5546
-
#4301 Szerintem összességében nagyon jó kis gém ez. Természetesen nem tökéletes, de mi az ezen a piacorientált infopiacon? Ahhoz képest mik jönnek ki néha nagyon is jó, játékélményben über szvsz. Igaz vannak idegesítő dolgok is. Miért nincsenek haldokló németek, egyik sem adja meg magát, azért akkor elég sok német katona esett fogságba. Nincs kihajolás, nincs fekvés, nincs sprint csak sima futás. A célzás nem egyszerű, de azért a távcsöves cucc elég pontos és halálos is, de ne tünjenek már el a hullák 20mp-mulva, ez zavar. Scriptelt újraéledő nácik is kicsit izéék.
Grafika szerintem rendben van, igaz maxra fel van tolva és az élsimítás 8x-on van nálam és megy rendesen. Nekem nem jött elő egy általatok leírt hiba sem eddig, csak egy hogy alt+tab, vagy windows gombra desktopra gémből után nem hajlandó visszamászni a játékba..:( ki kell lőni hozzá...:(
Én egy hasonló gémre vártam már rég óta, pörgős, nem olyan hülye a MI-sem. Szal szvsz egy nagyon jó kis gém ez. A COD és MOHAA átérékelődött bennem a BIA után főleg a MOHPA amiben engem a lőjjünk le időre zérókat légvédelmi gépágyúval különben lebombáznak "ügyességi" versenynél feladtam és ba*tam a kukába az eglszet kidagadó halántékerekkel. Ez a gém nekem most az über. -
Davidsned #4300 Azért nem kell rögtön leszarozni őket :) CoD2-t hasonlítsd majd a BiA-hoz! -
#4299 A gyengébbek kedvéért: laser pointer = lézerpointer !
[#nyugodt a lelkiismerete] -
#4298 erről van szó, lődözz lézer pointerrel és meglátod mekkora szuperkatona vagy. Aki valaha is lőtt puskával nem szidja a BiA lövésmodelljét, hanem dícséri, mert a cod, mohaa stb, mind 1 nagy rakás szar a BiAhoz képest, és sokkal kevésbé élethű.... -
#4297 Mint már megannyi türelmes ember itt elmagyarázta (vagy nem?) a célzás azért rossz mert lassú a géped és a lowframerate miatt nem tudod kiigazítani a csövit aminek ki kellene vagy ha ez nem((!) általában ez senkinek nem), akkor pedig fogj egy seprűt celluxxozzá rá egy laser pointert és nézzed meg, hogy mit csinál 5méteren a falon (ha nincs akkora a aszoba menj ki az udvarra ) és akkor ez még nem is 4kg (bár egy súlyzót is ráköthetsz )... -
#4296 senki nem multizik??? -
#4295 Öcsém akko' húzz a bótba és vegyél egy normális alaplapot vagy hangkártyát magadnak!
-
#4294 Mármint grafikábol kell lejjebb venni? -
#4293 Egyszerűen lejjebb kell venni pár dolgot, és ugyanolyan szépen kinézve simán fogsz tudni célozni. Ha nem, akkor sem a játékban a hiba. -
#4292 Meg nekünk is! Nem irogat ide, hanem megy CODozni. :)
Biztos Ő is elakadt a szalmabábunál az elején a bika gépével és a programozási hibából adódó elfordulással, aztán abba is hagyta ... -
#4291 Nem csak ő nem tud lőni. A célzás a BIAban kimondva vagy kimondatlanul valami irto szar lett.
Vagy ha mégis olyan jo, akkor 10/1 user tud mindig fejeseket lőni, a többi 9 nem.. hát ezesetben nemtom sztem többségben vannak akiknek nem nagyon jön be ez a célzásrendszer. -
Gabe18 #4290 ... a játéknak. -
Gabe18 #4289 Jobb is... -
#4288 célkeresztet senkinek sem sikerül berakni multiban? -
Travelos #4287 Ja és a hang recseg, mint állat. A kompatibilitásra nem sokat gondoltak:) -
Travelos #4286 Na megnéztem ezt a cuccot! Ennél ocsmányabb garfikájú szart még nem láttam! Ráadásul közvetlen közelről fejbelőttem a németet, de meg se rezzent :)))
A CoD meg a MOHAA alázza simán.
Azonnal töröltem ezt a szutykot! -
#4285 sirály -
#4284 Elvileg mennie kéne rajta mert DX8 komp. de imho felejcsenel egyenlőre. A gearbox mondta aztat, hogy később... [#nem írja le mégegyszer]
[OFF]
Nah egynlőre cső mindenkinek mert mennem kell a fodrászhoz ... a kutyáért!
[ON] -
#4283 oké, de nem Intel Extreme Graphics 2-n
valami olyasmire gondolok, hogy a game d3d-s ez a vacak meg az opengl-t tamogatja inkabb -
#4282 [OFF]
Ki mennyi százalékot ad annak, hogy a topik megelőzi a Football Manager 2005-öt? Akár a nem racionális számok halmazában is!
[ON] -
#4281 ABS igazad van! És a második részéban (mert az is lesz, ihaj) már négyen lesznek és a kutya! -
Gabe18 #4280 Most ha ilyeneket irogatsz akkor az EA máris nekiáll fejleszteni egy újabb szutyok Medal of Honort,amiben egy vizbe hullott ejtőernyőssel kell átháborúzni magunkat a fél német hadseregen.Ne adjunk nekik ötleteket... -
#4279 Valakinek volt... LENTEBB!!! -
#4278 Hi All!
valakinek volt már olyan a gémben, hogy nem jelent meg a menü csak ment a zene és kattogtatni lehet, de nics kép??
Thx
Weby -
#4277 Max 2! 1 gyalogos + tank vagy fire team + assault team! -
#4276 Kivéve azok az ejtőernyősök akik belehulltak a vízbe... De ők olyan kevesen voltak és mellesleg jól szétszóródtak a történelemben, hogy eddig még egy kvalifikált játékfejlsztőnek sem jutott az eszébe róluk játékot készíteni.
[#ismét értelmes hozzászólást ír] -
#4275 Legmaxabb mennyi csapatot irányithatok marad végig a 2+ néha tank? -
Gabe18 #4274 Ejtőernyős alakulatot irányitasz,azok nem szálltak partra,ledobták őket a repülőkről... -
#4273 Van, de csak minimállat látod és azt is hátulról! -
#4272 Végül is?! Nemdebár!? De az a parancsnok aki azért nem zárja be a fedélzeti nyílást mert arra készül, hogy találatot kap, hát az egy ...
-
#4271 Kösz majd délután kiprobálom.
Lehet láma kérdés én nem tudom haver kérdi,de engem is érdekel van benne partraszállás?
-
Gabe18 #4270 Most minek bezárni,csak nehezebb kimászni belőle ha találatot kap... -
#4269 Mássz fel az ellenséges tank hátulján es vágj be egy gránátot a torony nyílásán! A friccek elfeledik lezárni!
[#jól megmondta] -
Gabe18 #4268 Ha van kézigránátod akkor semmi gond.Ellenséges tank mögé mész,akkor felajánlja hogy felmássz rá az "f" gomb lenyomásával (legalábbis nekem az volt),lenyomod,embered máris felmászik és bevág a tankba egy gránátot. -
#4267 kerülj a tank mögé és dobj mássz fel rá és dobj be 1 gránátot. aztán az aknavetősöket szedd le és kész , asszem:) -
#4266 Van egy pálya amikor van egy 3tagú csapatom+ 1 tankom van egy mező kinyirok mindkit és van egy kis rész ahol van egy pajta azt kell elfoglalni ez meg is van továbbmegyek vannak emberek kinyirom őket és van egy tank.
Na itt mit kell csinálni mert a tankom lebombázták?
Tank nélkül nem lehet megcsinálni,mert én szorom az ellen tankjára a gránátokat de semmi? -
#4265 A feeling további fokozása érdekében halgassátok közben a Chemical Brothers: Push the Button-tot! [#csak akinek bejön][#akinek nem az ne] -
#4264 Volt itt szó több fajtáról is az elején, én nem tudom milyen a sajátom csak azt hogy teljesen rendben van. Ja D-Day+5 nél tartok, lassan adagolom minden nap csak egy-két rész hogy sokáig tartson...:) Néha idegesít egy két hülyeség de összességében még mindig egy frankó játék és megérte várni rá ennyit... -
#4263 -
Davidsned #4262 Mégis milyen törések között?? Én a Hoodlum-os DVD-t használom és sztem nagyjából mindenki azt, vagy nem?