RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
Értitek mire gondolok.
Az enyém érhet kb90-95e-t ez a széria Limited Edition volt már nem lehet kapni és ha eladnám de nem adom, nem is buknék sokat vel csak 10e-t 5hónapos jelenleg.
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"12 full precision pipelines: over double what the competition can offer to provide over 2 GigaPixels/sec of unmatched shader power."
Én úgy tudom, az X800 XT 16 pipeline-os...
Nos, akkor mi az igazság?
Amennyiben X800 Pro lenne, akkor a 12 pipeline helyénvaló információ volna, de hát X800XT a kicsike...
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Nekem vot 1 p3 mercury alaplapom Integrált 8 mb VGA val!
Persze az AGP t azt kispórolták belõle!
Vettem 1 MSI alaplapot 20e HUF-ért bele górtam az 1,1 Tua cerkám meg a 9600SE és hasít a HL2 mint állat!
A mercury alaplap meg repült a petárdátol!<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Asrockról csak annyit hogy egyik haveromnak is az van 2800+ proci + 2*256 DDR + Fx5200 és 3Dmark '03-ban kemény 670 pontot szedett össze!
Jó igaz gyenge a VGA is de az alaplap még gyengébb...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Segítséget szeretnék kérni egy kis nagy problémámban.
Config:Asrock PNVT8+,Intel Celeron 2.66 CPU(Prescot),Saphire 9600XTG 500/650,1024Mb 266Mhz Ram,Táp Mercuri 400 W,2db(120Gb) Ata133 winyo,1db (200Gb) Sata winyo,1db DVD iró,1db DVD olvasó.
A következõ a tényállás:
Amióta kicseréltem a procim (elõzõleg egy 1.7 Cerka) folyamatosan kiabál a VPU recoveri ha egy kicsit el kezdem nyüstölni a gépem.
A következõ üzenettel :
A Vpu recoveri alaphelyzetbe állított a grafikus gyorsítót mivel az hibát észlelt.Ezt kb 2 szer eljátsza aztán teljes kifagyás
olyan szinetn hogy kiakpcsol a videókártya aztán lehet Reset-elni.
Játszani nem is tudok mert 1-2 percnél tovább nem nagyon bírja.Ha mondjuk csak netezek vagy csak töltögetek, vagy esetleg kevésbé gépigényes feladatot végzek akkor nincs semmi gáz.
Ha 3-4 ablakot megnyitok akkor már kezdi is.A Procim 44-45 fokot stabilan tartja,már frissítettem a biosát is,már téptem a hajam is,de már feladtam.
Aki tud segítsen!!!
Ha lehet privibe. Vagy MSN: [email protected]
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Az asszony meg porszívózzon, hanem keressen másodállást, és vegye meg neked a tuti számítógépet! Kit érdekel a por? 😊)))))))
<#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Asszony bekapcsolná a 3000W-os porszívót és meg sem hallanám emellett a kék micsoda mellett 😊))
😄
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szaros néhány MHz plusz miatt.
Elnézést kérek a topic összes tagjától amiért tévesen ideírtam apró problémámat. <#worship>#worship>
Már itt sem vagyok.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Nekem egy Radeon 9600XT kártyám van és pár hete jelentkezett egy probléma.Valamiért a vid out nem ad ki normális jelet (csak szellemkép)a TV-re. A vid in tökéletesen müxik. Lehet ez driver probléma? <#confused>#confused>
Remélem tud vki. megoldást erre mert roppant bosszantó a dolog pláne, hogy majdnem 1 évig remekül mûködött.
Elõre is kösz!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Ha az alaplap csak4xAGP bír, az milyen hatással vana kártya teljesítményére?
Elõtte az GFx5900-zal semmilyen problémám nem volt az említett játékokkal. Simán futottak a legnagyobb felbontás és részletesség mellett.
Kicsit OFF leszek, mert nem technikai specifikációról, hanem konkrét probrémában szeretném a segítségetek kérni.
X800XT - Cnc Generelas ZH, Star Trek Armada 2 esetében komoly gondom van: a játékot nem bírja a kártya (akkor sem, ha leveszem a felbontás, a részleteket, stb.) egy pl. a scrollozás (térképmozgatás annyira belassul, mint egy gf2 kártyán 1600x1200-ban. Feltettem a legújabb driverek, de ez sem segített. Mindaddig jól mûkõdnek a gamák, amíg nincsenek épületek és egységek, de amint megépül aaz elsõ adag....
...eléggé tanácstalan vagyok.
Találkozott esetleg valaki hasonló problémával?
Mostmár csak azért is dühbõl ilyet veszek 😊
Next PC upgrade: 2022