5546
  • Eisenhower
    2 tank van^.^ csak vmikor az is bugzik és ahogy haladsz tovább hirtelen megjelenik a hátad mögött a tank ugyanis néhol szar a scriptelés is^^
  • lachun
    a lüke németek má megint nyitva hagynak ,az amiknak mindent:DDDD
  • a.carkey
    A második része kimondottan jó volt, és az legalább multiban is tetszett.
  • Gabe18
    Legjobb...
    Tetején bevágod,egy tank minusz...
  • Eisenhower
    privát üzenet neki ^.^
  • Gabe18
    Ott csak egy tank van nem?Vagy lehet rossz helyre gondolok...
  • lachun
    Granat tank ellen ,eh eh :DDD
  • Makkmag
    Nálam is max 35 FPS-sel megy a játék fullra húzva , hiába teszem lejebb a grafikai beállításokat akkor se megy feljebb a dolog . De érdekes módon ez nem zavaró , nem röcög , nem akad stb... Ja Fraps-sal mértem az egy kicsit azért visszafogja a teljesítményt .

1GB DDR 400MHz Dual, 2,5GHZ Barton (@2GHz) , Abit NF7s v2 , Sapphire Atlantis 9800Pro 128MB 256bit
  • Eisenhower
    van még attol a panzershreck helytől asszem balra is még panzer... mert a 2. tankot csak onnan tudod kiszedni....
  • valdez
    neked kösz :-)
  • valdez
    kösz a tippet
  • VO101 tvr
    Ha az assault vagy a fire team fedezötüzet nyit a tankra, az 2 perc alatt leamortizálja öket...
  • PGA
    Mi ment hova???
  • VO101 tvr
    Csak panzerschreck van a pálya közepén a ládákban. Eddig két találatig jutottam...
    Amíg van német katona addig nem lehet károsodás nélkül felvenni és löni vele, ha meg már csak a PzIV marad, az gyakorlatilag folyamatosan rajtam van. Képes közvetlenül maga mellé löni géppuskával és a köfal mögött sem voltam biztonságban. Valamennyi lövedék átjut.
    Gránát nincs...
  • Gabe18
    Igen,de ott,asszem nem volt gránát az egész pályán...
  • switch

vagy ha van nálad gránát akkor a hátába kerülsz és megnyomod az F billentyűt
  • Gabe18
    Hát ha jól emlékszem 5 vagy 6 találat kell neki...
  • VO101 tvr
    A "The Fall of St.Come" mapon azt a PzIVF-et hogyan kell kilöni a panzerschreck-el a téren? A katonákat legyürtem, de a PzIV mindíg felémfordul és max oldalról tudom meglöni. Azt meg elbírja vígan...
    Kíváncsi vagyok másnak hogyan sikerül?
    Köszönöm
  • Eisenhower
    olvass vissza vmelyik hozzászólásba írták hogy mit és hol kell átírni^.^
  • Hamlet
    A kezednek van akkora szórása! :D Vagy új szemüveg kell?
  • Big Daddy
    A megjelenítő eszközöknél a frissítési frekvencia felülbírálása opcióban válaszd ki hogy megeggyezik az asztallal lehetőséget.Akkor úgy fog menni mint alapban.
  • valdez
    sziasztok, technikai jellegű kérdésem lenne.

miért van az hogy a játék csak 60Hz-en képes működni?

a monitorom 1024*768ban is tudja a 85Hz-et (a windowsban ez is van beállítva) aminél periférikus látás esetén sincs már vibrálás (kicsit oldalra nézel a monitor mellé és akkor pl. 60Hznél látod hogy vibrál). a játék 1024*768ban és 800*600ban is 60Hz-en megy. ATi 9600 xt-m van 4.9es omega driverem van hozzá. rendszer xpsp2.

valaki tud segíteni?
  • fistin
    az enyimé 1024RAM, GF6600GT, AMD A64 3000+
    a vidkari jóvan hogy gyengébb, de azért akkor sem kéne elmennie legmagasabbon 15-el, meg 12-vel. hehe
  • fistin
    ha a fraps bekavarja, akkor megmondanátok, hogy mivel mérjem le?? öö... 1024 RAM, GF6800GT, AMD A64 3200+ -on elmegy ööö... asszem 60-80 között. MINDEN, MINDEN a legmagasabbon. hát igen
    mondjuk nem az én gépem:P
  • Eisenhower
    na de akkora szórása nincs egy fegyvernek sem hogy 2m-re levő embert egy lövés sem találja el....
  • hatamoto #3955
  • Gabe18
    Hát én néha az Elit Alakulatos Dike hadnagy szerű parancsnoki stilust tudom csak megvalósitani,azaz ugy hullanak az emberek körülöttem mint a legyek,meg néha azt nem tudom hirtelen megállapitani melyik csapat van az irányitásom alatt, akkor aztán az előzővel tök ellentétes parancsot is sikerül kiadnom...
  • Hamlet
    Hát figyi aki 2m-ről nem tud elintézni 1 németet annak tényleg a Cod ultra light fokozat való... :))
  • Hamlet
    igen én is, de nincs időm most szarozni, mert dolgoznom kellene :D Majd authentic módban végigviszem úgy is
  • rezsofiz
  • hatamoto #3950
    Én a másnapra újraéledés illúzióromboló hatását úgy próbáltam elkerülni, hogy vigyáztam az embereimre ne haljanak meg!
  • Eisenhower
    pff. akinek a hidden & dangerous is jó gém az maradjon csendbe ^.^
  • Hamlet
    D+6 nál vagyok. Nálam furcsa mód semmi bug nem volt. A gépigénytől és a másnapra újraéledő embereeimtől eltekintve akkora 100% a játék, hogy csak na!
  • hatamoto #3947
    A vége felé azért lehet izzadni egy kicsit!
  • Eisenhower
    ment privi...
  • Eisenhower
    mondtam hogy random válogatja a játék hogy melyik gépen hoyg fut.... lehet bivalyerős géped és szarul fut míg egy fele olyan jó gépen simán megy.... szoval kár erről vitatkozni....
  • a.carkey
    Nézegesd az extrákat! Ott megtalálod, hogy itt sem mindegy, hogy hol találnak el ...
  • PGA
    NEm akarom megtorpantani a topic lendületét, de én csak annyit szeretnék kérdezni,hogy honnan érdemes letölteni ingyen? Tudom hogy valahol már leirtátok de nem találom.
    kösz
  • Shep
    de mintha lentebb írta volna vki hogy itt is van, na nem mintha hiányozna nekem, eddig tőúl könnyűnek találom a gamet.
  • hatamoto #3941
    Ebben igazad van! De aki ilyen fokú realitásra vágyik az válassza a péntbólt!