5974
-
izb #3214 garancia meg sehol..............
költségkímélő megoldás........ -
#3213 Lol -
#3212 ha esetleg mindent akarok cserélni akkor alapos munkát kell végeznem.Süljön már meg a deszka + a proci is -
#3211 LOL :D
szerintem menet közben kéne csinálni -
#3210 te tényleg ennyire hülye vagy? nem gondolod hogy a gépben hagyod 1 ilyen művelethez? komolyan mondom néha kezdek félni tőled...... -
#3209 Na ez most hogy van?
Gabesznak #3208 válaszoltam és erre én lettem a #3207 -
#3208 na erre a drótos részre voltam kiváncsi,kössz
és ekkor üresjáratba menjen a VGA?
-
#3207 Nehogy menet közben csináld!
Bár végülis az alaplapok is amortizálódnak. -
#3206 2 fém drót bele ahol érintkezne a táp a cuccal, aztán lehet szépen ügyködni ramokat és társait megviccelni, a lényeg hogy a 15 volt-tól kinyiffan de nem robban szét mint mondjuk ha mikróval túl sokat adsz neki. -
izb #3205 ez a lényeg,hogy ne legyen fizikai sérülés............. -
#3204 és azzal,hogyan durantod szét?
[mégnemcsináltilyet,kiváncsirá] -
#3203 Csak hasznos tanács: ha jogos a gari, nem vagy köteles uolyan terméket vásárolni, sőt egyáltalán bármit vásárolni -> pénz vissza. -
#3202 Ja igaz, legközelebb énis azt nyomom majd -
#3201 mikró nem jó mert eldurranhat valami, szerintem a legjobb garancia intéző a 15 voltos nyomtató táp :) -
#3200 Én azt mondom mikróba vele és a boltban próbáld elintézni, hogy valami mást kapj helyette garban. -
#3199 Ezt az ocsmányságot... :(( -
#3198 Jaj!
Mennyi pénzt adtál ki ezért a "szörnyért"?
És miért utólag érdeklődsz? Ha itt csak egyszer is feltetted volna a kérdést, hogy érdemes-e megvenni, legalább hárman kézzel-lábbal lebeszéltek volna róla.
Ahogy látom létezik ebből még 64 bites is, brrr...
A link szerint GPU:450 MHz, MEM:500 Mhz. -
#3197 Ne bántsátok szegényt...! -
#3196 életbe nem szabad venni 512Mb-os 128 bit-es VGA-t...sz@rt se ér
ennyi pénzért már egy jó 6600Gt-t vehetél volna -
#3195 mert hogy? -
#3194 az amivel téged csúnyán átvertek. -
CUCLI #3193 úgy vetted a kártyát ,h fogalmas sincsen eszik-e vagy isszák?
ezt a karit amúgy nem játékra tervezték. -
#3192 sziasztok vettem 1 ati radeon saphire x1300 128bit 512ram videokártyát mennyi a gpu illetve a ram órajele?és mit tudtok róla elmondani miféle kártya az? -
#3191 Köszi,átadom neki;) -
#3190 próbálja meg a legújabb, 6.2-es catalyst-ot, ne azt ami a cd-n van -
#3189 Okés,köszi,csak mert haverom most kapott új gépet,benne egy ilyen kártyával,s mikor felrakja a drivert,akkor újraindítás után nem tölt be a WinXP SP2,elszáll Kernel hibával,míg ha nem rak fel drivert,akkor bejön a Win,csak "szaggat" a kép. Akkor inkább WinXP hiba lehet mint driver? -
#3188 gyári, ngo, omega tetszés szerint nagy különbség nincs. -
#3187 Srácok! Egy Gigabyte Ati X800XL-hez milyen drivert ajánlanátok? Előre is köszi a segítséget! -
#3186 az 128bit-es :(
remélem jó olcsón vetted, nem normál gto árban...
pci-e freki 100 és hagyd is úgy. -
Cubemaniac #3185 Hali.
Nekem van egy GECUBE X800 GTO-m 256 Mb-s és DDR2-es.
Olyan kérdésem lenne hogy mennyi az alap órajele egy DDr2-es karinak mert nem nagyon hiszek neki. Nekem 400/400 at ír!!!
Meg olyan kérdésem lenne van egy ASUS K8N4E Deluxe alaplapom és van rajta egy olyan hogy PEG LINK. Azt hogyan állítsam???? Meg a PCI E Órajele alapból 100 MHz hogy azt mennin érdemes futatni???? Nem akakrom elbaszni a karim mert a 3 beszart 6600 Gt után nem akarom ezt is elbaszni.!!!!!! THX -
#3184 ha van marós ismerösöd akkor meg lehet oldani -
CUCLI #3183 a C verziót tuti nem. -
#3182 Hello
Szeintetek Asus X1600PRO/TD-ra rá lehet tenni a Zalman ZM80C-HP heat-pipe-os hűtőt??? -
#3181 Teljesen igazad van! Csak miután megvettem, után kezdtem el komolyabban tájékozódni. Mindegy mostmár ez van, ha nagyon gáz lesz veszek mást. -
#3180 inkább gto-t vettél volna
vagy got2-t (52e körül van brutto)
sm3 nem sokat ér max a 3dmark2006-ba -
#3179 na szerited milyet........ a legújjabbat
ati.com -ról szedheted is
520/520(1040)-at 99% tuti megy ha ddr3-as -
#3178 Ha itt nem tudnak segíteni, akkor próbáld meg itt: GTO tapasztalatok -
Demeter #3177 Skacok egy x800GTO-hoz milyen drivert ajánlotok, illetve milyen bios bellítással kéne üzemeltetni a kártyát?
Előre is köszönöm! -
#3176 Itt van még néhány teszt az X1600 XT ről!
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=930&p=1
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=922
Nemrég vettem egy ilyen karit és nagyon remélem, hogy a jövőben jobban ki lehet majd használni a benne rejlő lehetőségeket, mert ha a mostani játékokat vesszük, akkor nagyon nem éri meg az árát.
Gigabyte GA-K8NMF-9,A64 3200+, 2x512/400 Kingstone, Club-3D X1600 XT 6.2(alap)
3DMark/05: 5318pont kár, hogy ez semmit sem jelent
-
#3175 Nos az én tapasztalataim Vsync ügyben: jó dolog, ha tehetem mindig bekapcsolom, hisz én sem szeretem a képszétdarabolódást, hanem azonban úgy vettem észre, hogy bizony gépigényesebb alkalmazások esetén olykor akár 50%-kal is visszaesik az FPS szám a használatával nálam.
A baj az, hogy CRT monitorom olyan régen volt, hogy akkor még nemigen volt Vsync ki-be kapcsolhatósági opció a driverekben emlékeim szerint, amikor meg már felfedeztem ezen opciót, akkor sokáig VGA bemenetes TV-t használtam, illetve utána meg folyamatosan LCD-ket. Szóval említett okok miatt csak tippelni tudok, hogy a Vsync bekapcsolásával az érezhetően komoly FPS szám csökkenés az elmúlt időszakban használt megjelenítőim - CRT-khez mérten - gyengébb válaszidejével lehet összefüggésben.
Bár érdekes módon amióta 6600GT-m van és a régebbi 15"-os LCD-t jobb válaszidejű 17"-osra cseréltem az eldarabolódás nem olyan sűrűn, és nem olyan zavaróan jelentkezik Vsync off mellett sem. (egyidőben cseréltem le a videókarit és a monitort) ...aztán lehet, hogy ez csak azért van mert utóbbi időben kevesebb pörgős játék köt le... :)
Más: engem rohadtul zavar az, hogy a 17"-os LCD-k nem 4:3-os arányúak, hanem 5:4-esek (1280x1024), így a kép kissé nyújtott játékok esetén (filmeknél meg alul-felül fekete csík látható 4:3-osak esetén...)
A megoldás ismét a feljebb lépés lenne 1600x1200-as natív felbontású LCD-re, de ezek ahogy néztem egyrészt már legalább 20"-osak, másrészt elég drágák is...de ha a pénzkérdést félretesszük, akkor is nem tudom mennyivel lenne rosszabb a szememnek egy több mint 50 centis képátlójú kijelző előtt ücsörögni nap mint nap...