5974
-
#3294 most hogy így mondod, eddig eszembe se jutott...az enyémen is non vivo x800xt bios van és működik a vivo :) -
#3293 A gond csak az, hogy ezek nem VIVO-s bios-ok, a pro-khoz vannak csak fent VIVO-s bios-ok! -
#3292 én még nem is flesseltem :(
azt se tudom,hogy kell -
#3291 Lemaradtam... igaz en a windowst is dos4gwbol inditom :PPPP -
#3290 Sőt, sokan már gyári progit adnak hozzá régóta. -
#3289 Alaplapokhoz is létezik már. -
#3288 ATI-hoz van, ATIWinFlash a neve. -
#3287 En meg nem is talalkoztam wines flashelovel... van ilyen? -
#3286 fontos, hogy DOS alatt flesselj bios-t, mert windowsos programokkal nem mindig aktiválja a pipákat! -
#3285 Dankezér, maj megnézem! -
HIS x850xtpe BIOS:
HIS x800xtpe BIOS:
HIS x800xt BIOS:
A flesselés után azért egy "find max"-ot nyomass az ATITool-lal! -
#3283 Egyik sem biztonságos, de ha a bios módszer működik, utána azzal már nincs probléma! A húzás viszont okozhat olyan problémákat amire gamingolás közben sosem jössz rá. -
#3282 Jajj :) Ugye ezt az instabilitasi dolgot nem gondolod komolyan egy iceq2 hutovel? :))) Szerinted biztonsagosabb egy, nem a kartyahoz keszitett biost beegetni, mint megemelni az orajelet 15%-al? :)) -
#3281 Mer a zórajel az túlhajtás és instabillá teheti a mókát, én pedig a stabilitásra utazom. A plusz 4 pipe, ha megy, akkor jó azt kész. -
#3280 Akkor minek a 16 pipa ha nem kell a + orajel? :)) -
#3279 A pipeline megnyitás az mán érdekesebb dolog. -
#3278 Oszt minek. Amikkel én játszom, azok max. felbontáson szemkifolyósan mennek így is?! -
#3277 Ha jo szeriat fogtal ki, akkor ATIToollal kuldhetsz neki 520/560-at. Jatekok alatt ilyenkor 55-60 fokos a GPU, meg nem halalos. -
#3276 Nekem is AGP-sben kellett, ezért hajlandó voltam használtan is beszerválni (de vigyáztak rá, ismerős). -
#3275 Ha lett volna ilyen AGPsben akkor nem a sapphire-t vettem volna én is mert elég jo kartya. -
#3274 -
#3273 Na hétvégén megkaptam a kis HIS Excalibur X800Pro 256MB IceQII VIVO-mat. VIVO-s, úgyhogy lehet majd aktiválni a plusz 4 pipeline-t valszeg. A kártya ultrahalak, azzal együtt is, hogy kissé már haldoklik rajta a venti (enyhén kerepel is). Nem igazán hangosabb mint a régi, kiforrott 9600pro-m. Elégedett vagyok vele, majd még a hűtőt kicsit meggeneráloztatom. Nem éreztem lényeges sebesség különbséget az elvileg 20%-kal gyorsabb XT, meg eközött. Van, de minimális. Szal. jó vétel. -
#3272 vegyél Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev. 2-t!
jobban hűti a memóriákat, mint a zalman és kifújja a házból a meleget.ez tuti, hogy +csak" 1 plusz bővítőhelyet foglal. -
#3271 igen, a régi piros nyákos szériában gyárilag aktív volt a 16 pipa, de az új, kék nyákos GTO2-kön már nem és sokan szívnak vele. -
#3270 nahjo.. de mi legyen?? fatal1ty??? esetleg a zalman kek dupla heatpipe os op1 ventis megoldasa?
meghat a fatal1tynek nemtom van-e ertelme mert onnan alig tud levegot huzni, mert ott a hangkari -
#3269 Szerintem egy Zalmival nagyon sokat sagítenél a helyzeten, főleg ha esetleg egy 12es venti rátolná a szuflát. -
#3268 Én az alap erősorrendet írtam.
Nagyon sok sima GTO (Connect3D és Sapphire) is moddolható (pl Zetorg).
Ahogy olvasgattam sok GTO2 pedig nem moddolható (bár én ezt kétlem, de alég sokan írták). -
#3267 van egy kis problemam...
van nekem egy X850xt-m egy sb x-fi hangkarim.. es egy asus p5gd1-vm alaplap.. nah marmost.. mikor epitettem gepet valamiert kimaradt hogy ezekhez vegyek ertelmes alaplapot:(
igy a pci-e sloton kivul van masik ket slot...
mivel az x850xt ket helyet foglal igy nincs mas valasztasom csak a legutolso (maradek 1) slotba tudom dugni a hangkarit.
a kartya melegszik mint az allat: alapbol olyan 53 fok..terhelve meg 90!!!! ( celsiusrol beszelek!!!)
a kartya nincs huzva...
a cpu-m nem melegszik szal ebbol gondolom nem az egesz hazon kene valtoztatnom..
gondolkozom hogy vegyem zalman hutest... de nemtom hogy a fatal1ty befer-e... plusz van e ertelme betenni hiszen a levegot nem is birja szivni mert ott van a pofajaba a hangkari...
szal akkor legyen a dupla heatpipe op1 ventivel?
az legalabb fentrol szivja a levegot.. de lesz-e valtozas homersekletben?
elvileg az alap hutesnel tokmindegy hogy van ott masik kartya hiszen nem oldalrol hanem hatulrol huzza a levegot...
-
#3266 Egyébként meg olvasd el figyelmesen ezt, 16 pipa gyárilag mert ebben a formában a te véleményed sem fedi teljesen a valóságot. Valszeg haveromnak is ezért ment ennyire könnyen, még csak biost sem kell mindig frissíteni. :) -
#3265 Haverom egy hete vett, és előttem kapcsolta be minden gond nélkül, bár lehet ő már tudta melyik a megfelelő bios hozzá, azt meg nem kérdeztem honnan van. (Elnézést a tévedésért) Mindenesetre a lényegen nem változtat, a kártya eredetileg 16 futószalagos, csak be kell kapcsolni. -
#3264 nem mellékelnek ahoz semmit.
a kedves vevőnek kell szopni, hogy megtalálja a megfelelő biost :( -
#3263 A GTO2 azért nem egészen egyértelmű, mert mellékelnek hozá sw.-t, amivel simán bekapcsolható a szunnyadó 4 pixel futószalag. Nyilván be is kapcsolja mindenki azonnal, ha már egyszer van rá lehetőség, és így 16 lesz. Az X800 és a Pro meg (csak)12 futószalaggal megy. -
#3262 GTO2-t csak a Sapphire csinál.
Sorrend kb: x800se, x800gt, x800gto, x800gto2, x800, x800pro, x800xl, x800xt, x800xtpe -
#3261 van néhány
a GTO2-őt és az XL-t kihagytad
a sorrend nem mindig eldönthető, de kb. (talán): GT,GTO,GTO2,PRO,XL,XT
Az utóbbi háromról teszt: teszt X800 ...
meg aztán még néhány amibe szerepel ez vagy az: teszt1,teszt2,teszt3,teszt4 -
ulrik #3260 köszi
es az x800 nál
milyen fajták vannak?
van sima x800, pro, XT, GTO, GT
ez a GTO olyan mint nvidiában az MX vagy mit tud? -
#3259 A HIS egy márka, méghozzá a jobbak közül.
-
ulrik #3258 Üdv!
His x800pro agp
itt a his az mit takar, minek a rövidításe?
illetve leírná nekem vki hogy az x800-asoknak hány fajtája van és sorrendbe tenné nekem erősség szerint, thx
-
#3257 -
#3256 thx -
#3255 Norton Ghost 2003