Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello fistin, nem akarlak elkeseriteni de: 33-38 fps (minden maxon kivéve élsimi csak 4x-es)
konfig: athlon 3000+64, abit av8, 1 giga ram, ati 9700-9800 ra ráncigálva
Alapban ez reloados dolog nem gond,mert ugyan én is megszoktam hogy az R a töltés,F pedig USE,de másodlagosnak beraktam az R-t igy mindig jó helyre nyúlok.
A baj ott van ahol tartok.Egy német tank érkezik,nekem pedig fel kéne vennem a pályán található Panzerfaust-ot,ami persze a tüzvonal közepén van,meg a német katonák is özönlenek.Erre ritka idegesitõ amikor odavergõdök,kiirja hogy nyomjam be az F-et a fegyver felvételéhez,erre ahelyett hogy gyorsan felkapná elkezd az emberem tárat cserélni...És ezt nem egyszer eljátszota már.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Macccy
Áhhh ...... akkor ez lehet az oka =)

Amúgy nekem is nagyon bejön mind a téma, mind a megvalósítás. A koszos textúrák megfelenek, jók a modellek, részletes a táj és élethû a célzás. Nekem csak a viszonylag magas gépigény a problémám és egy-két érthetetlen beállítás, ami a (kiba**ott)konzolok miatt van.
(pl F a USE és a RELOAD is egyszerre - nincs külön rel0ad)

Viszont van még egy problémám: nektek is visszaállítja folyton a CONTRAST-ot? A Video beállításoknál megmarad sõt, ha bemegyek a beállításokhoz akkor beáll azonnal 6-ra, de ha kimegyek a fõmenübe vagy load checkpoint, máris 5-lesz láthatóan. Kicsit zavaró, hogy mindíg elfelejti. Nektek is?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

grebber
Már semmi lol ezt nem vettem észre hülye vagyok.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Valaki elmondaná mit kell csinálni azthiszem a 4-es pályán vagyok egy nagy mezõ ahol 1 db lövegtornyot ki lehet iktatni mindenkit kinyirtam és nem jövök rá mi hiányzik.

A nyil az mutat valamerre de ha elindulok annak irányába kiir valamit nem értem mit és utánnan mutat oda ahonnan jöttem.

Next PC upgrade: 2022

Egyetértek,bár nekem a taktikai részz is megfelel.Annyira bonyolult csak hogy érezni hogy van,de könnyen használható,nem lesz tõle nehézkes a játék.

Jópár játékban láthattunk már efféle megoldást,hogy a legextrémebb fokozat csak akkor nyilik meg,ha HARD-on már végigvittük a játékot.Szerintem itt is errõl van szó.

panther112
HOGYAN LEHET AUTHENTICAL FOKOZATBA KAPCSOLNI, NEKEM CSAK A HARDOT ENGEDI, EZ SZÜRKE MARAD, most látom h caps lock bennmaradt párdon, szóval ez a gond, pedig levettem a célkeresztet, meg mindent, ami segítségnek számíthat... (lehet h valami pont akkor nehezík, ha on<#confused> na mind1, aki tudja írja már be
köszi

Köszi, megnézem.

Zetorg
nem emlékszek pontosan, de ott van valahol az options-ban 😊

Placebó
Pedig a gránátrobbaná élõben is ilyen...

Nem COD ahol 10méteres lángnyelvek csapnak ki mindenbõl...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

game options - crosshair on

asszem ez az 😊

DONGUBA
Hat nekem semmi sem megy erre a hangproblemara sajnos....nincs loveshangom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Na és hogyan?

A gránátdobás számomra elég furcsára sikeredett... Lehet valahogy célozni, dobási távolságot kitalálni? És nem pukkan valami nagyot...

Üdv!

Szerintem nagyon jól összehozták ezt a játékot, néhány bosszantó hiba ellenére. Nem igazán értem itt sok emberke hozzászólását, hogy nem jó a grafika, meg lassú. Remek a grafika (nálam default beállításnál is) nagyon részletes a táj, sok növényzet, szuper a gránátok robbanása, a lövések utáni porfelhõk, a füst. A felbontást, meg az élsimítást nem kell az egekbe emelni, úgy nem csoda ha belassul a játék (és a játékélményt sem befojásolja túlzottan, ha az embert magával ragadja a téma és a hangulat). A célzáshoz, és találati pontossághoz pedig annyit fûznék hozzá, hogy nem tökéletes, de idáig ez a legrealisztikusabb (azért közelre egy kicsit lehetne pontosabb és halálosabb). A taktikai rész csalódás volt számomra, mert ettõl azért jóval többet vártam, kicsit egyszerûre sikerült.
Zetorg
igen

Ez komoly?

Zetorg
van célkereszt, csak be kell kapcsolni...

Megnéztem, nem tetszik.
- sok átvezetõ, és nem lehet átugorni rajtuk
- NINCS célkereszt! Egyszerûen képtelen vagyok eltalálni bárkit. Célozni kell, de mire becélzom, addig 3x lelõ...

a.carkey
Ez engem is érdekelne. Maradhatnának. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Jobbgomb, majd balgomb, ahogy a kolléga is írta.

A medve nem játék.

EmThor
tolj egy jobbegér gombot valahova odamegy, vagy asszem space...

az assault mód meg jobb egér nyomva tart enemy-n ÉS nyomvatartás mellett bal egérgomb!

Makkmag
ÖÖÖÖÖÖÖÖö izé , megakadtam annál a résznél amikor megkapom az elsõ katonámat és irányítgatni kellene , addig simán megy a dolog amíg elkezd tüzelni a kertben lévõ német egyenruhára , utánna gondolom le kéne állítani a tagot , hogy ne lõjön tovább , de egyszerûen nem értem , hogy kell csinálni . Valaki segítsen plz 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

R0sc0
csak akkor ha valamiert beszggat a játék vagy az FPS 30 alá esik.

rudanjoe
szerintem rendben vannak az összeesések😊
viszont, valahogy ki lehet kapcsolni a fricc_hullahegyek "felszívódását"?

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Macccy
Basszus! Nézze már meg valaki más is rajtam kívül ezt mert vagy a low-framerate és a lassú gépem zavar bele a physics engine-nek, vagy a készítõk kicsit áteveztek Neoék vizeire! Ha lelövitek bármelyik fritz-et (vagy a társaitok teszik meg, tökmind1) akkor az nálatok is kicsit "BULLET-TIME"-osan zuhan el??? Mert ha igen, akkor bennem itt és most rombolódik le az amúgy nagyon szép világom errõl a reális gammáról ... <#pardon1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Placebó
robbantgatáskor otthagyod a katonákat ahol a géppuskafészek mögött ki van kopva a sövény, aszem az épülettel szemben van a tul oldalon, akkor nyugodtan robbantgathatsz mert nem jönnek be...😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

EmThor
ja, akkor oké, csak hát gáz! de köszi!

Peace

Neked amugy a gepeden nem stimmol vmi, nyomj egy 3dmarkot, mennyit mond.
szerintem eleg sok embernek megy max detailen 30 fps tobbszorosevel (u2 engine nem egy lassu fajta)
Hát az csak félig újratermelõdõ,mert nekem is volt hogy ott robbantgattam,és egyik pózna után hallom hogy a közelben német duma,aztán egy egy helyen "beszakitják " a keritést,és ott jött be 2 újabb német.Szóval végülis nem "csak ugy megjelentek".

EmThor
Épp' kezdett megtecceni a game, amikor is a telefonpóznás küldit toltam, keleti rész kiiktatva, de egy rossz parancsom miatt meghót mindenki, jó mondom, tolom egyedül!

Wetern field et leirtom, mennék póznát robbantani, ha 2 ÚJRATERMELÕDÕ német katona le nem lõtt volna...

biztos a script de no f*cking comment!! >😞

Nekem elég jó configom van de csak most szedem le a gamét. Elõször kipróbálom 1280-ba maxon ha lassú sajnos marad az 1024 :-)

\"Hard to see, the dark side is.\"

Glpetyus
Nem ismerem :/
De keress rá a gyártónál,hogy mit raknak rá.

DONGUBA
otlet?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Glpetyus
<#wilting>

ForRedGlory
De milyen felbontásban? 640*480, vagy 1600*1200? ;-)

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

DONGUBA
Asrock k7s8x

Glpetyus
lol

fistin
!!!!!!FELHÍVÁS!!!!!! Van itt olyan ember, aki legmax, de legeslegmax graphicon zúzza a BiA, és 30 fölött hasít az fps?? !!!!!!!!!FELHÍVÁS!!!!!!!

Glpetyus
Mond inkább,hogy milyen alaplap 😊

fistin
ja és 1 hónapos a gép akkor volt windows telepítve. most szedtem le a legújabb márciusi drivert az nvidia-ról. nem nagyon eszi szerintem

DONGUBA
hol tom megnezni milyen hangkartya van a gepben?

fistin
hallod, te milyen géppel tolod? és mennyi az fps, és milyen a grafika? amúgy a driver 3 amikor beszállok a kocsiba, akkor már lemegy ennyire, de ez a teljesen maxon van.

EmThor
<#wow1><#szomoru1>

DONGUBA
koszi de semmi sem jo😞((

YOsh
A multiplayer részét már próbáltátok?Nekem sikerült egyszer kétszer felcsatlakoznom de legtöbbször problémázik a cd kulcs miatt...Remélem kitalálnak rá valami okosságot😊Amennyit láttam a multibol, abból ítélve az is eléggé ottvan.Bár a szerverre való csatlakozás részét kár hogy lobbys-ra csinálták meg...Jobb lett volna ha pl nem az ubi szerveréhez kelene csatlakozni,hanem mondjuk mint más játékok esetében egy különálló szerverhez..Meg a playerek számán lehetne még mit alakítani.De ezektõl függetlenül szerintem nagyon eltalálták a játékot.<#eljen>

pff..

Glpetyus
Akkor nézd meg,hogy van-e a gémben az audio opciónál vmi olyasmi,hogy "max effects" vagy hasonló....
Ennek értékét rakd lejjebb.
Hátha...

Seth
Ne haragudjatok,de a hardware topicba nem számíthatok gyorsaságra,
hátha itt nagyobb sikerem lesz
gyorsan kellene a válasz:

Rendeltem netrõl egy ASUS P5GD1 PRO alaplapot. Namármost rendeltem még 2 b 512 MB samsung memót.
Még nem próbáltam ki, mert nem vagyok otthon. De az alaplap kézikönyvébe ezt olvasom:
Double-sided x16 modules are not supported in this motherboard
A ram 2 oldalú,mindkét oldalán 8-8 IC. Ezekszerint buktam a dolgot???
Tudni kell,hogy nem vagyok egy hardware guru, még nem válogattam össze egyedül alkatrészeket,gondoltam itt az ideje....

PSN ID.: Beegabor