5974
  • FaithMeN
    szerintem csak a vak vesz x1600-at
  • Zsoldos
    Az 1600-osok olyan kis hidegek, barmelyik megy joval 600mhz folott is.
  • Ferencz István
    Csátok!
    Vki nem tudja hogy mikorra várható a Radeon X1900GT? Mert én úgy olvastam hogy 2006. második negyedévében jelenik meg, ez igaz?
  • uzsidoboz
    Csá üdv!

egy kérdés vki vett már agps x1600pro kártyát hisből? ha igen mi a véleménye? ez az iceq hűtéssel leghet húzni nem?! ja igen ez a kártya mekkora tápot kíván meg????

köszi

Uzsi
  • dara
    Csak ha rommá le vannak szabályozva, akko rkb egy év után elszállnak az AC ventilátorok.
  • Me0w
    530/560-on is max 70 fokos volt a kartyam iceqII-vel, igaz a Northbridge hutessel szopok erosen, mivel a kartya egy az egyben betakarja a gecit...
  • Sir Quno Jedi
    De ez a IceQII nagyon dúrva, 31%-on is atomrahűt, ha meg felpörög, akkor sem hangos, viszont szarráhúzva SEM melegszik a kari (na jó a hátlap/borda így is melegszik egy kicsit, de ezért nem kell húzni).
  • GanXstaZoleeWrk
    jaja ha lett volna kiba**ott agp-s his x800xl en is azt vettem volna igy vehettem külön hűtőt is...
  • Sir Quno Jedi
    Vagy már elev jó gyári hűtéses kareszt kell venni, mint az én HIS IceQII-es hűtésű x800pro-m. Annál jobbat nem nagyon lehet kapni külön sem.
  • Me0w
    Szerintem erdemes a videokartya gyari huteset - persze ha hangos - lecserelni valami nagyobb bordara es nagyobb, de lassabban forgo ventire, ig megoldva a zajossagot, de a krtyat sem fustoljuk el. Altalaban az AGP/PCI-E slot mellett van eleg hely egy komolyabb, akar a mellette levo slotot elfedo bordara + ventire.
  • rvn
    hát az x550 nem az kimondott erömükártya!
  • Sir Quno Jedi
    Jah, a mai erőműkártyákra nem lehet passzívat rakni épp ésszel.
  • powermause2
    Nekem x800gtoVIVO van,de senkinek nem javasolnám a passzív hűtést.A saját amúgy jó
    ventillátorával játék közben 70-71c.ACoolerrel + a házon még 3db venti 50-52c.
    Passziv hűtéssel ez kb.90c tartósan ezt nemigen bírná a videokártya.Ha játszol vele azt hűteni kell,azt olvastam valahol egy x700-as ra vettek csendes hűtést de
    végül csak egy ventillátorral fújatták a "hűtőcsöveket".Szóval nem vált be.
  • rvn
    x550 passzivhütéséröl mit gondoltok! Én most kaptam egy ojan csere kártyát de félek h 2 hét alatt szarráégetem a bordák ojan forróak egy óra komolyabb játékkal való játszás után h nem lehet megfogni üket
    Vélemény???
  • rvn
    x550 passzivhütéséröl mit gondoltok! Én most kaptam egy ojan csere kártyát de félek h 2 hét alatt szarráégetem a bordák ojan forróak egy óra komolyabb játékkal való játszás után h nem lehet megfogni üket
    Vélemény???
  • dara
    Lehet túlmelegedik a GPU.
  • Zsolti0603
    Sziasztok!

Van egy kis problémám. Ha tudtok akkor segítsetek!!!

Na, hát az lenne a gond hogy a gépem állandóan leáll a VGA miatt ,ha játszok ha nem akkor is, és még egy kis időre a kép is eltűnik a monitoron. Szóval mikor kilép a játékból azt írja hogy a VPU recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót mivel az nem válaszolt annak parancsaira.
    Fogalmam sincs miért lép ki mindig bár nem tudom hogy számít e de a processzorom egy AMD Athlon 3.2-es ami ugye 64 bites és én csak egy sima Xp-t tettem fel nem a 64 biteset. Ha valaki tudna segíteni akkor írjon.

Előre is köszi!
  • Arti
    Hát sztem nemkell 50-60k a 7600GT hez ,már van 45k-ért is.
  • Zetorg
    még jó hogy veri 20 ezerrel drágábban
    ha 50-60 ezre van, akkor 7600gt-t vegyen, de gondolom azért nézi a gto-t, mert nincs annyi pénze...
  • Zetorg
    43-46 körül van, márkától függően.
  • Sam16
    Az X800GTO sztem egy kaki kártya és van 50-60 rongyod akko inkább vegyel X850XT-t ezerszer jobb hidd el nézd meg a teszteket aszem a GTO olyan 30-40 de nem merek biztosat mondani
  • ulrik
    még egy kérdés akkor a 128-as ddr1-es gondolom rosszabb mint egy 6600GT 128 ddr3-as?

És a x800gto 256-os ddr3-as mennyibe kerül kb.?
  • Zetorg
    igen
  • ulrik
    és milyet érdemes 256-osat ddr3-al akkor?
  • Zetorg
    jah.
    ne vegyél olyat, mert ratyi.
  • ulrik
    Hello!

X800 GTO 128ramos változatban csak ddr1-es változat van?
  • Anotino
    Gordiuszi csomot atvago megoldas (vagyis tuti mukodik):

refresh force nevu programot letoltod es eltavolitasz minden valaszthato felbontast az 1280-asat leszamitva...
  • LDC
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni..

Most vettem egy vadi új gépet. Egy Radeon 9600 -as 256 MB videókártyát tettek bele...

Az LCD monitorom hiába állítom be a 1280*1024 felbontást, újra indításkor mindog vissza áll a kép 1024x768 felbontásba, ami az LCD nem igazán túl szép....

Már mindent megpróbáltam, de egyszerűen nem boldogulok semmivel....

Segísetek...

Előre is köszönöm...
  • Zetorg
    mennyi?
  • Sam16
    Én most veszek egy Sapphire Radeon X850XT-t PCI-E és 256MB mi a véleményetek a kártyáról?
  • Zetorg
    az a baj, hogy boltban már nem találni "normális" gto2-t...
    már mindegyik r430-as maggal van, mint az xl.
  • GanXstaZoleeWrk
    16 pipeos GTO2-öt kell venni igyvan mert sima x800xl-el annyira nem húzhatóak.
  • Landren
    a piros nyákos, tápcsatis GTO2 érdemes megvenni, mert azon van alapra bekapcsolva a 16 pipa, így már eleve XL szint, de simán húzható az X850 XT(PE) szintjére
  • CzGobe
    aszem ugyanazok a kártyák, csak a gto2 olcsóbb, meg fiatalabb, meg minden...
    Megérik a pénzüket -- X800 GTO2 & 6800 GS
  • CUCLI
    gto2. szvsz =/
  • gaszilvasi
    Szerintetek melyiket válasszam x800gto2 vagy x800xl?
  • uzsidoboz
    hát én úgy döntöttem h abbahagyom az örökös vidoekártya utáni keresgetést! Végülis találtam x800sokat agpben de 70 és 100 ezer között de anniért meg b...ák meg! Használtat meg nem veszek! Most kijött a hisnek is az x1600pro kártyája tuning hűtéssel na abban bízok, jobban mint egy sapphireban a mostani is kurva jó! sazl sztem jó vétel lesz :D
  • GanXstaZoleeWrk
    Shappire-oknak fölleg agp nem tul jó a hűtése az enyémen is már primecooler pörög azóta 60 fölé nem megy a hőmérséklete előtte 90fok is volt.

Én inkabb azt hiszem hogy leállt a ventid vagy ilyesmi.
  • Zsoldos
    Mindenekelott vidd vissza amig garis. Legalabbis meglepodnek ha driver miatt lenne.
  • Landren
    Hali!

Mindenek előtt tedd vissza a rédi drivert, főleg ha előtte nem volt ilyen problémád.