5546
-
#4502 Súlyosan a 9. helyre zuhant a topik! Mondjuk nem csodálkozok nagyon! -
#4501 fejből nem megy... de utána nézek a pontosság kedvéért... -
#4500 Szerintam a Fárkráj azé' jobb [hülye] mer' abba van bumpmepping meg ótó! -
#4499 -
Gabe18 #4498 Azt mondod a háború nem olyan volt mint a BiA-ban.De:
"a codban egy teherautón platóján voltál, s páncélöklökkel kellett kilőni a német üldőzőidet, miközben 1000rel menttél a kanyargos hegyi utakon, hágón"
Hát a háború biztos ilyen volt... -
#4497 Mondjatok már olyan játékot, aminek jobb a grafikája, mert látom mindenki szidja ezt, és isteníti a Far Cryt, ami a screenshotok alapján 1 nagy 0 ehhez képest. -
VO101 tvr #4496 A pontosítás kedvéért konkrétan meg tudod nevezni az alakulatokat? -
#4495 SOLDIERS! EZ A JÁTÉK KURVA JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Chrispo #4494
Nem a horrorra mentek rá. Nincs is időd nagyon a hullákkal foglalkozni,egyrészt mert hamar eltünnek meg nem is vérengzős a game.
Az viszont k@rva jó volt amikor elkezdtem rohanni,odakurtak egy gránátot ,összeestem elfehéredett minden, lassan feltápászkodtam
(alig tértem magamhoz) és mentem tovább.Jól megcsinálták:) -
#4493 Véres játék ez nagyon? Remélem nem egy Shellshock Nam... :D -
Chrispo #4492 jáccc egy kicsit tovább
lefosod a bokád -
#4491 Azért az Omaha-n voltak elit SS alakulatok azért is volt az annyira kemény... -
#4490 hanem jóval távolabb, kamu 3. amerikai hadsereg, rádioforgalommal, programokkal? Kamu hadsereg kamu eszközök, gumitankok, ...stb. A németek beszopták egyrészt nem odavárták a szövetségeseket másrészt az SS páncélosoknak akkor csak is személyesen Hitler adhatot parancsot aki aludt akkor és felkelteni nem merték. Rommel meg elautozott párizsba előző nap a lánya születésnapjára... -
#4489 Ezek itt ejtőernyősök... és teljesen élethű a szitu, az első nap voltak olyan alakulatok akik még magukkal sem találkoztak annyira szét voltak szóródva. Hitler Páncélosaim meg jóval keletebbre és északabbra voltak akkor a jó szövetséges megtévesztésnek köszönhetően, így jelentős páncélos aktivitás nem volt a D-napon a németek részéről a térségben... -
#4488 És mennyi ilyen lehetett egy valós konfliktusban??::))) -
#4487 Egésségedre vájjék! [befogja a pofáját] -
#4486 Nah mentem BiA-zni, most jáccom Authentic-on :DDD -
#4485 És tényleg nem ott várták. Ott voltak a leggyengébbek az egész Német haderőből.
Az a legviccesebb az egészben hogy mindenhol ennek a szöges ellentétét lehet hallani, ezzel fényezi magát már 50 éve az USA. Gondolod ha nem lett volna annyira gyenge a védelem a bevonulási partokon (Omaha, és társai) akkor be tudták volna venni azt a vonalat az amik, meg az angolok?
Furcsa, de ez wan... -
#4484 Azért, hogy a mezei player beleszo(p)khasson a játékba és ne minnyá fálsimjéger [nem lehhet meginni] meg sturmgewerr44-et kapjon nemes arcélű pofázmányába! -
#4483 Bizonyisten megfogadtam tegnap, hogy nem megyek bele még egy ilyenbe! De hát ezt a sületlenséget nem hagyhatám szó nélkül!
- A 44jun6-i partrasszállás azért lett "sikeres" mert AH egy nagy bráner volt és nem hallgatott arra aki nem volt az. Fujfikaszarfososztruppok védték a normandiai partokat mert nem ott várták a támadást hanem... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ [feladja] -
#4482 Egy keveset már tudok a II. Vh-ról ebből írtam egy kibebaszott nagy esszédolgozatot.
Nem akartam bunkó lenni, bocs, de ez az agymosottság elég idegesítő... -
#4481 f@szom akkor mért ezt, a "legunalmasabb" részt rakják a játékba.
a törihez még hozátartozik,h Hitlernek a d-nap előtt/után volt egy erős ellentámadása, ami nagy zűrzavart okozott a szövetségeseknél -
#4480 Igen az volt. Az megint más kérdés, hogy túl sok köze azért nem volt sem a Ryan közlegény megmentésének és egyéb ilyen témájú dolgoknak a valósághoz, de ez más kérdés. -
#4479 De hallod, komolyan szerinted a németek minden erejüket a nem is várt légideszantosok ellen fordítják??
Egy kis törilecke:
1944, Európa. A keleti fronton a németek élet-halál harcukat vívják a halálos orosz hidegben, hiába nem volt tél, detto ugyanez az oroszokra is. Hitler először is mindenképp Oroszo-t akarta elfoglalni, és minden tapasztalt, és jól képzett hadosztályát oda vezényelte, nem vette komolyan a fenyegetést, ami nyugatról jött. Ezért lett sikeres a D-napi akció. A Normandia-i partokat a legöregebb katonákból válogatott (kb 60 év fölüli) regimentekkel töltötték fel, és lengyel, orosz, és egyéb nem nyugati hadifoglyokkal, mivel nem bíztak bennük ezért messze vitték őket a hazájuktól, és Normandiánál állították őket hadrendbe. Ezek nagyrésze az első puskalövéseknél megadta magát, csak a parancsnokok nem, akik németek voltak.
"Hátrébb", bennt a szárazföldön még kevesebb volt a német haderő, alig volt kiképzett osztag, itt már jelen voltak a jugend-ek, azaz a gyerekekből is toborzott osztagok (igaz kevés számban). Nem volt jelentős a tank-állomány sem.
Nem azt mondom hogy sétagalopp volt visszafoglalni Franciao-t, de nehezebb lett volna, ha Németo. nem kétfrontos háborút vív.
A lényege az egésznek annyi, hogy sokszor eltúlozzák a filmek és könyvek + a játékok az egész D-napi hercehurcát, agyon hypeolják, ami érthető is a Pearl Harbor-i vereség, és Franciao. csúfos bukása után.
Nem volt mindig "izgalmas", akciófilmbe illő a harc.
Ez wan. -
#4478 "Omaha" a partraszállási terület egyik szakaszának kódja volt. Itt amerikaiak száltak partra. -
#4477 omaha is d-nap volt nem? -
#4476 nem azt mondom, h olyan volt, mert olyan játékot szgépre sose fognak csinálni ami pontolyan. Ha már a feelinget nézzük, akkor inkább a cod vagy a mohpa. -
#4475 D-Nap téma izgalmairól tessék csak engem kérdezni...
...volt szerencsém ott lenni! -
#4474 én nem szállok be a vitába ,de szerinted olyan volt a háború? -hogy a te szavaiddal éljek... 8) -
#4473 Mit lolozol ecsím! Kemény szavak ezek tetőled! Mindenki elmodhatja a véleményét ám! Azért még nem kell itt úgy viselkedned mint otthon! Ha nem bírod magad visszafogni húzzááá a sunyibaaa... [mérges nagyon] ___ -
#4472 lehet, h te másképp látod a dolgokat, de akkor sem kell lehülyézni senkit
a másik, h a d-napon is voltak ennél merészebb, izglmasabb akciót. Ne hogy azt hidd, h ebből állt az egész d-nap. -
#4471 Először minimum vidd végig hardon (ami nem is a legnehezebb) a játékot, és aztán mondjál róla véleményt! Ez így nem fair már bocccs -
#4470 Lesznek! Hogy fogod őket útálni! -
#4469 Ja és a CoD, meg a MoH(összes) arcade játék, mész és ölsz mint a RAMBO bazmeg! Semmi realitás nincs benne! Ha nem lennének társaid akkor is végig lehetne vinni bármelyik küldit! Ez a BiA-ban nem lehetséges. -
#4468 kösz szépen! -
#4467 Háth te síkhülye vagy! Az első 6 küldetés csak a D-napon játszódik, egy darab napról wan szó! Gondolod hogy abból a több száz alakulatból mindengyiknek kellett már az első nap találkoznia mesterlövészekkel, meg Tigrisekkel, meg minden második méteren MG42 fészkekkel? LOL -
#4466 pl.: a codban egy teherautón platóján voltál, s páncélöklökkel kellett kilőni a német üldőzőidet, miközben 1000rel menttél a kanyargos hegyi utakon, hágón. Ez engem naon megfogott. -
#4465 változatosabbak lennének a küldik, eddig csak sima füves terep volt, néhány géppuskással. Semmi tank, semmi mesterlövés, semmi extra. Amúgy kétlem h a háború ilyen lett volna. -
#4464 Tényleg! Milyet szeretnél?! Milyen lenne jó szerinted? -
#4463 amúgy a cod vagy a mohpa 100* feelingesebb