5546
-
Davidsned #4140 D-day, forcaville ostroma, egy mg-t kerültem meg valami másik úton de kb 5 méterrel előtte vagyok és nem tom sehogy se megkerülni, csak az úton tudnám megközelíteni, de ott meg lelő. Hogyan likvidáljam? -
#4139 ^o^ -
#4138 Hát nálam vagy 6 hónapja nem volt format(:P),de nekem sem tölt szerintem fél percnél többet.ezzel: P4 2.4 1 giga ram,etc....
Mondjuk a gépen nincs net,és rendesen karban van tartva :P
(azért a format ráférne már :P) -
#4137 Ez jó ötlet, lehet épp fordítva, mert nekem 100Hz-en fut és az lehet sok.
De közben ráakadtam a "bakira":
"*Supported Video Cards at Time of Release:
* ATI® Radeon® 8500/9000/X series
* NVIDIA® GeForce™ 4/FX/6 series (GeForce 4 MX not supported) "
Éljen az Mx széria:)
Thx the help azér;) -
#4136 Véletlenül nem azért sötétedik el a monitorod, mert a játék olyan felbontással ill. frekvenciával indul, amelyet a monitorod nem tud? -
#4135 Thx;)
Nekem csak az volt a gyanús, hogy elindulni elindul a játék, csak teljesen sötét minden. Vmi hibaüzit belerakhattak volna. -
Davidsned #4134 Pff, februárban volt format c :(
Amúgy neked pontosan mennyi ideig is tölt? -
Davidsned #4133 Ok, én feltöltöttem a fórumba a saját galériámba, de annak hol van az url-je? (bocs, ha láma vok) -
#4132 cache size meg-et a bia.ini-ben feltoltam az alap 64ről a duplájára, mintha gyorsabb lenne a töltés [saját felelősségre], de mondjuk ha töredezett a vinyó az se jó... -
Davidsned #4131 Hát én biztos ami biztos alapon rögtön felraktam az 1.02-t és ez lett a vége (több mint 2 perces töltés). -
Davidsned #4130 Nah mit jelent az, h max grafikán??
12080 és 16-szoros anizotróp szűréssel is? Csak mert úgy nekem lemegy 20-30 fps-re is, ami persze qrvára idegesítő ilyen kártyánál. De nem értem mert 3dmarkoknál rendes pontszámokat ért el. -
Gergellly #4129 Hi!
Szerintetek érdemes letölteni a rippeltet mint egy demót?
És tényleg csak a videók hiányzanak belőle? -
Davidsned #4128 Fucckkkk, akkor nekem mi a ....-ért olyan lassú??? -
#4127 Nagyon sok. Nekem 10 mp. és intel p 4 2,4 ghz 512 ddrem van -
#4126 Miért, szted egy játék véleményezése nem a minősítéséből áll ? .. -
#4125 -
#4124 Hát azért mert a forum arra valo hogy véleményt nyilvánítson az ember-legyen az pozitiv vagy negativ... -
#4123 úgy vagyok, azzal is, hogy keveset játszom, régen felengedett a tört szerverekre, most nem akar beengedni a sima coddal. Szóval nem akarok ennyi pénz kiadni azért mert nagyritkán játszom 1-2 órát -
#4122 gyerekek 5.ek vagyunk a topon -
#4121 nem ártana:P -
#4120 helyes^.^ bár én 2x is megcsináltam a cod-dal meg a cod:uo-val de az megérte^.^ -
DEx- #4119 A lassú töltést nem orvosolja az 1.02-es patch? -
#4118 ilyen hülyeségeket én nem csinálok:)) -
#4117 de van esélyed. ha pl megveszed eredetibe ^.^ -
#4116 mielőtt még bármelyik tag, vagy civilizált népség elkezdeni vitázni, hogy én akkor mit keresek itt, és miért nem megyek játszani, akkor ne tegye meg, mert indulok!! los los los!!! -
#4115 halljátok, mindenki ír millió hozzászólást, nem hogy menni játszani a bia-val.. -
#4114 nekem is sokáig tölt, de nekem kb 1 perc(vagy alatta). 3000+, 6600GT, 1024RAM. hallod te a 6800GT-del mé a fasé nem jáccol max grafikán??? neked el kell menni 60-100 fps-el. havernak legalábbis úgy megy -
#4113 JAAAA
[érti]
haggyuk... -
#4112 H&D a taktikai része. "Térkép" nézet, csapat mozgatás, egérrel történő parancsadás. De mégsem túlbonyolított, bugos, és mentés nélküli, mint a H&D, és nem is 1edülVégigrambózok anémetekközött mint a Cod hanem félúton a 2 között. és ezért olyan jó. -
#4111 Amit most írtál az rendben is volna! De nem találok logikai kapcsolatot a mostani (#4108) és az ezt megelőző (#4090) hozzászólásod között, hiszen ott a H&D volt emlegetve, itt meg a CoD!? -
Gabe18 #4110 Amugy az előbb egy érkező tank elől egy ház falához húzódtam,hogy amikor majd előgördül akkor gyrsan mögékerülök,és bedobok egy gránátot.Erre tank elő,én meg mozdulnék mögé,de csak mozdulnék,mert emberem közben valami varázslatos módon a ház fogságába esett.Bekerültem az épület belsejébe,és ugyan a falakat nem láttam,de kemenni sem tudtam abból a kb 3x3 méteres területről...
Még jó hogy egy gránáttal öngyilkos tudtam lenni... -
Gabe18 #4109 Na de lehet a kész játékban van meg jól a pálya,a videót meg csak ugy összedobták... -
#4108 Váá nem a partraszállásról mesélek, az magában nem újdonság. Hanem hogy gyúrjuk össze a naon népszerű codot, 1 taktikai fps-sé, úgy ogy ne leygen bonyolult, és maradjon élvezetes. Történelmi hűség meg előny.
Egyépként e3-as vidóban verék a mellüket, hogy ha megtanulod a BiA pályáit akkor elmehetsz Franciába idegenvezetőnek. Ehhez annyit hogy a kész játékban, már nem is úgy nézett ki a pálya, mint a videóban... -
#4107 Valahova feltöltöd, utána a kép menüpont segítségével belinkeled ide! De ne legyen NAGY! -
Davidsned #4106 Hogyan tudok képet beszúrni? -
#4105 Már 6. -
#4104 Látnom kéne, hogy te mit nevezel mosottnak.
-Mellesleg a heteik legnpépszerűbb téma vagyunk! -
Davidsned #4103 Ehhez szólj hozzá!!:) -
Davidsned #4102 de az elején 1280-ba mentem 16 szoros (!) anizotróppal és úgy s kiba... mosott volt. -
#4101 Ja bocs biztosan elsiklottam felette! Használj 16x ha lehet és akkor nem lesznek annyira mosottak!