5546
  • Davidsned
    Nah mind1 hol vannak a mentések, a kiba lassú töltés így sem oldódott meg :((
  • LSL
    jah nekem az van fent, de fua volna ha ezen állna v bukna...
  • Makkmag
    Hm... Esetleg SP1 nem kell ehhez a játékhoz is , mint a Riddick-hez???
  • LSL
    Nekem is hasonló a konfigom, de nekem semmi hasonló probléma nem jött elő. Egyedül az a pálya volt lassú, ahol tankkal kell bevenni a farmot.
  • Makkmag
    Hát sajnos pedig ez akkor is egy elég gyengécske kari :( , Sajnos vannak olyan játékok amik ezt is figyelik és ha nem elég izmos a cucc akkor nem hajlandóak elindulni...
  • haab
    A proci nicns huzva videó kártyára meg nincs pénzem, meg minden játék fut is rajta szépen.
  • Makkmag
    Ha jól látom a procidat nem ismeri fel , de lehet , hogy csak azért mert kicsit meghúztad. Szerintem a videokártyád gyengécske , ideje lenne kicserélni.
  • grebber
    Na én is végigvittem hát a vége az nem valami jó.Nagyba készülök a következő atakra erre végevan.
    No nem baj végigviszem majd mégegyszer.

Epekedve várom a 2. részt :)
  • Davidsned
    Bazz, de mi a rákért rejtettek??? Amúgy thx! :)
  • haab
    Hy

Tudna valaki segiteni: a játék inditásnál ezt írja ki Critical error

Build: (null)

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2213 MHz [824417517568.000000 0] with 767MB RAM
    Video: RADEON 9200 SERIES (6490)

General protection fault!

History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine::PreInit <- InitEngine

PLS HELP ME
  • robotnyk
    kapcsold be hogy látszodjanak a rejtett fileok, aztán dokumentumok\'neved'\application data\gearbox software
  • Davidsned
    Ahh, mondja már el valaki hol tárolja a mentéseket?
  • gameplusz
    Kösz, reméljük tesóm nem ébred fel..
  • LSL
    Elküldtem.
  • gameplusz
    THX THX THX THX THX THX
  • LSL
    Küldd el priviben a mail címed és Lküldöm
  • gameplusz
    Először két náci van a pályán, utána meg géppuskafészek, tal. 4.-5. küldetés... Nem tom pontosan sajna.
  • gameplusz
    Ott, ahol meg kő pucolni egyik sráccal a helyet, ahol egy házon keresztül mész, és ott az udvaron vannak a bajtársak meg a nácik...
  • LSL
    de könyörgöm legalább mondd meg hol jársz
  • gameplusz
    Egy save azért tényleg jó lenne, mert nem akarok még 1 órát tökölni,h újrakezdjem, mert úgys elfogy lőszer, mert ez aki mellettem van, ez nem lő ki senki, így mindent nekem kell...
  • gameplusz
    Mert? Nem csináltam semmit, csupán segítséget kértem, dehát úgy látom, h én segítek mindenkinek, más meg nem hajlandó nekem... Hát ez überfaxa!
  • LSL
    Nem tudom hol akadtál el, és hogy mien nehézségen játszol, de nekem médiumon megadta azt a lehetőséget, hogy 3.ik vissza töltés előtt feltámaszt meggyógyít és betáraz mindenkit. ennyi segítség csak elég...
  • me and a monkey
    Nem mondhatom meg, de csak a Te érdekedben. Így nagyobb biztonságban vagy.
  • Falconer
    A D-napon a lehető legtöbb és legjobb embert vetették be. Nyílván a Csendes-óceánról nem hozták át az egész haditengerészetet.
  • gameplusz
    Amúgy ki vagy te, h megmondd, h más mit csináljon?
  • gameplusz
    Na mind1, ennyit rólatok...
  • me and a monkey
    Sajnálom de hofitom-nak van igaza. ilyen egyszerű.
    ja, és nem kérek ellenvéleményt vagy bármi negatív jellegű kommentárt.
  • gameplusz
    Ha ez gúny akart lenni, akkor marha humoros volt! Próbáld meg bazz Puskatussal végignyomni vagy fél pályát, ha ilyen nagy a szád!

Ha nem az volt, akkor nem olvastad ezt a két sort...
  • gameplusz
    Na ja, de mivel elszállt a gépem, ami nem két forint volt, és hardon is u. ott akadtam meg, ezért gondoltam, h talán így jobb lesz, de így se tudom megoldani. Valami savegame jöhetne plz..
  • hofitom
    Jaaaa. Alig élek már de még mindig van vagy 30 germán[#rinya
  • LSL
    Ez azt jelenti, hogy mien nehézégen nyomod. Te easyn. ha nehezebb fokon nyomod több extrát szabadítasz fel a nagyobb érmekkel, ennyi.
  • gameplusz
    bazz, egy savegame kellene...
  • gameplusz
    Nem tok róla. Nekem először egy kérdésem van:

Milyen rangokat lehet szerezni és mivel? Függ az irtástól, sebesüléstől, stb.. vagy csak küldetés utána úgy kapod, mert nekem a Szolgálati (Service) Megált adja mindig...
  • McFrost
    Hail! Kiadható az a parancs az emberimnek, hogy használják az mg42-est?
  • hofitom
    Egen. Bocsi.
  • hofitom
    Lehet de meglátásom szerint te vagy nem normális. Először is a japán katonák sokkal jobban fanaizált jobban kiképzett egységek voltak mint akár a Waffen SS. Másodszor nem az ejtőernyős alakulatokra gondoltam, hanem a sima amerikai gyalog hadosztályokra, melyek teljesítmény még a vezetésük szerint sem ütötte meg a kívánatos szintet.

Összehasonlítás képpen: a tengerészgyalogosok kb. 3500 japán katona ellenében 3 nap alatt elfoglalták Tarawa szigetét. ( kb. ha jól emlékszem 12.000 fő) A hadsereg alakulata MAkin szigetét melyet kerek 600 japán őrzött 2 hétig tartó ostromban foglalta el.

Emlékeztetlek még, hogy a csendes- óceánon az összes hídfőállást a fontosabb szigeteken a tengerészek építették ki. A szárazföldi haderő alárendelt szerepet játszott gyenge kiképzettsége és nem megfelelő felszereltsége folytán. Ami az Omaha parton lejátszódott az mindennapos volt a csendes óceánon. PL. Tarawa átlagos vesteség százaléka bőven 20% felett volt, de egyes alakulatoknál meghaladta a 80%-ot is.

Amúgy az ejtőernyős és ranger alakulatok alkották az army elitjét.
  • Davidsned
    Amúgy nekem 1024-be minden maxon és 16x-os AF-el megy 30 fps-el. Nem kellene kicsit gyorsabbnak lennie?
  • Davidsned
    Hm, légyszi küld már el nekem azt a savegamet. (Egyébként hol tárolja a mentéseket?)
  • Tomo15
    Hello nekem is sokáig töltött kb 2 percig pedig nem rossz a konfig.
    Ez a lassú töltés akkor szünt meg, amikor a tesom save gamjét másoltam be magamhoz.Most igy kb fél percet tölt.
  • LSL
    Nem értem hogy lehet ez. Csak olyanoktól hallom vissza ezt a hosszú töltést, akinek jobb konfigja van. Nekem AMD2200+ DDR 512 9200 és sehol se tartott fél percnél tovább a visszatöltés. Ja és általában megvolt a 25-30 fps közepes grafikán 800as felbontásnál.