Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Nem ezek a faszok húzták le az Act of Wart? Öt évesek csinálják a lapot, vagy már suliba járnak?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

PSAV
kb 20 mp-ig se tölt <#beka2><#mf2><#mf1><#mf2><#beka2>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

AnuluWork
Nem szar. Vagy nagyon maxra vittél mindent, és amiatt nem tudsz célozni, vagy ...

AnuluWork
Hmm. 5 perc? Mennyi memória van a gépedben?

AnuluWork
Másnál bika volt a gép, de a S3 Trio miatt kicsit vissza volt fogva a teljesítmény ...<#vigyor3>

AnuluWork
Erre is azt mondta vki, hogy "programozói hiba".

Ezek után: HEHE! 😄

AnuluWork
Megsebesültek, és azért ... 😄

Sikerült normal fokozaton befejezni a game-et.Szerintem nagyon jó volt,talán lehetett volna hoszabb.
Ami negativum egyedül az szerintem ez az erõltetett story mód,ami "nem hagyta" meghalni a halottakat,és az 5. napon kilõtt társaim a 6.-on ujra vigan háborúztak.Ennél szerintem sokkal jobb lett volna ha az életben tartott társak esetleg fejlõdnek (jobb lövés,stb...),az elesettek helyett meg kaptunk volna újoncokat akik persze az "alap" szintû képességekkel rendelkeznek.
No de mindegy,legjobb single II.Vh-s fps igy is,szerintem.
A multi meg megérne egy próbát,de ha nem lehet...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rorr
Na megváltam a gf4ti 4200 tõl 2 és fél évig büszkén dolgozott nálam !!!kipróbáltam a BIÁT az új gf 6600 gt-vel és lõn csoda minden max és tudok célozni ,nem szaggat, játszható vele!Milyen érdekes másnál a gf4 is így teljesített....

EmThor
70mp-ig ha töltött kb

Macccy
de most rosszat mondtam?? vagymi? brumm-brumm

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Glpetyus
Jaj,jaj jön a Macccy :-M
😛

Macccy
ilyen <#wilting>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
he he .... kevesebbet kéne melóznom, attól leszek

Macccy
BÁÁÁZZ! Véletlenül rájöttem, hogy mi az amikor elfordul a kép!!
(ha már volt akkor bocsi és kapáljatok el valamelyik normandiai árokszélen)
NUMPAD 0 -- forgat clockwise 90
NUMPAD 4 -- forgat counter clock 90
NUMPAD 1-2-5-3 (asszem) pedig hülyén elfordul fel-le de nem a kép, ez nemtommire jó.

(most okos vagyok, vagy nem olvasok eleget? lehet a BIA az oka? <#wink>)

Macccy
igen ........... beegondolok, az alakomnak se ártana egy kis fogyókúra, még ha kissé drasztikus is. Aztán kis sárpakolás közepett szteroidos árja-csajok húzkodhatnák a hátamból az elõzõleg beinjektált repeszeket ...

<#papakacsint>

Glpetyus
Ahogy elnézem már tényleg felrobbant mellette egy...attól ilyen---> <#idiota>
<#alien>

"Ezt érezni akarom ..."

Mit,hogy felrobban meletted egy tüzérségi lövedék?<#buck>

Macccy
húúbazze! A "The Fall of St. Come" -on mellémrobbant egy tüzérségi lövedék, huh ...... ez MESSZE a legfíílingesebb megsüketülõs-bénázós-szédülõs effekt, amit játékban láttam. (cod-ban se vót rossz, de ez ..)
Annyira jólett ez a játék, hogy komolyan azon filózok, hogy keresek valami dúrva lövész klubot, ahol tartanak ilyen rozsdás M1 vackokat. Ezt érezni akarom ... NAGYON OTTVAN

<#violent><#gun>

Eisenhower
sajna nem tudok több helpet adni 😞

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

hatamoto
Mi van a memóriában?

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Nem,mert nálam is van magyaritás,és anyit tölt mint elõtte...

Komolyan mondom nem egy rossz játék ez a BiA, de elmegy a kedvem az egésztõl ha fejbekap egy mg véletlenül és nézhetek bambán több mint 2 percig, míg visszatölti az 5 perccel azelõtti checkpointot.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Az nem lehet, hogy a magyarítás elkúrta a gamet és azért 2 perces a betöltés?

PSAV
lehet...

Szar a [email protected] nem tudsz lõni ennyi.

PSAV
LOL haggyámá
nem célkereszt nincs, hanem szar a gameban a lövés(nem pontos), pontosan célzok még sem talál... de inkább hagyjuk, mert akinek tetszik az ugyis habratyol itt mindent össze vissza, pedig az igazság az, hogy TÉNYLEG SZAR

CaviaR
Ebben az üzenetben kérdezted, hol lehet beállítani a célkeresztet: ma 19:05 | Privát | Válasz | #4174

Ebben pedig leírták a választ elötted:
ma 18:58 | Privát | Válasz | #4168

Kemény 16 hozzászólás a tiéddel együtt, amit el kellett volna olvasni. Huh... 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

hatamoto
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#taps>

trident
off
-Eisenhower :azt nem íták, hogy mielõtt drivert cserélsz, égesd be a legújabb nvidia 6800 ultra biost az ati kártyába? Szerintem akkor menne csak igazán!😄
-Gabe: ha fps-ben nem is, de wattban biztos!!!😄
on

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

CaviaR
matwrz-hez egy kis helpet plíz privibe!

(hmm ez egy magyar mondat volt? 😄)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Igen ezt én is olvastam,érdekes elgondolás.Ki tudja,lehet ha egy FX 5200-ra rárakok egy Catalyst-ot egybõl 6800 GT teljesitményt ad le...<#idiota>

A kép szerin neked ballra lévõ sövényt (most nem látszik) meg lehet kerülni ha kicsit visszamész ettõl a ponttól...

Eisenhower
skacok akinek netán ati x600xt vga-val rendelkezik és netalán ráadásul abit márkájúval az ne habozzon menjen fel a www.nvidia.com -ra és szedje le a legfrisebb nvidia-s meghajtót. a gamepro magazint olvasgattam elõbb a budin és abban volt egy cikk. hogy aki több fps-t akar az rakjon fel rivatunert és a legujabb meghajtóprogramot szedje le a www.nvidia.com -rol. egy ATI vga-hoz ^.^ aki nem hiszi olvassa el 2005/04-es szám 40. oldal^.^ <#banplz><#banplz><#mf2><#nyes>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Ma2ska
Ja, volt fejlövés, most már emléxem, csak az én szemszögemböl annyira nem látszik kikapcsolt célkeresztnél.

Hogy a rákba kerüljem meg az mg-t??

PSAV
Realistic? hmmm.... Ha már itt tartunk egy bokron nem tok átlõni? vagy kivan a fél segge és mégse talál, ha rálövök?

trident
Na igen, a LAN-os, esetleg multis tapasztalatokat szivesen meghallgatnám. Már csak azért is, mert szombaton aktuális lehetne a COD mellett a BIA...😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ma2ska
Tényleg fejlövést tudok csinálni? Mert az embereimnek szokott sikerülni de én még valahogy nem...
Szerintem egyáltalán nem lehetetlen eltalálni valakit, szvsz nem sokkal nehezebb mint COD ban, az hogy mozog a fegyver, amellett hogy realisztikus, azért el lehet találni a pillanatot amikor egy vonalba kerül az ellenséggel. / analóg joyjal toltam, és gond nélkül végigvittem, akkor egérrel nem jelenthet problémát/

hatamoto
Bocs! A fejlövés itt is fejlövés! Ha esetleg nem így látnád, akkor keresd a széked és a billentyûzeted között a hiba okát!

panther112
nem is lesz olyasmi multi mint a cod, vagy van már errõl szó?

panther112
Lan-ban játszott valaki, ill neten is uaz van, mint lanban, csak ott lehet 4en is (2 géppel ment a lan)?

AirborneRanger
oppá ez 2 b-s jobbra 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Csodálatos... A gumiszoba jobra a folyosó végén 😉

Glpetyus
zsi.ó <#zavart1>

Glpetyus
^U^

AirborneRanger
Menyjél cask, aztán rájössz h upsz lehet mégse kellett volna.... Moházzál vagy codozzál inkább...

A Medalban lehet,de ne ebbe...

PSAV
játékban a fejlövés legyen fejlövés..

PSAV
ha valóságosat akarok, akkor elmek afganisztánba...