Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
1. 5m nél messzebbre nem ér semmit
2. közelre 3-4m érzi az ember annyira a fegyvert, fõleg géppisztolyt, hogy nem veszi fel az irányzékot, szóval szerintem úgy igazán élethû a játék, ha van benne kereszt
ON 😄
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
DE!!!
Itt 2 vs 2 van, max. 4 ember. Szóval luxus lenne egy tört szerver, mert rögtön több kéne, hogy mindenki nyomhassa.
Viszont, ha lenne amolyan 4 vs 4, vagy több vs több, akkor simán jó lenne ez a game. Célkereszt mondjuk lehetne, mert totál zavaró egy idõ után, de meg lehet szokni. Sajna nem a szervertõl függ, ugyanis alapból nincs. Több variálás is kéne, pl. te állítod be, mi legyen a feladat, stb.
Amúgy most lefekvés elõtt nyomtam egy olyan mapet, hogy destroy german guns, és tök feelinges volt. Szépen toltam elõre a csapatomat, azok lõtték az ellent, fedeztek, illetve rohamoztak. Ez a map pl. tök jó.
Kiváncsian várom a patchet a multihoz, hogy mert az alapötlet nem rossz!
A medve nem játék.
Szvsz túl kevés a 4 player, de szerintem ez bõven fog változni. Pl. amolyan Buying the Farm szinû pályaméret lenne az ideális, és oda mondjuk 4-4 player. Az már elég jó kis gyilokk lenne.
A saját emberkéidet nagyon is lehet használni a multiban. Nem tetszenek a multi missionök. Itt pl. sokkal jobb lett volna egy checkpoint szintû foglalgatós/visszafoglalgatós - bár lehet, hogy van ilyen, nem láttam minden pályát -, mint ilyen kapd fel a dokumentumot, és cipeld missziók. De van mindenféle így elsõ látásra.
- Védd meg/robbants fel egy lõszeres teherautót, löveget(bomb)
- Elfogott tisztet kisérj el/ölj meg (pilot)
stb.
Mindezt 2-2 emberke nyomja. 😞 Ez viszont nem elég! Sajna. De ígérik a következõ patchel a bõvítést. Ami még kellemetlen, hogy túl sok a sötét térkép. Viszont a célzás nem vészes, bár mintha többet bírnának multiban a katonák. Alig van még multi szerver, de az ubi ígéri a szervereket.
A pingek kiírása helyett csillagok vannak. Érdekes. 😊
De mivel mindjárt elalszom, és sajna csak kb. 1 órát nyomtam és nem mindegyik pályát láttam, nem igazán hiszem, hogy felmértem a gamét multiban. De elsõre kb. ennyit tudnék írni róla.
Elsõre tetszett, csak kicsit furcsa volt kezdetnek, viszont feelinges.
A medve nem játék.

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Amugy elég kemény halálbrigád volt az SS már urambocsáá, erre képezték öket ki, A Waffen SS más téma de nem elvi sikon közelítsük már meg ezt a gémet..
Carkey! Milyen a multi?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
próbálgattam megin a célzást, de semmi baj vele ... és a ragdollal se ... pedig nem keveset repültek a társaim is (Fall of St.Come Du Monte)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A medve nem játék.
Csak nyugalom! Ne izgasd fel magad! Annyit nem ér az egész!
- Az SS futott ha kellett (a harcból is)
- A Heeresgruppe Süd harcol sztálingrádnál
- Mondom, hogy a fent említettnek milyen SS alakulatai voltak
- Mondod, hülyeséget mondok mert nam azok voltak hanem ezek
(többek között a líbstandartenyalomhitlert vagy mi)
- Mondom a líbstatökömet kivonták '42-ben az orosz frontról
még asse mondtam, hogy a líbetököm tagja volt a déli
hadseregcsoportnak nemhogy azt, harcolt sztálingrádnál)
- Nem náciztalak le!
- Az SS-ba csak hithû nácikat vettek fel. Aki mást mond az biztosan tud valamit amit sok más ember nem.
-Isten áldja a németet meg a németeket is de az olvasó nép a tanúm, hogy én nem németeket néciztam le, bár eddig nem is náciztam
- Az SS a náci
- A többivel egyetértek, lehet nem maradt sokminden na de mindegy!
Többet nem vagyok hajlandó hozzászólni ezen témáho'
\"Hard to see, the dark side is.\"
sazl : c
Motorola Defy
Motorola Defy