5546
-
#1532 Lol ezek ugy néznek ki mint valami műanyag játékfegyverek -
Gabe18 #1531 Jobban belemélyednek a javitásba,barkácsolásba mindjárt lesz az 120 is... -
#1530 Brothers In Arms Interview -
#1529 Brothers in Arms work items until done: 54 -
#1528 mert műanyag pityu^^ -
#1527 Bazzeg ejzi aza tomzon olyan mint 1 müanyag játékputtyputty a búúúcsúúúban :D -
(stg:) -
-
Pedig jó lenne, ha nem más kiadók taktikáját másolnák! -
Gabe18 #1523 Illetve nem is 8,hanem 14... -
Gabe18 #1522 Mire 6 hibát kijavitanak,lesz 8 másik... -
#1521 rájöttek hogy kimaradt valami :D -
#1520 Brothers in Arms work items until done: 78 -
#1519 hát nekem 78 at mutat
lehet visszafele dogloznak vagy mi a halál?? -
GrimReaper78 #1518 Milyen munkákat? -
GrimReaper78 #1517 Elnézést, én vagyok a hülye, nem olvastam végig a hírt... illetve nem jól kopiztad be, mert lemaradt a vége.
LOL -
lachun #1516 neeeeee m napot számit hanem a munkákat . -
#1515 :) Nem napot számol. -
GrimReaper78 #1514 Hányas voltál matekból? Ha a mai dátumhoz hozzáadsz 64 napot, akkor április 14-e jön ki megjelenési dátumnak... -
lachun #1513 huzzanak bele ,akutyafáját neki:DDDD -
Gabe18 #1512 Akkor még van remény... -
#1511 Már csak 64 :) -
Gabe18 #1510 Van itt már másik számláló is...
Gamestar.hu :
"Aranyos dolgot talált ki a Gearbox, a Brothers in Arms fejlesztője. Ha megnézitek a honlapját, felül láthattok egy amolyan számláló féleséget, ami azt hivatott megmutatni, hány elemet kell még beletenni vagy tökeletesíteni a játékban, hogy az teljesen elkészüljön. Most 70-nél áll a mutató, de azt nem tudjuk, honnan indult és hogy pontosan miket is számolhat. Meg azt se, hogy úgy nagyjából milyen gyorsan fog csökkenni ez a szám, de azért néha érdemes lesz ellátogatni arrafelé."
Hát ez alapján már a Márciusi megjelenést is erősen kétlem,mert ahhoz szerintem nem ártana ha már késsz lenne a dolog...
-
weine #1509 tudom, ehhez is most jon ki a legujabb kieg az uj terkepekkel...
:)
Arra var mindenki, de szerintem a stalker mar beoregedett grafikailag...
-
GrimReaper78 #1508 Aha... "alapból" a STALKER is kint van már 2 éve -
#1507 Onnan veszi h alapból Február 15.-e volt a dátum...... -
Hamlet #1506 Jó lenne ez a gém, ha már a videókból nem tűnnének ki az AI hiányosságai. Általában reagálnak "gondolom" az emberek a harcban arra, ha 2m-re áll tőlük az ellenség itt meg úgy fest mintha néha észre se vennék, elrohannak mellettük, vigyázzban állva lőnek a tőlük 1m-re állóra stb. Bár remélem kellemesen fogok csalódni. -
Gabe18 #1505 Hát erre én is kiváncsi lennék,a Gamespot,a Gamefaqs és az IGN szerint is március 8 az USA megjelenés,az EU-s meg még későbbi. -
GrimReaper78 #1504 Ezt meg honnan a túróból veszed?
Én eddig úgy tudtam, hogy a legkorábbi időpont március 1. -
#1503 váá már csak 5 nap????
váááááááááááááá -
lachun #1502 na most akkor a vissza számlálo szar :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1501 Ez a teljesnek a dátuma!Nem a DEMO-nak,az hamarabb jelenik meg.... -
#1500 uj muvik
ottvannak jobb oldalt
ADVERTISEMENT
Game Downloads
Brothers in Arms Exclusive Clip #4 (15.2 mb) stb.... -
#1499 Ja:D -
weine #1498 mondjuk sms-ben jobb lenne, az mindig nálam van..
:) -
#1497 -Weine: jó ha emailben küldöm a legújabb, 1.66 patch-et?:D
Én is tegnap kaptam meg postán...
Én már a borító témához nem szólok hozzá, ha mégis megtenném, akkor ennyi erővel lehetne britni szpírsz is a borítón, mert azt is tök jó promóció, sokan megvennék és nem kell rajta eltöprengeni.
Asszem írok a nemzeti tankönyvkiadó vállalatnak, hogy a történelem atlaszok borítóin legyenek a "trója" filmből készült képek. Biztos szivesebben forgatnák a diákok. De a lányok biztosan.
[humorizél] -
weine #1496 mikor jön ki a legújabb peccs a játékhoz?
:)
Már nagyon elegem van a sok bugból...
:))
A borítóhoz: ez igen nagyon valósághű lett, igazi promo-valóság hű.
Ez kell egy borítónak és nem az, hogy eltöprengjen rajta a vevő.
-
#1495 -Rezső, Einsenhower: tudjátokmit: oks! Mindannyiunknak megvan a véleménye, és ez így van jól.
[pedig már rendelt csákányt a praktikerből, hogy megkeresse a csatabárdot[#vigyor]]
#1493<---ez lesz a borító? Mert akkor KELL!
-
#1494 -