Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Argon
Találtam pár új képet a gamerõl.
Képek

Hentes Bill
na azé 😊

Boldog Karácsonyt!

nehogymá !! fujjj....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hentes Bill
akkó húzzá dúm3azni

Boldog Karácsonyt!

htx

robotnyk
szilikon gyerek
nemis jó képek..

xar grafika

robotnyk
jó képek, de ez már kezd kevés lenni 😊
Serpa
up

Serpa
Hangokat keresnek a játékba

úgyhogy aki ott lakik a közelben az azonnal jelentkezzen ,hogy beépitett emberként tudjon nekünk információt
csepegtetni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nahar
Még ebben az évben kijön,vagy várni kell ezzel is 2005-ig?? Nagyon lapítanak....

Motorola Defy

Eisenhower
lehet nem full részletességgel van beállítva a graf ^^ de kit érdekel? multiba ugy is le kell butítani ^^ minél több fps-t ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Hentes Bill
jó az, csak jelenjen má meg

Boldog Karácsonyt!

Glpetyus
Kb. a fazon olyan MOHAA szintü :/

Glpetyus
Hmmmm...ezen a képen elég szar a grafika 😞

Nyers
Hát ja. Sztem pont jó, hogy halasztottak, hiszen akkor egy még tökéletesebb játékkal lehetünk gazdagabbak, szerintem nem érdemes a csúszás miatt bánkódni. (Same to STALKER)

My Life for Freedom!

vagy emlihtetném a fahasábos képet is...

elég ellentmondásos képek....
pl az elsõ....
az arca tökéletes, mintha emberi arc lenne valóban, de ahogy azt a puskát fogja.....

Nyers
Úgy tûnik vki kinyitotta a csapot és most csöpögtetik a képeket, minden site-nak 3-4 új darabot. ;-)

My Life for Freedom!

Eisenhower

Nyers
Sztem semmi gáz. Én tényleg nem értem miért nem adják ki a képeket rendesen, úgy kell összehalászni innen onnan. 😊

My Life for Freedom!

"Mert lesz x-dobozra is? Ezt nem tudtam.."

Lesz. A Gamer DVD mellekleten van egy 14 perces bemutato a jatekrol. Nem ertettem a fejleszto faszi mit szerencsetlenkedik annyit, aztan mikor odaballagott az Mg42-eshez, a jatek kiirta hogy "nyomd meg az A gombot", es leesett hogy csorikam egy gamepaddal probalta megcelozni az ellent.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Basszus !!! Ha én ezt tudom akkor nem azt a logo-s vackot szúrom be.

grebber
Játszol majd a ShellShock: Nam '67-el az sem lesz gyenge eresztés és szeptember 3.-án jön.

Next PC upgrade: 2022

Nyers
Megtaláltam, de miért csak így adják ki ezeket a büntetõs képeket?! Itt is vannak: BIAHQ.com
Nem tudjátok hol lehet elérni az eddig kiadott képeket legjobb minõségben logó nélkül?

My Life for Freedom!

megmondom én neked szívesen: www.cgno.com

😊)

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Nyers
Jesszus Mária! Honnan a képek? Állati ...

My Life for Freedom!

Nahar
Minden csúszni fog bazz?? és az ember mivel játszon 2004 õszén telén? ?? Szemét fejleseztõk! MOHAA😛A is BiA is STALKER iss!!!ahhh....

Motorola Defy

Ma2ska
Akkor csuszik minden vonalon...

Pedig de!

Ma2ska
Mert lesz x-dobozra is? Ezt nem tudtam..

Ma2ska
Hát ami multiplatform az bizony sajna igen...

Petyus_
Ezt nem értem.. Xboxra is csúszik.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ma2ska
De én csak jót akarok nektek.../ hajra real/...balra, konzoltopikba el...

robotnyk
megint egy konzol huszár... van belõletek elég, el lehet ballagni a konzol topikba.
Ma2ska
Olyan unalmas már....hát ki mondta nektek hogy csak ezen a telelökött pc-n lehet játszani...persze hogy csuszik, amugy is az összes normális fejlesztö konzolra gyur mert abban van a zs...venni kell egy x-boxot, vagy ps2-t stb azt mehet a zuzás...

Glpetyus

Eisenhower
side of its WWII FPS. Full hands-on report! (regisztráció szükséges)

Eisenhower
BROTHERS IN ARMS MULTIPLAYER: FIRST LOOK! angolul tudók elõnyben ^.^ de azért a fejlesztõk bevehetik a lõcsöst. még a végén az õszre beigért sok gammából egyse fog megjelenni mert mindet eltolják nah akkor fogok egy szamurájkardot és végighasítok az összes fejlesztõbrigádon

Na jó,elmegy az összes kiadó,meg fejlesztõ a b..s p...ba.

Hentes Bill
Brothers in Arms csúszka
PC - 2004-07-30 17:26:00
Nem csak a mai napon már említett Pacific Assault Demo, hanem az E3-on bõszen mutogatott Brothers in Arms is jókorát csúszik. Az eredetileg idén októberre datált vállalkozás eddig ismeretlen okokból jövõ évre, 2005-re csúszik át - jelenti a Bluesnews. A Normandiai partraszállást és az 1944 júniusa után bekövetkezett eseményeket feldolgozó alkotás fejlesztõje, a Gearbox Software egyelõre nem kommentálta az eseményeket.

info: 576 Online

hát ez no comment. lassan minden játéknak eltolják a megjelenését. f*szért kell a népet átb*szni

Boldog Karácsonyt!

KM
De az nagyon ott van!

Serpa
szintén.

Eisenhower
nekem az ^.^

Serpa
új ?