5546
  • VO101 tvr
    Az általad is említett véleménynyilvánítás és a minösítés között van külömbség.
  • Glpetyus
    1.mert a fórum erről szól.
    2.mert csütörtökön megigértem,hogy véleményezem a játékot,ha kipróbáltam.
  • Yossarian
    bárki elmondhatja a véleményét. Tudod, egy fórum erről szól :)
    Másrészt ha csak a pozitívumokat írnánk le egy játékról, akkor abból nem tudná meg egy érdeklődő, hogy milyen a játék. Csak gondolj bele, hogy a passziánszról is csak jót olvasnál. Még el is hinnéd:)
  • VO101 tvr
    Végigtoltam.(easy... LOL) Jó volt. Egyedül a 'Fall of St.Come' izzasztott meg, a minden mindegy szembetámadással a Panzer ellen...Azt hittem ott is lehet taktikázni...De nem... 1-2 kivétellel a taktikai elemeket felhasználva szépen leküzdhetö az ellen.
    Nekem tetszik hogy nem kempelve-bevárva egyenként kell (és nem is lehet) lelönöm az egész német hadsereget. És hát a távcsövestöl eltekintve a közkatonák tucatfegyverei azért még az amerikai hadseregben sem voltak nagy távolságról pontlövésre alkalmasak...
    A játék könyvtárában melyik file tartalmazza azt, hogy meddig küzdöttem eddig el magam?
    Egy uninstall után ha majd visszatelepítem, szeretnék majd válogatni, hogy melyik mapot játszhassam...
  • 4D
    Hmm. Ezt sose vágtam, hogy ha mivel ízlések, és pofonok ugye különböznek, és valakinek nem jön be valami, (egál mi) akkor MINEK ír be az általa nem szeretett/utált dolog fórumába?
  • Glpetyus
    Ok,bye
  • hatamoto #4054
    Valahogy sejtettem az előző megszólalásodból, hogy kb csak ennyire bukja majd tőled!
  • Glpetyus
    'nyád ^.^
  • hatamoto #4052
  • Glpetyus
    Nos,kipróbáltam.
    Pénteken toltam pár órát...
    Graf szar,hangok Lmennek,gépigény nem vészes,hangulat tetszik,célzás iszonyat,A.I. hülye.
    Nagyjából ennyi,sokkal jobbat reméltem.
    Végigtolom azért,bár még csak a tankos résznél vagyok...,lehet ha felbasz,akkor del lesz ^.^
  • Deajka
    Olvass vissza egyszer már le volt írva.
  • Yossarian
  • 4D
    Üjje!!!!
  • LSL
    LOL
  • dr Kotász
    Bekapcsoltad a monitort?
  • Yossarian
    driver frissítés?
    Egyébként meg hogy várod el a segítséget, ha annyit se mondasz a gépedről, vidkártyáról, hogy fapapucs?
  • Atomreaktor
    Sziasztok!
    Találkozott már vmelyikőtök ezzel a problémával:
    "Nem indul el a BiA:)) Illetve elindul, csak teljes sötétség fogad. Rátapogattam a new game gombra, az is elindul, hallom a lövöldözést, meg a szöveget, de teljes a sötétség.:))"?
    Van erre esetleg vmi megoldás, vagy dobjam ki a videókártyám a fenébe?:) (Sztem nem támaogatja a pixel shadert, de majd este utánanézek)
  • rezsofiz
    Ja, ez kb reális
  • kcsbubi
    Brothers in Arms honosítás
  • LSL
    Vége... Pedig épp kezdtem belejönni. Azt hittem a 2 sermanos után lesz még 1 pálya, mert a chapterben még volt 1 hely, de csak video.
    Túl rövid volt, de legalább így nem volt unalmas és ismétlődő. Benne van a kedvenc 10 játékban.
  • hatamoto #4040
    Hát én odáig se jutottam még el! A DIFFICULT a vége felé elég DIFFICULT!
  • panther112
    authenticen ki meddig jutott?
  • hatamoto #4038
    Azért nem kell olyan nagyon öregnek lenni ahhoz, hogy megudd, hogyan működtek a dolgok anno. Csak pont annyira, hogy már tudj olvasni!
  • hatamoto #4037
    Egy kis értékelés:

GameSpot--------9 out of 10----90.0%
    IGN-------------9.1 out of 10--91.0%
    Gamespy---------4.5 out of 5---90.0%
    UGO------------ A- ------------90.0%
    ActionTrip------83 out of 100--83.0%
    Yahoo! Games----10 out of 10--100.0%
    Game Freaks 365-9 out of 10----90.0%
    GameArena-------9.5 out of 10--95.0%
    Clubskill-------8.4 out of 10--84.0%
    GMR-Source------9.2 out of 10--92.0%

Azért ez nem olyan rossz!
  • hatamoto #4036
    Természetesen ki lehet venni a tárat! Csak szét kell szerelni a fegyvert. Ezt pedig harci cselekmény közben ... hmmm mindenképp érdekes, de leginkább életveszélyes!
  • ssolitude
    Nagyon öregek lehettek,ha tudjátok hogyan kell ezt tölteni.Már bocs...
  • Thanatos
    az tény hogy játékokba nem igy szokott lenni de ettől a lehetőség még megvan a valóságba...
  • Thanatos
    még asszemv alamelyik bia oldalon is irták...
  • Thanatos
    pedig lehet újra tölteni csak macerás..., az a hátránya hogy a 8as tárat nem lehet megtölteni akcio közben de elvielg ki lehet nyomatni és másikat tenni ahelyére...
  • fistin
    figyu, amióta ismerem a garandot tom hogy nem lehet újra tölteni, csak ha ellövöd. most elolvastam mit írtam, és helyesbítek: "egy játékban sem igen lehet tölteni garandot"+a valós életben sem. (legalábbis nem tok róla)
  • hatamoto #4030
    Hát igen. De nem csak a játékokban hanem a valóságban sem. Az En-Bloc a kor legjobb puskái közé tette a garandot de csak a 8as tár automata kiugrásakor lehetett új tárat a fegyverbe tenni!
  • EmThor
    kijössz, jön egy német szembe, leszeded, mész tovább, ketten a farönk mögött, balról az oszlop mögül leszeded, mész tovább, út kettéágazik, középen befutsz, balra lelövöd a németet, és VISSZA kell fordulni, és beloldalt elmenni, hátulról lő a tank, menj úgy h szorosan a susnyás mellett [ami ugye jobb oldaladon lesz], a susnáys végén jobbra lelövöd homokzsákok mögött a németet, befészkeled magad géppuska mögé, leszedsz mindenkit, és futás be a híd alá, bújj el a farönk mögé és ha tied a 2 tank aggyá nekik :D
  • AirborneRanger
    Ügyesen... középen menj ahol oldalrol nemlátnak a tankok 3. tank mögött meg simán eltucc menni... én csak rohantam nem is nagyon lőttem az ellenségre.
  • Lacc
    Hill30-nál, mikor meg kéne találnom az amcsi tankokat, hogy a túróba küzdjem át magam egyedül egy egész német páncélos hadtesten? Valami ötlet?...
  • EmThor
    nem hiszem el :D
    mármint örülök h jól ment, csak gépem csak prociba klönbözk meg h sd ram, és húzott naon, vége fele, már jobb fps értékeket kaptam, amúgy uccsó küldi elég szemét volt mit ne mondjak!!!

de eccer le lehetett tolni ;)

végén kaptam old muvie cheat-et, ilyen fekete fehér a kép, fííílinges :D

PEace
  • Hamlet
    és akkor hogyan? halálra röhögték maguk a németek amikor megláttak? :D
  • Eisenhower
    ne magadbol indulj má ki te luzer^.^
  • Hamlet
    Végigtoltad??? Hogyan? Easy-n cheattel? :P
  • kcsbubi
    ez meg a borítóját
    [IMG]http://pix.dox.hu/pix4/e655bc211b499d360461c6ced4a8e8c8-th.jpg [/IMG]
  • Eisenhower
    nekem dobd plíz^.^ én már ugy is végigtoltam a bia-t szal többet nem igen fogok gamelni vele^^ de az a konfig még jó lesz másra^>^