5546
  • Placebó
    Ja és tegnap fel is raktam a magyarosítást hozzá, semmit nem csökkent a töltési idő vele. Szal szvsz nam az a probléma. Érdekes hogy ekkora szórás van a törések között...
  • Davidsned
    Tényleg???

• hatamoto #4259
    Nyugalom a hosszúéletritka!
  • Davidsned
    Mi a rák?? Mind1 csak idegesebb leszek :)
  • hatamoto #4257
    Gyakorlatilag viszont NEM!
  • Placebó
    nekem 20mp-et tölt max és már Ticsung is van..:)
  • Davidsned
    Komolyan adjál már egy címet, csináltam róla screenshotot!!
  • hatamoto #4254
    Kűdd priv!
  • Davidsned
    2perc10mp-ig tölt, de az is qrva sok, ha nem éppen ott volt a checkpoint ahol meghaltam. Amúgy 1 giaga ram van a gépben(ezért is vagyok kicsikét ideges).
  • Davidsned
    Adj egy mailcímet priviben és elküldöm mi van benne.
  • AnuluWork #4251
    Elvileg elég az a chapter, diffen, ami azt adja ...
  • hatamoto #4250
    Igen ez jó húzás volt megírni az elforgatás megoldását!

- Bevallom én is azt hittem ez egy bug. De így ezen dolog tudatában nem is csodálkozom hiszen a numpadot a büdöséletbese nyomtam meg a játék alatt. Főleg nem töltés közben, miután is elforgatva jelent meg a kép!

Így döntsd el bug-e vagy sem!
  • hatamoto #4249
    A képeket kiszedni? Hát Használj Hyper Snap Dx-et.

Authentic??? Ahhoz be kellene fejezni Difficulton...
  • Macccy
    Én is ezen röhögtem, mert sokan itt anyázták a készítőket, hogy "nemtunnak ezek még egy normális játékot se megírni, pörög itt a kép" és közben meg csak rátenyerelnek a NUMPAD gombokra.
    Pontosan, HE HE!
  • panther112
    ja és a fotókat, videókat, hogyan lehet kimenteni a játékból, az extras részre gondolok? amúgy authenticalon ki hol tart?
  • panther112
    lanban, multiban senki sem tudja betenni a fix keresztet, vagy karikát?
  • AnuluWork #4245
    Igaz amit írsz, csak amiatt!
  • hatamoto #4244
    Az erőltetett story az amiatt van, hogy valódi emberek elmondása és harci jelentések alapján dolgozták fel ezt a 8 napot.
    A csapattagok halálának kezelését imho csak úgy tudták volna megoldani, hogy ha meghal vége a küldetésnek és kezdheti a mezei player az utolsó checkpointtól. Ez pedig elég idegesítő lenne valljuk be.
    A szuper team pedig elérhető ha végignyomod authenticen!
  • AnuluWork #4243
    Olvasd szépen végig!

Ott írja, hogy az elkövetkezendő patchekben újabb kártyákat is bevesznek a támogatottak közé.
  • AnuluWork #4242
    Milyen kártyád van?
  • AnuluWork #4241
    Nem ezek a faszok húzták le az Act of Wart? Öt évesek csinálják a lapot, vagy már suliba járnak?
  • PSAV
    kb 20 mp-ig se tölt
  • AnuluWork #4239
    Nem szar. Vagy nagyon maxra vittél mindent, és amiatt nem tudsz célozni, vagy ...
  • AnuluWork #4238
    Hmm. 5 perc? Mennyi memória van a gépedben?
  • AnuluWork #4237
    Másnál bika volt a gép, de a S3 Trio miatt kicsit vissza volt fogva a teljesítmény ...
  • AnuluWork #4236
    Erre is azt mondta vki, hogy "programozói hiba".

Ezek után: HEHE! :D
  • AnuluWork #4235
    Megsebesültek, és azért ... :D
  • Gabe18
    Sikerült normal fokozaton befejezni a game-et.Szerintem nagyon jó volt,talán lehetett volna hoszabb.
    Ami negativum egyedül az szerintem ez az erőltetett story mód,ami "nem hagyta" meghalni a halottakat,és az 5. napon kilőtt társaim a 6.-on ujra vigan háborúztak.Ennél szerintem sokkal jobb lett volna ha az életben tartott társak esetleg fejlődnek (jobb lövés,stb...),az elesettek helyett meg kaptunk volna újoncokat akik persze az "alap" szintű képességekkel rendelkeznek.
    No de mindegy,legjobb single II.Vh-s fps igy is,szerintem.
    A multi meg megérne egy próbát,de ha nem lehet...
  • rorr
    Na megváltam a gf4ti 4200 től 2 és fél évig büszkén dolgozott nálam !!!kipróbáltam a BIÁT az új gf 6600 gt-vel és lőn csoda minden max és tudok célozni ,nem szaggat, játszható vele!Milyen érdekes másnál a gf4 is így teljesített....
  • EmThor
    70mp-ig ha töltött kb
  • Macccy
    de most rosszat mondtam?? vagymi? brumm-brumm
  • Glpetyus
    Jaj,jaj jön a Macccy :-M
    :P
  • Macccy
    ilyen
  • Macccy
    he he .... kevesebbet kéne melóznom, attól leszek
  • Macccy
    BÁÁÁZZ! Véletlenül rájöttem, hogy mi az amikor elfordul a kép!!
    (ha már volt akkor bocsi és kapáljatok el valamelyik normandiai árokszélen)
    NUMPAD 0 -- forgat clockwise 90
    NUMPAD 4 -- forgat counter clock 90
    NUMPAD 1-2-5-3 (asszem) pedig hülyén elfordul fel-le de nem a kép, ez nemtommire jó.

(most okos vagyok, vagy nem olvasok eleget? lehet a BIA az oka? )
  • Macccy
    igen ........... beegondolok, az alakomnak se ártana egy kis fogyókúra, még ha kissé drasztikus is. Aztán kis sárpakolás közepett szteroidos árja-csajok húzkodhatnák a hátamból az előzőleg beinjektált repeszeket ...

• Glpetyus
    Ahogy elnézem már tényleg felrobbant mellette egy...attól ilyen--->
  • Gabe18
    "Ezt érezni akarom ..."

Mit,hogy felrobban meletted egy tüzérségi lövedék?
  • Macccy
    húúbazze! A "The Fall of St. Come" -on mellémrobbant egy tüzérségi lövedék, huh ...... ez MESSZE a legfíílingesebb megsüketülős-bénázós-szédülős effekt, amit játékban láttam. (cod-ban se vót rossz, de ez ..)
    Annyira jólett ez a játék, hogy komolyan azon filózok, hogy keresek valami dúrva lövész klubot, ahol tartanak ilyen rozsdás M1 vackokat. Ezt érezni akarom ... NAGYON OTTVAN

• Eisenhower
    sajna nem tudok több helpet adni :(