Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
volt már olyan játék aminek 10.0 felett volt az értékelése nforce-on ?
BiA -nak most 10.3

Eisenhower
pontos? hát a codban igen de a bia-ban rohadt messze áll a pontosságtól... ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

rezsofiz
Grafika szar, multizni csak eredetivel

sazl : c

Azt a PzIVF-et hogyan kell kilöni a panzerschreck-el a téren? A katonákat legyürtem, de a PzIV mindíg felémfordul és max oldalról tudom meglöni. Azt meg elbírja vígan...
Pedig köténypáncél sincs rajta... Mi lesz majd a Királytigrissel?

Dynamic
A grafika elég gyenge.Kb. a COD szintjén van, de manapság a D3,Far Cry,HL2 után már nagyon kevés.
a magyarítás portálon láttam hogy nemsokára felkerul a bia magyarítása sot egy pár embernek már e-mail-be el is kuldte a szerzo.Aki már megszerezte nagyon orulnék ha eltudna kuldeni nekem is mailben.Megadnám a mail cimemet is
fistin
háhh mûködik😊

fistin
na bazdmeg! nem mûködik az alt-tab. ezt jól beszoptam ha nem lesz jó<#falbav><#falbav>

fistin
ATOMERÕMÛ!!!! <#duma><#duma><#wilting><#ijedt>
vagy csak egy GF6800GT, vagy egy x850-es kártya. meg hozzá mellékesen tartozékok<#nyes>
egyébként írja, de azt nem mondom el, mert úgy is hülyeség!!....
512RAM, 2Ghz, GF6-os széria, vagy R9600 legalább legyen ha élvezni akarod. de alacsonyabban is elfut szerintem

sziasztok mi a gépigénye min max
a magyarítás portálon láttam hogy nemsokára felkerul a bia magyarítása sot egy pár embernek már e-mail-be el is kuldte a szerzo.Aki már megszerezte nagyon orulnék ha eltudna kuldeni nekem is mailben.
a.carkey
Vannak benne brutál dolgok, de Carentan az eddigi legkeményebb volt.

A Stuka támadás után meg elég "érdekesen" néz ki egy-két emberem ... 😞 (Fejükön a saját belük, meg ilynek.)

A medve nem játék.

a.carkey
D-Day +4 😊

A Tommy legnagyobb baja, hogy pont 1, másfél emberre elég benne a skuló, ha rohamozol. A német fegyverek kicsit nagyobb tárral jönnek elõ, és annyi van belõlük, mint a szemét ...

A medve nem játék.

a.carkey
Megnyomod a jobbgombot, nyomva tartod, majd bal. Es lõn roham ...

Nézegessétek meg a tutorial videot!

A medve nem játék.

fistin
figyu. vga driverben, vagy a játékban?? azé nem mind1

Nahar
A grafika zsír??? én még nem szedtem le! JA MEG A MULTIJÁRÓL VKI TUD MONDNI VMT????Elõre is kössz!!!!

.

Motorola Defy

torrente
Az élsimítást hol lehet elvégezni? His Excalibur 9600Xt kártyám van. Az ATI Catalyssal? Légyszi segítsetek!

Dietrich
Hi.

Szóval ott akadtam el vele 2 nappal ezelött 😊 mikor kapok egy katonát és irányítani kellene, na moat az oké addig míg elkezd lövöldözni a madárijesztõre..de hogy hagyja abba? Mert én nyomok bal gombot, jobb gombot, spacet..semmi nem történik.
Mit kell csinálni? Vagy csak rúgjam le egyszerûen a monitorom? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

radeer
Én is így vagyok vele, egyszer sem mértem még 3D Markt-ot mert tök mind1 én nem a számoknak, hanem a szememnek hiszek .
a.carkey :

Mellesleg jó pár napon túl vagyok ( na jó nem sok most tartok a 3.day-nél LOL) de eddig még mindig az alapstukit erõltettem most majd megprószálom a német cumokat...

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

a.carkey
Én szabadulok az amerikai fegyverektõl. A BAR irtó pontatlan, az M1 meg ...

Inkább a német culó. Néha nem veszik észre, hogy ellenség jön, ha csak a fegyverhangot hallják. 😊

KAR viszont ugyan lassú, de nagyon erõs és pontos. Inkább az ...

Amúgy az extrák között - ha megnyitottátok - meg lehet nézni, hogy melyik területekre érdemes lõni a testen. Ugyanis ha jól emlékszem csak a felsõrész 8 részre van felbontva. Mindegyik más színnnel. Ha jól emlékszem a világoskék a legkevésbé halálos, a fejlövés ritka, a nyak, szív, gyomor viszont halálos.

az is teszik, hogy ha eltalálnak, akkor kb. olyan sebességgel "futsz", mint Horváth Miki a Ryanben. 😊

A medve nem játék.

Komolyan nem értelek mit össze szenvedsz vele, mindössze a VGA driverben kellene kikapcsolnod a vonalsimítást, anizotrop szûrést ja és persze a felbontást levenni mondjuk 1024-be és semmi gondod nem lenne. De ha mindenáron mindent a maxra akarsz rakni vegyél egy méregdrága videokártya aztán csokolm.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

a.carkey
Nem lehet, de faszán meg tudod nézni, hogy mivel állsz szemben. Pl. ha látod, hogy kiscsávó maradt csak, az is egy páncélököllel, akkor sima roham mehet rá. Sebesülés nélkül megölik. Szóval jó dolog. Viszont azért is jó, mert meg tudod nézni, ki mivel lõ rád. A farmnál kiba késõn szúrtam ki a páncélelhárító ágyút, és nem tudtam mi köpköd ilyen bõszen. V vel azonban utána elég volt egy megkerülés, és nem volt páncélelhárítás. Sebaj, úgyis hátra volt még a neheze ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Most tartok ott, hogy megvan a mesterlövészpuska, és talán az eddigi legszebb pálya is most következik. A hangulata eddig végig irtózatos. Eleinte nem tetszett, hogy checkpoint rendszer, de most már egyre jobbnak találom ezt a "konzolos megoldást". Nagyon ötletesek és változatosak a pályák. Az embernek néha kedve lenne külsõ kameranézetbõl figyelni õket, vagy visszanézni az actiont ... 😊

Ha az ember rájön a taktikára, az összes pálya eddig leküzdhetõ simán, csak persze nem szabad kockáztatni. Mellesleg eddig a farmos pálya jött be a legjobban.

A medve nem játék.

Te tudod,de a te géped nem tudom minek húzni,csak bizonytalanabb lesz a mûködése.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

artschiatwork
úgy néz ki, mint ronesz <#idiota>

12346
loál

rezsofiz
190 uj üzenet o.o

sazl : c

Lesz Demo, de még nincs pontos megjelenési idopont a mikorra. Imhol az infó:
-----
Brothers in Arms demó hamarosan

A texasi székhelyû Gearbox frissen debütált FPS-e nem váltotta be teljesen a hozzá fûzött, igencsak vérmes reményeket, ám még mindig egy igazán pompás és szórakoztató második világháborús lövöldét tisztelhetünk benne. A következõ hetek valamelyikén magatok is kipróbálhatjátok a játékot, hogy ne zsákbamacskát vásároljatok, hiszen a már említett gárda jelenleg a Brothers in Arms demonstrációján dolgozik. Sajnos további információ nem áll rendelkezésünkre, ám természetesen nyitva tartjuk a szemünket.
-----
forrás: www.hcgamer.hu
fistin
vegyél fel egy KARt. vagy egy stg-t vagy egy mp40-et😊))) amúgy nem tom, mert a grafikája szopat, de így egyszerûbb, nem?

fistin
ezzel már inkább meg vagyok elégedve, de akkor is szerintem valami nagyon bekavar, valami rosszul van beállítva, vagy valami nagyon szar a gépen. ha ezt írjátok, hogy full-on elmegy.... bár... kitudja...

fistin
ja, és segítettek felhúzni a gépet(nem értem minek, ennek a sz@r-nak) és már 20 fps-el legeslegmagasabbon, aa full, meg 1280-on 20 fps az átlag, és 12,15-re lemegy harcban

fistin
34 perc múlva lejön a 3dmark05. azzal majd eldõl minden. hát wazzeg kíváncsi vok. de szerintem valami szar a gépen. pl beállítás??? biosban esetleg?? vagy máshol?? lehet ludas??
na de várjunk ezzel 32 perc 58 másodpercet!

glkFox
Van olyan hogy nembirok loszert felveni ? F bill irja de nem veszi fel :SSS mit kell csinalni ?
fistin
nyomok egy 3dmarkot bezony!! de mennyinek kellene lennie, vagy milyeyn adatokat kellene kidobnia a gépemen? ha szar, akkor mit tudok vele kezdeni?<#wilting>

Mr Manson
van ennek a jateknak demoja? vagy kiprobálható verziója?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

AMD 2500+ ,9800 SE,768 ram,1024-ben AA nélkül tökéletes.FPS-t én nem mértem,mert nem szórakozok ilyenekkel,vagy megy élvezhetõen vagy nem...

radeer
AMD 2400+ , Sapphire 9600XT , 768 RAM , élsimítás nyema , 1024*768 - ban...minden akadás nélkül hasít még legnagyobb csatában is...

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Eisenhower
konfig válogatja. van ahol gyengébb képen simán megy vmelyiknél meg bika erõs gép és szaggat..... szoval random válogat a játék

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Duddits
Bakker! Rájöttem, ez a játék egy fos... Grafika nem igazán szép.... Számomra uncsi, haver számára is.... Ez nem az én játékom.

Joe004
Nekem a HOODLUM van meg! Azzal crackeltem ami a DVD-n van!

Placebó
2800+ Radeon 9600 xt 256DDR 1GB DDR, simán megy maxon 1024-be 8-szoros simítással... Lehet hogy crackja válogassa?

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Joe004
Nekem is akad a game nem tudom mi baja van! Gépem Athlon XP 3000+ Radeon 9600 pro 128MB, 512 DDR! Leraktam mindent minimumra és ígyis akad max 24 FPS de átlagban 18 és nagyon idegesítõ! Nem lehet, hogy a crack szar vagy kell hozzá patch?

Placebó
El is kéne olvasni azt amit a Chapter elején írnak és még mondanak is aztán egybõl rá fogsz jönni, egyébként Shift-re vált át a tankra...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

LSL
Nah végre én is tudtam játszani vele. 9-tõl fél 1ig nyomtam, kb a feléig jutotam el. Pont kilõtték a tankomat. Érdekes 1 játék ezis. A csoport kezelés elég hatékony, de mikor már a tankot is kellett irányítani néha megavarodtam. De leginkább a célzás idegesített. Ha COD-ban ennyi lenne a találati arányom el is szégyelném magam. Meg ez a mesterséges "homály" is fura, olyan mintha hunyorítana a játékos...
De összeségében tetszik hogy végre tényleg van csapatmunka. Bár beakadások még elõfordulnak, meg az ellenséges tank megvárta amíg szembõl szét lõtte a minek... Na mindeyg nem panaszkodok. Próbálja ki aki tudja.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Macccy
(a #3637-es CONTRAST kérdésre senki nem tud semmit?)

Mikor tudom majd végre a Situational Awareness View -bõl irányítani a katonáimat? Vagy onnan nem is lehet majd?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Ugyanugy irányithatod mint a csapatodat,alapban a "shift"-el váltsz közöttük.

grebber
A tankot amit kaptam hogy lehet támadásra birni?

Next PC upgrade: 2022

Placebó
D+1-nél tartok még, M5 tankos rész nekem bejött eddig...

Én még nem,de ismerõsöm igen.Ha valaki nagyon nekiül 1,max 2 nap alatt lenyomja.

grebber
Valaki végignyomta már?
Milyen hosszú a game ?

Next PC upgrade: 2022