Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pogacsa--
Kosz mukodik.
panther112
monitor téma (nem olvastam, csak a shotot láttam) nekem eddig 1szer forgatta így el, és tft-m van, fix Hz-el

panther112
de azt láttam, csak kiírta, hogy ha kilépek, akkor elvész, ahol tartok, és a legutóbbi checkpointtól kell folytatnom (halott voltam) szóval ez a szövege akkor totál baromság, mert így is úgy is onnan folytatnám, ezért gondoltam, hogy van benne save, de nem végleges, hanem csak addig tart, amíg játszom. Egyik fps-ben volt már ilyen, és ott asszem max 3at lehetett 2 checkpoint között. talán a vietcong volt... de nem 100

Eisenhower
nem ott már nincs sok hátra ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

EmThor
jogos, egy régi monitorom kinyírtam már rossz hz megadással :/ 😛

nem lehet save-ni, csak csekkpoint van, magától ment tehát!

de ha a végén vagy eddig nem láttad h magától ment????

panther112
lehet savelni ebben a játékban? utolsó pályán vok (legnehezebb fokozat), elértem már a 3. tankot, de ott meghaltam, utána sok van még? köszi

hatamoto
Khem... Ha kilépsz majd vissza és újratöltöd? <#ijedt> Lehet, hogy nekem csak szerencsém volt eddig? <#vigyor5>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

hatamoto
Persze igazad van! De ha azt vesszük akkor, akár még nagyobb gond is lehet belõle, mondjuk megfekszik a monitor. Talán ez ok miatt érdemes lett volna odaírnod. Mint ahogy meg is tetted... csak már utána. <#wave><#vigyor3><#vigyor3>

Alexease
Fent van a javitas😊
hatamoto
Hát ezt nekem is megtette a gaz! Feltettem a javítást, azóta nem csinálta! <#circling>

EmThor
de mindamellett remélem tudtam segíteni!

PEACE

EmThor
persze, mit gondolsz miért írtam h saját felelõsségre, most nem fogom írogatni, h "jaj figyelj még felbontásra is meg h bírja e a monitorod", nem vagyok senkinek a mamája, h fogjam a kezét 😄

"én csak az utat mutatom meg..." ^_^

Alexease
Egy visszatoltes utan, a progi "kicsavarta" a nyakam😊) Erdekes volt igy menni😊)
hatamoto
De azt figyelembe kell venni, hogy milyen felbontásban mennyi a frekvencia és egyáltalán a monitor tudja e azt a frekit satöbbi, satöbbi! <#integet2>

EmThor
use v-sync-et is ki lehet kapcsolni szerintem, lehet kicsit szétesik a kép de ettõl is gyorsabb elvileg...

EmThor
leveszem anisotropic filetringet, akkor jól fut de hányás lesz a talaj = homályos

EmThor

UsePrecaching=True
UseMipmapping=True
UseTrilinear=True
AdapterNumber=-1
ReduceMouseLag=True
UseTripleBuffering=False
UseHardwareTL=True
UseHardwareVS=True
DesiredRefreshRate=60

legalsó sor, látod 60hz, írd 85-re és jó lesz!

csak saját felelõsségre!!!

EmThor
írjátok át 64-re a 32-t, a bia.ini-ben mintha gyorsabban töltene!

csak saját felelõsségre, biztonsági másolat mentése után!

bár nekem mire kiépek mindig visszaírja... :/

Pogacsa--
Mit kell csinalni hogy ne 60 hz-cel fusson egy ti4200-on?
A részleges magyarítás letoltheto innen:http://bia.sherad.hu szerintem szupi
Eisenhower
amelyik gombot nyomva kell tartani hogy kijelöld hogy a csapatod hova menjen. tehát pl nekem a ctrl-ra van állítva nyomd a ctrl-t és hozzá a bal egérgombot és akko lecsapja a madárijjesztõt...

Eisenhower
hát azért az nem igaz.... mivel ahol a németek megbújnak mögötte ott van rendes föld is ha megfigyeled. jah ha sima sövény lenne akkor mikor a tank odacsördít egyet sztem tuti kampó lenne nekem.... amugy végigtoltam^>^ unalmamba

persze.
kicsomagoltam rendesen az "unpack" nevezetû "kicsomagolni valót".
ennyi.

rezsofiz
Tudom de tegyük fel hogy a másik kifogy. Akkor szopás.
De mondom hogy ezt a pl-t szemléltetésre irtam.

sazl : c

rezsofiz
De ez félrebeszélés. A példával csak szemléltettem...

sazl : c

ibrik
A hernyótalpat próbáltad már eltalálni?
Vagy biztos, hogy nem tudod seggbelõni a motornál?
(csak tipp, ezek szoktak lenni a tankok gyenge pontjai... a játékot még csak kipróbáltam, nem játszottam vele).

Vagy esetleg nincs társad akit "ráküldhetnél"?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Szerintem az FSW sem volt rossz annyira,nekem a mentési rendszere nem tetszett.Az ötlet ott sem volt rossz,bár ott ugye te aktivan nem tudtál beavatkozni sehol.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hatamoto
Elmondod, hogyan? Hátha más is okulhat belõle! <#vigyor3>

A "The Fall of St.Come" mapon azt a PzIVF-et hogyan kell kilöni a panzerschreck-el a téren? A katonákat legyürtem, de a PzIV mindíg felémfordul és max oldalról tudom meglöni. Azt meg elbírja vígan...
Pedig köténypáncél sincs rajta...
Thx

+oldottam.

Azt nem láttam. Nekem bár tényleg nincs ezt mihez hasonl., de az Op Flashpoint, meg a Hidden&Dangerous jutott még eszembe, de csak nyomaiban. Nyilván a Geraboxosok tudták, mit mibõl gyúrjanak, és tegyék rá a saját kiváló 5letüket.
hatamoto
Még pontosabban már volt egy ehhez hasonlítható cucc a Full Spectrum Warrior (THQ) de az annyira ratyi volt, hogy nem csoda, nem emlékszünk rá! <#papakacsint><#vigyor3>

Hejj de jó, hogy van már fóruma a gammának!
Én tegnap beszereztem. No problem. Asszem ezt a gammát felesleges minden eddigihez hasonlítani. Én nagyon bírom a COD-ot, (is) és a kettõ békésen megfér egymással, mert 2 teljesen különbözõ stílus. Pontosabban, a BIA-egy új stílus. És ez már maga dícséretes!
Túl sok ma a szép de szar gamma, meg a klón, ezért nem érdekel, ha nem egy D3-a látvány. Arról nem beszélve hogy a hardcore gamerek, amúgy is leszedik a látványt ahogy csak lehet.
Mindenesetre remélem itt is fõleg majd azok gyûlnek, akik megszeretik. Én rég toltam eddig olyan gammát, aminek az SP része is lekötött, ill. köt, mert még csak a 4 sessionnál vagyok. Az AI-meg szvsz. eddig nem látott módon lett megírva. Az MP-be belenéztem, de elõbb inkább SP végig, aztán majd utánna.
Elsõre ezek jutottak eszembe.

Ez a rész csak egérrel megy. Táhát vagy konfigurálj rá egy olyan egér gombot, amit nem nagyon használsz, vagy a késõbbiekben módosítsd meg. A késõbbiekben már a billentyû is menni fog.
..csak mert állandóan kilép,erre hivatkozva:

Build: (null)

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1811 MHz <855578705920.000000 0> with 1025 MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6800 GT (6693)

General protection fault!

History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine:😛reInit <- InitEngine

ibrik
Tudok ám gépelni <#vigyor>

fubjciót - funkciót

ibrik
Hát öregem, elkövetted azt a hibát, hogy a beállításokban kihagytad ezt a fubjciót (azért nincs semmi az idézõjelek között).
Szóval: Lépj ki a fejezetbõl, majd a fõmenüben "OPTIONS" -> "CONTROLS" -> "Squad/Tank Command" kategória, és itt adj meg egy gombot a "Command Team"-nek.

a.carkey
Van egy tutorial video a fõmenûben. MINDENT BEMUTATNAK RAJTA!!!

DE kapcsold be a tutorialt ingame, és újból mindent bemutatnak.

A medve nem játék.

vmi patch, vagy crack kell a zanzásított verzióhoz,vagy játszható gond nélkül??
reloaded-verzió mínusz videók.
köszönöm.

Mit kell akkor csinálni, amikor megkapom az elsõ irányítható emberemet és egy tutorial rész van. Azt mondja hogy tartsam lenyomva a " gombot és utána egérrel irányítsam a kertbe. Nekem ez nem mûködik, átállítottam a bill.etet de úgyse. Segítsetek.
hatamoto
Öregem?! Mit keresel te itt? Az ilyennek a már említett helyen lenne csak keresnivalója!<#kocsog>

hatamoto
Ez a játék egyértelmûen nem úgy mûkxik mint pld. a CoD ahol az ellen kilógó pixeleit is el lehet találni. Ez esetünkben semlegesítené a manõverezõ taktikákat, mert a játékos a garandjával 10 másodperc alatt szétlõné a kilógó fejeket legyen az akár lábfej is. Ha megnézed a tutorialt ott szemléletesen van ábrázolva, hogyan lehet hatékonyan játszani a single módot. <#wink>

Ma2ska
Az hogy minél bikább gépe van valakinek, azzal egyenes arányban szebb a játék, nos ez nem mindig van igy...

Ma2ska
Ez érdekes. De hogy jön ide a jácchatatlanság /ami szintén nem igaz/

nem megsértödtem csak idegesitenek az ilyen hülye faszfejek mint te vagy,másik:te meg verd a miniatür pöcsödet a konektorba az meg neked való!
KM
Mi az, senkicske? Megsértõdtél? Mehetsz vissza a homokozóba játszogatni. Az való neked!<#eplus2>

Lou
Idegesít a célzás.
jah persze a voodoo banshee még jo neked,akkor nem mondtam semmit
KM
Kell a fenének!<#bee1>

ahh...szeretnél te olyan S3mat