Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Pedig köténypáncél sincs rajta... Mi lesz majd a Királytigrissel?
vagy csak egy GF6800GT, vagy egy x850-es kártya. meg hozzá mellékesen tartozékok<#nyes>#nyes>
egyébként írja, de azt nem mondom el, mert úgy is hülyeség!!....
512RAM, 2Ghz, GF6-os széria, vagy R9600 legalább legyen ha élvezni akarod. de alacsonyabban is elfut szerintem
A Stuka támadás után meg elég "érdekesen" néz ki egy-két emberem ... 😞 (Fejükön a saját belük, meg ilynek.)
A medve nem játék.
A Tommy legnagyobb baja, hogy pont 1, másfél emberre elég benne a skuló, ha rohamozol. A német fegyverek kicsit nagyobb tárral jönnek elõ, és annyi van belõlük, mint a szemét ...
A medve nem játék.
Nézegessétek meg a tutorial videot!
A medve nem játék.
.
Motorola Defy
Szóval ott akadtam el vele 2 nappal ezelött 😊 mikor kapok egy katonát és irányítani kellene, na moat az oké addig míg elkezd lövöldözni a madárijesztõre..de hogy hagyja abba? Mert én nyomok bal gombot, jobb gombot, spacet..semmi nem történik.
Mit kell csinálni? Vagy csak rúgjam le egyszerûen a monitorom? 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
a.carkey :
Mellesleg jó pár napon túl vagyok ( na jó nem sok most tartok a 3.day-nél LOL) de eddig még mindig az alapstukit erõltettem most majd megprószálom a német cumokat...
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Inkább a német culó. Néha nem veszik észre, hogy ellenség jön, ha csak a fegyverhangot hallják. 😊
KAR viszont ugyan lassú, de nagyon erõs és pontos. Inkább az ...
Amúgy az extrák között - ha megnyitottátok - meg lehet nézni, hogy melyik területekre érdemes lõni a testen. Ugyanis ha jól emlékszem csak a felsõrész 8 részre van felbontva. Mindegyik más színnnel. Ha jól emlékszem a világoskék a legkevésbé halálos, a fejlövés ritka, a nyak, szív, gyomor viszont halálos.
az is teszik, hogy ha eltalálnak, akkor kb. olyan sebességgel "futsz", mint Horváth Miki a Ryanben. 😊
A medve nem játék.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
A medve nem játék.
Ha az ember rájön a taktikára, az összes pálya eddig leküzdhetõ simán, csak persze nem szabad kockáztatni. Mellesleg eddig a farmos pálya jött be a legjobban.
A medve nem játék.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
-----
Brothers in Arms demó hamarosan
A texasi székhelyû Gearbox frissen debütált FPS-e nem váltotta be teljesen a hozzá fûzött, igencsak vérmes reményeket, ám még mindig egy igazán pompás és szórakoztató második világháborús lövöldét tisztelhetünk benne. A következõ hetek valamelyikén magatok is kipróbálhatjátok a játékot, hogy ne zsákbamacskát vásároljatok, hiszen a már említett gárda jelenleg a Brothers in Arms demonstrációján dolgozik. Sajnos további információ nem áll rendelkezésünkre, ám természetesen nyitva tartjuk a szemünket.
-----
forrás: www.hcgamer.hu
na de várjunk ezzel 32 perc 58 másodpercet!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
De összeségében tetszik hogy végre tényleg van csapatmunka. Bár beakadások még elõfordulnak, meg az ellenséges tank megvárta amíg szembõl szét lõtte a minek... Na mindeyg nem panaszkodok. Próbálja ki aki tudja.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Mikor tudom majd végre a Situational Awareness View -bõl irányítani a katonáimat? Vagy onnan nem is lehet majd?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"