5546
-
#4382 1ébként iskolában még csak a Felirati pártnál meg ilyeneknél tartunk... Teleki és társai... 3. végén... Imádom a töri tanárt.. pfff :D -
#4381 Stalingradbol lelépett az SS... A Wehrmachtosok szopták meg. :) -
#4380 Berlinben is csak a "közkatonák" [már ha lehet ezt mondani az SS katonáira] adták meg magukat, közülük se mindenki. Tisztek öngyilkosok lettek. -
#4379 De. Olvass utána a dolgoknak. Sztálingádra emlékxel még iskolai tanulmányaidból? Ugye nem kevered a fasizmust a bushido-val??? -
#4378 Nem. Kicsit olvass utána a dolgoknak :) -
#4377 [OFF]
Megjelent a Silent Hunter III.
[ON] -
#4376 Gyorsan, gyorsan... ááá mindegy mert úgy sincs nyitva már a bolt. -
#4375 De legalább multizhatsz a BiA-val! -
#4374 Majd megírom milyen lett. Jó-e, vagy sem.
[ennyi pénzért remélem jó] -
#4373 Kb. 6 ezer forintom maradt hónap végéig, de még 1x vidékre is kell mennem, meg ennem is kéne. :) -
#4372 Ne ingerelj mert megveszem! Oszt nem eszünk fizetésig! -
#4371 Igazad van!!!! Bocsánatot kérek!!! Rácsaptam a kezemre!!! EZ én vagyok:
a probléma törölve! -
PoPeY #4370 a KÉRDÉS AZ VOLT hogy csak MAX 4 fős lehet a LAN SZERVER?? -
#4368 Regisztráltam is.
Jó ötlet, hogy egy csapatod van, és azt irányítod, de te is számítasz. Qurva kiváncsi vagyok, hogy oldották meg. Néztem neten a multi pályákat, és nagyon ötletesnek tűntek. -
#4367 Acc creálásnál kérte ... -
PoPeY #4366 nem LAN-t create server.... -
#4365 Az nem! A bóti kérte? -
#4364 Telepítésnél. Nem emlékszem, hogy a letöltött kért-e ... :( -
#4363 Hát az UBINET-es opciót választottad? -
PoPeY #4362 Multiban......
......vagy köze van a telepítésnek is??
-
#4361 Hát innen! -
#4360 A multinál vagy a telepítésnél? -
#4359 talán ez segít az irányításban a kezdőknek.Elég szájbarágósan leírja. -
#4358 Honnan lehet leszedni a patchet? -
#4357 Nem kért CD kulcsot? :( -
#4356 "A másik mikor 2 német hulla 1másba esett"
És amiket még leírtál nekem mind bejött. Utoljára a Max Payn 2ben láttam jól megoldva a rongybabás halált. BiAban a legrosszabb a templomos pályán volt, amikor végignéztem távcsőben, hogy úgy esik össze a csávó mint akit baseball ütővel hasbavágnak, még ha fejbe is lőttem. -
#4355 Na ne vakíts!
[vigyázz be akar húzni a csőbe] -
#4354 Tényleg. :( -
#4353 Magyar a kézikönyv is. -
PoPeY #4352 Sziasztok!
Előre is bocsánatot kérek mert nem olvastam vissza a kérdésben....
Lan szerver max hány fős lehet?? 4?? többen nem is nyomhatunk egymás ellen?? -
#4351 Jó duma! -
#4350 LOL!
Itt is van egy bia.ini.
Vki írta, hogy átírta, de nem mentette el. Vsz itt is át kell, vagy ie is kell másolni! -
#4349 THX!
Megvettem végre eredetiben, és újrarakom a multi miatt ... :) -
#4348 X:\Documents and Settings\XXXX\Application Data\Gearbox Software\Brothers In Arms\XXXX\SP_SAVE_GAME -
#4347 Pontosan! Aki nyomta a FSWal, az tudja ... -
#4346 De lassan bepörget ez a célzós téma! Nem fogok vitázni olyan témáról olyan emberekkel akik nem tudják elképzelni, hogy milyen futva egy öt kilós [csak 4,5kg mert 20-as a tár][belepofázik a saját szövegébe][tök hülye] automatával nem statikus célpontra tüzelni.
A fedezék textúrája pedig az anyag minőségét mutatja nem a "hárítófelületét".
Amúgy rongybaba ef(!)ekt engem kifejezetten megnyugtatott, hogy végre a hullák nem esnek egymásba, nem lógnak át a falon nem csavarodnak ki a végtagok röhelyes pózókba. -
#4345 Nem tudjátok, hogy hol tárolja a profileokat, save gameeket? -
#4344 dejó igazamvan! neked meg niiincs!
-
#4343 dejó még mindig a célzás a téma, meg a pár láma aki nem olvas vissza... hatamoto igazad van nem 1szerű célozni de azt is tuti, hogy a fedezéknek nagyobb a hárító felülete, mint ahogy a textúra mutatja. És mikor megkerülöd, akkor sem elég 1 estleg 2 golyó garandból is 4 tomiból több mint fél tár. Nesze neked realitás. Amúgy a rongybaba efekt engem kifejezetten idegesített. Utoljára BMX freestyleban láttam ien megy amerre lát végtagokat. az összes holttest röhelyes pózban feküdt, amíg el nem tünt. Hibákból én csak vertexessel találkoztam, emberem félig a falban és a puska kilóg a másik oldalon, de azért lövi a németet... A másik mikor 2 német hulla 1másba esett, 2fejú 8 végtagú ss katona. Tiszta wolfeinsein -
#4342 háj. valaki rakjon már fel légyszíves egy crack-es fraps-et!!
THX