Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Na egy picit tulzás volt szarnak nevezni, igaz. Nemtom olyan elmosott az egész mint egy tányér szar ahogy egyik barátom emlitette vhogy.

sazl : c

rezsofiz
Gearbox suxx<#mf3>

rezsofiz
Nincsmit😊

a.carkey
Az UBI az UBI. 😞

A medve nem játék.

grebber
Én nem nevezném szarnak ,de nem is egetverõ szép.
Majd meglátod azt megtudod.

Next PC upgrade: 2022

Nahar
Nem hiszem h a graf szar!!PC-n????És maxon nyomjátok???Azért huh...nem hittem volna,de majd megnézem!

Multit,sajnálom....h csak eredetivel...
Nincs tört server??

Motorola Defy

a.carkey
Tök állat! Majd ha esik, figyeljétek: kopognak az esõcseppek a rohambilin. 😊

A medve nem játék.

Yossarian
de nincs nálam. Az induláskor kapott pisztoly, meg egy meggymagköpködõ van nálam csak. Az az m4a1 vagy mifene kinézetû izé, amit CODban csak csettegõnek hívunk... 😊

Nieleen

grebber
Nálam is volt ilyen hogy nem vette fel azt kiderült nálam volt az a fegyver csak üresen.És érdekes modon ha átváltottam arra az üres fegyverre akkor töltényt azt felvette.

Eisenhower
vazze komolyan mondom ilyenkor tökönszúrnám az összes buzi gearboxost. hiába kapcsolom be 4xaa 4xaf-et semmi különbség. ugyanolyan "recés" az egész.... ráadásul 1fps-el selesz több.... viszont annyi változás van hogyha kikapcsolom aa-t meg af-et akkor eltûnnek a fegyverek mielõtt fel tudnám venni. látom hogy ottvan és mikor 1 lépésra vagyok tõle egyszerûen eltûnik a picsába <#zavart2><#zavart2> meg kellene tanunli programozni a srácoknak PC-re. mert konzol az már megy de pc-hez nem sokat konyítanak. én csak azt sajnálom hogy volt ugye aki megvette a játékot eredetibe és baszik elindulni neki. azért ez elég gáz. olvasgattam gearbox forumot. és pont írt az egyik srác hogy eredetije van és nem indul el nekik. erre a válasz: nem tudunk vele mit csinálni nekünk jó. pff Gearbox száksz<#mf3>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Yossarian
jah vágom, valamennyit értek én is angolul 😊 De hiába nyomom hosszan, akkor se csinálja. Lehet az a gond, hogy menet közben bindeltem át a gombokat és behülyült. Egy darabig a társam se sikerült irányítani azzal a gombbal, amire átbindeltem a madárijesztõnél. 😊

Nieleen

Sanko
nem. azt írja, hogy: HOLD azaz tartsd nyomva az a bizonyos billentyût.....ugyanis idõ kell ahhoz amig lahajolsz és leporolod a fegyvert..... :-)

a mohának mindig a déli oldala fás

Akkor le vagyok maradva. 😊

Yossarian
vótmá 😊

Nieleen

Yossarian
mindegy, azt írja, ami be rá van bindelve. Egyébként nyomtam én folyamatosan is, meg összevissza...
A legelején még sikerült felvennem egy kar98-at, a következõ checkpoint után már nem sikerül az istennek se. van egy pisztolyom pár skulóval... kicsit hanyagolom most, hogy megnyugodjak 😊)

Nieleen

http://bia.sherad.hu Nem tudom volt e ..Itt van a magyarosítása.

grebber
Neked R gombot ir nekem F-et de felveszi 😊

a.carkey
Folyamatosan ...

A medve nem játék.

Yossarian
nekem az istennek se sikerül felvenni egy földön heverõ fegyvert.
Még írja is, hogy nyomjam meg az R gombot a felvételhez, de nyomkodhatom én, rá se baszik...

Nieleen

Shep
ok, thx, akkor nem próbálkozok vele tovább értelmetlenül, mert a végén még sikerülne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rezsofiz
Nem lehet a térképen parancsot adni.

Késõbb is majd csak groupokba tudod õket irányitani, tudomásom szerint személyenként nem.

Shep
a v-re bejövõ taktikai térképen lehet parancsot adni ha igen hogyan? vagy ez nem a hidden and dangerous? 😊
Hát így elsõre nekem érdekesnek tûnik, fõleg hogy néha rácélzás nlkül jobban lövök mint célozva, kicsit olyan fura az egész, mondjuk még csak ott tartok, hogy a géppuskafészket kell bevenni. Ja igen lehet úgy parancsot osztani, hogy 1 ember idemegy 1 ember lõ 1 ember akármit csinál? hogyan?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PC-n nálam mükszik!<#vigyor0>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rudanjoe
oksa, köszi megnézem

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

EmThor
eh bia.ini 😛 talán ebben van vmi 😄

rudanjoe
Valaki nemtudja ki lehet kapcsolni valahol a náci hullák eltûnését?
(mint a nyomi doom3-ban)

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Eisenhower

Ma2ska
Pc re meg xboxra is van magyaritás immár. Még nem próbáltam. http://bia.sherad.hu/

grebber
Mindekttõ müködik csak a DVD-s jobb benne van az összes movie meg ami kell a rip-bõl kivettek pár dolgot.

Eisenhower
akkor húzzál el máshova ^.^ <#mf2><#mf2><#mf2><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Hello!

Melyiket érdemes leszedni? A dvd-set vagy a dvd-ripest? Mûködik mind2?
grebber
Nekem a game-el kapcsolatban egy valami hiányzik mégpedig a PC-s korongborító <#eplus2>

a.carkey
Én eltalálom. Zoomolva, zoom nélkül is ...

A medve nem játék.

YOsh
pff..akkor egy nagy rakás szar ez a fórum!Beírtam valamit befrissítettem megjelent.2 perc múlva visszanéztem erre már más szöveg volt benne.<#mf3>

pff..

Elhiszem,mert én meg nem azt irtam ami a #3703 -ban van...
Mi van itt???<#wow1>

Eisenhower
lol. te hülye vagy. én max törölni tudok hozzászólást. belepiszkálni nem.... <#mf2>

YOsh
Mondom hogy nem ezt írtam..Gondolom a házigazda belepiszklált.Másnak nem hiszem hogy nagyon lenne rá jogosultsága.

pff..

hm..

YOsh
Ez érdekes én nem ezt ha hozzászólást írtam 2 percel ezelõtt.

pff..

Johnny23
mondjuk engem sem dobott hanyatt a grafika,pedig minden max. -on van (radeon9800pro) bár lehet ,hogy tul magasra állítottam a mércét....megez a naggyon "csõ" játékmenet....hááát!!!

Összességben, mondjuk nem rossz,DE lehet hogy sokak (talán én is) 1picit többet vártak !

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

rezsofiz
Hát nem feltétlenül kell baromnak lenni. Az én szotáramban ez a grafika nem tudhato be "szép"nek.

Eisenhower
mit tanuljak meg mikor 1m-errõl zoomolva bassza eltalálni?

YOsh
lol bazz szar grafika? Hát tényleg egy fos. Az is egy barom akinek tetszik.

pff..

rezsofiz
Nem, nekem speciel maxon megy, de elég gagyi .

a.carkey
Gugolj le, és nem fog annyira mozogni! Sniperpuskánál meg pláne nem fog. Az tök pontos. (M1903)

A medve nem játék.

Huu nha feltettem én is és játszottam egy kcsit vele! Nagyon ott van ez a játék sztem. Irtó jó a hangulata. Viszont sztem nagyon nehéz. Marmint gondolok itt pl a célzásra. (lehet túl sokat CoD-zok 😄) Mozog nagyon az a fegyver célzáskor is. De nem baj! 😊 Tényleg nagyon jóra sikeredett ez a játék! Legalábbis neekm tetszik! 😄

a.carkey
Csak meg kell tanulni vele lõni ...

A medve nem játék.

radeer
Tök nem szar a gfx...simán 8-9-es szerintem biztos 320*240-ben nézted <#banplz>

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Dynamic
Valami bug lehet, mert ha megnézed az értékelõt valakinek sikerült 99 meg 100 pontot adni a 10-bõl😄
Ez igen érdekes,mert tudtommal 10 pont a maximum adható,tehát valamiféle matematikai képtelenséggel állunk szemben...