5546
-
Davidsned #4100 4x-eset már írtam. -
#4099 Hányszoros anizotróp szűrőt használsz? -
#4098 Enyhén szólva ... :) -
#4097 Egy defrag? Miután sok helyet csinálsz ha kell. -
Davidsned #4096 Amúgy a tárgyak alapból olyan qrva mosottak, ha közelmegyek hozzájuk (lehetséges, h valami effekt okozza)?? -
#4095 Újraszületés az nem "újraszületés". Elmondja, hogy amíg át nem jutsz a "Belga kapuhoz", addig érkezik erősítés. Kevés pályán érkezik, ez az ... -
Davidsned #4094 Senkinek nem tölt ilyen sokáig??? -
#4093 Ez korom! A játék alapötlete megtörtént esemény! -
Davidsned #4092 Nem!! :) nem nagy a cache de azért ilyet soha nem szokott csinálni. -
#4091 CD-Key-t kér multihoz, semmi esélyem? Amúgy authenticalon ki hol tart? -
#4090 Ehm, de a Bia többek között innen vette a játékának az alapötletét -
#4089 Hát ilyet! -
Davidsned #4088 Akkor télleg qrvára nem értem. -
Davidsned #4087 Milyen wincsit??? -
#4086 bróders? :DDD -
#4085 a H&D első része nagyon nagy gém lett volna, ha nem olyan szörnyen bugos. Abban ügyesen kellett lőni, lopakodni és taktikázni is... -
#4084 Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Bár nem enyém e míves topik de akkor is ez itt Bródersinarms. -
#4083 Na igen jó volt, de 20X újrakezdeni mert az utolsó katona mindig leszed... -
#4082 Amúgy nekem nem a H&D feelinget hozta vissza ez a fellenig új, a H&D2-ben annyira nagy pörgés nem volt inkább taktikázás lopakodás. Itt azért van pörgés... engem csak az újraszülető németek zavarnak de nagyon...
pálya hid alol indulva el kéne jutnom az út végére, szemben nácik újraszületnek folyamatosan, ezen a pályán van először távcsöves cucc, hogy oldottátok meg mert jelen pillanatban ezen a ponton vagyok megakadva... -
#4081 Nem véletlenül MFM wincsit használsz? -
#4080 Én végignyomtam a H&D 2-őt szerintem jó volt nagyon, egy két bosszantó bug ellenére, az első is király volt anno.. -
#4079 A megjelnés előtt sok anyázás volt itt ez miatt. Gef4MX-et nem támogatja. Nemtom azóta van e pach ami javítja... -
#4078 Hat nekem 1 percet sem tolt :))) -
#4077 Most, hogy mondod...
Szeretem, ahogy az "idegeneket" fogadják egy fórumon:) -
#4076 Driver frissítás nem jött be. Geforce 4 Mx (mondom sztem pixel shader a baja, de majd otthonról tudom csak megmondani) -
#4075 Thx, de ha tudsz róla kb, hogy hányadiknál keressem, akkor plz tell me. Elkezdem elölről és este szólok, hohy megtaláltam-e...:) -
Davidsned #4074 Nálatok mennyi idő, amíg visszatölt egy pályát?? Én lemértem: 2 perc 10 mp
Jah és ez egy elég jó konfigon: 3ghz prescott, 1 giga ram, 6800GT
1024-be tolom 4x-es AF-el (a többi maxon) -
#4073 Nekem ez a gém a H&D-t hozta vissza. Annó sokat vesződtem vele. Mentés hiánya sem zavart, de mégse maradt türelmem végigjáccani. A 2 már a demojával elrontott nálam mindent, + akkor már codoztam. Milyen a Bia multija? [nagyon kíváncsi] ugyanúgy botokkal nyomulsz v haver beléphet helyettük? -
VO101 tvr #4072 Mivel a multit még nemigen próbálta itt senki, a vélemények föként az offline-ra vonatkoznak. Sajnos a BiA multija éppen az offline új elönyös elemeit (taktikai utasítások korábbi multikban is mentek pl TS-en) nem tudja kihasználni. Meglátjuk...
A lúzer-júzer föként nem a nem multizók, hanem azok akiknek pl ez az elsö háborús fps-ük. De szerintem ha vki felmegy CoD szerverre, gyorsan képet alkothat képzettségi szintjéröl -
#4071 Csak sajna elbaszták a terjesztését. Itthon meg akkor jött ki a COD ... :(
Ráadásul nem az automex csinálta. Plusz, rakat kód hibás volt, amin sokan felbaszták az agyukat, mert nem működött a multi.
Kapni már nem lehet külföldön sem ... -
#4070 Ha megnézed, a KAR és az M1903 kivételével, ha reload van, akkor nem darabonként megy ki, hanem a tár száll el. Az M1-et én sem értettem, de elvileg megoldható. -
#4069 H&D2 Multi rulz... egy lanpartyn 1.5 órámba telt mire mggyőztem a Hetelő közönséget hogy próbáljuk ki, kipróáltuk, szerintem is űber... -
#4068 És sajna kevesen nyomták a H&D2 multijával. Pedig az valami über feeling volt. Utcai harc a la Battlefield. :(
A BIA multit ha minden jól megy ma, ha nem megy jól, akkor a hét közepén próbálom ki. -
#4067 Az, hogy valaki nem multizik CODban, vagy csápol Counter Strikeban, attól még miért lúzer-júzer?
Amúgy pont az "előtréningezetteknek" voltak olyan problémái, hogy lövi a szalmabábut, és nem tud mit csinálni vele ... -
#4066 az egész a ryan közlegény megmentésével kezdődött, aztán jött a mohaa, battlefield, cod, és most a bia ver mindent (nálam), imádom a 2.vh-s fps-eket és már alig várom a cod2-őt, a bia2-őt:)))
szóval nekem nagyon bejött a gamma, célzás marha jó, taktikai elemek: király, grafika állat sztem, hangulat első osztályú, gépigény nemvészes(nálam)(barton 2500, 512mb ram, rad9600xt) -
#4065 De ha választanom kellene a két gém között, akkor én a CoD-ot választanám. Persze csak is és kizárólag a MULTI miatt. Ahogy elnéztem (felületesen) a BiA multiját, hát egy döglött macska farka! -
VO101 tvr #4064 Nekem az az érzésem, de lehet, hogy nincs igazam, hogy a pl CoD-ban sikeres (pl.: jobbra-balra cikázós, ugrálós közben 3-4 embert lekaszálós illetve a Kar98-cal vagy BAR-ral nagyon messziröl fedezék mögül éppen csak kilógó sisakot pontlövéssel kilövö ) emberek (kemény mag) számára ez az itt újonnan megjelent stílus jelenleg még nem fekszik, és nem tudnak még a megszokott sikerességgel játszani. Az ebböl fakadó frusztráltság a játék kritikájában jelenik meg (pl lövéspontosság)
Az a lúzer-júzer aki most ül neki a játéknak, korábbi sok száz órányi FPS tréning nélkül, szerintem jól szórakozik. Hiszen sokszor érdemes átgondolni a szituációt és ésszel dönteni, mint a csak gyakorlottságot-reflexeket igénylö egér és billentyüzet akrobatikával rohamozni.
A CoD-ban annyira gyülölt és elutasított "kempelés" (ami ott jogos volt a pontlövések miatt) itt egészen más megvilágításba helyezödik. És ez nekem tetszik... -
sipi78 #4063 szerintem nagyon életszerü mert nem az a egyedül végig ramboskodom játék tipus hanem végre figyelni kell a társaidra is, mert életbe is ez a fontos nem az hogy ki ölt meg több embert hanem hogy mindenki tulélje de a küldetés is teljesiteni kell
-
Gabe18 #4062 Az hogy egy résznek nagyon tetszik,mig egy másiknak meg nagyon nem (és a köztes állapot is megvan néhányakban),azt mutatja szerintem hogy ez a játék tudott újat hozni egy olyan játékstilusba amibe talán sokan már nem hitték hogy lehet.
Szerintem csinálhattak volna egy sima MoHAA utánzatot is,akkor mindenki leirná ide hogy "szépnek szép,mindenkit lelövök 2 lövésből,történet unalmas de nem számit,jó kis arcade game de semmi különös",aztán ennyi.
Igy legalább lett egy olyan játék ami kis szint hozott ebbe a dologba,mutat valami új irányvonalat,de éppen ezért természetes hogy van akinek nem jön be.Van akinek meg nagyon. -
VO101 tvr #4061 Nem sok idöt szánhattál a 'véleményezésre'. Öt rövid sorral kissé töményre sikerült...