Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Nem rossz, hangulat ezerrel, de semmi új.

My Life for Freedom!

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Ha fizetsz érte, szerintem bárki 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nahar
Vki készit honlpot a BiA-nak? Mert nagyon kellenne!!

Motorola Defy

Na akkor nézd meg nagyon kira lett!!!!!!
Toborzó video

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Gportál, beszarok !!! 😄DDDDDDDDDDD
"Készítettem egy honlapot!!" 😄DDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Glpetyus

Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
de hát attól még belinkelheted...

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

oké de majd ha valami BIA hír ki jönn ,mert nem akarok több offot akit érdekel atoborzó video az irjon a WWII Online topikban!!!!

skorpio7
Linkeld be nekik a toborzó videót, annak sokkal jobb a minõsége és többet mutat a magyar WWIIonline-os scene életébõl. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

ez igy igaz a tankok motorcseréje nem hoz eredményt a játéké viszont elég ütös dolgokat csinál😊))

robotnyk
de ha a tankban kicserélik a motort, attól a tank még nem lesz szebb😊)

A tankok be vannak fejezve csak ez ilyen motorral készült a felvétel sajna gyengus de a motor csere folyamatban😊

ja, ez nem BIA, de még csak nem is szép a kidolgozása, olyan befejezetlennek tûnnek a tankok nekem...

Ez vadonat uj😊))de nem BA

Nahar
Ez melyik VIDEO? Az E3-as? Vagy egy vadonat új?

Motorola Defy

Glpetyus
LÁL

Glpetyus

Addig is ne várakozzatok bocs az off ért😊) video:itt

thx

robotnyk
jó a logód 😊
meg persze maga a D-nap is

Hát azért a D-nap utáni 8 nap elég intenziv volt szerintem,szóval nem fogunk unatkozni

Nahar
Vagy nagyon részletes dolgozza fel,akkor elég lesz!

Motorola Defy

robotnyk
szerintem nem, ha másért nem azért mert nehéz is lesz 😊
Nahar
Nem lesz rövid szerintetek a játékmenet ,hogy csak 8 napot dolgoznak fel?

Motorola Defy

Nincs,magányos hõsként lövetem halomra magam...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nahar
hm,nem hallotam még ezt...! lenyomja a CoD-ot,de h a CoD2-õt...nehéz! CoD-ba van klanod?

Motorola Defy

CoD szuper,nyomom sokat a HQ modot neten.Hát ha ezt valóban jól megcsinálják,akkor az eddig látott videók alapján biztos még jobb lesz mint a CoD,pedig az is király.

Ugy értem hogy egy ember a multiban nem más playereket fog irányitani,hanem cpu katonákat,tehát minden játékos egy 4-5 /nem tudom hány/ fõs kis osztagot irányit majd.De ezt valahol olvastam-hallottam,már nem tudom hol /lehet épp itt/,azt fene tudja valóban igy lesz-e.

Nahar
Call of Duty-tál már? szerintem simán lemossa,de a CoD:united Offensive-el már nehezebb dolga lesz!Nagy a konkurencia!!

Motorola Defy

Nahar
Ki fog rÁ hallgatni?! 😄D Mer én nem az biztos!!! 😛P

Motorola Defy

Hát ez passz...
A multira én is,fõleg hogy állitólag egy játékos ott is egy kis csapatot fog irányitani.Nem tudom ezt hogy fogják összehozni.

Nahar
Egy baj lehet! A single rész nem elsz egy kicsit rövid? Mer csak 8 napot dolgoz fel,Tudnának annyi ''pályát'' csinálni h hosszan lekössön?? Multira kiváncsi leszek!

Motorola Defy

Igen,a gamefaqs-on is Okt.4 az USA megjelenés.És egy demó,hát az valóban kellemes lenne.

Nahar
Október 4.-re mondják,de nem bánnám ha hamarabb kijönne,de errõl csak álmodhatok...sajna! Ami az E3-as videóban van pálya azt a nagy közönségnek kiadhatnaák gamelni!

Motorola Defy

576-ról:

Minden különösebb kommentár nélkül: az Ubisoft nyakunkba (illetve: az elektronikus postaládánkba) hajította az Európára vonatkozó idei megjelenési listáját, mi pedig most szépen megosztjuk veletek. Íme:
Brothers in Arms (Xbox, PC): 2004 október közepe
Brothers in Arms (PS2): 2005 elsõ negyedév

Prince of Persia 2 (Xbox, PS2, GC, PC): 2004 november

Splinter Cell Chaos Theory (Xbox, PC): 2004 november
Splinter Cell Chaos Theory (egyébb platformok): 2005 eleje

Star Ocean Till The End Of Time (PS2): 2004 október 1

Playboy The Mansion (PS2, Xbox): 2004 november 5

Serpa
szerinted?

Nahar
Akkor csak szórakoztak?!

Motorola Defy

Serpa
nincs.

Nahar
NA!!! VAN VAGY NINCS?

Motorola Defy

robotnyk
:o))))
Nahar
DEMO???? Honnan lehet leszedni?????

Motorola Defy

Nahar
A GameStar jóslata: Akik a klasszikus történetvezérelt,morális töltésû mondAnivalóval rendelkezõ haborús FPS-eket kedvelik (mint pl CoD,MOHAA) azok ne haggyák ki a BiA-t!! Kecsegtetõ az új szakaszvezetõs megközelítés ,reméljük valóban szereves részét adja majd a játékmenetnek ,s nem csupán egy ficsõr túllihegésérõl van szó. Az MI kÉtségkívül meg fog izzasztani minket,a grafikán is láttuk,h jól néz ki.Ha a nagy fokú realizmus egy hihetõ - és kellõképp izgalmas -sztorival párosul szinte biztos,h az új királyt üdvözölhetjük a BiA kÉpében!!!

Motorola Defy

Serpa
8 kép

újaknak nézznek ki.

Jól hangzik,végre egy játék ahol 1% energiával nem ugyanugy rohangál az ember mint fullon...

Nahar
Parancsoljatok 😛 >> Nem lesz pl számokkal mérhetõ életerõpontja katonáinknak,s a harctéren se találunk majd egészégügyi csomagokat, amelyek ''csodálatos módon'' hirtelen felgyógyitanak bennünket. Ha eltalálnak megúszhatjuk kisebb horzsolással,nagyobb sebeknél azonban egyszerûen elkezd romlani a harctéri teljesitményünk(szédülünk,nem látunk rendesen,lassabban mozgunk stb..) Túl sok ilyen jellegû találat után egyszerûen meghalunk.

Motorola Defy

Glpetyus

robotnyk