Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna nekem valaki kuldeni screenshotot egy párat. Olyat amin látszik a magyar felirat. Sajna nekem nincs pc-s verzio a tv-t fotozni meg eleg gáz 😊 thx nagyon
[email protected]
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
A medve nem játék.
A TAB billentyût érdemes nyomogatni.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sazl : c
Nekem nem teccik a jatek, de ez az en velemenyem, es mivel eleg kezzel foghatoan leirtad amit gondolsz, igy tiszteletben tartom a tiedet is.
Ha esetleg lenne lehetoseged multiban is kiprobalni, es leirni a tapasztalataidat, az jo lenne.
Sajnos nekem nincs kedven, nem tudnek idot szakitani ra.
koszi
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Nem értem ezen az irányitáson mi ilyen rohadt nehéz...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ott tartok amikor az elsõ gyerek csatlakozik hozzzám és azt irja nyomja le a bal oldali ravaszt és hozzam elõ a parcsnoki jelet és köldjem a gyereket a veteményesbe.Én az összes gombot végig nyomtam már,de semmi.
Valaki Help!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Számomra az irányítással nem volt gond. Akire céloztam, oda lõtt. Az utolsó pályán volt egy cikk-cakkban rohangáló német, na azt gáz volt kinyírni, de ki lehet.
A grafikát szépen fel kell tolni! Nézzétek meg a bia.ini-t!
Mindent lehet felnyomni. A tájtexturákat, a skineket, a fegyvertextúrákat, stb. Egy nagyon jó videokártyával (árban 100k körül) NAGYON JÓL NÉZ KI ha az ember feltol egy-két értéket!!!
Memória sem árt neki, kb. 1 GB, de minél több, annál jobb ...
Hangokban. AZ extrák között lehet látni, hogy felvették az összes fegyver hangját. Valaki két napja fikázta a KAR-t, mert gondolom nem olyan, mint a CODban, vagy máshol. Nos, õk lõttek vele, képek is vannak róla, szóval el kell hinni, hogy amit hallotok, az az eredeti.
Az extrák között van az E3 trailer. Nos érdemes megnézni, hogy mennyiven változott a game. Pl. szürkék lettek a fejek feletti karikák, ha földhöz van szegezve a csapat. Az ottaniban üresek voltak. Más lett az ironsight is, és átdolgoztak pár pályát. Az extrák között vannak képek, szóval tök úgy néznek ki az épületek, ahogyan a 1944ben nézhettek ki, szóval történelmileg elég rendben van.
A német tankok kérdése. Mivel ez egy történet lemodellezése, és játékká gyúrása próbálkozás volt, így azokat kapjuk, amelyek vsz velük szemben állhattak, illetve rájuk támadtak. Bár gondolom van pár dolog, ami meg lett változtatva a játszhatóság miatt. Pl. a kis panzerek, a párducok és tigrisek helyett. (Elég gáz lett volna, ha egy Tigrist egy gyalogos támad ingame páncélököllel. Mire a Tigris tornya megfordul, addigra szétlövi a gyalogos 10x. Vsz így lettek kisebb tankok ingame. Tigris, különösen Király Tigris nincs. legalábbis én Stugon és PZ-IV különbözõ típusain kívül mást nem láttam ...)
AI. Elég rendesen odafigyel az ellenfél, bár tény, hogy nem minden tökéletes. Ha oldalba akarod támadni, és nincs rajta saját tûz, simán ellenlépéseket tesz ellene. Ha látja, hogy az élete múlhat rajta, és nem lövik, lazán õ is rohamra indul. (Carentan ipari negyed.)
A sajátjaid is rendesen muzsikálnak. Ha támadás éri õket, reagálnak rá. Sokszor megölnek ellenfelet, csak fedezõtûzzel is. Túl sk hõsiességet nem kell várni tõlük. Mindent parancsra tesznek. Tehát, ha hibás döntést hoz az ember, rákefélnek õk is ... 😊
Sniperkedés. Jól és ötletesen van megoldva. Semmi extra, de jól néz ki a dolog, szóval ebben szerintem senki sem fog hibát találni, már aki szereti ezt a módot. (Lesz templomtorony is, szóval mindenki kiélheti ösztöneit.)
Checkpointok. Eleinte ideges voltam, mert kicsit idegen volt számomra ez a fajta mód, de a végére megszokható volt, sõt, van benne valami aranyos. Úgy érzi az ember, érdemes küzdeni. 😊
Extrák. Kötelezõ megnézni az addig megnyitottakat, ha nem is minden chapter után, de minden olyan elbaszás után, amikor legszívesebben szétütnéd a fejlesztõk fejét a szopatástól ... 😊
Fagyás, egyéb hibák. Két nap alatt, míg végigvittem, egy darab failure-öm sem volt. Se wincrash, se driver probléma, se semmi. Szóval akinél volt, az nem feltétlenül a játék miatt történt.
Célzás. Van pár fegyver - M1 - ami nem jött be. A Thompsont meg kifejezetten utáltam a 20 lõszer miatt. Szvsz érdemes német fegyverzettel nyomni, különösen, ha megjelennek a sturmgewehrek. A KAR is épeszû és pontos fegyvernek tûnt. Az amerikaiaknál talán a BAR volt a leggázabb számomra, de H.I. nem sokszor találkoztam vele.
Zene. A végén elég sok zene szól. Nagyon nagy feelinget ad a játéknak, de elég, ha az átvezetõk között van, és az escapenél, mert ez nem a Twin Peaks, ahol mindig szólnia kell a zenének. Amikor kell, odavaló, majd szólni fog. 😊
Mit is lehet még írni róla?
1. Kár, hogy vége.
2. A vége alapján, nem ez volt az egyetlen Brothers In Arms ...
<#wink>#wink>
A medve nem játék.
Amúgy nem tudom egyeseknél mi a gond az AI-al, nekem például teljesen valószerûen reagáltak eddig a fritzek, akkor kezdtek csak lõni rám, ha kidugtam a fejem és õk is 1x-2x, hogy meglessék mi az ábra.
Eisenhower: Gát? Gát .. gát .. gát .. Hát azt meg kéne nézni, hogy mibõl is van az a tereptárgy amit fedezéknek használsz. Nem csesztetésbõl mondom csak nekem eddig soha nem lõtték át a kõ-beton-vastagfarakás ojjektumokat. Persze a léckerítés rései, a bokor és a bokros kõ széle (ahol már csak a vegetáció lóg) már inkább áteresztõ! <#wink>#wink>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A medve nem játék.
A vége - last chapter - mellesleg nagyon ismerõs lesz sokaknak az "Elit alakulatból".
A medve nem játék.
Amúgy meg a sok másvilágra küldött ellennek meg az az alapja, hogy
HItler Franci o.-t "üdülõotthonnak" rendezte be. Ott állomásozott a legtöbb öreg, idegenlégiós, kényszerkatona. Ráadásul az orosz fronton megsebesült és kifáradt egységeket is ide vonta vissza. Légiereje, mint olyan nem is volt. Erre megjönnek a 2 évig képzett elit alakulatok, és rendetvágnak a felkészületlen, összezavart egységek között. Az ütõképes osztagokat(tankhadosztály) nem vetették be, mert nem akarták felébreszteni a Fürert, és azt gondolták csak figyelem elterelés.
Igazag van, irreálisan sok halt meg a játékban, ahogy a valóságban is.
Hogy csúnya? Ezt se mondanám igazán. Amit az Unreal motor tudhat az itt látszik. Lehet nem olyan "bulváros" mint fárkráj vagy agyonbumpolt mint a DooM3 de a GFX igenis megállja a helyét. Lehet a Source engine jobb lett volna! <#vigyor3>#vigyor3>
De véleményem szerint a hangulata az ami miatt a játék mesze megüti s mércét.
majd talán a második körben..
nekem hatalmas csalódás
Jimi Hendrix
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]