5546
  • AirborneRanger
    Izé rossz előérzetem van... Nekezdjük előlről szerintem :D
  • hatamoto #4421
    MirMurr?
  • AirborneRanger
    Mire gondolsz?
  • hatamoto #4419
    Vazz! A 4. helyre szökkent a topik!
  • Serpa
    Augagneur őrmester mondta:
    "Te SS vagy, a halál kisöccse"

Az arany bűvöletében c. fimből.
  • Placebó
    Én azért még a helyedben olvasnék egy kicsit...:)
  • Placebó
    IDEALIZMUS.. fel kéne már ébredni...
  • Placebó
    És?
    Amugy elég kemény halálbrigád volt az SS már urambocsáá, erre képezték öket ki, A Waffen SS más téma de nem elvi sikon közelítsük már meg ezt a gémet..
  • AirborneRanger
    Hehe :)
  • Macccy
    nincs multi crackserver???? vagy valami?

Carkey! Milyen a multi?
  • Macccy
    Ha ugráltok egy párat (6-8) és utánna futtok akkor kifárad és baromi lassú ..... KEmÉÉÉNy!

próbálgattam megin a célzást, de semmi baj vele ... és a ragdollal se ... pedig nem keveset repültek a társaim is (Fall of St.Come Du Monte)
  • hatamoto #4411
    Itt a nyilvánosság előtt is beismerem, hogy SUPERRANGER urat nem sikerült lóvátennem Sztálingrád vs. SS ügyben! Pedig sokmindent megpróbáltam!
  • hatamoto #4410
    Direct Hit! Ahogy egy tanult francia mondaná...
  • a.carkey
    Pontosítsunk: el lehet találni, max. neked nem megy.
  • a.carkey
    Ha van nálad olyan fegyver, mint amilyen a földön, ha átmész rajta, automatikusan felveszi ...
  • AirborneRanger
    Részemről is az utolsó hozzászólás...itt a fórumon, mert icq-n (ha esetleg bejelentkeznél) még beszélnék veled erről, mert sztem nem teljesen érted amit mondtam/elbeszélünk 1más füle mellett (amit utállok). Az SS tagság feltétele nem a hithű náciság, hanem a tiszta árja származás volt az elején, a későbbi SS hadosztályoknál már nem vettek ilyen dolgokat figyelembe. (Skanderberg.... albánok, meg az árja faj mi? ^^) A nácizás meg... Burkoltan, de kivehető volt a hozzászólásaid hangneméből.
  • hatamoto #4406
    Ha nem élvezed ne erőltesd! Szar? Szar! Jácc mással!
  • hatamoto #4405
    [OFF]
    Csak nyugalom! Ne izgasd fel magad! Annyit nem ér az egész! [hihi] Összegzem mert már belezavarodtál egy kicsit.

- Az SS futott ha kellett (a harcból is)
    - A Heeresgruppe Süd harcol sztálingrádnál
    - Mondom, hogy a fent említettnek milyen SS alakulatai voltak
    - Mondod, hülyeséget mondok mert nam azok voltak hanem ezek
    (többek között a líbstandartenyalomhitlert vagy mi)
    - Mondom a líbstatökömet kivonták '42-ben az orosz frontról
    még asse mondtam, hogy a líbetököm tagja volt a déli
    hadseregcsoportnak nemhogy azt, harcolt sztálingrádnál)
    - Nem náciztalak le!
    - Az SS-ba csak hithű nácikat vettek fel. Aki mást mond az biztosan tud valamit amit sok más ember nem.
    -Isten áldja a németet meg a németeket is de az olvasó nép a tanúm, hogy én nem németeket néciztam le, bár eddig nem is náciztam [okádik a sok nácizástól][hányik]
    - Az SS a náci [pfüjj] pártért harcolt neki az volt a hazája
    - A többivel egyetértek, lehet nem maradt sokminden na de mindegy!

Többet nem vagyok hajlandó hozzászólni ezen témáho'
    [ON]
  • Davidsned
    Igen, és sztem a BiA-t is lehet élvezni. Ha reális lenne, 5 perc után beszarnál, mint a csatatéren, de hát én inkább élveztem a játékot, úgyhogy nem lehet nagyon reális
  • glkFox
    Nekem meg mindig az a bajom nembirok loszert felveni :SS az miert van ? F bill hiaba nyomogatom......! Vagya fegyvert hogy dobom el ?
  • rezsofiz
    Persze abból a szemszögből is nézhető a téma hogy aki "realitást " akar annak nesze ittvan bia, arcade gamekbe meg Cs, Cod. Ja végülis ebbe van igazság
  • rezsofiz
    Jó persze ezt már hallottam sokszor, de nem tudok vele mit kezdeni. Attól hogy én arcade gamemel fogok játszani az nem javit azon a tényen hogy a célzásrendszer 20/1 embernek tetszik.
  • AirborneRanger
    Na azért az amerikai ejtőernyősök is elég profik voltak.... Az elején... Csak elég nagy veszteségeket szenvedtek, és az utánpótlás kiképzése már nem volt annyira alapo.
  • rezsofiz
    Sztem pont azért játszunk a játékkal, és nem megyünk katonának mert nem feltétlenül akarjuk tudni. HANEM élvezni a játékot.
  • AirborneRanger
    Akkor jácc valam arcade shoot 'em up ot, abban nemlesznek ilyen problémáid :)
  • rezsofiz
    Szarok én a realitásba és sztem velem együtt az összes többi játékos. Most ki a fenét érdekel hogy hogy lőttek akkoriban ha egyszer a gameben nem lehet eltalálni az ellent rendesen? A realitás árára menjen az élvezhetőség?
  • Nahar
    És jobbak voltak mint az amerikai katonák!Csak ugyebár tudja mindenki a történelmet...sok HA!
  • AirborneRanger
    Akkormeg mit magyarázod h megadták magukat? Pf. Írtam én h ők harcoltak stalingradba? Nem. Csak mondtad h nézzek utána a Heeresgruppe Südnek. És ez a 2 hadosztály tartozott csak hozzájuk. Uff. Az SS mit képviselt? Ja persze mind náci volt mi? Meg énis az vagyok ugye? Nem a nácizmusért harcoltak, hanem a hazájukért.... Az 1 dolog, h eredetileg lagerek őrei voltak, emiatt is hozták létre őket, de később ők lettek a német hadsereg leg elitebb, és profibb alakulata... Akármit is hiszel nem volt minden német náci...
  • Nahar
    haveromja nagy apja a magyar SS-be volt,és nem követtek el semmit!!Egyébként az amerikaiak meg az angolok se voltak szentek!!Egy haborúban ez van...főleg akkor!
  • hatamoto #4393
    [OFF]
    A gond nem az SS-el van hanem azzal amit az SS képvisel!!!
    [ON]
  • hatamoto #4392
    Akkor részemről ezzel le is zárnám a témát az 1.SS-Panzer-Division Leibstandarte Adolf Hitler 1942-ben kivonásra került a keleti frontról! De ha esetleg ez újdonságként hatna 1942.08.19-1943.02.02 (a sztálingrádi csata dátuma). A kis kedvenced ott se volt!

[ON]
  • gstup
    Sziasztok!Nem kéne álltalánositani!Miért lennének mocskosak?1-2 atrocitáson kivűl,a II.vh. legjobb alakulatai voltak!De melyik hadsereg nem követett el megtorlásokat,kivégzéseket,atrocitásokat????Haggy ne kelljen felsorololnom,hogy az oroszok miket csináltak stb.A koncentrációs táborok őrzői,azok tényleg egy szar alakok voltak.Mellesleg volt magyar SS alakulat is,pontosan 2!
  • AirborneRanger
    1ébként te is hülységeket beszélsz... a Heeresgruppe Süd ben cask 2 SS hadosztály volt... 5.SS-Pz.Div. "Wiking" a XXXXVIII. Kempf és a 1.SS-Pz.Div. "Leibstandarte Adolf Hitler" a XIV. Wietersheim részeként.
  • AirborneRanger
    "mocskos SS" pffff......
  • hatamoto #4388
    Természetesen minden mocskos SS-t egy kalap alá veszek! De történetesen most a XIV Wietersheim a XXXXVIII Kempf a XXXIX Obstfelder és a III Mackensen páncélos alakulatokról van szó! Futottak mint a nyulak!
  • Davidsned
    Ahh , meg tudná nekem valaki mondani, h mi értelme van ennek a checkpointos szarságnak??
  • AirborneRanger
    Jaj nem román.. ukrán akart lenni
  • AirborneRanger
    Még valamit tisztázhatnánk... Mit értesz SS alatt? Az igazi elit hadosztályokat(ez alatt az 1. 5-6 hadosztályt értem), vagy esetleg ide sorolad pl a 21.Waffen-Geb.Div. der SS "Skanderbeg" (albanische Nr. 1) hadosztályt, meg a román "SS hadosztályokat is?
  • hatamoto #4384
    Persze, persze...

[kuncog magában]
  • hatamoto #4383
    Keress erre: Heeresgruppe Süd, olvass és ne beszélj botorságokat!