Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ha a piros körök ki vannak kapcsolva, netán még a célkereszt is, khmm nem mondanám, hogy nem challenge a gamma, már közepesen sem!
Javaslom kipróbálásra.
Én szerintem arról beszélek.Az egyik csapatot a kis falfedezék mögé küldtem,a másikat a teherautó mögé,ezek lõtték a beérkezõ németeket,akik ugye ballról-jobbról jönnek.Én csak a rakéták felvételével foglalkoztam,kirohan felvesz,vissza fedezékbe,lõ.Kirohan,felvesz,vissza...
Ennyi,szerencse is kellett hozzá,de igy sikerült.
Mondjuk én igy elsõre normál szinten viszem,nehezebben nem tudom ezt hogy lehetne megcsinálni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ugyanilyen konfig csak 512 ram.
És én is ugyanezt tapasztaltam, se lassabb se gyorsabb nem lett miután levettem a grafot.
Viszont raktam 2*AA-t az már nagyon belassította. SAjna nincsen tul jol megírva 😞

hatamoto
A félreértések elkerülése végett az utolsó Checkpoint betöltõdése után!

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

A "The Fall of St.Come" mapon egy PzIV van, a betöltödés után jobbra elöl a terecske túlsó sarkában, jobbra elöl, félig egy épület takarásásban.

Én bepróbáltam röviden. Jó kis móka, de elõbb asszem zsigerben kell lennie a dolognak, ergo SP-ben végigtolom még pár szinten.
Az AI itt is rendben van, bevallom nem tudtam megkülönböztetni az ellennél, a bot-okat, a human playerektõl.
LSL
Ennyit spammelni... nem bírom követni

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

magus755
Nem tudol felmenni ha nem eredeti a game(Probátam)

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Nahar
A multival ki jáccott már????

.

Motorola Defy

Szerintem nem egy helyrõl beszélünk akkor...

Eisenhower
2 tank van^.^ csak vmikor az is bugzik és ahogy haladsz tovább hirtelen megjelenik a hátad mögött a tank ugyanis néhol szar a scriptelés is^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

a lüke németek má megint nyitva hagynak ,az amiknak mindent😄DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

a.carkey
A második része kimondottan jó volt, és az legalább multiban is tetszett.

A medve nem játék.

Legjobb...
Tetején bevágod,egy tank minusz...

Eisenhower
privát üzenet neki ^.^

Ott csak egy tank van nem?Vagy lehet rossz helyre gondolok...

Granat tank ellen ,eh eh 😄DD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Makkmag
Nálam is max 35 FPS-sel megy a játék fullra húzva , hiába teszem lejebb a grafikai beállításokat akkor se megy feljebb a dolog . De érdekes módon ez nem zavaró , nem röcög , nem akad stb... Ja Fraps-sal mértem az egy kicsit azért visszafogja a teljesítményt .

1GB DDR 400MHz Dual, 2,5GHZ Barton (@2GHz) , Abit NF7s v2 , Sapphire Atlantis 9800Pro 128MB 256bit

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Eisenhower
van még attol a panzershreck helytõl asszem balra is még panzer... mert a 2. tankot csak onnan tudod kiszedni....

neked kösz :-)
kösz a tippet
Ha az assault vagy a fire team fedezötüzet nyit a tankra, az 2 perc alatt leamortizálja öket...

Mi ment hova???
Csak panzerschreck van a pálya közepén a ládákban. Eddig két találatig jutottam...
Amíg van német katona addig nem lehet károsodás nélkül felvenni és löni vele, ha meg már csak a PzIV marad, az gyakorlatilag folyamatosan rajtam van. Képes közvetlenül maga mellé löni géppuskával és a köfal mögött sem voltam biztonságban. Valamennyi lövedék átjut.
Gránát nincs...

Igen,de ott,asszem nem volt gránát az egész pályán...

vagy ha van nálad gránát akkor a hátába kerülsz és megnyomod az F billentyût <#vigyor1>

Hát ha jól emlékszem 5 vagy 6 találat kell neki...

A "The Fall of St.Come" mapon azt a PzIVF-et hogyan kell kilöni a panzerschreck-el a téren? A katonákat legyürtem, de a PzIV mindíg felémfordul és max oldalról tudom meglöni. Azt meg elbírja vígan...
Kíváncsi vagyok másnak hogyan sikerül?
Köszönöm

Eisenhower
olvass vissza vmelyik hozzászólásba írták hogy mit és hol kell átírni^.^

A kezednek van akkora szórása! 😄 Vagy új szemüveg kell?

Big Daddy
A megjelenítõ eszközöknél a frissítési frekvencia felülbírálása opcióban válaszd ki hogy megeggyezik az asztallal lehetõséget.Akkor úgy fog menni mint alapban.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

sziasztok, technikai jellegû kérdésem lenne.

miért van az hogy a játék csak 60Hz-en képes mûködni?

a monitorom 1024*768ban is tudja a 85Hz-et (a windowsban ez is van beállítva) aminél periférikus látás esetén sincs már vibrálás (kicsit oldalra nézel a monitor mellé és akkor pl. 60Hznél látod hogy vibrál). a játék 1024*768ban és 800*600ban is 60Hz-en megy. ATi 9600 xt-m van 4.9es omega driverem van hozzá. rendszer xpsp2.

valaki tud segíteni?
fistin
az enyimé 1024RAM, GF6600GT, AMD A64 3000+
a vidkari jóvan hogy gyengébb, de azért akkor sem kéne elmennie legmagasabbon 15-el, meg 12-vel. hehe <#fejvakaras><#sir><#rinya><#pias>

fistin
ha a fraps bekavarja, akkor megmondanátok, hogy mivel mérjem le?? öö... 1024 RAM, GF6800GT, AMD A64 3200+ -on elmegy ööö... asszem 60-80 között. MINDEN, MINDEN a legmagasabbon. hát igen<#eplus2><#hehe>
mondjuk nem az én gépem<#mf1>😛

Eisenhower
<#mf2> na de akkora szórása nincs egy fegyvernek sem hogy 2m-re levõ embert egy lövés sem találja el.... <#mf2><#vigyor1>

hatamoto
<#vigyor3><#taps><#vigyor3>

Hát én néha az Elit Alakulatos Dike hadnagy szerû parancsnoki stilust tudom csak megvalósitani,azaz ugy hullanak az emberek körülöttem mint a legyek,meg néha azt nem tudom hirtelen megállapitani melyik csapat van az irányitásom alatt, akkor aztán az elõzõvel tök ellentétes parancsot is sikerül kiadnom...<#idiota>

Hát figyi aki 2m-rõl nem tud elintézni 1 németet annak tényleg a Cod ultra light fokozat való... 😊)

igen én is, de nincs idõm most szarozni, mert dolgoznom kellene 😄 Majd authentic módban végigviszem úgy is

rezsofiz
<#mf1><#mf2><#zavart1><#banplz><#lama><#taps><#wilting><#nyes><#mf2>

sazl : c

hatamoto
Én a másnapra újraéledés illúzióromboló hatását úgy próbáltam elkerülni, hogy vigyáztam az embereimre ne haljanak meg! <#vigyor4>

Eisenhower
pff. akinek a hidden & dangerous is jó gém az maradjon csendbe ^.^<#mf2><#mf2><#vigyor1><#nyes><#banplz>

D+6 nál vagyok. Nálam furcsa mód semmi bug nem volt. A gépigénytõl és a másnapra újraéledõ embereeimtõl eltekintve akkora 100% a játék, hogy csak na!

hatamoto
A vége felé azért lehet izzadni egy kicsit! <#vigyor3>

Eisenhower
ment privi...

Eisenhower
mondtam hogy random válogatja a játék hogy melyik gépen hoyg fut.... lehet bivalyerõs géped és szarul fut míg egy fele olyan jó gépen simán megy.... szoval kár errõl vitatkozni....

a.carkey
Nézegesd az extrákat! Ott megtalálod, hogy itt sem mindegy, hogy hol találnak el ...

A medve nem játék.

NEm akarom megtorpantani a topic lendületét, de én csak annyit szeretnék kérdezni,hogy honnan érdemes letölteni ingyen? Tudom hogy valahol már leirtátok de nem találom.
kösz
Shep
de mintha lentebb írta volna vki hogy itt is van, na nem mintha hiányozna nekem, eddig tõúl könnyûnek találom a gamet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hatamoto
Ebben igazad van! <#vigyor3> De aki ilyen fokú realitásra vágyik az válassza a péntbólt! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor5>