Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
konfig: athlon 3000+64, abit av8, 1 giga ram, ati 9700-9800 ra ráncigálva
A baj ott van ahol tartok.Egy német tank érkezik,nekem pedig fel kéne vennem a pályán található Panzerfaust-ot,ami persze a tüzvonal közepén van,meg a német katonák is özönlenek.Erre ritka idegesitõ amikor odavergõdök,kiirja hogy nyomjam be az F-et a fegyver felvételéhez,erre ahelyett hogy gyorsan felkapná elkezd az emberem tárat cserélni...És ezt nem egyszer eljátszota már.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy nekem is nagyon bejön mind a téma, mind a megvalósítás. A koszos textúrák megfelenek, jók a modellek, részletes a táj és élethû a célzás. Nekem csak a viszonylag magas gépigény a problémám és egy-két érthetetlen beállítás, ami a (kiba**ott)konzolok miatt van.
(pl F a USE és a RELOAD is egyszerre - nincs külön rel0ad)
Viszont van még egy problémám: nektek is visszaállítja folyton a CONTRAST-ot? A Video beállításoknál megmarad sõt, ha bemegyek a beállításokhoz akkor beáll azonnal 6-ra, de ha kimegyek a fõmenübe vagy load checkpoint, máris 5-lesz láthatóan. Kicsit zavaró, hogy mindíg elfelejti. Nektek is?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A nyil az mutat valamerre de ha elindulok annak irányába kiir valamit nem értem mit és utánnan mutat oda ahonnan jöttem.
Next PC upgrade: 2022
köszi
Nem COD ahol 10méteres lángnyelvek csapnak ki mindenbõl...
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
asszem ez az 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Szerintem nagyon jól összehozták ezt a játékot, néhány bosszantó hiba ellenére. Nem igazán értem itt sok emberke hozzászólását, hogy nem jó a grafika, meg lassú. Remek a grafika (nálam default beállításnál is) nagyon részletes a táj, sok növényzet, szuper a gránátok robbanása, a lövések utáni porfelhõk, a füst. A felbontást, meg az élsimítást nem kell az egekbe emelni, úgy nem csoda ha belassul a játék (és a játékélményt sem befojásolja túlzottan, ha az embert magával ragadja a téma és a hangulat). A célzáshoz, és találati pontossághoz pedig annyit fûznék hozzá, hogy nem tökéletes, de idáig ez a legrealisztikusabb (azért közelre egy kicsit lehetne pontosabb és halálosabb). A taktikai rész csalódás volt számomra, mert ettõl azért jóval többet vártam, kicsit egyszerûre sikerült.
- sok átvezetõ, és nem lehet átugorni rajtuk
- NINCS célkereszt! Egyszerûen képtelen vagyok eltalálni bárkit. Célozni kell, de mire becélzom, addig 3x lelõ...
az assault mód meg jobb egér nyomva tart enemy-n ÉS nyomvatartás mellett bal egérgomb!
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
viszont, valahogy ki lehet kapcsolni a fricc_hullahegyek "felszívódását"?
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Wetern field et leirtom, mennék póznát robbantani, ha 2 ÚJRATERMELÕDÕ német katona le nem lõtt volna...
biztos a script de no f*cking comment!! >😞
\"Hard to see, the dark side is.\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
pff..
Ennek értékét rakd lejjebb.
Hátha...
hátha itt nagyobb sikerem lesz
gyorsan kellene a válasz:
Rendeltem netrõl egy ASUS P5GD1 PRO alaplapot. Namármost rendeltem még 2 b 512 MB samsung memót.
Még nem próbáltam ki, mert nem vagyok otthon. De az alaplap kézikönyvébe ezt olvasom:
Double-sided x16 modules are not supported in this motherboard
A ram 2 oldalú,mindkét oldalán 8-8 IC. Ezekszerint buktam a dolgot???
Tudni kell,hogy nem vagyok egy hardware guru, még nem válogattam össze egyedül alkatrészeket,gondoltam itt az ideje....
PSN ID.: Beegabor