RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A békéért ölni olyan, mint dugni a szüzességért.
HIS garantálja az R480-at, a Sapphire GTO2-kben rlgebben volt R480, mostmár inkább az R430 a menõ. amit alig lehet húzni.Connect3D általában R423, stb...
A békéért ölni olyan, mint dugni a szüzességért.
Az X800GTO 2-ben - melyet csak 2 gyártó ad ki így - X850-es, ezért tuningolható eszméletlenül.
Bõvebben a ProHadrver.hu tesztjeiben olvass róla!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A hangero 3decibel-enkent duplazodik, de az ember fule csak kb 10db emelkedesnel erzekeli annak.
(http://en.wikipedia.org/wiki/Decibel)
NVIDIA GeForce 7600 GT Performance Preview - firingsquad - 2. oldal
... az X1800GTO memóriasebessége a 7800GTX-el vetekszik, azért kell lennie olyan alkalmaknak amikor sokkal gyorsabb. Emberi ésszel élsimításnál és nagy felbontásnál sokkal gyorsabbnak kéne lennie, mint a tesztekben.
Új driver?????
Azért láttam már szép halk hûtést X1800 szériûra, amin van egy darab 12cm-es hûtõ, meg egy egész kártyát beborító szép hûtõborda 😉
Hat az mar egy vadaszgepturbina hangjaval vetekedik. 😛
Eszmeletlen magas az 52db.
19-20 db kornyeki ami meg jonak mondhato.
Nezzuk pl meg a Thermaltake A1607 Volcano 11-et
Ugye ezen van fordszabalyzo amivel 1300 fordulattol lehet szabalyozni 4800rpm-ig
1300on 17dB, 4800-on mar 48dB ami mar jocskan hangosnak mondhato. Es ez meg nincs is 52dB.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nekem már a 14db -el is hangos
Guru 3D - Radeon X1800GTO Review
Remélhetõleg jövõhétre lesz X1800GTO teszt is, mert én még is csak kedvelem az ATI kártyákat és mert sz*rul néz ki a HDR élsimítás nélkül.
engem 1280x1024 8xAA 8xAF-es teszt érdekel mert tft-m van
így meg biztos a gto a nyerõ
meg biztos jobban lehet gyúrni 256bit-es-t
ja és várjuk meg a prohardvertesztet meg az árakat
Radeon® X1800 GTO
ÉS így elégedett vagyok a hûtéssel!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
igazabol nem gondolkodtam annyira a hutesen...
ha lehetne vennek valami olya hazat ahol elol hatul 12 cm venti keveri a levegot.. es max oldalt meg fuj befele egy sima 8 as...
csak a baj hogy ruhellem az ajtos hazakat..gondolkoztam hogy veszek egy full plexi hazat ami atlatszi.. van egy olyan ahol vagy 6 db 8 cm es venti van😄
Marad a hûtõvel való machinálás.
2) van elol hutes amit olja a levegot de abbol inkabb a vincsik kapnak
3) ket nappal ezelott meg az oldalso befele fujta a levegot... nemreg csereltem meg... ( hatha)
4) a tapom ket ventis... fogalmam sincs hogy befele tolja vagy szivja vagy mit cisnal...
Ha teheted, akkor legyen a házad elejében és hátuljában is ventillátor, és a tápegység is dual ventis lehetne, ami alulról
Azon gondolkozom hogy kiveszem a karimat es megnezem a pasztat.. lehet hogy tokre meg van szaradva...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%