Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Érdekes a fél méterrõl lövöldözõs dolgot más is említette de én még nem találkoztam ilyennel. Ha olyan közel vannak a puskatussal szoktak kopogtatni a fejmen.😊
Engem idegesít, hogy már hat bokron keresztül is tudom, hogy ott vár vki. Ki lehet ezt kapcsolni vhol?
Az is idegesít, hogy egy fedezéket becserkészek, hirtelen felállok, géppisztollyal fél méterrõl telitunkolom az arcát a fickónak és közben van ideje kétszer rám lõni kar98-cal... Én elhiszem, hogy kemény gyerekek voltak, de sztem még egy 6 éves vizipisztolyos kölyöktõl is befosnánk egy pillanatra, ha hirtelen felugrik elõttünk.
Nieleen
Gránát rádob egy egységre,bumm, mindenki szétrepült, ahogy kell, de a fedezék modell-mesh, kb. 20 másodpercig szétnyúlva, mint egy cséphadaró pörgött a levegõben, és gyepálta a talajt. Gondolom az explode módosítót nem kódolták rendesen.
Ennél nagyobb baj ne legyen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
most olvasom,hogy miután a Toca2 finoman bukdácsolt egyet,cirka egy év mulva már a Toca3-nak örülhetünk.Mi lehet az a plusz,ami elég erõs ahhoz,hogy vevõket csábítson,és csorbát küszöböljön,és elég hozzá ennyi idõ a fejlesztésére?
Persze lehet hogy penge szoftverírók a fiúk.Csak akkor eddig mit csináltak?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Mindez azt mutatja, hogy a beállításokban a "Sqad/Tank command" ketagóriánál, a "Command Team"-nek nem állítottál be semmilyen billentyût.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Buggal pedig én sem találkoztam eddig!! Az a hibaüzi biztos valaminek a drájverével akad ki, szvsz orvosojják a készítõk egy késõbbi patch-ben. A HL2 sem volt azé hibátlan és azért a Gearbox nemis egy vALVE, ezt be kell látni. Szerintem le a kalappal elõttük. Ez a háborús játék tényleg újdonság fõleg emiatt a sirály taktikai elem miatt ésa reális puffogtatás miatt! Jaés az AI is fasza legalább!
<#worship>#worship>
1980 korul kiadott helyesirasi szotarban viszont ly-nal volt irva, emiatt en is jo darabig ly-nal irtam.
Hugom szotaraban (199x) viszont ismet j-vel szerepelt
muszáj=muszály igen gyakori tévesztés. Ez minden bizonnyal a régebbi keletû, hasonló hangzású magyar szavak (király, szabály stb.) hatására van így. A muszáj a német "muß sein" torzult alakja. Jó példa arra, hogy az ly-t már csak a hagyomány õrzi, ugyanis, ha ez valóban hallható lenne (általánosan, kivételek persze lehetnek), akkor a papagájjal és még néhány társával együtt ezt a szót is így kellene írni, mert fonetikailag nincs közöttük különbség. Hadd hívjam fel a figyelmet arra, hogy a helyesírással kapcsolatos tudatunkban a szokásnak és a hagyománynak mennyivel erõsebb a hatása, mint a rációnak. Az ly téves írása (pro és kontra) általában bántja a szemet. Pedig ez funkciótlan. Ugyanakkor a funkcionális megoldások (pl. egybeírás-különírás) elhibázása sokak számára inkább bocsánatos bûnnek számít!
Hát nem tudom Én egyszerûen elcsesztem!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Next PC upgrade: 2022
És a Driver 3 miért akad?
Én nem tom.
Ez is arról szól ,hogy vedd meg a legújabb videókártyát azon majd jó lesz!Vagy a legújabb hardvert...
<1.8+, amd 512cache, 512sd, gefti4200 64mb>1.8+, amd 512cache, 512sd, gefti4200 64mb>
naon lol 😄
behalok! hát ha úgy vesszük akkor 10 fps-re be lett optimalizálva fixre 😛
Várom a javítást remélem segít!