Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Ezek után: HEHE! 😄
Ami negativum egyedül az szerintem ez az erõltetett story mód,ami "nem hagyta" meghalni a halottakat,és az 5. napon kilõtt társaim a 6.-on ujra vigan háborúztak.Ennél szerintem sokkal jobb lett volna ha az életben tartott társak esetleg fejlõdnek (jobb lövés,stb...),az elesettek helyett meg kaptunk volna újoncokat akik persze az "alap" szintû képességekkel rendelkeznek.
No de mindegy,legjobb single II.Vh-s fps igy is,szerintem.
A multi meg megérne egy próbát,de ha nem lehet...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
(ha már volt akkor bocsi és kapáljatok el valamelyik normandiai árokszélen)
NUMPAD 0 -- forgat clockwise 90
NUMPAD 4 -- forgat counter clock 90
NUMPAD 1-2-5-3 (asszem) pedig hülyén elfordul fel-le de nem a kép, ez nemtommire jó.
(most okos vagyok, vagy nem olvasok eleget? lehet a BIA az oka? <#wink>#wink>)
<#papakacsint>#papakacsint>
<#alien>#alien>
Mit,hogy felrobban meletted egy tüzérségi lövedék?<#buck>#buck>
Annyira jólett ez a játék, hogy komolyan azon filózok, hogy keresek valami dúrva lövész klubot, ahol tartanak ilyen rozsdás M1 vackokat. Ezt érezni akarom ... NAGYON OTTVAN
<#violent>#violent><#gun>#gun>
\"Hard to see, the dark side is.\"
nem célkereszt nincs, hanem szar a gameban a lövés(nem pontos), pontosan célzok még sem talál... de inkább hagyjuk, mert akinek tetszik az ugyis habratyol itt mindent össze vissza, pedig az igazság az, hogy TÉNYLEG SZAR
Ebben pedig leírták a választ elötted:
ma 18:58 | Privát | Válasz | #4168
Kemény 16 hozzászólás a tiéddel együtt, amit el kellett volna olvasni. Huh... 😄
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
-Eisenhower :azt nem íták, hogy mielõtt drivert cserélsz, égesd be a legújabb nvidia 6800 ultra biost az ati kártyába? Szerintem akkor menne csak igazán!😄
-Gabe: ha fps-ben nem is, de wattban biztos!!!😄
on
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(hmm ez egy magyar mondat volt? 😄)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Hogy a rákba kerüljem meg az mg-t??
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szerintem egyáltalán nem lehetetlen eltalálni valakit, szvsz nem sokkal nehezebb mint COD ban, az hogy mozog a fegyver, amellett hogy realisztikus, azért el lehet találni a pillanatot amikor egy vonalba kerül az ellenséggel. / analóg joyjal toltam, és gond nélkül végigvittem, akkor egérrel nem jelenthet problémát/
Bocs! A fejlövés itt is fejlövés! Ha esetleg nem így látnád, akkor keresd a széked és a billentyûzeted között a hiba okát! .:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines