5546
  • fistin
    hát igen, ez engem is qvára idegesít wazze
  • rezsofiz
    Már megjelent a játék, Magyarországon március 18-án!
  • Tomo15
    Sry ha esetleg láma a kérdés, de mikorra várható a boltokban?
  • grebber
    Na ez fogja ékesiteni eme game DVD-jét
  • rorr
    BAZDMEG ELDOBOM A GÉPEM:(
  • grebber
    Ilyet ki mernek tenni oda
  • fistin
    amúgy zsír a játék, kijátszom... beleszerettem. csak a gépigénye a rossz. de az már nem érdekes. most ha egyszerűen nem tudnak megírni rendesen egy játékot, akkor mit várnak el? mindenki szidja első látásra a bia-t(ELSŐ), csak a 300ezer ft-os gamerek nem.
    aztán megtetszik az, ha meg nem.. íggyártá
  • fistin
    hát igen, azért egy játékban sem igen lehet tölteni garandot, csak ha ellövöd az egészet
  • Corey
    mitől van az, hogy a Brightness minden ujratöltésnél megnő, és a Video Optionsbe belépve meg visszaáll az ott megadott értékekre?
  • hatamoto #4011
    Az amcsi fegyverekkel kapcsolatos véleményedet nem osztom teljesen. A felróható problémák hogy a thomson 20-as tárral (ami valós csak a használhatóságát csökkenti) került a játékba, a garand pedig újratárazható lőszervesztés nélkül.
  • hatamoto #4010
    És akkor hol a meglepetés?!
  • rezsofiz
    Hát tulaképpen ezt irtam én is, csak én gyakorlatilag irtam le neki.
  • Shep
    nem is mondtátok, hogy itt is visszadobják a gránátot.
  • Yossarian
    a távolság attól függ, hogy milyen magasra dobod.
  • JustIce
    nekem annyira nem tetszik a game.kozelitessel loni egy remulet.azert nem rossz.s egyszer lehet vegigviszem..majd ha mar nagyon unom a cod-ot..de nem hiszem hogy ez bekovetkezik:D
  • AirborneRanger
    Jameg gépigény.... 1.7es celka 512 ddr gef4ti4200 1024*768 nincs minden maxon de recenés nélkül megy...
  • AirborneRanger
    Na végigvittem... Sztem kurvajó, és codot is simán veri... Nemtom mitmondjátok h cod grafikája jobb... Az olyan mesefilmszerü vagy nemtudom, ez nekem sokkal jobban tetszik. Fegyverek is szerintem simán rendben vannak. Garand ismétlőpuska és nehezebb is mint a kar98 ezértis pontatlanabb. Viszont a BAR szerintem simán jó :D 1ébként azon a mapon nemkell panzerfaust, csak nedobáld el a gránátjaidat. Jön tank, bebujsz fal mögé, amikor elment utána mész aztá beledobod a gránátot (mögötte vagy, és use gomb). Azér az SS katonák már rendesen megizzasztanak a végén. De a legjobb mégis az amikor 2 shermanod van, és bekerited a panzereket, és szarrálövik őket :D Csodálatos :D Irányítás is fasza, bár kár hogy nemlehet hasalni meg kihajolni. AI is okés... németek is taktikáznak rendsen. Ez nem arcade játék. Aki lövöldözni akar kvékezzen :)
  • rezsofiz
    Meg hogy mennyire viszed felfele a célkeresztet amikor dobod.
  • Gabe18
    Mintha némmileg a gomb lenyomás hosszátol függene...
  • Smokk
    Vki tudja hogyan lehet szabalyozni h a granat milyen messze menjen?
  • Gabe18
    Hát ezt nem,mert a tankot muszály felrobbantani,a rakéta meg persze hogy a tér másik oldalán van,mindenképp oda kell menni érte,igy meg egy nagy gyilok lesz ez a rész.
  • Lacc
    Ott én is nagyon megszenvedtem. Annál a raktárnál már pirosba voltam, volt összesen 3 emberem, azok is pirosba, és úgy kellett befoglalnom :D Azt tudom ajánlani, hogy vegyél fel egy kar98-at, mert ebben a játékban a Garand, meg a többi amcsi puska egyszerűen használhatatlan, és azzal szedj ki minden egyes német bakát a fedezéke mögül, én csak igy tudtam túlélni. Kell hozzá türelem, centinként kell kitisztitani az egész raktárat, mentés nélkül... A géppuskásokhoz meg sok szerencsét :D
  • VO101 tvr
    Sikerült Köszönöm a segítséget!
    Ez volt az elsö rész a játékban, ahol semmi taktikai elem nem kellett csak löni, mint állat...
    Mindkét csapatot mellémrendeltem, hogy fedezzenek és neki a németeknek a panzerschreck ládához. Felkaptam aztán nyomtam a PzIV-be szemböl (!!!) egymás után....
    Hát mit mondjak nem vagyok egy nagy fps játékos, ebben pont az tetszett meg, hogy nem csak löni kell ész nélkül... Hát itt csalódtam. Ezt a mapot taktikázással, bujkálással nem lehet megnyerni...
  • LSL
    Valaki tart már carantannál? A 2 tankot nagy nehezen kiőttem, de a raktárnál minden manőveremnek darálás a vége. Akinek sikerült túljutni az hova küldte az embereit?
  • Hamlet
    Hardon nyomom, célkereszt, piros körök meg minden ilyesmi nélkül. Most elég necces helyen vagyok... pont ott a két tank után.
  • Yossarian
    valszeg azért nem látsz különbséget az AI és a human player közt, mert nem multizol eleget :) Sztem direkt nem vesznek észre mikor oldalbatámadom őket, hogy legyen egy kis sikerélményem :)
  • rezsofiz
  • rezsofiz
    Bebujsz vmi jo kis fedezékbe, és amikor éppen nem lő a tank akkor kilövöd. Lehet hogy csak nálam volt ez, vagyis bug volt, de nálam a tank kb 3 mp-ig folyamatosan lőtt, utána 2 mp szünet.
  • Gabe18
  • dr Kotász
    Máris küldöm Spiers hadnagyot...
  • 4D
    Azért ha a piros körök ki vannak kapcsolva, netán még a célkereszt is, khmm nem mondanám, hogy nem challenge a gamma, már közepesen sem!
    Javaslom kipróbálásra.
  • Gabe18
    Én szerintem arról beszélek.Az egyik csapatot a kis falfedezék mögé küldtem,a másikat a teherautó mögé,ezek lőtték a beérkező németeket,akik ugye ballról-jobbról jönnek.Én csak a rakéták felvételével foglalkoztam,kirohan felvesz,vissza fedezékbe,lő.Kirohan,felvesz,vissza...
    Ennyi,szerencse is kellett hozzá,de igy sikerült.
    Mondjuk én igy elsőre normál szinten viszem,nehezebben nem tudom ezt hogy lehetne megcsinálni...
  • Torry
    Ugyanilyen konfig csak 512 ram.
    És én is ugyanezt tapasztaltam, se lassabb se gyorsabb nem lett miután levettem a grafot.
    Viszont raktam 2*AA-t az már nagyon belassította. SAjna nincsen tul jol megírva :(
  • hatamoto #3987
    A félreértések elkerülése végett az utolsó Checkpoint betöltődése után!
  • VO101 tvr
    A "The Fall of St.Come" mapon egy PzIV van, a betöltödés után jobbra elöl a terecske túlsó sarkában, jobbra elöl, félig egy épület takarásásban.
  • 4D
    Én bepróbáltam röviden. Jó kis móka, de előbb asszem zsigerben kell lennie a dolognak, ergo SP-ben végigtolom még pár szinten.
    Az AI itt is rendben van, bevallom nem tudtam megkülönböztetni az ellennél, a bot-okat, a human playerektől.
  • LSL
    Ennyit spammelni... nem bírom követni
  • magus755
    Nem tudol felmenni ha nem eredeti a game(Probátam)
  • Nahar
    A multival ki jáccott már????

.
  • Gabe18
    Szerintem nem egy helyről beszélünk akkor...