5546
  • rezsofiz
    Ok, értem mit mondasz, de egy borítónak nem az a feladata hogy vissza próbálja adni a játékot, a játék egy részét, vagy a játék realisztikáját, hanem hogy hangulatos legyen, és sztem ez a borító-nos, igen, kicsit Hollywoodos-de a szerepét tökéletesen betölti.
  • DePreSsZYo
    lál :D
  • Eisenhower
    illetve fejenként 3 bot ^^
  • Eisenhower
    ugy hogy taktikai fps ^.^ szal leszel te meg még 3 ember lesz 3 bototok amivel taktikolhattok.... sztem ezzel el is baszták az egészet... mert graf kurva jó hangok is de ez a 2v2 ... meg ugye konzolos fejlesztés ...
  • DePreSsZYo
    multi 2 v 2? hát ez, hogy jött nekik?
  • Eisenhower
    de nem mind1 milyen a borító? ugyse veszitewk meg eredetiben... ahogy én sem esetleg ha a multit kijavítják...... mert ez a 2v2 elég száksz
  • fitutufi
    látom osztjátok az észt ezerrel
  • trident
    (Csak nagyon csendben: szvsz az Eisenhower által linkelt scanekből, az 1. és 2. oldal képéből számomra tetszetősebb borító készült volna. De ez csak a magánvéleményem. Az 5. oldalon pedig ott van három II. vh-s film doboza...Nagyon csendben írok így hajnal, nehogy felébredjetek!...)
    Ha meg már túlvagytok ezen a kínon, akkor: jó reggelt!
    [most szpemer vagyok?-kérdi]
  • trident
    -Csuhai G: szived joga azt gondolni a borítóról, amit szeretnél.
    Hogy hogy lehet ratyi? Hát úgy ahogy megcsinálták. Lentebb már próbáltam kifejteni.
    ...
    Amúgy én is várom a játékot, nem fikázni akarom. De ugye ez egy fórum, ahol mindenki kifejtheti, hogy....
  • trident
    OFF
    mi itt a valóság=mit nevezünk itt valóságnak?
    ON
    [bocs]
  • trident
    -Rezső: nem fogok belekötni a véleményedbe, de mi itt a valóság?
    Ha megnézed a promó videókat minden második mondatban szerepel a "realistikus", "valósághű" szó. Kipróbálták a fegyvereket, lemodellezték a helyszíneket, beszéltek a tűlélőkkel, etc.
    Ezek után -én- nem azt várnám, hogy egy 80-as évekbeli, "B" kategóriás amerikai szutyokvideó filmet idéző borítót csináljanak.
    Szerintem a borító elsődleges feladata a hangulat visszaadása. Egy horrorfilmet nem micimackós rózsaszín borítóval adnak ki, a "segítség hal lettem" videókazettán pedig nem a texasi láncfűrészes gyilkos kergeti a kopoltyúsokat.
    Az elit alakulatban nem beatzene megy az Ardeneki csata alatt, a filmben embereket, emberi kötelékeket mutatnak be, szenvedést, a borítón sem egy-egy embert látsz, hanem körvonalaikat, fegyverrel, készen álva, egy dombon.

Én ugyan egy háborúban sem vettem részt, nem is szeretnék, de gondolj bele: melyik korhű fotón láthatsz te ilyen szimetrikus, heroizált csoprtképet?
    A besorolás szerint nem tizenéveseknek akarják eladni a játékot.

Szerintem...
  • Eisenhower
    az a demo megjelenésének időpontja^^
  • Nahar
    Gamespot-os megjelenés: Március 8. >>> Reménylegalább ezt tudják tartani!!

.
  • Eisenhower
    [URL=http://bia.esgnserver.de/output.php?id=593]nyú scan-ek^.^[/URL]
  • Nahar
    Multizni szerintem csak eredetivel lehet majd,de remélem nem!!
  • R0sc0
    ugyis a warezrol fogja letölteni.
    minek neki borito??
  • rezsofiz
    Szép? Mit vársz egy scannelt borítótól?:)
  • ranGer2
    Persze h nem az de legyen esztétikus és szép.. nahmeg kompozíció se árt.. ennek meg oly szar h hihetetlen...
  • Csuhai G
    Szerintem király! Amúgy meg egy borító, hogyan lehet ratyi?!
  • rezsofiz
    Ez egy borító. A borítónak nem az a feladata hogy minél jobban visszaadja a valóságot vagy mittudomén.
  • rezsofiz
    JEEEEEE lesz benne dobtáros Tomy!!4444444
  • trident
    OFF
    Spam: ragozni sem tudok Einsenhower által linkelt akciófigurák; agyamban.
    ON
    [bocs, nem direkt csinálja a felesleges hozzászólást]
  • trident
    Ja de! Bocs! Összemosódnak az agyam itt a dolgok így kettő után!
    A lényeg, hogy adják ki a Biát, és ne legyen BOA!
  • trident

Földről indítható szabadesésű bomba?
  • ranGer2
    Olyan fémvázas doboztatró amelyben bomba van :DDDD
  • trident
    Most nézem Einsenhower akciófigurát...Ez nagyon durva!
    Hahaha, kell egy mosolygós szanitéc, meg egy csúnya gonosz lángszórós bácsi!

Ez viszont mi ez? Felhomályosítana valaki? ez mi ez?
  • ranGer2
    Ööö az nem Saving Private Ryan enciklopádia? :)
  • trident
    Tudom, szégyenkeznék is ha nem ismerném fel, de ilyen változatot még nem láttam.
    Ezekhez szvsz nem nagyon hasonlít:géppisztolyok
    Kötözködni nem akarok, lehet hogy csak a szemem rossz, de nekem akkor is fura a borítón...
    Viszont ezt is találtam, miközben a képeket keresgettem:
    Band of brothers enciklopédia
    [mostanság kritikus, de nem kukacoskodó]
  • ranGer2
    Nekemsem teszik.. szar a boritó amugy az egy thompson :)
  • trident
    Fogalmazhatnánk úgy is hogy ratyi. Nekem se jön be ez a borító. Ez így egyszerűen csak kliséket tükröz vissza, úgyhogy "Antal" bácsinak kevesebbet kellett volna használni a realisztikus szót.
    Ami még nem tetszett a videókban: mik azok a vérgombócok?! Ha meglősz valakit akkor kicsapódik belőle 6-8 vérgömb? Eh...
    A borítóképen meg a géppisztoly egy mp5-tel van keresztezve?
    Nem akarom fikázni a játékot, mert a videók alapján megnyalhatjuk mind a tíz ujjunkat, de ha már jól akarják megcsinálni, akkor minden részletet ki kell dolgozni.
  • GrimReaper78
    nekem nem tetszik

túl hálivúdos...
  • rezsofiz
    BAMMMEG ez nagyon állat
  • Eisenhower
  • Eisenhower
    [URL=http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.actionfiguren-shop.com%2Fpd1057510142.htm?categoryId=0&langpair=de%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools]eksönfigur^..^[/URL]
  • Eisenhower
    new muvi
  • Eisenhower
  • Eisenhower
  • Eisenhower
  • Nahar
    remélem ott is lesz!
  • AirborneRanger
    Singlebe is lesz... méne lenne? :)