Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hatamoto
Hát az EÜ csomagról valszeg azért nem írt senki mert egyszerûen nincs. <#vigyor0> Az pedig, hogy a team-ek lõszere végtelen csak a játszhatóságot tartja magas szinten.

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Shep
Eü csomagról írt vki, na én eddig egy darbot nem láttam, egyébként egész jó a játék, de kicsit érdekes, hogy a társak végtelen lõszerrel jöttek háborúzni, na de mindegy azért a FSW-ben jobban meg volt oldva a dolog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

EmThor
post process van Guild wars-ban is és az 1024be oan szépen hasít!

A piros izét kilehet kapcsolni az optionban, aszem suppress lesz az.
Érdekes a fél méterrõl lövöldözõs dolgot más is említette de én még nem találkoztam ilyennel. Ha olyan közel vannak a puskatussal szoktak kopogtatni a fejmen.😊
Yossarian
Az is a realitás miatt van, hogy a friccek feje fölött olyan piros izé van? Ez a rész kimaradt nekem a katonaságnál...
Engem idegesít, hogy már hat bokron keresztül is tudom, hogy ott vár vki. Ki lehet ezt kapcsolni vhol?
Az is idegesít, hogy egy fedezéket becserkészek, hirtelen felállok, géppisztollyal fél méterrõl telitunkolom az arcát a fickónak és közben van ideje kétszer rám lõni kar98-cal... Én elhiszem, hogy kemény gyerekek voltak, de sztem még egy 6 éves vizipisztolyos kölyöktõl is befosnánk egy pillanatra, ha hirtelen felugrik elõttünk.

Nieleen

Hehe most volt egy "szép" special effekt-bug.
Gránát rádob egy egységre,bumm, mindenki szétrepült, ahogy kell, de a fedezék modell-mesh, kb. 20 másodpercig szétnyúlva, mint egy cséphadaró pörgött a levegõben, és gyepálta a talajt. Gondolom az explode módosítót nem kódolták rendesen.
Ennél nagyobb baj ne legyen.
Sephi
Nem tudom ha mar kozben volt rola szo de nekem is 2.8-as Amn Barton , 1 gb ddr 400 -as es Gf FX 5700 256 ddr-es (ASUS) van oszt 1024-ben mindennel mediumon akadas nekul fut. Igaz sokat nem toltam Pc-en de nem volt akadas... aszem mentem 3 kuldit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hát lehet hogy azér kell vas hozzá. Én meló miatt egy relatív erõs gépet vettem 1 éve, P4 3Ghz, 1 GB ram, de a kártyám, az egy ATI 9600 pro, ami ma már nem a legjobb, de 1024x768-nál, minden fullon van, és megy rendesen. Tán proci kell neki, vagy mi.
Ezek ilyen próbajellegû nekifutások voltak.Kíváncsi voltam,hogy reagál a játék bizonyos dolgokra.Én nem pánikolok,akinek meg tömik a fejét ólommal,az meg fõleg ne.Inkább haljon meg.<#nyes>
hatamoto
Hát igen! Vannak hiányosságok. Az AI nem ismeri a pánik fogalmát! <#vigyor3>

Azért az akkor is furi,hogy küldöm a gyerek fejébe az ammo-t,az meg nyugodtan táraz.<#gun>
hatamoto
Látod én inkább ezt tartom valószínûnek! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nem kizárt,hogy lógott a belem mikor eltaláltak.
Visszatérve az üzleti szempontokat szem elõtt tartó játékfejlesztésre:
most olvasom,hogy miután a Toca2 finoman bukdácsolt egyet,cirka egy év mulva már a Toca3-nak örülhetünk.Mi lehet az a plusz,ami elég erõs ahhoz,hogy vevõket csábítson,és csorbát küszöböljön,és elég hozzá ennyi idõ a fejlesztésére?
Persze lehet hogy penge szoftverírók a fiúk.Csak akkor eddig mit csináltak?
hatamoto
Egy lövéssel elintéz? Ez furcsa. Én végijátszottam EASY, NORMAL fokozatokon 1/4 részét megcsináltam DIFFICULT fokozaton ÉS egyetlen egyszer sem lõttek le egy lövéssel (kivéve MG42)! Nem tom te, hogy csinálod. Mondjuk elképzelésem az van. <#papakacsint> Mellesleg te képes vagy kilõni a káposztazabálóket 1 fejlövéssel. Ráadásként, hála a Gearboxosoknak, hogy igen remekül különbséget tesz a találatok közt és ezt még szépen animálja is! <#vigyor3>

hatamoto
És az se tesz jót a PC játékoknak, hogy elõször konzol és csak utána portolja a PC-t. Persze nem fog mindent újra írni és ezért aztán lagzik mint állat!

Kilõ.Ahogy mondom.Fröcsög a vérem,és meghalok.Azért néhány fps-ben különbséget tettek,hogy hányszor lõsz meg valakit,és fõleg HOL.Bár az is igaz,hogy ez nem kimondott fps.
kossz a segitseget
Remélem a késõbbiekben bizonyítja a játék,hogy érdemes volt vele foglalkozni.Eddig nem vagyok elájulva tõle,bár tény hogy kiemelkedik a nagy átlagból,és talán ez a taktikai mizéria ad neki egy kis pluszt.
hatamoto
A "kilõ" az azt jelenti nálad, hogy megöl vagy csak eltalál? Mert nem mindegy! Az AI nak is több lövésre van szüksége a találathoz nem beszélve az ölésrõl (kivéve MG42)!

Macccy
azt viszon hozzzája kell tennem gyorsba, hogy a roha** .... csúnya-rossz konzolok nem tesznek jót a PC-s gémfejlesztésnek. MINDEN olyan játékon érezhetõ a leegyszerûsítés a konzol baszás (hopp ez bennmarad) miatt, ami elõbb vagy eccerre jön kis a kis dobozokon! (még a RepublicCommando-n és a GTA-kon is, hiába a küzdés!)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
nemrégiben volt egy hasonló eset (a játék neve nem ugrik be) és nem ritka ez ...... ez nem jelenti, hogy "összegányolt" a játék!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Azér az furcsa,hogy 1,5 méterrõl négyszer kell fejbetenni az ürgét pisztollyal,hogy meghaljon,míg õ simán kilõ kapásból 10 méterrõl.Ennyit a sebzõdésrõl.Szerintem.
ibrik
Amit a szövegben látsz, az nem egy idézõjel ("), hanem két aposztrof ('), amelyek között nincs semmi.
Mindez azt mutatja, hogy a beállításokban a "Sqad/Tank command" ketagóriánál, a "Command Team"-nek nem állítottál be semmilyen billentyût.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Macccy
Háát én még mindíg fenntartom, hogy a lassúság emiatt a PostProcess-szerû glow effekt miatt van, de én nem bánom spec, ha csak 18-25 frémmel gurul, mert cserébe kur* ... öö .. naggyon-naggyon szép <#vigyor3>
Buggal pedig én sem találkoztam eddig!! Az a hibaüzi biztos valaminek a drájverével akad ki, szvsz orvosojják a készítõk egy késõbbi patch-ben. A HL2 sem volt azé hibátlan és azért a Gearbox nemis egy vALVE, ezt be kell látni. Szerintem le a kalappal elõttük. Ez a háborús játék tényleg újdonság fõleg emiatt a sirály taktikai elem miatt ésa reális puffogtatás miatt! Jaés az AI is fasza legalább!
<#worship>

hatamoto
Az biztos, hogy nem egy kapkodó idegbeteg a cucc de full detail 1024(6FSAA, 16xAF) 37fps (a Push into Carentan elején mértem) Radeon9800pro, 1Gb400Mhz, Athlon3000, GA-K8NS-939

rorr
1966-ban a "muszáj" volt a helyes. Tény.
1980 korul kiadott helyesirasi szotarban viszont ly-nal volt irva, emiatt en is jo darabig ly-nal irtam.

Hugom szotaraban (199x) viszont ismet j-vel szerepelt
muszáj=muszály igen gyakori tévesztés. Ez minden bizonnyal a régebbi keletû, hasonló hangzású magyar szavak (király, szabály stb.) hatására van így. A muszáj a német "muß sein" torzult alakja. Jó példa arra, hogy az ly-t már csak a hagyomány õrzi, ugyanis, ha ez valóban hallható lenne (általánosan, kivételek persze lehetnek), akkor a papagájjal és még néhány társával együtt ezt a szót is így kellene írni, mert fonetikailag nincs közöttük különbség. Hadd hívjam fel a figyelmet arra, hogy a helyesírással kapcsolatos tudatunkban a szokásnak és a hagyománynak mennyivel erõsebb a hatása, mint a rációnak. Az ly téves írása (pro és kontra) általában bántja a szemet. Pedig ez funkciótlan. Ugyanakkor a funkcionális megoldások (pl. egybeírás-különírás) elhibázása sokak számára inkább bocsánatos bûnnek számít!

Hát nem tudom Én egyszerûen elcsesztem!

Egy kicsit összetolhattad volna ezt a képet:-(
tudnatok itt segiteni, elakadtam. mit kell?
Eisenhower
<#mf2><#nyes><#vigyor><#banplz>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

A dolog tovább bonyolódik.AtiTool le,game megy rendesen.Fraps/2.3.3final/fel,játék ujra darabos mint állat.Fraps le,minden tökéletes.Valamiért a 3D-s segédprogramokat nem szereti ez a gém.A különbségek drámaiak:ahol 6-8 fps volt defaulton,ott most 18-20 fps full performance-al,AA nélkül.
grebber
Biztos azért hogy olvassák a fórumokat mik a hibák és a BiA2 vagy a 3-ba kijavitják õket <#eplus2><#hehe>

Next PC upgrade: 2022

Eisenhower
de meg is lett az eredménye...... most mi értelme van egy aztmondhatni félkész játékot? inkább akkor csinálták volna tovább de akkor minden klappoljon. an meg az is elég lol hogy még a játék megjelenése elõtt már kijött hozzá a patch...

Eisenhower
figy. most olvastam épp ezt a szar gamepro ujságot. abban azt írják 3 éve fejlesztik... hát elég lol... lehet nem utazgatniuk kellett volna meg kiképzésre járniuk hanem a játékkal kellett volna foglalkozni...

hatamoto
És tizenötezerszer tovább készült! <#eplus2>

torrente
muszály ---> muszáJ, muszáJ pontos j-vel írni!!!

rorr
Azért mert ezeket a játékokat muszály volt húsvét elött kiadni ...

Eisenhower
arrol szól hogy miszter rendi biccsfordék lusták normálisan programozni és te vedd me ga legujabb hardware-t ha akarsz játszani normális fps értékekkel.... de az mekkora gáz hogy van olyan aki megveszi eredetibe és nem indul neki a játék..... visszavinni nem tudja mert ugye a játék az mûködik. arrol meg hogy az õ gépén nem megy senkit nem érdekli. na ez a kibaszás! ha normálisan odafigyeltek volna nem lenne ilyen!... érdekes módon hl2 mennyivel szebb és ezerszer több az fps-em!

grebber
Itt nem errõl van szó, érdekes nálam miért nem akad??
És a Driver 3 miért akad?
Én nem tom.

rorr
ja ott nekem 5-600 is szokott lenni!
Ez is arról szól ,hogy vedd meg a legújabb videókártyát azon majd jó lesz!Vagy a legújabb hardvert...

EmThor
na ez itt a baj, aminek kéne menni, az nem megy <#szomoru1>

Eisenhower
na hogy vmi jót is írjak. az Ubisoft logonál 440 fps-em van ^.^<#mf2><#vigyor1><#nyes><#nyes><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

rorr
Az más kérdés ,hogy a driv3r nem tetszik, ez viszont nagyon!!!

rorr
nekem a driv3r hasít a gépemen ez nem😊

grebber
Driver 3 feeling ott meg nekem eakad itt meg nem pedig majdnem minden fullon van és gyengébb is a gépem.

EmThor
"ha nézek az égre" ez annyira tetszik, mondjuk én is ezt csináltam, csak 800*600, a víz a középsõn amúgy minden max... hasonlóan kaki eredmények 😄

<1.8+, amd 512cache, 512sd, gefti4200 64mb>

naon lol 😄

EmThor
azt a murva! és egy jó gépen is ennyi!

behalok! hát ha úgy vesszük akkor 10 fps-re be lett optimalizálva fixre 😛

Eisenhower
ehh. na ez is lol. nekem 2.8 amd 1 giga ddr 400-as 9600xt 128megás és 17 fps ha felnézek az égre akkor 21... minden levéve a leggyengébbre..... ezt utálom mikor a kurva fejlesztõk lusta szarok.....

rorr
Nem szoktam méregetni az fps-t de idáig ilyen nem volt ,hogy ilyen lassú legyen valami.... célozni nem tudok olyan lassú azért gondoltam megmérem!!! Egyébként most próbáltam ki egy p3 800 mhz-es gépen 512kb rammal gf3 ti200 -as 128mb-os videókártyával minden max 1024x768 -as felbontáson és szintén 9-10 fps!!! Tehát ezt már tényleg nem értem!!!
Várom a javítást remélem segít!