Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Na ezt most csináltam.
Itt álltam, mire a 3. lövéstõl megfeküdt:

Glpetyus
Még 6 rar <#alien>

Dynamic
Szerintem a képen lévõ fegyverrel is simán eltalálnék valaki 5 méterrõl(persze lehet, hogy fps nézetben rosszul becsülöm meg a távolságot) anélkül hogy az arcomhoz emelném a fegyvert.De a géppityuval is kaszálni, kell egy kicsit vagy sok apró egyes lövést kel leadni a biztos találat érdekében.
Glpetyus
Akkor 1 méter,nem mind1? <#idiota><#idiota>

Glpetyus
😄D
Jóvanmá' 😄

Ez 2 méter?Akkor ez az új német minirohamosztagos...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Glpetyus
:-)
Amúgy mi az a "porzás" a képen?
Pont Ltalált vagy mi?
Elég csúnya 😮

panther112
tök mind1 hogy mivel lõttél, éles v légpuska, inkább az számít, h mennyit😊

Glpetyus
Najó...mind1 😊

Az én képem béna?Ez egy tök jó kép!
Van rajta fegyver,meg katona,meg teherautó is,sõt még homokzsák is!Hát már mér béna ez a kép?<#idiota>

panther112
géppisztollyal le kéne simán lõni ilyen távról, ezért is írtam, h akkor azt elrontották

De géppisztolyal meg nem egyet fogsz lõni,és azért azzal ilyen távról ne mond hogy nem lehet leszedni a játékban.Azt elismerem hogy kicsit nehéz azzal is,de le lehet.

panther112
2mrõl igen de az nem 2m

Glpetyus
Lõttél már valaha életben is, mert a screenshot alapján nem"

Attól,hogy béna képet csinál,még lõhetett. <#idiota>
Meg mérne találna el egy garand-al 2 méterrõl valakit?
Akkorát nem hord <#idiota><#idiota>

panther112
No de ha lõttél, akkor hogy gondoltad, hogy 10mre lévõ embert elsõre eltalálsz egy puskával csípõbõl? Ha nem megy a gépfegyverekkel sem, akkor elszarták...

panther112
köszi, akkor szedem azt

Dynamic
Jaj, nem a fegyver a lényeg csak nem volt más kép kéznél a távolság érzékeltetésére...A géppityuval, meg mindegyikkel ez a helyzet.Amúgy meg lõttem.Éles fegyverrel.
Glpetyus
Miféle kérdés ez?
Mire mész a DVD-vel? <#confused>
Ugyanúgy bemountolod daemonnal és kész.Ha meg ki akarod írni-kiírod

Szerintem a sima DVD-t szedd,én legalábbis nem bizok ezekben a rip-ekben,meg most egy szétszedett játékban mi a jó?Én Alcohol-al mountoltam be,telepitettem,és tökéletes.

panther112
?😊

Glpetyus
LOL

Glpetyus
thx

panther112
melyiket érdemes, ha alcohol120al lesz csinálva, gondolom a ripet, a sima dvd-vel mire megyek?

panther112
Lõttél már valaha életben is, mert a screenshot alapján nem. Ilyen 'közelrõl' egy puskával tuti hogy nem találnál el senkit... Erre találták ki a géppisztolyt, de ez egy garand, és azzal biza céloznod kell...

Engem az zavar hogy ugy marad ha benyomom,CoD-ban megszoktam hogy visszaáll alap tartásra ha elengedtem az egér gombot.

Lehet.

Glpetyus
nem

Glpetyus
Ütni lehet a fegyverrel?

Nah befejeztem és hát nem igazán tudok mit mondani,többet és jobbat vártam.Titeket nem zavart a félképernyõs ironsight ? 😊

panther112
dvd dvd-rip közül mind1 melyiket töltöm?

Dynamic
Pedig sajnálom, hogy nincsen egy videóm vagy szkrínsátom, hogy honnan NEM találtam az ellenfelet, mert röhögnétek.Néha szó szerint 5 méterre voltam úgy, hogy kajakra a testén van a célkereszt.😄DD

Ilyen közelrõl, mint a lenti képen irányzék nélkül, csak sima célkereszttel még lazán mellémegy(nem mindig, de gyakran).Irányzékkal lehet, hogy pontosabb találatot számol a progi, de ne röhögtessenek, már hogy az arcomhoz kell emelni a fegyvert, ha le akarom lõni a pár lépésre álló katonát.

Glpetyus
Biztos jó lesz,...nekem minden az amiben lõni kell 😮)
(najó nem,de csak nem baszták L annyira)
7fõn jövök melózni csak^^,majd beszámolót tartok élményeimrõl^^

A tûzharcoknál meg,ha hosszu valakinek amig lövik egymást,akkor rajta,cél az ellenre,fire,azt már megy is a roham a többiektõl,az egy más kérdés hogy 2-3 ember kapásból odavész,de ez tartok tõle a valóságban sem volt másként,2 jol fedezékbe húzodott csapat viszont tuti nem 10 mp alatt rendezte le egymást,5 töltény ellövésével...

Me0w
Hat baz, 2005-ben aze' eleg gaz hogy nekem kell begepelni hogy hova akarom installni a gamet 😄

Together we'll fly someday...

Szerintem nincs tulértékelve.A nagyon nyilt helyzetekben talán tényleg lehetne egy kicsit nagyobb a találati esély,de szerintem nem annyira vészes mint itt sok hozzászólásból lejön.Ha nem egy sima Medal utánzatot vársz,akkor szerintem tetszeni fog.

Glpetyus
Hát beszarás.... :S

Idiot Eisenhower tehet az egészõl 😄
Egymaga túlhájpolta a gémet 😄

Majd lesz még patch talán ...
Tényleg az 1.02 miket javít ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Dynamic
Abszolút nem kell a COD-hoz hasonlítani.Felejtsétek el.Az egy dolog, hogy mind a 2 háborús fps, de ez teljesen más játszási módot igényel.Mondjuk van igazság abban amit írsz, de szerintem a rohand le és lõdd le taktika egyáltalán nem mûködik.Ettõl függetlenül nem ártott volna csiszolni a játékon, mert van benne 1-2 idegesítõ hiba.Engem leginkább az bosszantott, amikor bent állok egy szobában, velem szemben a német és nem találjuk el egymást 2-3 lövésbõl sem!!!5 méterrõl!!Nehogy má!!Rajta a célkereszt, de minek.Itt rögtön megértettem miért nincs alapban célkereszt a játékban.Be lehet kapcsolni, de mint a mellékelt ábra is mutatja teljesen felesleges.Nem tudom a progi mi szerint számolja a találatokat, de ez azért már túlzás.A grafika enyhén szólva idejét múlt.Maximum beállításokkal sem tudtam épkézlább minõséget elõvarázsolni.Egyszerû, egyszínû gagyi textúrák stb, de ez látszik a képeken.Ráadásul ehhez képest indokolatlanul szaggat (R9800PRO).Nem nagyon, de érzõdik, hogy nem sima a mozgás.Lehet, hogy csak driver kérdés, mert van akinek jól fut, nem tom...
Ami még nem tetszik:sokat tölt.Kb. 1 percet kell várni míg újratölti a checkpointot vagy a pályát.
Gagyi pályalezárás megoldások.Oké, hogy nem lehessen úgy barangolni, mint a Far Cryban, de röhej, hogy néha egy 20 centi magas bisz-baszt nem tudok átugrani, mert arra nem akar a játék továbbengedni-vagy még durvább-nyitott istálóajtón nem enged be(láthatatlan falba ütközök).
Jó lett volna valami megoldást találni arra, hogy a fegyverirányzék mozgását legalább néha jobban le lehessen minimalizálni.Pl. jó lett volna földre fekvés, vagy a fegyver falnak támasztása, lélegzet visszatartás vagy ehhez hasonló mert néha elég frusztráló a félórás adok kapok 2 ember között.
Ettõl függetlenül egy érdekes próbálkozás a realizmusra törekedve sírámaim ellenére élvezhetõ is, de nem ártott volna ezt a pár dolgot javítani.
panther112
ja így már más😊

EmThor
valaki #3495-re? vagy tegyem vissza vmelyik 66.-os nvidia drivert??
de azon meg nem javítottak sebességen...<#szomoru1>

Glpetyus
LOL 😄

fhsasa
Köszi Gabe és EmThor.

Nézegettem a GameO-t, csak az a baj, hogy az angoltudásom annyira a béka segge alatt van, hogy ihaj. Egyedül FIFA-ban meg a PES-ben tudok eligazodni a dolgokon angolul 😊

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Úristen,a Német(ek) már itt vannak?Fedezékbe...

Glpetyus
Még 35 rar <#wilting><#wilting>

EmThor
fegyverváltás tab, célkereszt meg game options, szerintem 😄

2. alapban TAB bill.

EmThor
hi

71.84-es nvidia driverrel 60hz-be megy 1024be meg 800*600ba is...

mit állítsak be és hol a driver beállításai közt h 85hz-en menjen mert elõzõ driverbe be lehetett állítani, itt meg amikor hozzá akarom adni nem fogadja el! ???

Köhi
Peace

fhsasa
Üdv,

Két kérdés, nem sikerült rájönnöm
1. célkeresztet be lehet lõni valahogy?
2. fegyvert, h kell váltani? nem megy... megszoktam a COD-os irányítást, ez kicsit eltér attól
+1 😄 : magyarosítás lesz hozzá?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Glpetyus
Mert más is onnan szedte,és milyen érdekes = jó
MEg mindenhova ugyanazt teszik fel szal...

Glpetyus
htx