5546
-
#4341 EHHH, erre most én nem reagálok...:S -
#4340 Apukááám! Gratula!!!
Mellesleg minden tiszteletem a tiéd mert megoldottad ezt a [nem! nem bagatelizál!] problémát. De legalább ne árultad volna el a mikéntjét! -
HUmanHunter #4339 most hogy visszaraktam a controlt defaultra most már jó:D -
#4338 Az a baj, hogy túl sok energiát fordítunk egy 1000x megválaszolt kérdésre! És a kedves/nem kedves idetévedő baszik visszaolvasni 10-20-30-40 [ELÉG!] hozzászólást! -
#4337 Na még valaki? :DDDD -
Gabe18 #4336 Akkor nem jól csinálod.
Lenyomod azt a csapat irányitó gombot,nyomva tartod ugye.Lesz kék jel,azt ráhúzod a bábura,lesz piros célkereszt.És akkor amikor piros célkereszt,nyomsz egy tűzgombot az egéren. -
#4335 Egér jobb gomb nyomvatart céloz még mindig nyomvatart és balgomb!
De csinálhatod úgyis mint fent! -
#4334 Akkor nem adod ki...
jobb gomb nyomvatart a célon majd megnyom ba és elenged... ennyi -
HUmanHunter #4333 de nem csinál semmit ha kiadom hogy rohamozzon
csak ugyanúyg lövi tovább -
#4332 Akarom mondani...:) -
Gabe18 #4331 Azért jó hogy a szöveg végére mindig odairod hogy mit kell gondolni a szövegről... -
#4330 A monológ megy át befordultba...
[már megint kötekszik][valaki egyszer még seggberúgja] -
#4329 Hát igen ott megy át a dialogus is befordultba...:) -
#4328 jobb égergomb, aztán bal egérgomb,végig a bábun tartva célzást! -
HUmanHunter #4327 én a szalmabábunál akattam el:D
ma kezdtem el vele jáccani:)
hogy lehet kiadni neki hogy rohamozzon?
-
#4326 Te fogadjunk gírboxos vagy! -
#4325 O.K. Thx! -
#4324 Yes... 9=9 nap -
#4323 KB.
Ahogy bemész Carentanba, vagy pontosabban be akarsz oda jutni, enyhén brutális lesz a game. :) -
#4322 Én találtam egy bugot, találtam egy bugot! A Buying the Farm nevű pályán virágzó gyümölcsfák vannak! Érted virágzó gyümölcsfák!
[se nem kertész] -
#4321 Mi 9? 9 nagy rész, azon belül sok kisebb? -
Hamlet #4320 Én is végignyomtam Hardon. Jó volt, ha lesz időm végigviszem authenticen is. Hmm... furcsa módon én nem találkoztam (komoly) buggal. Az AI is kiváló. Szóval: 90%. Csak azért 90, mert a grafika szép, de azért ennyire nem kellene gépigényesnek lennie. XP2Ghz, 9600XT, 1Gb ram: 800x600 low-medium:30-40fps max. A templom tetején 640x480 minden minimum, hogy kipréseljem a 20 fps-t.
Gépigénytől eltekintve 99%, de csak azért, hogy a BiA2 megkaphassa a 100%-ot :D -
#4319 Nemtom..:) ne vedd magadra..:)
[MOS MÁ Ő IS CSODÁLKOZIK] -
#4318 Ezt most mérr nekem mondod?
[csodálkozik nagyon] -
#4317 9 -
#4316 Pl... van rá idő vagy nincs.. akkor sem az volt a lényeg. Normandiában volt sok SS és Waffen SS alakulat is de rengeteg kényszersorozott, lengyel, cseh, orosz, magyar katona is akik meglátták az ami egyenruhát egyből megadták magukat. ha meg megadják magukat had lehessen eldönteni hogy akkor mi is legyne szerencsétlen sorsa...
Amúgy egy szorongatott bekerített helyzetben az Waffen SS azér megadta magát... -
#4315 Aha. S meddig tart ez a szöszölés? Egyáltalán milyen hosszú a cuccos? Hány rész? Azt tom , hogy 7 nap. -
#4314 Próbálj egy mg42 előtt futkorászni még easy fokozaton is! Az eleje amatőr friccel van megáldva (ost truppen), hogy felvehesd a tempót! -
#4313 Üdv. Én tegnap kezdem el jáccani ezzel a gémmel, nyomtam kb. 45 percet, de egyből tetszett. Jobb mint a MOH PA! Azt viszont nem értem, hogy az eleje ilyen gyakorló rész? Már bekapam 1csomó ólmot, de még nem feküdtem ki! Ez direkt ilyen? Amúgy full állat minden, tök realisztikus! -
#4312 Mondjuk akkor, mikor fullra le van szorítva és a fedezék mögül kihajintja a puskáját, bicskáját, kiflijét vagy amije éppen kéznél van magasba emeli a még megmaradt végtagjait és elkezd üvölteni: nihttsíszen, nihttsíszen... -
#4311 Mikor van idejük megadni magukat? :) Miközben lövöd őket, és lövés alatt vannak, vagy miután megkerülted őket és mind megölted a bandát? :)
Vagy netán amikor ők vannak túlerőben? :) -
#4310 ... mivel itt nincs mentés ... -
#4309 Ez mindegy! Egyébként az ejtőernyős és az SS is megadta magát lásd pld. Berlin! De a hullákat bazz nevegye már le! Inkább veszek még egygigaramot a gépembe de NE vegye le a hullákat!!!
Mellesleg a hullák mentése miért probléma a csekpojint miatt? Hullánként 2 bájt! -
#4308 Nincs újraéledés.
Eltűnés meg tényleg gáz, de mivel itt mentés nem hinném, hogy épeszűen meg lehetett volna csinálni a dolgokat (checkpointrendszer van).
A kihajolás, lehasalás tényleg gáz, de nagyon az sem hiányzott.
Nálam csak töltés közben nem tudott ki -és visszamászni desktopra és vissza. :)
A MOHPA-t a repülős rész után dobtam. Sajnáltam, hogy nem vittem végig, de ritka irányíthatatlan volt a légi rész. -
#4307 Mert nincs idejük! :)
Ejtőernyős és SS ritkán adta meg magát, akik meg töltelékek, azokkal az elején végzel. -
#4306 Ezt viszont hiába mondtad! Még ~70.000 hozzászólás lesz ami fikkantya a célzást! Sok sok -
#4305 Azért az nagyon jó, hogy vannak olyan emberek akik leírják azokat a dolgokat amire gondolok! Éjjen!!! Minden betű gilt!
Bár nekem taszkváltás után visszamegy! -
Davidsned #4304 MoHPA-nál véletlenül nem az volt a gondod, hogy nem a bombázókat lőtted, hanem a sima vadászokat? Először én is amiatt hagytam abba majdnem. Amúgy sztem MoHPA BiA-val simán van egy szinten (grafika jobb is). -
#4303 Hát ezt akartam volt mondani de inkább visszafogtam magam! Tökre igazad van csak mire a CoD2 meggyön addig megint elhull egy generáció HW. (Senki ne dőljön be a jelenlegi megjelenési dátumoknak! ) -
#4302 A célzás szerintem nagyon is rendben van... és UFF