Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSL
Ha megnézed térképen kiírja, hogy a németek újra fognak termelõdni amíg nem oldod meg a feladatot. Én simán fel tudtam robbantani a cölöpök felét, amíg az 1ik mg üres volt aztán a másik at is kiírottam és ott is indúlhatott a robnatgatás.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

fistin
most egy rét közepén vagyok, és le kell cuccolni a bombákat a fákra.(vagy annak látszó tárgyra). és ott wan 2 mg. kinyírom az egyiket, odaküldöm a csapatot a másikhoz, fedezem õket hátulról, kinyírom mindet. aztán mennék vissza bombát installálni, és oda spawn-olt 2 ember az elõzõ mghez amit úgy hagytam. aztán újra. most az egyiknél hagytam a csapatot, és megyek a másikhoz. felrobbantom a rönköket, aztán megyek a teamnek segíteni. mennék vissza, és megint ott 2 fritz. hehe. ezen hogy vigyem túl. hagyjam ott az egyiknél a teamet, és a másiknál robbantsak fel mindent?? nem prbálkozok az 1 perc 25 másodperces töltésemmel, meg különben is fáradt vok <#unalmas>. de holnapra meg tudnátok nekem mondani a helyzetet?

hatamoto
Ez nem hangzik túl vidáman! Lehet, hogy mégse halunk éhen? <#nyes><#vigyor3>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

hatamoto
Dógozok!!! <#vigyor3> Már Csak 57 sor van és mék alunni! <#nyes> Csak mindig idepillantok egy picikét! <#awink>

panther112
1v1 et játszottam lanban, mert warezos játékom van, hááát ez így elég gáz volt, mert mindig nyertem az amerikaiakkal, a németekkel + mindig veszítettem.... 2v2 is ilyen 1értelmû?

panther112
Szerintme nagyon kéne, sajnos nélküle játszottam végig, aztán kipróbáltam milyen vele, és sokkal élethûbb, mert:
1. 5m nél messzebbre nem ér semmit
2. közelre 3-4m érzi az ember annyira a fegyvert, fõleg géppisztolyt, hogy nem veszi fel az irányzékot, szóval szerintem úgy igazán élethû a játék, ha van benne kereszt

AirborneRanger
Nem ám hogy dolgoznál 😊
ON 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

a.carkey
Na lépek mára ...

A medve nem játék.

a.carkey
Azok=többi human német player

A medve nem játék.

a.carkey
Azért röhej, hogy egy játék jó, multiban sem rossz, és elkövetik - egyelõre - azt a hibát, hogy nincs tört szerver. Én pl. ezért kicsit mérges voltam a H&D2-re.

DE!!!

Itt 2 vs 2 van, max. 4 ember. Szóval luxus lenne egy tört szerver, mert rögtön több kéne, hogy mindenki nyomhassa.

Viszont, ha lenne amolyan 4 vs 4, vagy több vs több, akkor simán jó lenne ez a game. Célkereszt mondjuk lehetne, mert totál zavaró egy idõ után, de meg lehet szokni. Sajna nem a szervertõl függ, ugyanis alapból nincs. Több variálás is kéne, pl. te állítod be, mi legyen a feladat, stb.

Amúgy most lefekvés elõtt nyomtam egy olyan mapet, hogy destroy german guns, és tök feelinges volt. Szépen toltam elõre a csapatomat, azok lõtték az ellent, fedeztek, illetve rohamoztak. Ez a map pl. tök jó.

Kiváncsian várom a patchet a multihoz, hogy mert az alapötlet nem rossz!

A medve nem játék.

hatamoto
És szükség volna rá? Szerinted?

a.carkey
Nincs célkereszt!

A medve nem játék.

panther112
tört szerver??? pl. mint codnál olcsóbb megoldás lenne

hatamoto
Már nincs visszaút, romlásba döntöttél! Ne is próbáld tisztára mosni magad! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

panther112
Multiban célkeresztet sikerült valakinek berakni, lesz-e rá patch, v ott direkt nincs, és nincs is rá igény h legyen?

a.carkey
Remélem kijön belõle egy multi demo, és mindenki kipróbálhatja.

A medve nem játék.

hatamoto
Mit is? <#buck><#vigyor3>

hatamoto
Király csávó vagy! Most miattad fogunk éhezni! <#merges2> ... <#vigyor3><#vigyor3>

rorr
Ha TÖRÖLTED tE EGY BAROM VAGY NEM TUDOD MIT HAGYSZ KI!
Menjél vár a doom3!

a.carkey
Érdekes.

Szvsz túl kevés a 4 player, de szerintem ez bõven fog változni. Pl. amolyan Buying the Farm szinû pályaméret lenne az ideális, és oda mondjuk 4-4 player. Az már elég jó kis gyilokk lenne.

A saját emberkéidet nagyon is lehet használni a multiban. Nem tetszenek a multi missionök. Itt pl. sokkal jobb lett volna egy checkpoint szintû foglalgatós/visszafoglalgatós - bár lehet, hogy van ilyen, nem láttam minden pályát -, mint ilyen kapd fel a dokumentumot, és cipeld missziók. De van mindenféle így elsõ látásra.

- Védd meg/robbants fel egy lõszeres teherautót, löveget(bomb)
- Elfogott tisztet kisérj el/ölj meg (pilot)
stb.

Mindezt 2-2 emberke nyomja. 😞 Ez viszont nem elég! Sajna. De ígérik a következõ patchel a bõvítést. Ami még kellemetlen, hogy túl sok a sötét térkép. Viszont a célzás nem vészes, bár mintha többet bírnának multiban a katonák. Alig van még multi szerver, de az ubi ígéri a szervereket.

A pingek kiírása helyett csillagok vannak. Érdekes. 😊

De mivel mindjárt elalszom, és sajna csak kb. 1 órát nyomtam és nem mindegyik pályát láttam, nem igazán hiszem, hogy felmértem a gamét multiban. De elsõre kb. ennyit tudnék írni róla.

Elsõre tetszett, csak kicsit furcsa volt kezdetnek, viszont feelinges.

A medve nem játék.

AirborneRanger
Izé rossz elõérzetem van... Nekezdjük elõlrõl szerintem 😄

hatamoto
MirMurr? <#vigyor5><#eljen><#awink>

AirborneRanger
Mire gondolsz?

hatamoto
Vazz! A 4. helyre szökkent a topik! <#vigyor3>

Serpa
Augagneur õrmester mondta:
"Te SS vagy, a halál kisöccse"

Az arany bûvöletében c. fimbõl.

Placebó
Én azért még a helyedben olvasnék egy kicsit...😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Placebó
IDEALIZMUS.. fel kéne már ébredni...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Placebó
És?
Amugy elég kemény halálbrigád volt az SS már urambocsáá, erre képezték öket ki, A Waffen SS más téma de nem elvi sikon közelítsük már meg ezt a gémet..

AirborneRanger
Hehe 😊

Macccy
nincs multi crackserver???? vagy valami?

Carkey! Milyen a multi?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ha ugráltok egy párat (6-8) és utánna futtok akkor kifárad és baromi lassú ..... KEmÉÉÉNy!

próbálgattam megin a célzást, de semmi baj vele ... és a ragdollal se ... pedig nem keveset repültek a társaim is (Fall of St.Come Du Monte)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

hatamoto
Itt a nyilvánosság elõtt is beismerem, hogy SUPERRANGER urat nem sikerült lóvátennem Sztálingrád vs. SS ügyben! Pedig sokmindent megpróbáltam! <#ravasz1><#nyes><#vigyor3>

hatamoto
Direct Hit! <#nyes> Ahogy egy tanult francia mondaná...

a.carkey
Pontosítsunk: el lehet találni, max. neked nem megy.

A medve nem játék.

a.carkey
Ha van nálad olyan fegyver, mint amilyen a földön, ha átmész rajta, automatikusan felveszi ...

A medve nem játék.

AirborneRanger
Részemrõl is az utolsó hozzászólás...itt a fórumon, mert icq-n (ha esetleg bejelentkeznél) még beszélnék veled errõl, mert sztem nem teljesen érted amit mondtam/elbeszélünk 1más füle mellett (amit utállok). Az SS tagság feltétele nem a hithû náciság, hanem a tiszta árja származás volt az elején, a késõbbi SS hadosztályoknál már nem vettek ilyen dolgokat figyelembe. (Skanderberg.... albánok, meg az árja faj mi? ^^) A nácizás meg... Burkoltan, de kivehetõ volt a hozzászólásaid hangnemébõl.

hatamoto
Ha nem élvezed ne erõltesd! Szar? Szar! Jácc mással! <#vigyor3>

hatamoto

Csak nyugalom! Ne izgasd fel magad! Annyit nem ér az egész! Összegzem mert már belezavarodtál egy kicsit.

- Az SS futott ha kellett (a harcból is)
- A Heeresgruppe Süd harcol sztálingrádnál
- Mondom, hogy a fent említettnek milyen SS alakulatai voltak
- Mondod, hülyeséget mondok mert nam azok voltak hanem ezek
(többek között a líbstandartenyalomhitlert vagy mi)
- Mondom a líbstatökömet kivonták '42-ben az orosz frontról
még asse mondtam, hogy a líbetököm tagja volt a déli
hadseregcsoportnak nemhogy azt, harcolt sztálingrádnál)
- Nem náciztalak le!
- Az SS-ba csak hithû nácikat vettek fel. Aki mást mond az biztosan tud valamit amit sok más ember nem.
-Isten áldja a németet meg a németeket is de az olvasó nép a tanúm, hogy én nem németeket néciztam le, bár eddig nem is náciztam <#fogmosas>
- Az SS a náci pártért harcolt neki az volt a hazája
- A többivel egyetértek, lehet nem maradt sokminden na de mindegy!

Többet nem vagyok hajlandó hozzászólni ezen témáho'

Igen, és sztem a BiA-t is lehet élvezni. Ha reális lenne, 5 perc után beszarnál, mint a csatatéren, de hát én inkább élveztem a játékot, úgyhogy nem lehet nagyon reális <#hehe>

\"Hard to see, the dark side is.\"

glkFox
Nekem meg mindig az a bajom nembirok loszert felveni :SS az miert van ? F bill hiaba nyomogatom......! Vagya fegyvert hogy dobom el ?
rezsofiz
Persze abból a szemszögbõl is nézhetõ a téma hogy aki "realitást " akar annak nesze ittvan bia, arcade gamekbe meg Cs, Cod. Ja végülis ebbe van igazság

sazl : c

rezsofiz
Jó persze ezt már hallottam sokszor, de nem tudok vele mit kezdeni. Attól hogy én arcade gamemel fogok játszani az nem javit azon a tényen hogy a célzásrendszer 20/1 embernek tetszik.

AirborneRanger
Na azért az amerikai ejtõernyõsök is elég profik voltak.... Az elején... Csak elég nagy veszteségeket szenvedtek, és az utánpótlás kiképzése már nem volt annyira alapo.

rezsofiz
Sztem pont azért játszunk a játékkal, és nem megyünk katonának mert nem feltétlenül akarjuk tudni. HANEM élvezni a játékot.

AirborneRanger
Akkor jácc valam arcade shoot 'em up ot, abban nemlesznek ilyen problémáid 😊

rezsofiz
Szarok én a realitásba és sztem velem együtt az összes többi játékos. Most ki a fenét érdekel hogy hogy lõttek akkoriban ha egyszer a gameben nem lehet eltalálni az ellent rendesen? A realitás árára menjen az élvezhetõség?

Nahar
És jobbak voltak mint az amerikai katonák!Csak ugyebár tudja mindenki a történelmet...sok HA!

Motorola Defy

AirborneRanger
Akkormeg mit magyarázod h megadták magukat? Pf. Írtam én h õk harcoltak stalingradba? Nem. Csak mondtad h nézzek utána a Heeresgruppe Südnek. És ez a 2 hadosztály tartozott csak hozzájuk. Uff. Az SS mit képviselt? Ja persze mind náci volt mi? Meg énis az vagyok ugye? Nem a nácizmusért harcoltak, hanem a hazájukért.... Az 1 dolog, h eredetileg lagerek õrei voltak, emiatt is hozták létre õket, de késõbb õk lettek a német hadsereg leg elitebb, és profibb alakulata... Akármit is hiszel nem volt minden német náci...

Nahar
haveromja nagy apja a magyar SS-be volt,és nem követtek el semmit!!Egyébként az amerikaiak meg az angolok se voltak szentek!!Egy haborúban ez van...fõleg akkor!

Motorola Defy

hatamoto

A gond nem az SS-el van hanem azzal amit az SS képvisel!!!