5974
  • izb
    garancia meg sehol..............
    költségkímélő megoldás........
  • Me0w
    Lol
  • Gabesz amd64
    ha esetleg mindent akarok cserélni akkor alapos munkát kell végeznem.Süljön már meg a deszka + a proci is
  • Zetorg
    LOL :D

szerintem menet közben kéne csinálni
  • Punker
    te tényleg ennyire hülye vagy? nem gondolod hogy a gépben hagyod 1 ilyen művelethez? komolyan mondom néha kezdek félni tőled......
  • kovy79
    Na ez most hogy van?
    Gabesznak #3208 válaszoltam és erre én lettem a #3207
  • Gabesz amd64
    na erre a drótos részre voltam kiváncsi,kössz

és ekkor üresjáratba menjen a VGA?
  • kovy79
    Nehogy menet közben csináld!
    Bár végülis az alaplapok is amortizálódnak.
  • Punker
    2 fém drót bele ahol érintkezne a táp a cuccal, aztán lehet szépen ügyködni ramokat és társait megviccelni, a lényeg hogy a 15 volt-tól kinyiffan de nem robban szét mint mondjuk ha mikróval túl sokat adsz neki.
  • izb
    ez a lényeg,hogy ne legyen fizikai sérülés.............
  • Gabesz amd64
    és azzal,hogyan durantod szét?

[mégnemcsináltilyet,kiváncsirá]
  • kovy79
    Csak hasznos tanács: ha jogos a gari, nem vagy köteles uolyan terméket vásárolni, sőt egyáltalán bármit vásárolni -> pénz vissza.
  • Narancs
    Ja igaz, legközelebb énis azt nyomom majd
  • Punker
    mikró nem jó mert eldurranhat valami, szerintem a legjobb garancia intéző a 15 voltos nyomtató táp :)
  • Narancs
    Én azt mondom mikróba vele és a boltban próbáld elintézni, hogy valami mást kapj helyette garban.
  • czky
    Ezt az ocsmányságot... :((
  • via_mala
    Jaj!
    Mennyi pénzt adtál ki ezért a "szörnyért"?
    És miért utólag érdeklődsz? Ha itt csak egyszer is feltetted volna a kérdést, hogy érdemes-e megvenni, legalább hárman kézzel-lábbal lebeszéltek volna róla.

Ahogy látom létezik ebből még 64 bites is, brrr...
    A link szerint GPU:450 MHz, MEM:500 Mhz.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne bántsátok szegényt...!
  • Gabesz amd64
    életbe nem szabad venni 512Mb-os 128 bit-es VGA-t...sz@rt se ér
    ennyi pénzért már egy jó 6600Gt-t vehetél volna
  • Tibor45
    mert hogy?
  • Punker
    az amivel téged csúnyán átvertek.
  • CUCLI
    úgy vetted a kártyát ,h fogalmas sincsen eszik-e vagy isszák?
    ezt a karit amúgy nem játékra tervezték.
  • Tibor45
    sziasztok vettem 1 ati radeon saphire x1300 128bit 512ram videokártyát mennyi a gpu illetve a ram órajele?és mit tudtok róla elmondani miféle kártya az?
  • mateus33
    Köszi,átadom neki;)
  • Zetorg
    próbálja meg a legújabb, 6.2-es catalyst-ot, ne azt ami a cd-n van
  • mateus33
    Okés,köszi,csak mert haverom most kapott új gépet,benne egy ilyen kártyával,s mikor felrakja a drivert,akkor újraindítás után nem tölt be a WinXP SP2,elszáll Kernel hibával,míg ha nem rak fel drivert,akkor bejön a Win,csak "szaggat" a kép. Akkor inkább WinXP hiba lehet mint driver?
  • GanXstaZoleeWrk
    gyári, ngo, omega tetszés szerint nagy különbség nincs.
  • mateus33
    Srácok! Egy Gigabyte Ati X800XL-hez milyen drivert ajánlanátok? Előre is köszi a segítséget!
  • Zetorg
    az 128bit-es :(
    remélem jó olcsón vetted, nem normál gto árban...
    pci-e freki 100 és hagyd is úgy.
  • Cubemaniac
    Hali.
    Nekem van egy GECUBE X800 GTO-m 256 Mb-s és DDR2-es.
    Olyan kérdésem lenne hogy mennyi az alap órajele egy DDr2-es karinak mert nem nagyon hiszek neki. Nekem 400/400 at ír!!!
    Meg olyan kérdésem lenne van egy ASUS K8N4E Deluxe alaplapom és van rajta egy olyan hogy PEG LINK. Azt hogyan állítsam???? Meg a PCI E Órajele alapból 100 MHz hogy azt mennin érdemes futatni???? Nem akakrom elbaszni a karim mert a 3 beszart 6600 Gt után nem akarom ezt is elbaszni.!!!!!! THX
  • MaSzKa
    ha van marós ismerösöd akkor meg lehet oldani
  • CUCLI
    a C verziót tuti nem.
  • Csapi007 #3182
    Hello
    Szeintetek Asus X1600PRO/TD-ra rá lehet tenni a Zalman ZM80C-HP heat-pipe-os hűtőt???
  • Landren
    Teljesen igazad van! Csak miután megvettem, után kezdtem el komolyabban tájékozódni. Mindegy mostmár ez van, ha nagyon gáz lesz veszek mást.
  • MaSzKa
    inkább gto-t vettél volna
    vagy got2-t (52e körül van brutto)
    sm3 nem sokat ér max a 3dmark2006-ba
  • MaSzKa
    na szerited milyet........ a legújjabbat
    ati.com -ról szedheted is

520/520(1040)-at 99% tuti megy ha ddr3-as
  • Landren
    Ha itt nem tudnak segíteni, akkor próbáld meg itt: GTO tapasztalatok
  • Demeter
    Skacok egy x800GTO-hoz milyen drivert ajánlotok, illetve milyen bios bellítással kéne üzemeltetni a kártyát?

Előre is köszönöm!
  • Landren
    Itt van még néhány teszt az X1600 XT ről!
    http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=930&p=1
    http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=922

Nemrég vettem egy ilyen karit és nagyon remélem, hogy a jövőben jobban ki lehet majd használni a benne rejlő lehetőségeket, mert ha a mostani játékokat vesszük, akkor nagyon nem éri meg az árát.

Gigabyte GA-K8NMF-9,A64 3200+, 2x512/400 Kingstone, Club-3D X1600 XT 6.2(alap)
    3DMark/05: 5318pont kár, hogy ez semmit sem jelent

• hykao #3175
    Nos az én tapasztalataim Vsync ügyben: jó dolog, ha tehetem mindig bekapcsolom, hisz én sem szeretem a képszétdarabolódást, hanem azonban úgy vettem észre, hogy bizony gépigényesebb alkalmazások esetén olykor akár 50%-kal is visszaesik az FPS szám a használatával nálam.
    A baj az, hogy CRT monitorom olyan régen volt, hogy akkor még nemigen volt Vsync ki-be kapcsolhatósági opció a driverekben emlékeim szerint, amikor meg már felfedeztem ezen opciót, akkor sokáig VGA bemenetes TV-t használtam, illetve utána meg folyamatosan LCD-ket. Szóval említett okok miatt csak tippelni tudok, hogy a Vsync bekapcsolásával az érezhetően komoly FPS szám csökkenés az elmúlt időszakban használt megjelenítőim - CRT-khez mérten - gyengébb válaszidejével lehet összefüggésben.
    Bár érdekes módon amióta 6600GT-m van és a régebbi 15"-os LCD-t jobb válaszidejű 17"-osra cseréltem az eldarabolódás nem olyan sűrűn, és nem olyan zavaróan jelentkezik Vsync off mellett sem. (egyidőben cseréltem le a videókarit és a monitort) ...aztán lehet, hogy ez csak azért van mert utóbbi időben kevesebb pörgős játék köt le... :)

Más: engem rohadtul zavar az, hogy a 17"-os LCD-k nem 4:3-os arányúak, hanem 5:4-esek (1280x1024), így a kép kissé nyújtott játékok esetén (filmeknél meg alul-felül fekete csík látható 4:3-osak esetén...)
    A megoldás ismét a feljebb lépés lenne 1600x1200-as natív felbontású LCD-re, de ezek ahogy néztem egyrészt már legalább 20"-osak, másrészt elég drágák is...de ha a pénzkérdést félretesszük, akkor is nem tudom mennyivel lenne rosszabb a szememnek egy több mint 50 centis képátlójú kijelző előtt ücsörögni nap mint nap...