RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit tud ez a kártya?Mennyivel jobb mint az X800XL?Teszteket tud róla valaki?
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A sima X800 hány futószalagos? Mert a GT csak 8 a hír szerint...
Vedd bele plz az X850 -eseket is, mert épp ez kavart meg. Pl melyik a jobb? X800XT, vagy X850XL...és így tovább...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. X800 XT PE
2. X800 XT
3. X800 XL
4. X800 Pro
5. X800 GT
6. X800
7. X800 SE
Tessék, lehet vitatkozni.
Tehát akkor most el tudná nekem vki mondani, hogy van a sorrend az X800 as radeonoknál? Mlyik gyorsabb? Mert van SE, sima, pro, XT, XL, PE, GT, és persze vannak az X850 esek is...
Érzésem szerint ATi -ék kicsit elvetteték a sulykot...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
újabb gyártás technológia aztán csak azt érték el hogy 2*4pipelin lett belõl az egyszeri 8 helyett.De az eredmény egy brutálmagas MHz mem-nél és a GPU-nál!
És ez rontott nagyott ,szal melegedett mint atom ezért brutál hûtõ kellett rá ami nem sikeredett tökéletesre(magas zajszint).
Kiváncsi leszek mit ér el az új Ati a 16 pipeline-al!
szerintem az a helyzet következik be mint anno az nvidiánál!
majd kiderül!
Bár odabaszhat neki a 7800GTX.
Az tuti hogy ez kemény menet lesz.
Next PC upgrade: 2022
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem kérdés.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
egyébként thx a fordítást imyke2000
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Az R520 frekvenciája 700 MHz fölött lesz.
Az Inquirer írja:
MEGTUDTUK, hogy az ATI az R520 órajelét 700 MHz-re, vagy afölé akarja állítani, de ez még nincs eldöntve, ugyanis túl korai lenne eldönteni a végsõ számadatot. A chip már elkészült és elfogadható formában van.
Már jó ideje tudjuk, hogy a chip nem fog megjelenni augusztusban - a kártyák bemutatása és szállítása a harmadik negyedév végén történhet meg.
Korábban arról számoltunk be, hogy az R520 chip 600+ MHz körüli sebességen fut majd, de úgy tûnik, ez a szám közelebb lesz 700+ MHz-hez, és a harmadik re-spin (?) után a számok jók. Néhány chip még 700 MHz-nél magasabb frekvencián is mûködõ képes.
Két jól informált informátorunk szerint az R520 csak 16 csõvezetéket fog tartalmazni, de az ultra magas órajelével még így is versenyképes lesz az Nvidia-val szemben, de ezt jelen pillanatban még nem tudjuk megerõsíteni. Korábban azt sugalltuk, hogy az R520 24 vagy még több csõvezetékes lesz, utaltunk arra, hogy a cégek különbözõ módon számolják a vezetékeket és hogy most már mindegyik programozható is.
Az Nvidia-nak még óriási az elõnye, a GeForce 7800 GTX számainak <értsd: mag / memória / csõvez.>értsd: mag / memória / csõvez.> és a szállítási mennyiségének köszönhetõen, még akkor is, ha az emberek a pénzüket leginkább nyaralásra költik, és nem videokártyára. Ez majd akkor gyûrûzik be, amikor augusztus utolsó hetében, iskolaidõben az Nvidia zsebel, miközben az ATI csak hetekkel késõbb teszi ugyanezt. A harc folytatódik.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az Inquirer írja:
MEGTUDTUK, hogy az ATI az R520 órajelét 700 MHz-re, vagy afölé akarja állítani, de ez még nincs eldöntve, ugyanis túl korai lenne eldönteni a végsõ számadatot. A chip már elkészült és elfogadható formában van.
R520 frequency goes to 700+ MHz
the Inquirer writes: WE DISCOVERED that ATI wants the R520 to clock at 700 MHz clock or even higher but it's still undecided as it's too early to decide on the final number. The chip is taped out and in acceptably good shape.
R520 frequency goes to 700+ MHz
It still has some time so it won't release those chips in August - it aims to introduce and ship the cards toward the very end of Q3.
We reported a while back that R520 chips are aimed to work at 600+ MHz but it seems that this number might finish closer to 700+ MHz if the numbers are good, and after the third re-spin, the numbers are good. Some chips will work at even higher frequencies, much more than 700 MHz.
Two of our knowledgeable and unlinked contacts suggested that R520 might actually have only sixteen fragment pipelines but will be able to fight Nvidia with its ultra higher clock but this is something that we cannot confirm at this stage. We previously suggested that R520 will end up with 24 or even more pipelines but we are advised that companies are counting pipelines differently and that now it's all programmable.
Nvidia still has a huge advantage as it's happy with numbers and is shipping quantities of its Geforce 7800GTX even people are rather spending money on vacations now than on graphic cards. It will pick it up at the last week of August at the back to school time and Nvidia will be there to cash it while ATI will be a few weeks late for that. The fight continues. µ
szal remelem ennyi volt
BF2 pecs nincs felteve!!!
es csak a winfosban csinalja..szal nem vagom...ha lesz idom szetszedem az egesz gepet es ujra osszerakom hatha megis valami erintkezesi hiba van vhol de komolyan mondom kikeszulok... mar feltettem egy regebbi drivert is de semmi..
amugy nemcsak 3d jatekoknal csinalja ezt hanem ugy alapbol .. mondjuk az udvozlet winfos kepernyo utan... mondjuk most ultraalacsonyfelbontasnal nem csinalta... hmm...
Belassult a gép, majd amikor kiléptem jött ez a VPU Recovery, és írta h le kellett vennie az AGP-t sebességét vagy mittudom én mit.
Újraindítom, 60Hz a monitor, catalystban beállítom h megint 85Hz legyen, és azóta nem csinálja.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Amennyiben feltetted az 1.01-es Patch-et, akkor az b@szta szét a rendszeredet.
Hivatalos forrásból.
az alaplapot is en szereltem ra anno..szerintem tuti megvan huzva az osszes csavar....
amugy nemtom hogyan tudna hozzaerni hiszen nem keves hely van kozottuk... az elobb is full ideg lettem...ugyanis gondoltam leuninstalallom a drivert... ujrainditasnak persze azonnal beszart a kep.. csakhogy catalyst nelkul baromita nincsen VPU recovery...😞 szal ujrainditas.. es csokkentett modban probaltam feltenni a drivereket..de csokkentett modban nem engedi feltenni.. jo.. vissza normal modba..bejon a winfos gyorsan feltettem es bamm bejott a fika kep😞((((((((( nemtom mi picsa van.. amugy a vidkartyat es a hangkarit is kiszedtem visszatettem.. amugy nem fagy le.. csak zizis lesz a kep es a catalyst ujrainditja a VPU-t es minden megy tovabb... de ez akkor is tiszta szanalom...
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
nomeg ilyeneket bekapcsoljak hogy:
enable geometry instancing
alternate pixel center
triple buffering
force 24 bit Z buffer depht
????
megpróbálok csökkenteni a cuccon
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
kérnék egy kis segitséget, tippet miért lehet ez:
vettem egy Radeon 9600 XT-t és mostanában minden játéknál kilép fekete képernyõre és ujrainditja a gépet
5-6_xp-2k_dd_cp_wdm_23864 ez a driver van fent
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Pedig már 3 éves a kicsike.
Elmennek azért a mai játékok is rajta.