Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Javaslom kipróbálásra.
Ennyi,szerencse is kellett hozzá,de igy sikerült.
Mondjuk én igy elsõre normál szinten viszem,nehezebben nem tudom ezt hogy lehetne megcsinálni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
És én is ugyanezt tapasztaltam, se lassabb se gyorsabb nem lett miután levettem a grafot.
Viszont raktam 2*AA-t az már nagyon belassította. SAjna nincsen tul jol megírva 😞
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Az AI itt is rendben van, bevallom nem tudtam megkülönböztetni az ellennél, a bot-okat, a human playerektõl.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Tetején bevágod,egy tank minusz...
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
1GB DDR 400MHz Dual, 2,5GHZ Barton (@2GHz) , Abit NF7s v2 , Sapphire Atlantis 9800Pro 128MB 256bit
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Amíg van német katona addig nem lehet károsodás nélkül felvenni és löni vele, ha meg már csak a PzIV marad, az gyakorlatilag folyamatosan rajtam van. Képes közvetlenül maga mellé löni géppuskával és a köfal mögött sem voltam biztonságban. Valamennyi lövedék átjut.
Gránát nincs...
vagy ha van nálad gránát akkor a hátába kerülsz és megnyomod az F billentyût <#vigyor1>#vigyor1>
Kíváncsi vagyok másnak hogyan sikerül?
Köszönöm
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
miért van az hogy a játék csak 60Hz-en képes mûködni?
a monitorom 1024*768ban is tudja a 85Hz-et (a windowsban ez is van beállítva) aminél periférikus látás esetén sincs már vibrálás (kicsit oldalra nézel a monitor mellé és akkor pl. 60Hznél látod hogy vibrál). a játék 1024*768ban és 800*600ban is 60Hz-en megy. ATi 9600 xt-m van 4.9es omega driverem van hozzá. rendszer xpsp2.
valaki tud segíteni?
a vidkari jóvan hogy gyengébb, de azért akkor sem kéne elmennie legmagasabbon 15-el, meg 12-vel. hehe <#fejvakaras>#fejvakaras><#sir>#sir><#rinya>#rinya><#pias>#pias>
mondjuk nem az én gépem<#mf1>#mf1>😛
sazl : c
A medve nem játék.
kösz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!