RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hamajd elérhetõ áron lesznek a Dx10-esek majd akkor beruházok rá olyan 70000Ft vagy alatta már jó is nekem ,annál többet mégha lóttón nyernék se költenék VGA-ra,de semmi másra sem.
Next PC upgrade: 2022
...amilyen ütemben dob a piacra újabb és újabb vasakat az nVidia és az ATI, olyan ütemben nekem nincs "energiám" követni azt.
Next PC upgrade: 2022
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
http://thenamelessphoto.com/
Talán kevés a memoriám hozzá? (512mb) vagy csak átkell vmit álitani? minden hibaüzenet nélkül a monitor ledje villog mintha a gép nem menne...
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha valami nem megy, irj privatot, kuldok screenshotot, hogy allitsd be.
Together we'll fly someday...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
Emiatt nem tartom igazan valoszinunek, hogy a 6800ultrakat szorongassa barmi alatt is. (az X1600Pro/XT - Cifu)
Mondanám, hogy igazad van, de mégse mondom. Azoknál a játékoknál, ahol sok shader effekt van benyomva egy-egy pixel alá, a Radeon X1600/X1900 egy menetben ki tudja számolni a pixel-t, míg ugye a Gf6x00 esetén ilyenkor az adott pixelt még egyszer vagy kétszer át kell pumpálni a pixel futószallagon. Effektezés közben a memória sávszélesség nem létfontosságú tehát elvileg. De ezért is írtam, hogy csak elméletileg van így. Mindenestre kiváncsian várjuk az UT2k7 és majd a CrySis benchmark eredményeket. Ha az nVidia marad a hagyományos megoldásnál (1 TMU - 1 Pixel Shader), és ezekben a játékokban effektezésnél kijön a több Pixel Shader elõnye, akkor lehet, hogy az év második felében ismét az ATi technológiai diadaláról fogunk beszélni.
A húzás sejtésem szerint azért számít többet a 2k6 alatt, mert a shaderteljesítménynél bizony ott van a komoly elõny a 12 Pixel Shader miatt, hiába csak 4 TMU van kéznél. Pont erre számítottam, ezért is kérdeztem. Ezek alapján az X1600 és X1900 széria tényleg elõrelátó megoldásnak tûnik, legalábbis a shadereket intenzíven használó játékoknál...
Viszont ugy tunik 2006 alatt tobbet lenditett a huzas, mint a regebbi tesztekben. Majd ha rendberaktam a drivert meg kiprobalom mennyit bir. Szerinted lesulhet vmi a kartyan a tuning miatt? A gpu rohadtul le van hutve, 630 mhz-en is csak 40-45 fokos, de mas a kartyan serulhet ha maszkalok foljebb is? Egyelore ugy tunik meg se kottyan neki..
Depo
Fel tud vki homályosítani vki h mennyibe kerül egy AGPS!!! x800pro vagy xl vagy x850s? érdemes még ezeket venni, azaz lehet még ilyet kapni? Ha igen akkor melyiket éri meg ár/teljesítmény... stb. arányában!
Köszi
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Csapi: X550 15-16+afa kornyeken van. Viszont erdekesmod ugyanennyibe kerul az x600pro ami mar jobb. De jobban megerni radobni kb 2.000 -t es venni egy gf 6600-ast, az kb masfelszer gyorsabb ezeknel. Ez utobbit ajanlom, ha ilyen 15-18.000 ft netto arfekvesben gondolkodsz es azt akarod hogy fusson is valami jatek. Kis tuninggal a gt-k sebessegenek 70-80% -t el lehet erni (tapcsatis peldanyokkal)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Más valaki mondana valamit az X550-esrõl???
A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.
Hat, furcsa egy kartya ez az x1600pro. 500-rol 640-re nyomtam fel es siman birja. Homerseklet terheles alatt 43 fokon. Gigabyte gyarilag passziv hutovel + 1 19decibeles hazventit a tetejere dobva. Talalomra lepcsoztem folfele, fogalmam sincs hol a vege a gpu-nak, ennel jobban nem akartam gyotorni egyelore.
Viszont masszivan memorialimites lehet szegeny a 128 bites 800mhz-es ram miatt, mert ez a 30% gpu orajelnoveles csak <10% teljesitmeny plusszt hozott, igy nincs nagyon ertelme sem tovabb huzni..
Nekem azért jött ki többre, mert 255Ft-al számoltam, meg azt hiszem ráraktam a 18 euro postaköltséget?
1 EUR = 251.063 HUF
1 HUF = 0.00398307 EUR