerül kiadnom... -
Hamlet #3953 Hát figyi aki 2m-ről nem tud elintézni 1 németet annak tényleg a Cod ultra light fokozat való... :)) -
Hamlet #3952 igen én is, de nincs időm most szarozni, mert dolgoznom kellene :D Majd authentic módban végigviszem úgy is -
#3951 -
#3950 Én a másnapra újraéledés illúzióromboló hatását úgy próbáltam elkerülni, hogy vigyáztam az embereimre ne haljanak meg! -
#3949 pff. akinek a hidden & dangerous is jó gém az maradjon csendbe ^.^ -
Hamlet #3948 D+6 nál vagyok. Nálam furcsa mód semmi bug nem volt. A gépigénytől és a másnapra újraéledő embereeimtől eltekintve akkora 100% a játék, hogy csak na! -
#3947 A vége felé azért lehet izzadni egy kicsit! -
#3946 ment privi... -
#3945 mondtam hogy random válogatja a játék hogy melyik gépen hoyg fut.... lehet bivalyerős géped és szarul fut míg egy fele olyan jó gépen simán megy.... szoval kár erről vitatkozni.... -
#3944 Nézegesd az extrákat! Ott megtalálod, hogy itt sem mindegy, hogy hol találnak el ... -
PGA #3943 NEm akarom megtorpantani a topic lendületét, de én csak annyit szeretnék kérdezni,hogy honnan érdemes letölteni ingyen? Tudom hogy valahol már leirtátok de nem találom.
kösz -
#3942 de mintha lentebb írta volna vki hogy itt is van, na nem mintha hiányozna nekem, eddig tőúl könnyűnek találom a gamet. -
#3941 Ebben igazad van! De aki ilyen fokú realitásra vágyik az válassza a péntbólt!