RADEON X Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Az X800XL-t $299-nak irták ,az sg cikbbe meg $349 van,most akkor mennyi is?

Next PC upgrade: 2022

Punkerwork
miért? 6800-ból jött ki passzív hûtés ha jól tom.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

via_mala
Szvsz nem is lesz. Ilyen MHz-ek mellett a passzív hûtéshez egy csinos Samsonite kisbõrönd méretû hûtõbodra kellene, bagatell 8 heatpipe-pal, hogy tisztességesen lehûtse a kártyát. 😄

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

grebber
Tisztában vagyok vele. 64 bit rulez 😊

Komplett gépcsere lesz.

toMpEr
cserelhetsz alaplapot is, mert nem lesz AGPs verzioja

grebber
Remélem mire beér hozzánk nem lesz 70000-nél drágább az X800XL.
Mondjuk ugyis csak év végén akarok karit cserélni addigra meg lemegy 60000-alá azt akkor kaufen.

Punkerwork
még mindig nincs passzív hûtéses X800 😞((

grebber
Azt hiszem ilyenem lesz, ha lesz 😊

toMpEr
x800XL bechmark
eleg jonak tunik foleg a $299 araval...vajon nalunk mikor lesz kaphato?
(sajnos ugytunik pci-e only...)

valaki tudna olyan címet mondani ahonnan lelehet tölteni a magyar nyelvû ccc-t

Tomsteel
HEEEELLLLPPPP!!!! Szeretnék venni kb.30e-ért videókártyát.
Melyiket vegyem???(fõleg játszani szertnék a géppel)
aki tud pls segítsen!!!!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Punkerwork
9600XT-nél gyengébb kártyát csak irodai alkalmazásra szabad venni.

DanielT
Ebben a topikban semmiképp nem. <#felkialtas>
Az Ati Radeon 8500 még jónak számít, vagymár nem?

Punker
9550-ból max 9600pro-t csinálsz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gecube 9550xt 500/600extrém ===ati 9600xt
Alap xt 19900ft elég jó nem

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

van
display manager-be beállítod a clone modot, a videonál meg a theatre modot

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

Udv! Az x600 kartya (tudom, nem egy csucs..) szerintetek van a 9600xt, esetleg a 9500pro szintjen? (netes osszehasonlitasokban mindenhol mostani csucs meg felso-kozep kartyakkal hasonlitjak ossze, igy nem tudom megitelni)
hi all !
az a problemam h van egy ati radeon 9600XT videokarim,osszekotottem a tvvel a kep bejott meg minden semmi problema,de amikor elinditok egy filmet akkor belole nem latok semmit csak egy nagy fekete foltot!mar mindent probaltam de nem sikerul 😞 , vajon van megoldas????!!!
Boldog karacsonyt!

kbx
Annyi a gáz, hogy feltelepítem, újraindítom a gépet, betöltõdik a XP üdvözöllek felirata, eltorzulva kb 5-6 jelenik meg belõle a képernyõn, aztán onnantól semmi, lefagy!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Ha nem irod le a jelenseget a leheto legpontosabban, ne szamits valaszra.Amugysem konnyu dolog 'tavgyogyitani', de info teljes hianyaban lehetetlen.
mi az hogy nem mukodik:_D

kbx
Sziasztok!

Nemrég vettem a egy Ati Radeon 9600 XT-t és az agondom, hogy nem mûködik miután feltelepítem! Az egyik ismerõsöm azt mondta, hogy valami driveres gáz van, valamit a BIOSban kéne alkotni!! Tud valaki segíteni??????????

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Mas programokkal mi a helyzet? Egyedul a vice szar, vagy mas is?
Amugy nem ertelek nagyon, az X topicban miert lennenek okosabbak, mint a 8x00/9x00 -akban? Ott valoszinu tobb segitseget kapnal. (mar csak az okbol is, mert oda jarnak a radeon 9000-9200 tulajok)
A segitségkérést okosabbaktól akartam kérni ezért irtam ide!
A videokarihoz szedtem uj drivert és azt raktam fel! A Vice City-t akarom irni és szó szerint azt irja ki hogy ...Not enought available video memory!
Ha még valamit nem lehet ksizürni a kérdésbõl akkro jelezd azt is!
Törölt felhasználó
Igen, több okosat is tudok:

1. Ez nem a megfelelõ topic.
2. Mi az, hogy "szedtél hozzá frissítést"? BIOS? Driver? Mit?
3. Mi az, hogy "újra raktam az egészet"? A Windows-t? Drivert? Mit?
4. Mihez nincs elég videomemória? Mi írja ki?
5. Nem folytatom, mert gépeltél teljesen feleslegesen, úgy, hogy valójában nem kérdeztél semmit.

Pontosíts.
Szasz mindenki! Kérnék 1 kis helpet! Connect radeon 9200 SE 128 Mb-s kártyám van. szedtem hozzá frissitést, de azóta nem megy semmi. Már újra raktam az egészet, de még mindig semmi. Nincs elég videómemória. Tudtok vmi okosat mondani?
via_mala
A Fireblade Edition-ben jobb memóriák vannak, ergo gyorsabb. Bár lehet, hogy csak gyárilag vannak túlhajtva. A lényeg, hogy 300 helyett 350 MHz-en megy a memória. Ezt pedig egy sima 9600 Pro is bírja, szóval nem hiszem, hogy érdemes lenne megvenni. Pláne, hogy neked csak 21 kHUF-od van kártyára.
De van itt egy jónak tûnõ kártya:
GeCube Radeon 9550 Extreme

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Üdv!

Szóval tegnap kiprobáltam az ati kártyámon a tv kimenetet és õszintén szólv a chaintect titanium4200-esemnek jobb minõségû volt a képe, pedig az ati Gigabyte gyártmány, és szerintem a 2 talán azonos minõséget produkál!?Na mindegy szóval a kérdés az hogy most az atin a kör alakú (most nem jut eszembe a neve)kimenetet használom és a tv-n alul is és felül is van egy 10cm-es zavaros sáv, ha a széles tv kimenetét használnám elképzelhetõ hogy javulna a dolog???Olyanra gondolok, hogy az esetleg kevésbé zajos vagy vmi???Érdemes megpróbálni???
😊
Amugy ezt a szoveget felraktak a supernovara, onnan szedtem. Fura hogy felraknak ilyen maszlagot. De igy parmillio ember nekiallt regisztralni az tuti. Ha csak 1 centet keres ezzel az az oldal, mar igy is szep profit 😊
[Jakuza]
Ugy, hogy kamuzik. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nagy kamu az egész nehogy regisztráljon vki!!!
Törölt felhasználó
Borg. Légyszives. Ossz ki magadnak egy büntipontot. Kösz.

😛
Ott a záll, hogy valid shipping address in USA only. Akkor te hogyan kaptad meg postával?
Törölt felhasználó
Jah... azt nem értem, hogy kinek éri meg venni, ha ilyen simán levadásztuk ingyé...
Leírnád nekem részletesebben ha megkérlek, hogy mit is kell pontosan csinálni azon az oldalon amit Zsoldos írt le, mert nem igazodom ki pontosan, addig világos h felmegyek a http://www.computergear4free.com//portal.php?ref=18
oldalra aztán regisztrálom magam, ezután pontosan mit kell csinálnom???Köszi
B@dsector
Én is így jutottam hozzá.
Mi???télleg arról van szó h tökingyen adnak egy ilyen x800kártyát????
Törölt felhasználó
Rohadtul megéri, nekem már ki is postázták (kb 3 hét alatt). Nincs hozzá játék meg ilyesmi, de akkor is megéri! Szerintem ne hagyd ki.
Oksa köszi megnézem!
Crokin
Kari tulajdonságainál:
átfedés fül-->klón mód beállítások(Bal alsó)-->szinház mód

Repatarurgyán

Sziasztok!

A problémám a következõ: a napokban váltottam nvidiáról ati-re, tehát rz az elsõ ati kártyám(9800pro), eddig egy gef4ti4200-am volt, ezen volt tv kimenet és volt olyan lehetõségem, hogy a monitoron neteztem a tv-n pedig filmet néztem egyidejüleg. Ezt a dualview nevü üzemmódot egy tvtool nevü progival csalogattam elõ a jareszból.Nos az ati kártyán is van ilyen tv kimenet, csak nem ismerem az ati kártyákat és nem tudom, hogy lehet ebbõl is kihozni a dualview módot.A drivere által(csak a catalyst drivert raktam fel hozzá, azt a 2x megás full verziót meg a radlinker nevü tuningolóprogit) felrakott dolgok közt kell keresgélnem vagy ide is kell vmi atitvtool vagy más progi???Ha tud vki segítsen!!!Köszi
errol tudtok valamit?

IF YOU WANT A FREE ATI Radeon X800 PRO, THEN KEEP READING:

Follow these steps: It takes about 5 minutes
1. Go to: http://www.computergear4free.com//portal.php?ref=18
2. Register to the site
OK, At this step, everyone gets all scared and runs away. DONT WORRY! ITS FREE!
3. You just need to Complete ONE Free offer. I recommend using One of these, because they are easy and free
If you dont want to use a credit card, do the eBay offer. (Get an email from walla.com, and sign up with that)
Another good offer is:
BlockBuster Online.com (because you can cancel online)
Remember, you have to do only one! You will not be charged for any of these offers. They are %100 free.
4. Then, all you need to do is get some referrals (If you have friends, this will be easy)
5. Enjoy your free ATI Radeon X800 PRO!

Want A Free Camera? GO Here: http://www.cameras4free.com/default.aspx?r=44620

Narancs
Azt nem tudni...viszont legalább hûti a ramokat is...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

+olyan nehez?
szep 😊 olyan hangos is?
Narancs
Mondjuk a hûtõje enyhén emlékeztet az FX5800ultra sokat gyalázott cuccára...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

connect 3d 9800pro
vélemény?

Punkerwork

jó thx 😊
de az érdekelne h jobb-e a sima 9600pro-nál..