5546
-
#4221 Mi van a memóriában? -
Gabe18 #4220 Nem,mert nálam is van magyaritás,és anyit tölt mint előtte... -
Davidsned #4219 Komolyan mondom nem egy rossz játék ez a BiA, de elmegy a kedvem az egésztől ha fejbekap egy mg véletlenül és nézhetek bambán több mint 2 percig, míg visszatölti az 5 perccel azelőtti checkpointot. -
Davidsned #4218 Az nem lehet, hogy a magyarítás elkúrta a gamet és azért 2 perces a betöltés? -
#4217 lehet... -
Caponee #4216 Szar a [email protected] nem tudsz lőni ennyi. -
#4215 LOL haggyámá
nem célkereszt nincs, hanem szar a gameban a lövés(nem pontos), pontosan célzok még sem talál... de inkább hagyjuk, mert akinek tetszik az ugyis habratyol itt mindent össze vissza, pedig az igazság az, hogy TÉNYLEG SZAR -
#4214 Ebben az üzenetben kérdezted, hol lehet beállítani a célkeresztet: ma 19:05 | Privát | Válasz | #4174
Ebben pedig leírták a választ elötted:
ma 18:58 | Privát | Válasz | #4168
Kemény 16 hozzászólás a tiéddel együtt, amit el kellett volna olvasni. Huh... :D
-
#4213 -
#4212 off
-Eisenhower :azt nem íták, hogy mielőtt drivert cserélsz, égesd be a legújabb nvidia 6800 ultra biost az ati kártyába? Szerintem akkor menne csak igazán!:D
-Gabe: ha fps-ben nem is, de wattban biztos!!!:D
on
-
#4211 matwrz-hez egy kis helpet plíz privibe!
(hmm ez egy magyar mondat volt? :D) -
Gabe18 #4210 Igen ezt én is olvastam,érdekes elgondolás.Ki tudja,lehet ha egy FX 5200-ra rárakok egy Catalyst-ot egyből 6800 GT teljesitményt ad le... -
Gabe18 #4209 A kép szerin neked ballra lévő sövényt (most nem látszik) meg lehet kerülni ha kicsit visszamész ettől a ponttól...
-
#4208 skacok akinek netán ati x600xt vga-val rendelkezik és netalán ráadásul abit márkájúval az ne habozzon menjen fel a www.nvidia.com -ra és szedje le a legfrisebb nvidia-s meghajtót. a gamepro magazint olvasgattam előbb a budin és abban volt egy cikk. hogy aki több fps-t akar az rakjon fel rivatunert és a legujabb meghajtóprogramot szedje le a www.nvidia.com -rol. egy ATI vga-hoz ^.^ aki nem hiszi olvassa el 2005/04-es szám 40. oldal^.^ -
#4207 Ja, volt fejlövés, most már emléxem, csak az én szemszögemböl annyira nem látszik kikapcsolt célkeresztnél. -
Davidsned #4206 [IMG]http://iaro.srv.hu/kep/bia 2005-03-21 20-42-48-42.jpg[/IMG]
Hogy a rákba kerüljem meg az mg-t?? -
#4205 Realistic? hmmm.... Ha már itt tartunk egy bokron nem tok átlőni? vagy kivan a fél segge és mégse talál, ha rálövök? -
#4204 Na igen, a LAN-os, esetleg multis tapasztalatokat szivesen meghallgatnám. Már csak azért is, mert szombaton aktuális lehetne a COD mellett a BIA...:) -
#4203 Tényleg fejlövést tudok csinálni? Mert az embereimnek szokott sikerülni de én még valahogy nem...
Szerintem egyáltalán nem lehetetlen eltalálni valakit, szvsz nem sokkal nehezebb mint COD ban, az hogy mozog a fegyver, amellett hogy realisztikus, azért el lehet találni a pillanatot amikor egy vonalba kerül az ellenséggel. / analóg joyjal toltam, és gond nélkül végigvittem, akkor egérrel nem jelenthet problémát/ -
#4202 Bocs! A fejlövés itt is fejlövés! Ha esetleg nem így látnád, akkor keresd a széked és a billentyűzeted között a hiba okát! -
#4201 nem is lesz olyasmi multi mint a cod, vagy van már erről szó? -
#4200 Lan-ban játszott valaki, ill neten is uaz van, mint lanban, csak ott lehet 4en is (2 géppel ment a lan)? -
#4199 oppá ez 2 b-s jobbra :D -
#4198 Csodálatos... A gumiszoba jobra a folyosó végén ;) -
#4197 zsi.ó -
#4196 ^U^ -
#4195 Menyjél cask, aztán rájössz h upsz lehet mégse kellett volna.... Moházzál vagy codozzál inkább... -
Gabe18 #4194 A Medalban lehet,de ne ebbe... -
#4193 játékban a fejlövés legyen fejlövés.. -
#4192 ha valóságosat akarok, akkor elmek afganisztánba... -
#4191 bazzeg :D sebészi na... -
#4190 Hitboxal semmi gond nincs, mert akkor sniperrel se tudnál rendesen ölni... 1szerüen nem szebési pontosságúak a fegyverek mint pl codban... a valóságban sem ment az úgy ahogy... -
#4189 lol... -
#4188 Köcce! Akkor delete is a gépről, mert kb olyan mint egy laggos szerveren játszani... -
#4187 Egyszerűen ilyen szar a game célzása, nem is beszélve a hitboxrol, szal ezt nem nagyon fogod tudni beállitani. -
#4186 de most tényleg mit kell beállítani? -
#4185 Sehogy, ezek a tárgyak ilyen részletességgel vannak kidolgozva. Egyszerűen rossz a grafika és kész. A blurral (elmosódás) próbáltak sokmindent takargatni, dehát... -
#4184 53 oldalas a fórum... -
#4183 LOL te sátán -
#4182 ubb kodokkal megy a forum