RADEON X Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
számtech mindig is jó befektetés volt, csak nem alkatrészt hanem részvényt kéne venni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A számítástechnika sose volt jó befektetés, a belefeccölt összeget elõbb-utóbb mindenképp elbukod. Ezt jó elõre észben tartani, akkor nem lesz nagy meglepetés.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Gabesz amd64
Öhhömmm!majd tudod mikor fogsz bukni amikor kijön az új ati...

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Függ attól is hogy a kari ref hûtéses vagy nem.

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

Hát egy x800pro ami nem vivo-s az nem igazán ér többet 80e-nél.
Értitek mire gondolok.
Az enyém érhet kb90-95e-t ez a széria Limited Edition volt már nem lehet kapni és ha eladnám de nem adom, nem is buknék sokat vel csak 10e-t 5hónapos jelenleg.

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

Punkerwork

amúgy thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Narancs
Te tudod, csak mondtam kb mik az árak...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Punkerwork
Abit hulladék az eleve kihúzva, 95% hogy a köv VGA-m is Sapphire lesz.

Narancs
most árulnak egy 2 hónapos Abit X800pro@XT -t 86K ért a PH! -n, de eddig nincs rá vevõ...95K ért pedig zsír új bontatlan club3d x800xt -t árulnak...szal ez alapján lõdd be ...

Punkerwork
nem tom hogy kell e nekem olyan kártya egyáltalán, most még elvagyok a 9800Pro-val szal nem biztos hogy érdemes ennyi pénzt költeni 1 AGP-s cuccra.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek...

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Punkerwork
az alá kéne lealkudni 😊

IMYke2.0.0.0
Csak pojéééénnn... Nemtom mennyit érhet... <#nemtudom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
90-ért meg is venném 😊))

Punkerwork
3 hónapos Sapphire X800Pro VIVO Toxic (16 pipe megy gond nélkül)mennyit érhet?

IMYke2.0.0.0
ASUS Extreme AX800XT/2DT tulajdonságainál ezt írják:
"12 full precision pipelines: over double what the competition can offer to provide over 2 GigaPixels/sec of unmatched shader power."

Én úgy tudom, az X800 XT 16 pipeline-os...
Nos, akkor mi az igazság?

Amennyiben X800 Pro lenne, akkor a 12 pipeline helyénvaló információ volna, de hát X800XT a kicsike...

Mitakartok jó a mercury!!!! (csak POÉN)
Nekem vot 1 p3 mercury alaplapom Integrált 8 mb VGA val!
Persze az AGP t azt kispórolták belõle!
Vettem 1 MSI alaplapot 20e HUF-ért bele górtam az 1,1 Tua cerkám meg a 9600SE és hasít a HL2 mint állat!
A mercury alaplap meg repült a petárdátol!<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Punkerwork
persze mert nem játékhoz és hasonlókhoz van tervezve, de ez már nagyon OFF itt.

Gabesz amd64
Ha jól tudom az Asrock az butitott ASUS!
Asrockról csak annyit hogy egyik haveromnak is az van 2800+ proci + 2*256 DDR + Fx5200 és 3Dmark '03-ban kemény 670 pontot szedett össze!

Jó igaz gyenge a VGA is de az alaplap még gyengébb...

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
A virgács már a múlté!!!Eljárt az idõ felette<#taps>

Punkerwork
nem, mert az sz@r, Asrock lapok jók csak nem játékra.

Irodai gépbe vegyen Mercury alaplapot integrált 32MB S3savage VGA val<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Punkerwork
Asrock lapnál nincs jobb választás, irodai gépekbe 😊

Gabesz amd64
hát van benne valami igazág! 😄DD

Asrock, cerka, mercury... ennél több hiba nem is kell.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Punkerwork
mondjuk az HIS VIVO-s kártya volt

Punkerwork
ma vittünk vissza garanciába 1 9600XT-t ugyanezzel a problémával 😊

Wukifi
Hali mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni egy kis nagy problémámban.
Config:Asrock PNVT8+,Intel Celeron 2.66 CPU(Prescot),Saphire 9600XTG 500/650,1024Mb 266Mhz Ram,Táp Mercuri 400 W,2db(120Gb) Ata133 winyo,1db (200Gb) Sata winyo,1db DVD iró,1db DVD olvasó.
A következõ a tényállás:
Amióta kicseréltem a procim (elõzõleg egy 1.7 Cerka) folyamatosan kiabál a VPU recoveri ha egy kicsit el kezdem nyüstölni a gépem.
A következõ üzenettel :
A Vpu recoveri alaphelyzetbe állított a grafikus gyorsítót mivel az hibát észlelt.Ezt kb 2 szer eljátsza aztán teljes kifagyás
olyan szinetn hogy kiakpcsol a videókártya aztán lehet Reset-elni.
Játszani nem is tudok mert 1-2 percnél tovább nem nagyon bírja.Ha mondjuk csak netezek vagy csak töltögetek, vagy esetleg kevésbé gépigényes feladatot végzek akkor nincs semmi gáz.
Ha 3-4 ablakot megnyitok akkor már kezdi is.A Procim 44-45 fokot stabilan tartja,már frissítettem a biosát is,már téptem a hajam is,de már feladtam.

Aki tud segítsen!!!

Ha lehet privibe. Vagy MSN: [email protected]

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

via_mala
Na azé' az a 20 db messze nem olyan vészes.
Az asszony meg porszívózzon, hanem keressen másodállást, és vegye meg neked a tuti számítógépet! Kit érdekel a por? 😊)))))))
<#nevetes1><#nyes>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Asszony bekapcsolná a 3000W-os porszívót és meg sem hallanám emellett a kék micsoda mellett 😊))

via_mala
Tudom-tudom, szar! Nem is kell, fujj! Ha fizetnének érte, akkor se!
😄

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
Randa, mint a halál... és tuti, hogy majd' 200.000 Ft-ba fájna itthon.
Szaros néhány MHz plusz miatt.

via_mala
Szolid kis kártya: HIS overclocked Radeon X850XT

Koszi, aztan en is nekiestem 😊)
Narancs
gúgöl is ya best friend tesó...
Amúgy

http://www.omegadrivers.net/

Nem hallottam róla eddig. Hol tudom megszerezni? Hol tudok róla olvasni?
Narancs
próbáld ki az omega drivert...nekem csomó mindent megoldott...

Punkerwork
részemrõl passz

A problémámra senki sem tud megoldást?
lybrahu
Köszi a választ és bocs ,hogy fárasztottam a szemed az olvasással.
Elnézést kérek a topic összes tagjától amiért tévesen ideírtam apró problémámat. <#worship>
Már itt sem vagyok.

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

PLackó
és ezt miért is ide írtad?😉

lybrahu
Szevasztok!

Nekem egy Radeon 9600XT kártyám van és pár hete jelentkezett egy probléma.Valamiért a vid out nem ad ki normális jelet (csak szellemkép)a TV-re. A vid in tökéletesen müxik. Lehet ez driver probléma? <#confused>
Remélem tud vki. megoldást erre mert roppant bosszantó a dolog pláne, hogy majdnem 1 évig remekül mûködött.
Elõre is kösz!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Punkerwork
lassítja 😊

Újabb kérdés:

Ha az alaplap csak4xAGP bír, az milyen hatással vana kártya teljesítményére?
+info

Elõtte az GFx5900-zal semmilyen problémám nem volt az említett játékokkal. Simán futottak a legnagyobb felbontás és részletesség mellett.
Sziasztok!

Kicsit OFF leszek, mert nem technikai specifikációról, hanem konkrét probrémában szeretném a segítségetek kérni.

X800XT - Cnc Generelas ZH, Star Trek Armada 2 esetében komoly gondom van: a játékot nem bírja a kártya (akkor sem, ha leveszem a felbontás, a részleteket, stb.) egy pl. a scrollozás (térképmozgatás annyira belassul, mint egy gf2 kártyán 1600x1200-ban. Feltettem a legújabb driverek, de ez sem segített. Mindaddig jól mûkõdnek a gamák, amíg nincsenek épületek és egységek, de amint megépül aaz elsõ adag....

...eléggé tanácstalan vagyok.

Találkozott esetleg valaki hasonló problémával?

Punkerwork
mert ide is kell hozzni a cuccot, mert a kis és nagykernek is meg kell élnie valamibõl + állam bácsi is ráteszi a sarcot rendesen, rendeld meg neten akkor csak a szállítást kell pluszba fizetned, persze ha gar problémád van akkor pisloghatsz.

grebber
Rohadt pff a rákért tesznek rá ennyit.
Mostmár csak azért is dühbõl ilyet veszek 😊

Next PC upgrade: 2022

Punkerwork
mire ide ér szerintem kb 40%-kal több lesz ( de lehet mégtöbel mert kint se annyiért adják amennyiért az ATI ajánlja)