RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyszerûen lefagy, amikor csak neki tetszik. DVD írás, nézem a monitort és összeesik a kép... Ez eddig XP. Mert most nem rég került rá az XP.
'98: Total Commander-t egyáltalán nem bírja. Már lehet látni hogy le fog fagyni, mert a könyvárak "ikonjai" már így eltûnnek helyenként(a fele, negyede, egész...) Meg ott nem esik össze a kép, csak elfeketedik és csá. restart.
Végülis összesítve csak annyira kiszámítható, hogy kb. ha egyfojtában használod, akkkor egy ideig kibírja. Min:10 perc, Max:Xp alatt több óra(kb 2)
Csakis a driver telepítés után. Az alappal kibírja.
Kiveszed a gépbõl a hangkártyád, Háló (ha van), minden egyébb kártyát, csak a VGA maradjon.
Biosban Tíltsd le a integrált cuccokat és ne húzd a gépet!
Esetleg nem áll le a ventilátorod?
Nem túl poros? Tápod nem melegszik túl és emiatt a procid nem tud hûlni?
Ha minden jó akkor:
Format c:
Install Win (sztem mind1, de ha többel nézed, próbáld ki WIN98al és XP vel, ha mindegyikkel fagy akkor az egy kicsit jó dolog! 😊 )
aztán
Install VGA
Install DirectX
Setup 3D mark 200x
és próba. Ha esetleg lefagy, akkor vedd ki az 1ik Ramot, ha úgy is, akkor cseréld ki a másik Ramra, ha úgy is, akkor rakd vissza mindet. (ha tudsz kérj kölcsön másikat és azzal is)
Nézz meg mást.
Pl: Ha van cseréld ki a VGA-t (vmi gagyi is jó) Ha úgy is, akkor vszeg az alaplapoddal van hiba. Próbálj szerezni abból is egy másmilyet!
Egyébként mien alaplapod van?
Hogyan fagy le egyébként? És mikor? 1prgt elindítasz, vagy csak úgy snassz? Csak a VGA driver telepítés után fagy?
Most akkor mit csinálják a géppel, hogy ne faggyon le?
Intel Pentium III 1,2 Ghz
Tehát akkor mit is csináljak? Le tudnátok nekem írni bõvebben mit kell csinálnom?
Állítsd be a TV-t és a Monitort.
Majd Klónozás, Színház mód.
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van egy Asus 9600XT VGAm, és mikor kiteszem a TVre a képet, tök sötét! Én még a régi GEF4 MX400 ason tök szép volt a kép a TVn, itt meg tök mindegy mit csinálok (színt, kotrasztot állítom a TVn és a Gépen) semmi eredmény! ATIk hoz kell vmi külön progi vagy van vmi titkos kapcsoló. Kérlek segítsetek!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Öööö ....
Ne aggódj, te a userek azon 90%-ba tartozol, aki nem tudja mi az, ezért fel se teszi ...
Nos. Ha Via-as alaplapod van, akkor Via Hyperion 4in1 driver kell, ha SiS-es akkor SiS AGP driverbõl az utolsó ... ha Inteles, akkor meg persze onnan kellene a legutolsó.
Ugyebár chipset driverben )vagy külön) van az AGP driver, annak hiányában néha az is csoda, ha egyáltalán mûködik a VGA.
(Meg az IDE, meg az USB, meg néha a hangkártya, meg sok más.)
Format C megvolt.
Legújabb omega driver megvolt.
Legújabb DirectX megvolt.
Chipset driver?????? (az mi is? BIOS frissítés?)
És ha HARDVER hiba, akkor mi teendõ? Kijavítható?<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
most azon is gondolkozok, hogy rosszat töltök le, de nem is tudom a kártyám verzióját. Annyi hogy Radeon 9000 128mb. Nem Pro, meg semmi. Na már most nem hiszem(de elképzelhetõ) hogy rosszat töltök le??<#confused>#confused><#confused>#confused>
Akármelyik DirectX-el lefagyott, a 8-astól kezdve asszem, de teljesen mind1.
Az alaplapi driver az mi/melyik?
A Fastwrite hol találom?
És minek engedélyeztem mennyi RAM-ot? Olyat találtam hogy VGA RAM memory. Választható:64mb, 32mb. Most 64-en áll.
Melyik DirectX van fent? <#ticking>#ticking>
Friss az alaplapi drivered? Kikapcsoltad a Biosban a Fastwrite-ot? Mennyi ramot engedélyeztél a Biosban neki?
Akkor elõre is köszi azoknak akik segítenek nekem!!
Valszeg az új drivereket nem 9000-esre optimalizálják.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Nem tudna nekem segíteni vki, hogy mi a fenét lehetne vele csinálni? Ugyebár játszani akarok a gépen, és ehhez driver kell. Már '98 alatt megszoktam hogy állandóan lefagy (ja és játék közben nem fagy le), mert az csak játékra van. Csak már jönnek az olyan játékok is amik csak 2000, vagy xp alatt megy. Ezért szeretném vki segítségért kérni. ja és még Xp alatt nem csak lefagy hanem a kép is összeesik.
PLZ vki segítsen nekem??!!!?!!?!?!?!?!?!<#szomoru1>#szomoru1><#help>#help><#szomoru1>#szomoru1><#help>#help><#help>#help>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Minden nyáron dolgozom hogy amit összekapartam abból tudjak venni cumokat!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Igaz ezekt minek huzni!<#vigyor>#vigyor>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Gabesz!
Kérdésedre válaszul: nem ragaszkodom a VIVO-s hoz... de hirtelenjében ezeket szúrtam ki az árlistából... olyan sokfajta márka és egyéb tuljadonságú kártyák vannak, hogy így vásárlás elõtt teljesen kezdek begolyózni, mert nem tudom eldönteni, hogy mit vegyek... a többi alkatrész a gépemhez már karácsony óta itt áll a dobozában.. csak egy videókártya kellene... de kezdem feladni, mert nem tudok választani.
Ezért kértem a segítséget, mert én már feladtam a döntés jogát... ;-)
Én mondjuk - eddigi terveim szerint - egy Sapphire Radeon X850XT PE-t fogok venni, igaz, csak május-júniusban...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyszerûen olcsóbban tudja adni és kész!
És a sapphire ami üt..
mindenképp vivo-sat akarsz?
Az Abit az felejtõs az árából is adodik
1. Connect3D Radeon X800XT Platinum 256MB DDR VIVO 112.500 Ft+áfa
2. Sapphire Radeon X800XT PLATINUM 256MB (F) 108.000 Ft+áfa
3. Connect3D Radeon X800XT 256MB DDR VIVO 107.000 Ft+áfa
4. Sapphire Radeon X800XT256MB VIVO (F) 103.200 Ft+áfa
5. ExcalibuR ICQ-RadeonX800XT (520MHz) 256MB VIVO PLTNM 102.300 Ft+áfa
6. ABIT Radeon X800XT 256MB VIVO DVI TV 96.400 Ft+áfa
Tudásotok megosztását, válaszaitokat, tanácsaitokat elõre is köszönöm!
(...meg egyáltalán hol érdemes az ilyeneket megvenni. Hétvégén megyek Bp-re körbenézni, mert vidéken egyáltalán nincs megfelelõ választék...)
Amúgy meg Catalyst-nak hívják a drivert, ezer helyrõl leszedhetõ, normális hardware oldalakon tükrözik. Az utolsó tegnap? jött ki, Catalyst 5.2 a verziószáma.
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Ha ingyen van pár MHz, az csak annál jobb.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|