RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GanXstaZolee#2709
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Játékoknál simán mehet 60-70 fokon, de akár felette is. Elvileg a kari meg tudja magát védeni túlmelegedés ellen : lekacsolódik, de nem árt azért egy jó hûtés. Tegyél fel egy Rivatuner-t, vagy egy ATITrayTools-t. Ezek tudják mérni és rögzíteni is a videokari hõmérsékletét folyamatosan, így bármikor vissza tudod nézni az értékeket. (én mértem már 101 fokot is heatpipe-os X800XL karimon játkék közben, és nem kapcsolt ki, nem lett baja)
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
x850xt-m van és szeretném picit húzni hány C-fok lehet max?
most 40-41
Az omega drivernek van 64 bites valtozata? nezem az omegadrivers.net -et, de nem talalok. Felmegy az a driver xp64 -re?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Lécci segítsetek.Nagyon nagy bajopm van az ATI RADEON 9550-es kártyámmal!
Az újabb játékokba (Call of Duty 2, Call of Chtulhu) follyamatosan mikor bejönne a menübe, KIDOB! Nos, a cod2-be van mikor 2 percig jáccok és kidob, van amikor betöltés közbe megfogja és kidob...kész vagyok tõle...ezt azóta csinálja mióta frissítettem a catalíst drivert, a régit meg nem találom...PLZ help!!!
Most amúgy a 6.3-as Catalyst van fent!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
35 egy 7800GT ? 😛
57ert viszont kapsz mar 7800GS-t.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ja, csak annyiba kerül mint egy 7800GT PCIE, de legalább lasabb.
Nem mindegy, hogy a kártya 70e, vagy csak 35e.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Most 7800 vagy 7600-ra gondoltál akkor? 😊
De ha a 7600gs megteszi majd úgy mint annak idején másoknak a 6600gt akkor jó az nekem.
Szóval megérné körülnéznem az ATI háza táján azért? Vagy váltsak alaplapot és dobhatom ki a procimat a vga-val együtt?<#szomoru1>#szomoru1>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Amúgy sok tesztben lefõzi az X1800GTO-t, ami nm kicsit gyorsabb az x1600 szériánál. Megy gyorsabb a 6800GS-nél is. Ára kb. 48-55e között van most.
Viszont AGP-s csak 78600GS-bõl lesz, ami ugyan ólcsóbb (35-40e), de lasabb is.
ATI kártyák terén nagyon nem vagyok tájékozott :|
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ezek szerint AGP? Mert különben 7600GT ... (7600GS már van, de csak PCIE)
A lényeg az, hogy most vagy 6800gs-en gondolkoztam, vagy pedig egy ATI kártyán, nos a kérdés melyikkel járok jobban?
Csak mostanában kezdtem nézegetni az ati kártyákat, és szeretném tudni hogy van e egy középkategóriásuk, ami jól bírja mondjuk az Obliviont, meg úgy megfelel a XXI. századnak? Most az x1600 pron van a szemem, mert árban is megfelel és teljesítményben is. (?)
AGP, 30-40k közöttiekre célzok elsõsorban.
ez egy kicsit off, de mennyire fogná vissza egy ilyen "bika" kártyát a 2 ghz cerka?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez itt a régi FX-em, ez volt végül is nagyobb, vagy a Radeon X-ek? Nem emlékszem, mert mikor leált a nemzetközi vitázás én is ráuntam foglalkozni hasonlókkal.
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
http://thenamelessphoto.com/
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
hg1 vagy mi
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
én revoltecet fogok venni vagy primeccolert lehet már kapni alu-ba (ventis)olyan mint a zalman vf700+bga hûtõ hihetetlen 1900ft-os áron a mIstralba
ez revoltec akar lenni
vagy teljesen réz ram bga cooler 2200ft-ért :-)
a muanyagot levettem rola.. de alig ragadnak az ontapado ragacsok😞
sot... egyet sikerult leejtenem a szonyegre.. szal. az meg inkabb nem tapad... szal van valami otlet??
GanXstaZolee#2709
viszont anno mikor az abit ic7re vettem passzív hûtést az leesett ,mert 2fázisu ragasztóval raktam rá és nem hagytam eleget száradni (15perc helyett max 10volt). örülök a fejemnek mint álatt, elkezdek játszani erre egy baxott nagy koppanás jelezte azt ,h a passzív hûtés megadta magát és a 9800pron landolt. na akkor a szar is megfagyott bennem...
GanXstaZolee#2709