RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most már abban sem vagyok biztos hogy melyik alaplap legyen!
mert arra max 20e vagyok hajlando fizetni a procival együtt!azért mert most 40e van!20 elmegy a ram ra,(2*512) és 20 akkor elmenne a proci+alaplapra
és akkor gyûjtenék még 20-30 at egy 9800 as ra
és ezzel elgamelnek kb 2 évig,
Asrock K7VT4A PRO (1 év gar) 6 800 Ft / 8 500 Ft
ez az alaplap tud dual channelt?
Next PC upgrade: 2022
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aztán rákérdezett az idõtállóságra, amit szintén kifejtettem neki - egyik alkalommal sem tettem kötelezõvé a vásárlást. Õ dönt, iszik vagy vezet...
Amúgy, utánanéztem, a 754 és 939 nem sokban különbözik egymástól, legalábbis e táblázat alapján:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2005. szeptember 1. 10:01, Csütörtök - Gyurkity Péter
A vállalat vezérigazgatója egy híroldalnak adott interjúban a következõ generációs grafikus chipekrõl beszélt, és kijelentette, hogy az R520 olyan sebességeket ér el, amely eddig példa nélkül áll az ágazat történetében."
Kis idézet innen.
Hát erre tõbõl kiváncsi leszek mit produkálnak,remélem nem csak a szájuk jár.
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem véletlenül fogalmaztam így.
64 bites Sempronnal már nem lenne rossz konfig. ehez még 30-ért egy 9800PRO és meg van oldva minden. szerintem.
Sajna, ez a foglalat már halálra van ítélve.
A jobb választás egy teljesen más konstrukció lenne, de abban csak az alaplap több, mint 30 ezerbe fájna neked: Socket A 939.
S akkor vehetnél új CPU-t is hozz, majdnem harmincért
Szóval dönts: játszani akarsz egy közepesnél gyengébb konfiggel
Vigyázat, itt már több, mint 100 ezer forintról van szó!
csak nem tom hogy lehet tuningolni..
akkor sztem megveszem azt amiket leírtál!
a vidikártyára meg várok október1 ig!addigra öszzetudom szedni a pénzt,(reméle)
1. ha van rá gai baj nem érhet
2. ha nincs rá agi, vétel elõtt ki kell próbálni
Ezek alapszabályok, aki nem tartja be persze ráb*szik.
Amúgy Budapesten olcsóbb minden, VGA pl van 30K-ért újonnan. Igaz csak 1 év garral.
Egy Radeon 9500-9600 körüli kártyával a F.E.A.R. szvsz csak szenvedés lesz, hacsak nem a demó volt nagyon rosszul optimalizálva.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az árakat csak viszonyítási alapként citáltam ide, hogy tudd, mennyibe kerülne egy ilyen vérfrissítés.
A GeForce 2 sajna tényleg gyenge láncszem. Õt le kell cserélned, ha játszani akarsz a komolyabb 3D-s játékokkal - a F.E.A.R menüje is megenné a géped, nemhogy a játékmenete...
A megoldás: a lenti konfiget kellene megvenned, VGA-stúl.
Gondolom, mások azt fogják mondani neked, hogy vegyél használt termékeket
Most, egy hónapja, egy leányzó megkért arra, hogy rakjam össze az "új" gépét.
Az "új" gép:
- egy régi ATX-es lehasznált ház + 300W-os gyenge táp
- egy használtan vásárolt AMD 2600+ -os CPU
- egy használtan vásárolt 4 GB-os vinyó (Seagate ATA33 [!!!]]
- egy használtan vásárolt GF 5200 VGA
- egy vadi új egér + bill
- egy használtan vásárolt monitor
- egy vadiúj ASUS AV7 alaplap
Kiderült, a csaj a lehetõ legolcsóbban akart egy jó gépet összeállítani filmnézésre(!)... 65 ezer forintot költött...
Mondanom sem kell, az egész nem ér annyit.
S akkor jöttek a gondok:
- Minden a helyére
Buhera itt, buhera ott - semmi. Egy másik gépet szereztünk, beletettük a CPU-t
A csaj kénytelen volt másnap venni magának egy vadi új procit.
Megint elõrángatott engem, hogy akkor most, csináljam.
Gép összerak, gép elindul, vinyó üres, kezdetben Win98 telepít... 28%-nál kifagy, s utána semmi pénzér tnem megy tovább.
Format, újra Win98 ... semmi. Win2000 híján XP... NTFS-re konvert, XP telepít, 1 óra múltán gép újrabootol és utána se kép, se hang.
A vinyót kikaptuk, bele a mobilrackembe, gépemrõl lehúzva a saját vinyókat nálam telepítettünk mindent, minden eszközömet tökéletesen felismerte, mûködött.
Átvittük a másik gépbe: CD-ROM-ot nem ismerte fel (!!!)...
Minden kábél átmozgat, megnyomkod... semmi.
Másnap új kábelt vetettem a csajszival - ráhelyeztem a CD-ROM-ra, azóta mûködik.
Szóval, az egész mese lényege: sose kezdj használt cuccokkal! Csak jobban járhatsz!
akkor beruházom ezekre!
ezeket honnan nézted?ott meg is rendelhetem?
ja és ha nem vezsek új vga t akkor a fable elfut?vagy nem?mert a gef2 32megással szztem nem sok esély sajna
Asrock K7VT4A PRO (1 év gar) 6 800 Ft / 8 500 Ft
AMD Sempron 2300+ (1 év gar!) 9 520 Ft / 11 900 Ft
Sapphire Ati Radeon 9800PRO 128MB TV (2 év gar!) 29 280 Ft / 36 600 Ft
A Sempron proci klasszissal gyorsabb az 1700+ -nál!
Akkor inkább vegyél 14 ért egy 2800+-as Sempront, ahhoz egy 14 ezres alaplapot, abba tedd a RAM-jaidat és késõbb vegyél hozzá egy középkategóriájú VGA-t...
Elárulom, hiába lesz új VGA-d, 1466 MHz-es procival nem fog az sem szakítani.
Hihehetsz nekem, mert nekem is olyanom van.
[abit KR7-A 133 | AMD 1700+ | 512 DDR <266MHz>266MHz> | Radeon 9500 Pro]
mert most veszek ramot (22e)
aztán alaplapot havertõl (10e)
és kezd el fogyni a manim
szóval láttam 9550XT 20e ért itt http://www.aliencomputers.hu/
de lehet hogy még akkor gyûjtök egy 10est..
viszont azért kéne hogy menjen a Fable,mert a mostani 32megással nem nagyon akar...
Újonnan is csak 30K, sztem gyüjtsél még egy kicsit.
Olyan, mintha beletennél egy P1-es gépbe 4 giga ramot. Minek? A VGA-n a ram méret kb a huszadik helyen van. Ez egy ratyi kártya, ennyiért rablás. Egyszer vegyél rendeset, és csodálkozni fogsz eddig hogy tudtál játszani. Ha mindenképp új kell, akkor 9550XT. Ez ugyanennyibe van kb és sokkal jobb vétel.
9800 Pro alatt ne is gondolkozz!
256 megás vidikártyával nem fognak el menni?
eddig 32megás volt és simán ment rajta a hl2,gta:sa
szóval nem lényeg hogy maxon menjen
de tényleg ilyen rossze ez a kártya?
ezt a kártyát néztem ki magamnak!érdemes még ezt megvenni?szóval pl a fear,fable,b&w2 elmennek még ezzel a karival?max 22e szánok a cuccra és ha van jobb kártya ennyiért szóljatok😊
ja és nem kell hogy maxon menjen a game,de ne is lebutítva
thx!
Ready legfrissebb listáján van, nettó ár. Szvsz nem rossz.
nem bírja?pedig kéne. milyen géped van csak neked?
akkor a 9800Xt lesz neked a nyerõ,bár az x700Pro jobb,de AGP-s abból ritka mint a fehér holló
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ATI POWER!!!!!!!!!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
ATI POWER!!!!!!!!!