5546
  • hatamoto #4221
    Mi van a memóriában?
  • Gabe18
    Nem,mert nálam is van magyaritás,és anyit tölt mint előtte...
  • Davidsned
    Komolyan mondom nem egy rossz játék ez a BiA, de elmegy a kedvem az egésztől ha fejbekap egy mg véletlenül és nézhetek bambán több mint 2 percig, míg visszatölti az 5 perccel azelőtti checkpointot.
  • Davidsned
    Az nem lehet, hogy a magyarítás elkúrta a gamet és azért 2 perces a betöltés?
  • PSAV
    lehet...
  • Caponee
    Szar a [email protected] nem tudsz lőni ennyi.
  • PSAV
    LOL haggyámá
    nem célkereszt nincs, hanem szar a gameban a lövés(nem pontos), pontosan célzok még sem talál... de inkább hagyjuk, mert akinek tetszik az ugyis habratyol itt mindent össze vissza, pedig az igazság az, hogy TÉNYLEG SZAR
  • CaviaR
    Ebben az üzenetben kérdezted, hol lehet beállítani a célkeresztet: ma 19:05 | Privát | Válasz | #4174

Ebben pedig leírták a választ elötted:
    ma 18:58 | Privát | Válasz | #4168

Kemény 16 hozzászólás a tiéddel együtt, amit el kellett volna olvasni. Huh... :D
  • hatamoto #4213
  • trident
    off
    -Eisenhower :azt nem íták, hogy mielőtt drivert cserélsz, égesd be a legújabb nvidia 6800 ultra biost az ati kártyába? Szerintem akkor menne csak igazán!:D
    -Gabe: ha fps-ben nem is, de wattban biztos!!!:D
    on
  • CaviaR
    matwrz-hez egy kis helpet plíz privibe!

(hmm ez egy magyar mondat volt? :D)
  • Gabe18
    Igen ezt én is olvastam,érdekes elgondolás.Ki tudja,lehet ha egy FX 5200-ra rárakok egy Catalyst-ot egyből 6800 GT teljesitményt ad le...
  • Gabe18
    A kép szerin neked ballra lévő sövényt (most nem látszik) meg lehet kerülni ha kicsit visszamész ettől a ponttól...
  • Eisenhower
    skacok akinek netán ati x600xt vga-val rendelkezik és netalán ráadásul abit márkájúval az ne habozzon menjen fel a www.nvidia.com -ra és szedje le a legfrisebb nvidia-s meghajtót. a gamepro magazint olvasgattam előbb a budin és abban volt egy cikk. hogy aki több fps-t akar az rakjon fel rivatunert és a legujabb meghajtóprogramot szedje le a www.nvidia.com -rol. egy ATI vga-hoz ^.^ aki nem hiszi olvassa el 2005/04-es szám 40. oldal^.^
  • Ma2ska
    Ja, volt fejlövés, most már emléxem, csak az én szemszögemböl annyira nem látszik kikapcsolt célkeresztnél.
  • Davidsned
    [IMG]http://iaro.srv.hu/kep/bia 2005-03-21 20-42-48-42.jpg[/IMG]
    Hogy a rákba kerüljem meg az mg-t??
  • PSAV
    Realistic? hmmm.... Ha már itt tartunk egy bokron nem tok átlőni? vagy kivan a fél segge és mégse talál, ha rálövök?
  • trident
    Na igen, a LAN-os, esetleg multis tapasztalatokat szivesen meghallgatnám. Már csak azért is, mert szombaton aktuális lehetne a COD mellett a BIA...:)
  • Ma2ska
    Tényleg fejlövést tudok csinálni? Mert az embereimnek szokott sikerülni de én még valahogy nem...
    Szerintem egyáltalán nem lehetetlen eltalálni valakit, szvsz nem sokkal nehezebb mint COD ban, az hogy mozog a fegyver, amellett hogy realisztikus, azért el lehet találni a pillanatot amikor egy vonalba kerül az ellenséggel. / analóg joyjal toltam, és gond nélkül végigvittem, akkor egérrel nem jelenthet problémát/
  • hatamoto #4202
    Bocs! A fejlövés itt is fejlövés! Ha esetleg nem így látnád, akkor keresd a széked és a billentyűzeted között a hiba okát!
  • panther112
    nem is lesz olyasmi multi mint a cod, vagy van már erről szó?
  • panther112
    Lan-ban játszott valaki, ill neten is uaz van, mint lanban, csak ott lehet 4en is (2 géppel ment a lan)?
  • AirborneRanger
    oppá ez 2 b-s jobbra :D
  • AirborneRanger
    Csodálatos... A gumiszoba jobra a folyosó végén ;)
  • Glpetyus
    zsi.ó
  • Glpetyus
    ^U^
  • AirborneRanger
    Menyjél cask, aztán rájössz h upsz lehet mégse kellett volna.... Moházzál vagy codozzál inkább...
  • Gabe18
    A Medalban lehet,de ne ebbe...
  • PSAV
    játékban a fejlövés legyen fejlövés..
  • PSAV
    ha valóságosat akarok, akkor elmek afganisztánba...
  • AirborneRanger
    bazzeg :D sebészi na...
  • AirborneRanger
    Hitboxal semmi gond nincs, mert akkor sniperrel se tudnál rendesen ölni... 1szerüen nem szebési pontosságúak a fegyverek mint pl codban... a valóságban sem ment az úgy ahogy...
  • AirborneRanger
    lol...
  • PSAV
    Köcce! Akkor delete is a gépről, mert kb olyan mint egy laggos szerveren játszani...
  • rezsofiz
    Egyszerűen ilyen szar a game célzása, nem is beszélve a hitboxrol, szal ezt nem nagyon fogod tudni beállitani.
  • PSAV
    de most tényleg mit kell beállítani?
  • rezsofiz
    Sehogy, ezek a tárgyak ilyen részletességgel vannak kidolgozva. Egyszerűen rossz a grafika és kész. A blurral (elmosódás) próbáltak sokmindent takargatni, dehát...
  • PSAV
    53 oldalas a fórum...
  • PSAV
    LOL te sátán
  • rezsofiz
    ubb kodokkal megy a forum