5546
-
#4020 hát igen, ez engem is qvára idegesít wazze -
#4019 Már megjelent a játék, Magyarországon március 18-án! -
#4018 Sry ha esetleg láma a kérdés, de mikorra várható a boltokban? -
#4017 Na ez fogja ékesiteni eme game DVD-jét -
#4016 BAZDMEG ELDOBOM A GÉPEM:( -
#4015 Ilyet ki mernek tenni oda -
#4014 amúgy zsír a játék, kijátszom... beleszerettem. csak a gépigénye a rossz. de az már nem érdekes. most ha egyszerűen nem tudnak megírni rendesen egy játékot, akkor mit várnak el? mindenki szidja első látásra a bia-t(ELSŐ), csak a 300ezer ft-os gamerek nem.
aztán megtetszik az, ha meg nem.. íggyártá -
#4013 hát igen, azért egy játékban sem igen lehet tölteni garandot, csak ha ellövöd az egészet -
Corey #4012 mitől van az, hogy a Brightness minden ujratöltésnél megnő, és a Video Optionsbe belépve meg visszaáll az ott megadott értékekre? -
#4011 Az amcsi fegyverekkel kapcsolatos véleményedet nem osztom teljesen. A felróható problémák hogy a thomson 20-as tárral (ami valós csak a használhatóságát csökkenti) került a játékba, a garand pedig újratárazható lőszervesztés nélkül. -
#4010 És akkor hol a meglepetés?! -
#4009 Hát tulaképpen ezt irtam én is, csak én gyakorlatilag irtam le neki. -
#4008 nem is mondtátok, hogy itt is visszadobják a gránátot. -
#4007 a távolság attól függ, hogy milyen magasra dobod. -
#4006 nekem annyira nem tetszik a game.kozelitessel loni egy remulet.azert nem rossz.s egyszer lehet vegigviszem..majd ha mar nagyon unom a cod-ot..de nem hiszem hogy ez bekovetkezik:D -
#4005 Jameg gépigény.... 1.7es celka 512 ddr gef4ti4200 1024*768 nincs minden maxon de recenés nélkül megy... -
#4004 Na végigvittem... Sztem kurvajó, és codot is simán veri... Nemtom mitmondjátok h cod grafikája jobb... Az olyan mesefilmszerü vagy nemtudom, ez nekem sokkal jobban tetszik. Fegyverek is szerintem simán rendben vannak. Garand ismétlőpuska és nehezebb is mint a kar98 ezértis pontatlanabb. Viszont a BAR szerintem simán jó :D 1ébként azon a mapon nemkell panzerfaust, csak nedobáld el a gránátjaidat. Jön tank, bebujsz fal mögé, amikor elment utána mész aztá beledobod a gránátot (mögötte vagy, és use gomb). Azér az SS katonák már rendesen megizzasztanak a végén. De a legjobb mégis az amikor 2 shermanod van, és bekerited a panzereket, és szarrálövik őket :D Csodálatos :D Irányítás is fasza, bár kár hogy nemlehet hasalni meg kihajolni. AI is okés... németek is taktikáznak rendsen. Ez nem arcade játék. Aki lövöldözni akar kvékezzen :) -
#4003 Meg hogy mennyire viszed felfele a célkeresztet amikor dobod. -
Gabe18 #4002 Mintha némmileg a gomb lenyomás hosszátol függene... -
Smokk #4001 Vki tudja hogyan lehet szabalyozni h a granat milyen messze menjen? -
Gabe18 #4000 Hát ezt nem,mert a tankot muszály felrobbantani,a rakéta meg persze hogy a tér másik oldalán van,mindenképp oda kell menni érte,igy meg egy nagy gyilok lesz ez a rész. -
#3999 Ott én is nagyon megszenvedtem. Annál a raktárnál már pirosba voltam, volt összesen 3 emberem, azok is pirosba, és úgy kellett befoglalnom :D Azt tudom ajánlani, hogy vegyél fel egy kar98-at, mert ebben a játékban a Garand, meg a többi amcsi puska egyszerűen használhatatlan, és azzal szedj ki minden egyes német bakát a fedezéke mögül, én csak igy tudtam túlélni. Kell hozzá türelem, centinként kell kitisztitani az egész raktárat, mentés nélkül... A géppuskásokhoz meg sok szerencsét :D -
VO101 tvr #3998 Sikerült Köszönöm a segítséget!
Ez volt az elsö rész a játékban, ahol semmi taktikai elem nem kellett csak löni, mint állat...
Mindkét csapatot mellémrendeltem, hogy fedezzenek és neki a németeknek a panzerschreck ládához. Felkaptam aztán nyomtam a PzIV-be szemböl (!!!) egymás után....
Hát mit mondjak nem vagyok egy nagy fps játékos, ebben pont az tetszett meg, hogy nem csak löni kell ész nélkül... Hát itt csalódtam. Ezt a mapot taktikázással, bujkálással nem lehet megnyerni... -
#3997 Valaki tart már carantannál? A 2 tankot nagy nehezen kiőttem, de a raktárnál minden manőveremnek darálás a vége. Akinek sikerült túljutni az hova küldte az embereit? -
Hamlet #3996 Hardon nyomom, célkereszt, piros körök meg minden ilyesmi nélkül. Most elég necces helyen vagyok... pont ott a két tank után. -
#3995 valszeg azért nem látsz különbséget az AI és a human player közt, mert nem multizol eleget :) Sztem direkt nem vesznek észre mikor oldalbatámadom őket, hogy legyen egy kis sikerélményem :) -
#3994 -
#3993 Bebujsz vmi jo kis fedezékbe, és amikor éppen nem lő a tank akkor kilövöd. Lehet hogy csak nálam volt ez, vagyis bug volt, de nálam a tank kb 3 mp-ig folyamatosan lőtt, utána 2 mp szünet. -
Gabe18 #3992 -
#3991 Máris küldöm Spiers hadnagyot... -
4D #3990 Azért ha a piros körök ki vannak kapcsolva, netán még a célkereszt is, khmm nem mondanám, hogy nem challenge a gamma, már közepesen sem!
Javaslom kipróbálásra. -
Gabe18 #3989 Én szerintem arról beszélek.Az egyik csapatot a kis falfedezék mögé küldtem,a másikat a teherautó mögé,ezek lőtték a beérkező németeket,akik ugye ballról-jobbról jönnek.Én csak a rakéták felvételével foglalkoztam,kirohan felvesz,vissza fedezékbe,lő.Kirohan,felvesz,vissza...
Ennyi,szerencse is kellett hozzá,de igy sikerült.
Mondjuk én igy elsőre normál szinten viszem,nehezebben nem tudom ezt hogy lehetne megcsinálni... -
Torry #3988 Ugyanilyen konfig csak 512 ram.
És én is ugyanezt tapasztaltam, se lassabb se gyorsabb nem lett miután levettem a grafot.
Viszont raktam 2*AA-t az már nagyon belassította. SAjna nincsen tul jol megírva :( -
#3987 A félreértések elkerülése végett az utolsó Checkpoint betöltődése után! -
VO101 tvr #3986 A "The Fall of St.Come" mapon egy PzIV van, a betöltödés után jobbra elöl a terecske túlsó sarkában, jobbra elöl, félig egy épület takarásásban. -
4D #3985 Én bepróbáltam röviden. Jó kis móka, de előbb asszem zsigerben kell lennie a dolognak, ergo SP-ben végigtolom még pár szinten.
Az AI itt is rendben van, bevallom nem tudtam megkülönböztetni az ellennél, a bot-okat, a human playerektől. -
#3984 Ennyit spammelni... nem bírom követni -
#3983 Nem tudol felmenni ha nem eredeti a game(Probátam) -
#3982 A multival ki jáccott már????
. -
Gabe18 #3981 Szerintem nem egy helyről beszélünk akkor...