5974
-
#2974 Hello
Szerintetek jó VGA az Excalibur X550???
Naramcs nem a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi!!! -
#2973 Nem akarok okoskodni, de a 16 pipeline bekapcsolason kivul minden mas valtoztatas felesleges egy x800pron :) -
#2972 Ha főleg játékra gondolsz, akkor nem éppen... X1300Pro vs GeForce 6600
...és a tesztben Pro van. -
SamFisher90 #2971 Sziasztok! Szerintetek érdemes venni egy ilyen ATI-t:
Sapphire Radeon X1300 256M TD Lite PCI-E
ATI Radeon X1300, 256MB, GDDR2, 450MHz / 250MHz, TV out, DVI, PCI-E ???
Mert egy ilyenre akarom rászánni magam -
#2970 -
#2969 tudom,azé nevettem ki! -
#2968 Szerintem, c3d-t akart írni: Club 3D
-
#2967 melyik az a c2d márka? -
#2966 lehet kapni c2d x800gto vivo 47500Ft-ért
ezen milyen gpu-lehet 480-as?
mert az újakat már nem nagyon lehet modolni -
#2965 Gagyinak azért nem mondanám, de tény, hogy technikailag elmarad a konkurens Gf6800 szériától. Kérdés persze, hogy a játékok alatt mennyire fog hiányozni az SM3.0. Egyelőre még nem vészes a helyzet, de hosszú távon (egy év) az én véleményem szerint mindenképpen hátrány lesz. -
#2964 De hisz akkor gagyi nem? -
#2963 Nem támogatja. A Radeonok közül csak az X1x00 család támogatja. -
#2962 Csá! Nem tudja valaki megmondani hogy az X800GTO támogatja-e a Shader Model 3.0-át? -
dragon #2961 Szia!
Nekem ilyen kártyám van én 500/500 on járatom de bírja stabilan 520/550. Itt találsz segítséget.
Én úgy csináltam, hogy próbából beletetem elöször a pro de 16 pipepos bioszt, majd leteszteltem így is, hogy mit tud, majd radedittel átírtam biosba az órajelet és a device id-t. Végén azért illik egy driver takarítás és reinst.
üdv. Drag
-
AnonymouS #2960 jó, hülye vagyok, bocs, eddig nem találtam a régebbi drivereket
akkor azt mondjátok meg, hogy szerintetek melyik a legjobb egy cs-nek vagy hl2-nek? -
#2959 Még mindig: www.ati.com -
AnonymouS #2958 Sziasztok! Tud nekem valaki adni egy régebbi xp drivert? Valahol az 5.6 és az 5.9 között pl, mert a mostani pár driverral siralmas eredményeket értem el, legalábbis azt hiszem a driver az oka. Ha nem az, akkor mehet vissza a kártya a boltba... Please help! Köszi. -
#2957 és a cikk végén az igazság:
Konklúzió nincs, nem is nagyon érdemes egy bizonytalan, garanciát érvénytelenítő hardveres beavatkozást túlmisztifikálni. A Radeon X800 Pro érintetlenül is egy olyan kártya, amivel az összes mai játék nagy felbontásban, képminőségjavító opciók bekapcsolása mellett is tökéletesen futtat, erőtartalékainak teljes kiaknázására csak a mai csúcsgépek képesek a legújabb programokkal.
-
#2956 http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=405&p=1 -
Hasarengazfix #2955 Sziasztok! van egy Sapphire x800pro vivo 256mb 1.6 samsung. karim és hallottam, hogy bios cserével XT-re lehet módólni. Az órajele gyári 475/900, de stabilan megy 510/1100-on. A gondom a következő: hogy van-e mód estleg windows alól biost váltani, vagy csak a klasszikus dos-os kislemezes variáció létezik? És ha csak az, akkor tud-e valaki segiteni a mikéntjében? -
#2954 Feltetted a chipset drivert?
És kapcsold ki a VPU recovery-t és fast writes-t. -
Kosztyu #2953 bocs hogy ide írom de nem tudna nekem segíteni valaki azt ati 9600 driveremmel van valaami amikor játszanék vagy valami akkor újtaindul a gép nem tudna valaki segíteni??? előre is köszi
-
#2952 csinálok egy x800gto toplistát, aki fel szeretne kerülni, küldje el nekem a táblázatban látható adatokat, privátban!
itten ni -
#2951 Kellemes karácsonyt mindenkinek! -
#2950 két x800gt-t nem lehet crossfire-be csak úgy ha van mellette egy x850xt Cf és emellé csak egy gt! -
CUCLI #2949 akkormár szerintem 2db x800gt crossfireben :) -
#2948 A lényeg, hogy a "Normál" nézetben nincs is ott a baloldali "menüben" a lenti képen látható rész. -
#2947 ŐŐŐ, hát nem egészen így lett megoldva.
Az előbbi tudatlanságom az ATI-kártyákhoz nemfűződő semmilyen kapcsolatom miatt volt, aztán jobban belenéztem.
Elöljáróban: egy kölcsönkapott alapkártya van nálam (Asus AX300SE-X), amihez feltelepítettem az 5.12-es Catalyst-ot és hozzá a Control Centert.
Az egészben az zavart meg, hogy alapban ez nálam így néz ki:
Aztán rájöttem, hogy ez csak a "Normál" nézet, mert van "Speciális" nézete is, ami teljesen máshogy néz ki (és ahol a megoldást is megtaláltam):
-
Az én módszerem:
Képernyő tulajdonságai - Beállítások - Speciális
Itt három fülön kell ügyködni:
- Megjelenítő eszközök
- Monitor
- 3D [itt érdemes profilt is létrehozni - alul]
-
#2945 Van most nálam kölcsön egy ATI-kártya (még sosem volt ilyenem) és azt szeretném megkérdezni, hogy az ATI-khoz van-e olyan hasonló feladatú progi, mint az nVidia-khoz a "Refresh Lock"?
Konkrétan: ATI videokártyáknál hogyan oldható meg, hogy egy 3D-s játék közben ne a játék döntse el, hogy a monitor milyen frekvencián menjen? (amikor ez konkrétan a játékon belül külön nem állítható) -
#2944 Hétvégén FEAR-rel tesztelve a Gigabyte X800XL heatpipe videokarit, nyitott házban stabilan futtatta a játékot 109 fokon !
Megtámogatva egy asztali ventillátorral a GPU hőfoka már csak 76 volt. -
#2943 5.12-ből nincs.
-
izb #2942 van net keretrendszer nélküli is.
ajánlatos inkább azzal próbálkozni.. -
#2941 mivel 2005 december van valszeg az :) -
#2940 Igen. Mivel - az All-In-One kártyák meghajtóin kívül - ez egy univerzális driver csomag, úgyhogy nyugodtan feldobhatod, minden ATI-kártyával működik.
Azonban a .NET keretrendszert se felejtsd el feltenni [www.microsoft.com]!
-
Bendegoose #2939 OK,
Thx
azaz 5.12 ugye?
-
#2938 ati-com-ról szedd le az uccsót. -
Bendegoose #2937 Hi,,
kérdésem az lenne, telepítem itt a kolléganő gyerkeinek szánt gépet, és ati kártya van benne, de sajnos nem tudom, hogy az ati-nál, melyik verziószámú catalystot rakjak fel, ebből melyik a leggyorsabb vagy legoptimálisabb????
PLZ,
HLP,
THX,
Üdv,
B. -
#2936 láttam már valahol 100k környékén... -
#2935 Akkor már inkább X1800XL (már ha valamikor ideér...)!