Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D-day, forcaville ostroma, egy mg-t kerültem meg valami másik úton de kb 5 méterrel elõtte vagyok és nem tom sehogy se megkerülni, csak az úton tudnám megközelíteni, de ott meg lelõ. Hogyan likvidáljam?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Glpetyus
^o^

Glpetyus
Hát nálam vagy 6 hónapja nem volt format(😛),de nekem sem tölt szerintem fél percnél többet.ezzel: P4 2.4 1 giga ram,etc....
Mondjuk a gépen nincs net,és rendesen karban van tartva 😛
(azért a format ráférne már 😛)

Atomreaktor
Ez jó ötlet, lehet épp fordítva, mert nekem 100Hz-en fut és az lehet sok.
De közben ráakadtam a "bakira":

"*Supported Video Cards at Time of Release:

* ATI® Radeon® 8500/9000/X series
* NVIDIA® GeForce™ 4/FX/6 series (GeForce 4 MX not supported) "

Éljen az Mx széria😊

Thx the help azér😉

ibrik
Véletlenül nem azért sötétedik el a monitorod, mert a játék olyan felbontással ill. frekvenciával indul, amelyet a monitorod nem tud?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Atomreaktor
Thx😉
Nekem csak az volt a gyanús, hogy elindulni elindul a játék, csak teljesen sötét minden. Vmi hibaüzit belerakhattak volna.

Pff, februárban volt format c 😞
Amúgy neked pontosan mennyi ideig is tölt?

Ok, én feltöltöttem a fórumba a saját galériámba, de annak hol van az url-je? (bocs, ha láma vok)

EmThor
cache size meg-et a bia.ini-ben feltoltam az alap 64rõl a duplájára, mintha gyorsabb lenne a töltés , de mondjuk ha töredezett a vinyó az se jó...

Hát én biztos ami biztos alapon rögtön felraktam az 1.02-t és ez lett a vége (több mint 2 perces töltés).

Nah mit jelent az, h max grafikán??
12080 és 16-szoros anizotróp szûréssel is? Csak mert úgy nekem lemegy 20-30 fps-re is, ami persze qrvára idegesítõ ilyen kártyánál. De nem értem mert 3dmarkoknál rendes pontszámokat ért el.

Hi!
Szerintetek érdemes letölteni a rippeltet mint egy demót?
És tényleg csak a videók hiányzanak belõle?
Fucckkkk, akkor nekem mi a ....-ért olyan lassú???

rezsofiz
Nagyon sok. Nekem 10 mp. és intel p 4 2,4 ghz 512 ddrem van

sazl : c

rezsofiz
Miért, szted egy játék véleményezése nem a minõsítésébõl áll ? ..

rezsofiz
<#eljen>

rezsofiz
Hát azért mert a forum arra valo hogy véleményt nyilvánítson az ember-legyen az pozitiv vagy negativ...

panther112
úgy vagyok, azzal is, hogy keveset játszom, régen felengedett a tört szerverekre, most nem akar beengedni a sima coddal. Szóval nem akarok ennyi pénz kiadni azért mert nagyritkán játszom 1-2 órát

fistin
gyerekek 5.ek vagyunk a topon <#vigyor2>

fistin
nem ártana😛

Eisenhower
helyes^.^ bár én 2x is megcsináltam a cod-dal meg a cod:uo-val de az megérte^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

A lassú töltést nem orvosolja az 1.02-es patch?

Nikásze peeri menó

panther112
ilyen hülyeségeket én nem csinálok😊)

Eisenhower
de van esélyed. ha pl megveszed eredetibe ^.^<#mf2><#banplz><#nyes>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

fistin
mielõtt még bármelyik tag, vagy civilizált népség elkezdeni vitázni, hogy én akkor mit keresek itt, és miért nem megyek játszani, akkor ne tegye meg, mert indulok!! los los los!!!<#idiota><#idiota>

fistin
halljátok, mindenki ír millió hozzászólást, nem hogy menni játszani a bia-val..<#vigyor3><#vigyor3>

fistin
nekem is sokáig tölt, de nekem kb 1 perc(vagy alatta). 3000+, 6600GT, 1024RAM. hallod te a 6800GT-del mé a fasé nem jáccol max grafikán???<#confused><#fejvakaras> neked el kell menni 60-100 fps-el. havernak legalábbis úgy megy

hatamoto
JAAAA
<érti>

haggyuk...

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

LSL
H&D a taktikai része. "Térkép" nézet, csapat mozgatás, egérrel történõ parancsadás. De mégsem túlbonyolított, bugos, és mentés nélküli, mint a H&D, és nem is 1edülVégigrambózok anémetekközött mint a Cod hanem félúton a 2 között. és ezért olyan jó.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

hatamoto
Amit most írtál az rendben is volna! De nem találok logikai kapcsolatot a mostani (#4108) és az ezt megelõzõ (#4090) hozzászólásod között, hiszen ott a H&D volt emlegetve, itt meg a CoD!?<#nezze>

Amugy az elõbb egy érkezõ tank elõl egy ház falához húzódtam,hogy amikor majd elõgördül akkor gyrsan mögékerülök,és bedobok egy gránátot.Erre tank elõ,én meg mozdulnék mögé,de csak mozdulnék,mert emberem közben valami varázslatos módon a ház fogságába esett.Bekerültem az épület belsejébe,és ugyan a falakat nem láttam,de kemenni sem tudtam abból a kb 3x3 méteres területrõl...<#idiota>
Még jó hogy egy gránáttal öngyilkos tudtam lenni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Na de lehet a kész játékban van meg jól a pálya,a videót meg csak ugy összedobták...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LSL
Váá nem a partraszállásról mesélek, az magában nem újdonság. Hanem hogy gyúrjuk össze a naon népszerû codot, 1 taktikai fps-sé, úgy ogy ne leygen bonyolult, és maradjon élvezetes. Történelmi hûség meg elõny.
Egyépként e3-as vidóban verék a mellüket, hogy ha megtanulod a BiA pályáit akkor elmehetsz Franciába idegenvezetõnek. Ehhez annyit hogy a kész játékban, már nem is úgy nézett ki a pálya, mint a videóban...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

hatamoto
Valahova feltöltöd, utána a kép menüpont segítségével belinkeled ide! De ne legyen NAGY!

Hogyan tudok képet beszúrni?

dr Kotász
Már 6. <#eljen>
hatamoto
Látnom kéne, hogy te mit nevezel mosottnak.

-Mellesleg a heteik legnpépszerûbb téma vagyunk! <#vigyor>

Ehhez szólj hozzá!!😊

de az elején 1280-ba mentem 16 szoros (!) anizotróppal és úgy s kiba... mosott volt.

hatamoto
Ja bocs biztosan elsiklottam felette! <#confused> Használj 16x ha lehet és akkor nem lesznek annyira mosottak!

4x-eset már írtam.

hatamoto
Hányszoros anizotróp szûrõt használsz?

AnuluWork
Enyhén szólva ... 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

hatamoto
Egy defrag? Miután sok helyet csinálsz ha kell. <#heureka>

Amúgy a tárgyak alapból olyan qrva mosottak, ha közelmegyek hozzájuk (lehetséges, h valami effekt okozza)??

AnuluWork
Újraszületés az nem "újraszületés". Elmondja, hogy amíg át nem jutsz a "Belga kapuhoz", addig érkezik erõsítés. Kevés pályán érkezik, ez az ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Senkinek nem tölt ilyen sokáig???

hatamoto
Ez korom! A játék alapötlete megtörtént esemény!

Nem!! 😊 nem nagy a cache de azért ilyet soha nem szokott csinálni.

panther112
CD-Key-t kér multihoz, semmi esélyem? Amúgy authenticalon ki hol tart?