5974
  • IMYke2.0.0.0
    Mindegyik DX9-es játék elmegy rajta.
    Az SM 3.0 csak parasztvakítás, és a HDR is olyan feature, ami nélkül lehet élni [kinek jó az, ha irreálisan csillog egy felület, vagy vakít egy neon cső - ilyen még a valósgban sincs!].
    Ettől függetlenül, kicsit ellentmondásosan: 2006 évvégi, de a 2007-ben megjeleni húzónevek miatt biztosan, az SM3/SM4/HDR/DX9.0/DX10 minimum lesz.
  • zolo
    Engem egyedül a ps és vs verzió aggaszt.Van még jövője az x800-nak?Tehát arra gondolok hogy amilyen játék bármilyen dx9 verziót támogat az még menni fog,vagy vannak már most is olyan dx9-es játékok amik nem mennek az x800-as szériával?
  • IMYke2.0.0.0
    nVidia GF 6600 GT:

ATI Radeon X800 GTO 2:

GeForce 6600/GT vs. X800 GTO/GTO2:

• [NST]Cifu
    Esetleg nem lenne azért baj, ha tényleg a 6600GT, és nem a sima 6600 adatait írnád be. ;)

Ugyanis a 6600GT órajele 450/500Mhz, a ram órajele pedig 450/550Mhz (AGP/PCI-E).
  • IMYke2.0.0.0
    Segítek még:

[center]
  • zolo
    Az a gáz ,amit pont te is írtál hogy mindenben jobb, csak az a fránya sm3...és nem tudom meddig támogatják a játékok a ps2-t.Ezért kérdeztem mert amúgy nagyon odaver a gt-nek.
  • IMYke2.0.0.0
    Itt az X800 GTO:

A döntés a tiéd.
    Én nem vennék 6600-ast.
  • IMYke2.0.0.0
    Értelemszerűen a 6600-as tulajdonságait nézd!:

• Vakeraka
    Akkor az jó? Csak akkor kellmég venni a notiba másik memóriát is mert 512-ből ne nagyon harapdáljon.
  • IMYke2.0.0.0
    SM3-at csak a 6600-as tud. Minden másban jobb az X800 GTO [butított x850]
  • zolo
    Van egy gyors kérdésem,amire eddig senki se válaszolt....
    AGP Sapphire x800Gto 256 mb,256 bit 34ezer

vs

AGP Gigabyte 6600Gt 31ezer

Melyikek éri meg jobban mevenni úgy hogy játszani szeretnék és bírja is min.mediumon???
  • IMYke2.0.0.0
    De ott aválasz is: "(512MB Hypermemory, 128MB szerelve)"
    128 MB van a kártyán és max 512-re tornázható fel a rendszermemóriával - azaz 384 MB-t a RAM-ból mar le, ha akarod.
  • IMYke2.0.0.0
    A Rendszermemóriából is leharap.
  • Vakeraka
    ATi Mobility Radeon X700 (512MB Hypermemory, 128MB szerelve)
    Ez mit jelent? 512MB Hypermemory??
  • [NST]Cifu
    OFF: Az ősök földje (most nem tudom a pontos nevét), ahol a szellem-öreg tanit minket, én ezt neveztem völgynek. :)
  • ollie
    Na jó, én nem játszottam a Q4-el, sőt a Doom3-ban is csak az első szörny megjelenéséig nyomtam. :DD
  • grebber
    Nincs ez már levan tárgyalva!
  • hykao #3877
    OFF
    Van völgy? Mármint a Földön játszódó egyéb pálya is a báron kívül? :O
  • Zsoldos
    Hat a hl az egy erdekes dolog, helyenkent szep, korszeru graf, helyenkent pedig szinte ocsmany.

A jatekelmenyt nalam rontotta a gyengecske tortenet meg a nemileg oktalan jatekmenet. (gyakran csak azert megy csori ember, mert azt mondjak neki. legtobbszor valahogy celtalan benyomast kelt az egesz)
  • [NST]Cifu
    Milyen világot? Van két pálya (a Bár és a Völgy) ami valamennyire okés, a többi viszont nem üt el semmiben a Doom III.-tól vagy a Quake4-től.
  • Evogordon
    Jó de arra gondolj hogy 2 éves a hl2 és még mindig milyen grafika, fizika és játékélménye van...
  • Gabesz amd64
    a Half-life-nak sincs valami nagy grafkoja,de a jatekelmeny egyszeruen 5-os
  • ollie
    A Prey-ben talán nem maga az engine a korszakalkotó, hanem amilyen világot alkottak meg vele.
  • Inquisitor
    "Crisis = Tuningolt, picit kiegészített CryTek-engine"
    Sok mindent letettél már az asztalra, és sok embernek segítettél sok fórumon, de most meg kell kérdeznem tőled:
    JÓL VAGY?
    Az valószínű, hogy a játékmenete nem lesz nagy korszakalkotó, de a CryEngine2 fizikástúl, nővényestűl, árnyékostúl, felleg és füsteffektekkel együtt is, még DX9 alatt is, sokkal többet tud.
    Ráadásul a Doom3 motornál szerintem már az előd is sokkal jobb volt, még akkor is ha nem tudott olyan élethű árnyékokat.
  • IMYke2.0.0.0
    Crisis = Tuningolt, picit kiegészített CryTek-engine
    Prey = Tuningolt, picit kiegészített Doom III-engine.
    Egyik sem korszakalkotó.
  • ollie
    Ja, a Far Cry nagyot ütött, viszont nemrégen a Prey-en is leesett az állam.
  • CUCLI
    szerintem most crysis lesz ilyen. eddig nem nagyon csalódtam crytekes arcokban
  • Zsoldos
    En eddig csak 2 jateknal mondtam eddig, hogy na ez igen: az unreal1 es a farcry. Mindketto joval megelozte a korat szvsz. De biztos lesz meg ilyen.
  • IMYke2.0.0.0
    Viszont rohadtul optimalizálatlan...
  • [NST]Cifu
    Érdekes, hogy kihagyod pl. az Obliviont, el kell ismerni, hogy arcleejtős grafikája van...
  • bakvarnyu
    Nem keseritesz el mert en is a sajat tapasztalataim alapjan beszelek.
    Es nem Low-ot irtam hanem mediumot
    kb 2001-ig minden evben kijott egy-egy jatek ahol leesett az allam a
    grafikai elorelepestol.Aztan megjelent a Mohaa meg a FarCry es a tobbiek es azota mar soha sem amulok legfeljebb elegedetten nyugtazom, hogy na ez a jatek is hozta a várt szintet. Raadasul nem is nagyon van most jatek kilatasban ami miatt erdemes lenne cserelni. Az ARMA-t leszamitva ,de ki tudja annak mi kell majd.Talan beeri az is egy BF2 szintu geppel.
  • Inquisitor
    Most hasra ütök, ill. fejből: X1300-at 18-23e között láttam. Na de ugye a sima 1300 még a Pro-nál is lasubb és ugye van a méglassúbb Hyper Memory verzió is!
    X1600pro-t meg 25e körül láttam, talán már alatta is.
    (Bár forintleértékelés okán most lehet tévedtem ...)
    Magyarán az X1300pro érne 16-18e forintot, az X1300 meg 14-15e-t max., csak akkor kinek adnák el jó drágán a beragadt X550, X600, X700 régiségeket?
  • ollie
    hát ha alig olcsóbb nála, az tényleg nagy probléma
  • Inquisitor
    A fő probléma, hogy alig olcsóbb az X1600pro-nál, viszont sokkal lasabb.
  • Zsoldos
    es pontosan ezert nem ajanlanam senkinek vetelre.. ha 3d-s kartya akkor egy tisztesseges (nem dragabb) low budget 3d kartya vagy ha eleg a 2d akkor egy olcso 2d. De egy tescos 3d-s kartyanak semmi ertelme nincsen.
  • Zsoldos
    Full gagyi kartya, de legalabbis max 2d-re vagy nagyon regi jatekokra alkalmas. Ami a lenyeg, hogy ilyen rohadt dragan egyenesen rablas. Ugyanennyiert olyat tudsz venni, ami a sokszorosat tudja ennek. Kb ez az ok.
  • [NST]Cifu
    El foglak keseríteni, régen is ugyanígy működött. A Voodoo 1-el még három év után is nagyszerűen mentek a Glide-os játékok, persze low-ban. Én pont azt látom, hogy a fejlődés üteme igazából töretlen, mindössze a fejlődés súlypontjai tevődnek át.
  • Gabesz amd64
    na az x1300-as viccesebb mint az X1600 szal alsokategoria
  • ollie
    persze, hogy alsókategória, de ahhoz képest nem rossz
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenki megakadt egy ponton?
    Én azért írtam az X1300-ast, mert a DirectX 10-es kártyákig egy olcsó, PCI-E-s kártya volt a lényeg a konfig szempontjából...
    Értitetek, emberek?