5546
-
#3940 Hát az EÜ csomagról valszeg azért nem írt senki mert egyszerűen nincs. Az pedig, hogy a team-ek lőszere végtelen csak a játszhatóságot tartja magas szinten. -
#3939 Eü csomagról írt vki, na én eddig egy darbot nem láttam, egyébként egész jó a játék, de kicsit érdekes, hogy a társak végtelen lőszerrel jöttek háborúzni, na de mindegy azért a FSW-ben jobban meg volt oldva a dolog. -
#3938 post process van Guild wars-ban is és az 1024be oan szépen hasít! [mmorpg] -
Deajka #3937 A piros izét kilehet kapcsolni az optionban, aszem suppress lesz az.
Érdekes a fél méterről lövöldözős dolgot más is említette de én még nem találkoztam ilyennel. Ha olyan közel vannak a puskatussal szoktak kopogtatni a fejmen.:)
-
#3936 Az is a realitás miatt van, hogy a friccek feje fölött olyan piros izé van? Ez a rész kimaradt nekem a katonaságnál...
Engem idegesít, hogy már hat bokron keresztül is tudom, hogy ott vár vki. Ki lehet ezt kapcsolni vhol?
Az is idegesít, hogy egy fedezéket becserkészek, hirtelen felállok, géppisztollyal fél méterről telitunkolom az arcát a fickónak és közben van ideje kétszer rám lőni kar98-cal... Én elhiszem, hogy kemény gyerekek voltak, de sztem még egy 6 éves vizipisztolyos kölyöktől is befosnánk egy pillanatra, ha hirtelen felugrik előttünk. -
4D #3935 Hehe most volt egy "szép" special effekt-bug.
Gránát rádob egy egységre,bumm, mindenki szétrepült, ahogy kell, de a fedezék modell-mesh, kb. 20 másodpercig szétnyúlva, mint egy cséphadaró pörgött a levegőben, és gyepálta a talajt. Gondolom az explode módosítót nem kódolták rendesen.
Ennél nagyobb baj ne legyen. -
#3934 Nem tudom ha mar kozben volt rola szo de nekem is 2.8-as Amn Barton , 1 gb ddr 400 -as es Gf FX 5700 256 ddr-es (ASUS) van oszt 1024-ben mindennel mediumon akadas nekul fut. Igaz sokat nem toltam Pc-en de nem volt akadas... aszem mentem 3 kuldit. -
4D #3933 Hát lehet hogy azér kell vas hozzá. Én meló miatt egy relatív erős gépet vettem 1 éve, P4 3Ghz, 1 GB ram, de a kártyám, az egy ATI 9600 pro, ami ma már nem a legjobb, de 1024x768-nál, minden fullon van, és megy rendesen. Tán proci kell neki, vagy mi. -
ssolitude #3932 Ezek ilyen próbajellegű nekifutások voltak.Kíváncsi voltam,hogy reagál a játék bizonyos dolgokra.Én nem pánikolok,akinek meg tömik a fejét ólommal,az meg főleg ne.Inkább haljon meg. -
#3931 Hát igen! Vannak hiányosságok. Az AI nem ismeri a pánik fogalmát! -
ssolitude #3930 Azért az akkor is furi,hogy küldöm a gyerek fejébe az ammo-t,az meg nyugodtan táraz. -
#3929 Látod én inkább ezt tartom valószínűnek! -
#3928 -
ssolitude #3927 Nem kizárt,hogy lógott a belem mikor eltaláltak. -
ssolitude #3926 Visszatérve az üzleti szempontokat szem előtt tartó játékfejlesztésre:
most olvasom,hogy miután a Toca2 finoman bukdácsolt egyet,cirka egy év mulva már a Toca3-nak örülhetünk.Mi lehet az a plusz,ami elég erős ahhoz,hogy vevőket csábítson,és csorbát küszöböljön,és elég hozzá ennyi idő a fejlesztésére?
Persze lehet hogy penge szoftverírók a fiúk.Csak akkor eddig mit csináltak? -
#3925 Egy lövéssel elintéz? Ez furcsa. Én végijátszottam EASY, NORMAL fokozatokon 1/4 részét megcsináltam DIFFICULT fokozaton ÉS egyetlen egyszer sem lőttek le egy lövéssel (kivéve MG42)! Nem tom te, hogy csinálod. Mondjuk elképzelésem az van. Mellesleg te képes vagy kilőni a káposztazabálóket 1 fejlövéssel. Ráadásként, hála a Gearboxosoknak, hogy igen remekül különbséget tesz a találatok közt és ezt még szépen animálja is! -
#3924 És az se tesz jót a PC játékoknak, hogy először konzol és csak utána portolja a PC-t. Persze nem fog mindent újra írni és ezért aztán lagzik mint állat! -
ssolitude #3923 Kilő.Ahogy mondom.Fröcsög a vérem,és meghalok.Azért néhány fps-ben különbséget tettek,hogy hányszor lősz meg valakit,és főleg HOL.Bár az is igaz,hogy ez nem kimondott fps. -
nobri #3922 kossz a segitseget -
ssolitude #3921 Remélem a későbbiekben bizonyítja a játék,hogy érdemes volt vele foglalkozni.Eddig nem vagyok elájulva tőle,bár tény hogy kiemelkedik a nagy átlagból,és talán ez a taktikai mizéria ad neki egy kis pluszt.
-
#3920 A "kilő" az azt jelenti nálad, hogy megöl vagy csak eltalál? Mert nem mindegy! Az AI nak is több lövésre van szüksége a találathoz nem beszélve az ölésről (kivéve MG42)! -
#3919 azt viszon hozzzája kell tennem gyorsba, hogy a roha** .... csúnya-rossz konzolok nem tesznek jót a PC-s gémfejlesztésnek. MINDEN olyan játékon érezhető a leegyszerűsítés a konzol baszás (hopp ez bennmarad) miatt, ami előbb vagy eccerre jön kis a kis dobozokon! (még a RepublicCommando-n és a GTA-kon is, hiába a küzdés!) -
#3918 nemrégiben volt egy hasonló eset (a játék neve nem ugrik be) és nem ritka ez ...... ez nem jelenti, hogy "összegányolt" a játék! -
ssolitude #3917 Azér az furcsa,hogy 1,5 méterről négyszer kell fejbetenni az ürgét pisztollyal,hogy meghaljon,míg ő simán kilő kapásból 10 méterről.Ennyit a sebződésről.Szerintem. -
#3916 Amit a szövegben látsz, az nem egy idézőjel ("), hanem két aposztrof ('), amelyek között nincs semmi.
Mindez azt mutatja, hogy a beállításokban a "Sqad/Tank command" ketagóriánál, a "Command Team"-nek nem állítottál be semmilyen billentyűt. -
#3915 Háát én még mindíg fenntartom, hogy a lassúság emiatt a PostProcess-szerű glow effekt miatt van, de én nem bánom spec, ha csak 18-25 frémmel gurul, mert cserébe kur* ... öö .. naggyon-naggyon szép
Buggal pedig én sem találkoztam eddig!! Az a hibaüzi biztos valaminek a drájverével akad ki, szvsz orvosojják a készítők egy későbbi patch-ben. A HL2 sem volt azé hibátlan és azért a Gearbox nemis egy vALVE, ezt be kell látni. Szerintem le a kalappal előttük. Ez a háborús játék tényleg újdonság főleg emiatt a sirály taktikai elem miatt ésa reális puffogtatás miatt! Jaés az AI is fasza legalább!
-
#3914 Az biztos, hogy nem egy kapkodó idegbeteg a cucc de full detail 1024(6FSAA, 16xAF) 37fps (a Push into Carentan elején mértem) Radeon9800pro, 1Gb400Mhz, Athlon3000, GA-K8NS-939 -
#3913 1966-ban a "muszáj" volt a helyes. Tény.
1980 korul kiadott helyesirasi szotarban viszont ly-nal volt irva, emiatt en is jo darabig ly-nal irtam.
Hugom szotaraban (199x) viszont ismet j-vel szerepelt
muszáj=muszály igen gyakori tévesztés. Ez minden bizonnyal a régebbi keletű, hasonló hangzású magyar szavak (király, szabály stb.) hatására van így. A muszáj a német "muß sein" torzult alakja. Jó példa arra, hogy az ly-t már csak a hagyomány őrzi, ugyanis, ha ez valóban hallható lenne (általánosan, kivételek persze lehetnek), akkor a papagájjal és még néhány társával együtt ezt a szót is így kellene írni, mert fonetikailag nincs közöttük különbség. Hadd hívjam fel a figyelmet arra, hogy a helyesírással kapcsolatos tudatunkban a szokásnak és a hagyománynak mennyivel erősebb a hatása, mint a rációnak. Az ly téves írása (pro és kontra) általában bántja a szemet. Pedig ez funkciótlan. Ugyanakkor a funkcionális megoldások (pl. egybeírás-különírás) elhibázása sokak számára inkább bocsánatos bűnnek számít!
Hát nem tudom Én egyszerűen elcsesztem! -
ssolitude #3912 Egy kicsit összetolhattad volna ezt a képet:-( -
nobri #3911 tudnatok itt segiteni, elakadtam. mit kell?
-
#3910 -
ssolitude #3909 A dolog tovább bonyolódik.AtiTool le,game megy rendesen.Fraps/2.3.3final/fel,játék ujra darabos mint állat.Fraps le,minden tökéletes.Valamiért a 3D-s segédprogramokat nem szereti ez a gém.A különbségek drámaiak:ahol 6-8 fps volt defaulton,ott most 18-20 fps full performance-al,AA nélkül.
-
#3908 Biztos azért hogy olvassák a fórumokat mik a hibák és a BiA2 vagy a 3-ba kijavitják őket -
#3907 de meg is lett az eredménye...... most mi értelme van egy aztmondhatni félkész játékot? inkább akkor csinálták volna tovább de akkor minden klappoljon. an meg az is elég lol hogy még a játék megjelenése előtt már kijött hozzá a patch... -
#3906 figy. most olvastam épp ezt a szar gamepro ujságot. abban azt írják 3 éve fejlesztik... hát elég lol... lehet nem utazgatniuk kellett volna meg kiképzésre járniuk hanem a játékkal kellett volna foglalkozni... -
#3905 És tizenötezerszer tovább készült! -
#3904 muszály ---> muszáJ, muszáJ pontos j-vel írni!!! -
#3903 Azért mert ezeket a játékokat muszály volt húsvét elött kiadni ... -
#3902 arrol szól hogy miszter rendi biccsfordék lusták normálisan programozni és te vedd me ga legujabb hardware-t ha akarsz játszani normális fps értékekkel.... de az mekkora gáz hogy van olyan aki megveszi eredetibe és nem indul neki a játék..... visszavinni nem tudja mert ugye a játék az működik. arrol meg hogy az ő gépén nem megy senkit nem érdekli. na ez a kibaszás! ha normálisan odafigyeltek volna nem lenne ilyen!... érdekes módon hl2 mennyivel szebb és ezerszer több az fps-em! -
#3901 Itt nem erről van szó, érdekes nálam miért nem akad??
És a Driver 3 miért akad?
Én nem tom.