Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hatamoto
Hát én odáig se jutottam még el! A DIFFICULT a vége felé elég DIFFICULT!

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

panther112
authenticen ki meddig jutott?

hatamoto
Azért nem kell olyan nagyon öregnek lenni ahhoz, hogy megudd, hogyan mûködtek a dolgok anno. Csak pont annyira, hogy már tudj olvasni! <#awink><#nevetes1>

hatamoto
Egy kis értékelés:

GameSpot--------9 out of 10----90.0%
IGN-------------9.1 out of 10--91.0%
Gamespy---------4.5 out of 5---90.0%
UGO------------ A- ------------90.0%
ActionTrip------83 out of 100--83.0%
Yahoo! Games----10 out of 10--100.0%
Game Freaks 365-9 out of 10----90.0%
GameArena-------9.5 out of 10--95.0%
Clubskill-------8.4 out of 10--84.0%
GMR-Source------9.2 out of 10--92.0%

Azért ez nem olyan rossz! <#eljen><#eljen><#eljen><#vigyor3><#vigyor3>

hatamoto
Természetesen ki lehet venni a tárat! Csak szét kell szerelni a fegyvert. Ezt pedig harci cselekmény közben ... hmmm mindenképp érdekes, de leginkább életveszélyes! <#idiota>

Nagyon öregek lehettek,ha tudjátok hogyan kell ezt tölteni.Már bocs...
az tény hogy játékokba nem igy szokott lenni de ettõl a lehetõség még megvan a valóságba...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

még asszemv alamelyik bia oldalon is irták...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

pedig lehet újra tölteni csak macerás..., az a hátránya hogy a 8as tárat nem lehet megtölteni akcio közben de elvielg ki lehet nyomatni és másikat tenni ahelyére...

fistin
figyu, amióta ismerem a garandot tom hogy nem lehet újra tölteni, csak ha ellövöd. most elolvastam mit írtam, és helyesbítek: "egy játékban sem igen lehet tölteni garandot"+a valós életben sem. (legalábbis nem tok róla)<#taps>

hatamoto
Hát igen. De nem csak a játékokban hanem a valóságban sem. Az En-Bloc a kor legjobb puskái közé tette a garandot de csak a 8as tár automata kiugrásakor lehetett új tárat a fegyverbe tenni! <#hehe>

EmThor
kijössz, jön egy német szembe, leszeded, mész tovább, ketten a farönk mögött, balról az oszlop mögül leszeded, mész tovább, út kettéágazik, középen befutsz, balra lelövöd a németet, és VISSZA kell fordulni, és beloldalt elmenni, hátulról lõ a tank, menj úgy h szorosan a susnyás mellett , a susnáys végén jobbra lelövöd homokzsákok mögött a németet, befészkeled magad géppuska mögé, leszedsz mindenkit, és futás be a híd alá, bújj el a farönk mögé és ha tied a 2 tank aggyá nekik 😄

AirborneRanger
Ügyesen... középen menj ahol oldalrol nemlátnak a tankok 3. tank mögött meg simán eltucc menni... én csak rohantam nem is nagyon lõttem az ellenségre.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Lacc
Hill30-nál, mikor meg kéne találnom az amcsi tankokat, hogy a túróba küzdjem át magam egyedül egy egész német páncélos hadtesten? Valami ötlet?...
EmThor
nem hiszem el 😄
mármint örülök h jól ment, csak gépem csak prociba klönbözk meg h sd ram, és húzott naon, vége fele, már jobb fps értékeket kaptam, amúgy uccsó küldi elég szemét volt mit ne mondjak!!!

de eccer le lehetett tolni 😉

végén kaptam old muvie cheat-et, ilyen fekete fehér a kép, fííílinges 😄

PEace

és akkor hogyan? halálra röhögték maguk a németek amikor megláttak? 😄

Eisenhower
ne magadbol indulj má ki te luzer^.^<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#kocsog><#nyes>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Végigtoltad??? Hogyan? Easy-n cheattel? 😛

kcsbubi
ez meg a borítóját

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

Eisenhower
nekem dobd plíz^.^ én már ugy is végigtoltam a bia-t szal többet nem igen fogok gamelni vele^^ de az a konfig még jó lesz másra^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

fistin
hát igen, ez engem is qvára idegesít wazze<#violent><#guluszem1>

rezsofiz
Már megjelent a játék, Magyarországon március 18-án!

sazl : c

Tomo15
Sry ha esetleg láma a kérdés, de mikorra várható a boltokban?
grebber
rorr
BAZDMEG ELDOBOM A GÉPEM😞

grebber

Next PC upgrade: 2022

fistin
amúgy zsír a játék, kijátszom... beleszerettem. csak a gépigénye a rossz. de az már nem érdekes. most ha egyszerûen nem tudnak megírni rendesen egy játékot, akkor mit várnak el? mindenki szidja elsõ látásra a bia-t(ELSÕ), csak a 300ezer ft-os gamerek nem. <#hehe>
aztán megtetszik az, ha meg nem.. íggyártá

fistin
hát igen, azért egy játékban sem igen lehet tölteni garandot, csak ha ellövöd az egészet

mitõl van az, hogy a Brightness minden ujratöltésnél megnõ, és a Video Optionsbe belépve meg visszaáll az ott megadott értékekre?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

hatamoto
Az amcsi fegyverekkel kapcsolatos véleményedet nem osztom teljesen. A felróható problémák hogy a thomson 20-as tárral (ami valós csak a használhatóságát csökkenti) került a játékba, a garand pedig újratárazható lõszervesztés nélkül.

hatamoto
És akkor hol a meglepetés?! <#papakacsint><#papakacsint><#vigyor3>

rezsofiz
Hát tulaképpen ezt irtam én is, csak én gyakorlatilag irtam le neki.

Shep
nem is mondtátok, hogy itt is visszadobják a gránátot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Yossarian
a távolság attól függ, hogy milyen magasra dobod.

Nieleen

JustIce
nekem annyira nem tetszik a game.kozelitessel loni egy remulet.azert nem rossz.s egyszer lehet vegigviszem..majd ha mar nagyon unom a cod-ot..de nem hiszem hogy ez bekovetkezik😄

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

AirborneRanger
Jameg gépigény.... 1.7es celka 512 ddr gef4ti4200 1024*768 nincs minden maxon de recenés nélkül megy...

AirborneRanger
Na végigvittem... Sztem kurvajó, és codot is simán veri... Nemtom mitmondjátok h cod grafikája jobb... Az olyan mesefilmszerü vagy nemtudom, ez nekem sokkal jobban tetszik. Fegyverek is szerintem simán rendben vannak. Garand ismétlõpuska és nehezebb is mint a kar98 ezértis pontatlanabb. Viszont a BAR szerintem simán jó 😄 1ébként azon a mapon nemkell panzerfaust, csak nedobáld el a gránátjaidat. Jön tank, bebujsz fal mögé, amikor elment utána mész aztá beledobod a gránátot (mögötte vagy, és use gomb). Azér az SS katonák már rendesen megizzasztanak a végén. De a legjobb mégis az amikor 2 shermanod van, és bekerited a panzereket, és szarrálövik õket 😄 Csodálatos 😄 Irányítás is fasza, bár kár hogy nemlehet hasalni meg kihajolni. AI is okés... németek is taktikáznak rendsen. Ez nem arcade játék. Aki lövöldözni akar kvékezzen 😊

rezsofiz
Meg hogy mennyire viszed felfele a célkeresztet amikor dobod.

Mintha némmileg a gomb lenyomás hosszátol függene...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Vki tudja hogyan lehet szabalyozni h a granat milyen messze menjen?

Hát ezt nem,mert a tankot muszály felrobbantani,a rakéta meg persze hogy a tér másik oldalán van,mindenképp oda kell menni érte,igy meg egy nagy gyilok lesz ez a rész.

Lacc
Ott én is nagyon megszenvedtem. Annál a raktárnál már pirosba voltam, volt összesen 3 emberem, azok is pirosba, és úgy kellett befoglalnom 😄 Azt tudom ajánlani, hogy vegyél fel egy kar98-at, mert ebben a játékban a Garand, meg a többi amcsi puska egyszerûen használhatatlan, és azzal szedj ki minden egyes német bakát a fedezéke mögül, én csak igy tudtam túlélni. Kell hozzá türelem, centinként kell kitisztitani az egész raktárat, mentés nélkül... A géppuskásokhoz meg sok szerencsét 😄
Sikerült Köszönöm a segítséget!
Ez volt az elsö rész a játékban, ahol semmi taktikai elem nem kellett csak löni, mint állat...
Mindkét csapatot mellémrendeltem, hogy fedezzenek és neki a németeknek a panzerschreck ládához. Felkaptam aztán nyomtam a PzIV-be szemböl (!!!) egymás után....
Hát mit mondjak nem vagyok egy nagy fps játékos, ebben pont az tetszett meg, hogy nem csak löni kell ész nélkül... Hát itt csalódtam. Ezt a mapot taktikázással, bujkálással nem lehet megnyerni...

LSL
Valaki tart már carantannál? A 2 tankot nagy nehezen kiõttem, de a raktárnál minden manõveremnek darálás a vége. Akinek sikerült túljutni az hova küldte az embereit?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Hardon nyomom, célkereszt, piros körök meg minden ilyesmi nélkül. Most elég necces helyen vagyok... pont ott a két tank után.

Yossarian
valszeg azért nem látsz különbséget az AI és a human player közt, mert nem multizol eleget 😊 Sztem direkt nem vesznek észre mikor oldalbatámadom õket, hogy legyen egy kis sikerélményem 😊

Nieleen

rezsofiz
<#vigyor><#eljen>

rezsofiz
Bebujsz vmi jo kis fedezékbe, és amikor éppen nem lõ a tank akkor kilövöd. Lehet hogy csak nálam volt ez, vagyis bug volt, de nálam a tank kb 3 mp-ig folyamatosan lõtt, utána 2 mp szünet.

<#vigyor4><#eljen>

dr Kotász
Máris küldöm Spiers hadnagyot...