RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Mondjuk ugyis csak év végén akarok karit cserélni addigra meg lemegy 60000-alá azt akkor kaufen.
Next PC upgrade: 2022
eleg jonak tunik foleg a $299 araval...vajon nalunk mikor lesz kaphato?
(sajnos ugytunik pci-e only...)
Melyiket vegyem???(fõleg játszani szertnék a géppel)
aki tud pls segítsen!!!!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Alap xt 19900ft elég jó nem
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
display manager-be beállítod a clone modot, a videonál meg a theatre modot
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
az a problemam h van egy ati radeon 9600XT videokarim,osszekotottem a tvvel a kep bejott meg minden semmi problema,de amikor elinditok egy filmet akkor belole nem latok semmit csak egy nagy fekete foltot!mar mindent probaltam de nem sikerul 😞 , vajon van megoldas????!!!
Boldog karacsonyt!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Nemrég vettem a egy Ati Radeon 9600 XT-t és az agondom, hogy nem mûködik miután feltelepítem! Az egyik ismerõsöm azt mondta, hogy valami driveres gáz van, valamit a BIOSban kéne alkotni!! Tud valaki segíteni??????????
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Amugy nem ertelek nagyon, az X topicban miert lennenek okosabbak, mint a 8x00/9x00 -akban? Ott valoszinu tobb segitseget kapnal. (mar csak az okbol is, mert oda jarnak a radeon 9000-9200 tulajok)
A videokarihoz szedtem uj drivert és azt raktam fel! A Vice City-t akarom irni és szó szerint azt irja ki hogy ...Not enought available video memory!
Ha még valamit nem lehet ksizürni a kérdésbõl akkro jelezd azt is!
1. Ez nem a megfelelõ topic.
2. Mi az, hogy "szedtél hozzá frissítést"? BIOS? Driver? Mit?
3. Mi az, hogy "újra raktam az egészet"? A Windows-t? Drivert? Mit?
4. Mihez nincs elég videomemória? Mi írja ki?
5. Nem folytatom, mert gépeltél teljesen feleslegesen, úgy, hogy valójában nem kérdeztél semmit.
Pontosíts.
De van itt egy jónak tûnõ kártya:
GeCube Radeon 9550 Extreme
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szóval tegnap kiprobáltam az ati kártyámon a tv kimenetet és õszintén szólv a chaintect titanium4200-esemnek jobb minõségû volt a képe, pedig az ati Gigabyte gyártmány, és szerintem a 2 talán azonos minõséget produkál!?Na mindegy szóval a kérdés az hogy most az atin a kör alakú (most nem jut eszembe a neve)kimenetet használom és a tv-n alul is és felül is van egy 10cm-es zavaros sáv, ha a széles tv kimenetét használnám elképzelhetõ hogy javulna a dolog???Olyanra gondolok, hogy az esetleg kevésbé zajos vagy vmi???Érdemes megpróbálni???
Amugy ezt a szoveget felraktak a supernovara, onnan szedtem. Fura hogy felraknak ilyen maszlagot. De igy parmillio ember nekiallt regisztralni az tuti. Ha csak 1 centet keres ezzel az az oldal, mar igy is szep profit 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
😛
oldalra aztán regisztrálom magam, ezután pontosan mit kell csinálnom???Köszi
átfedés fül-->klón mód beállítások(Bal alsó)-->szinház mód
Repatarurgyán
A problémám a következõ: a napokban váltottam nvidiáról ati-re, tehát rz az elsõ ati kártyám(9800pro), eddig egy gef4ti4200-am volt, ezen volt tv kimenet és volt olyan lehetõségem, hogy a monitoron neteztem a tv-n pedig filmet néztem egyidejüleg. Ezt a dualview nevü üzemmódot egy tvtool nevü progival csalogattam elõ a jareszból.Nos az ati kártyán is van ilyen tv kimenet, csak nem ismerem az ati kártyákat és nem tudom, hogy lehet ebbõl is kihozni a dualview módot.A drivere által(csak a catalyst drivert raktam fel hozzá, azt a 2x megás full verziót meg a radlinker nevü tuningolóprogit) felrakott dolgok közt kell keresgélnem vagy ide is kell vmi atitvtool vagy más progi???Ha tud vki segítsen!!!Köszi
IF YOU WANT A FREE ATI Radeon X800 PRO, THEN KEEP READING:
Follow these steps: It takes about 5 minutes
1. Go to: http://www.computergear4free.com//portal.php?ref=18
2. Register to the site
OK, At this step, everyone gets all scared and runs away. DONT WORRY! ITS FREE!
3. You just need to Complete ONE Free offer. I recommend using One of these, because they are easy and free
If you dont want to use a credit card, do the eBay offer. (Get an email from walla.com, and sign up with that)
Another good offer is:
BlockBuster Online.com (because you can cancel online)
Remember, you have to do only one! You will not be charged for any of these offers. They are %100 free.
4. Then, all you need to do is get some referrals (If you have friends, this will be easy)
5. Enjoy your free ATI Radeon X800 PRO!
Want A Free Camera? GO Here: http://www.cameras4free.com/default.aspx?r=44620

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
vélemény?
de az érdekelne h jobb-e a sima 9600pro-nál..