5974
-
#3934 köszi szépen dara ! Már meg van véve a 2x512 ram ajánlom a játékgyártóknak hogy elég legyen !!! -
dara #3933 Az nF2 volt az egyetlen chipkészlet, ami lehetővé tette ezt. K7 mellett viszont semmiféle értelme sem volt a DC-nek.
A mai chip(set)ek és memvezérlők nem teszik lehetővé (nagyon helyesen). És ha mákod van, akkor esetleg a lapod el sem indul három modullal. A GB nem szokta támogatni az ilyesmit. Javaslom a lap kézikönyvének tanulmányozását. Benne vannak a támogatott memóriakiépítések. -
#3932 tudod egyaltalan mit jelent az a szo h dual?
na mindegy -
#3931 Azt hiszem nem vagy tisztában dual channel-el ahogy én sem , de régről azt tudom hogy lehet 3 rammal dual channelezni. de most van ddr2 667 és nemtom ezekkel mik lehet -
#3930 szerinted a 3 memoria hogy menne parban
csak 2 es 4 megy parban matekbol hanyas vagy? -
#3929 Srácok vettem 2db 512mb-os ramot tud menni dual channelben az lenne a kérdésem hogy játék miatt érdemes-e venni + 512 venni és tud-e menni ez a 3 dual channelben ?
az alaplap Gigabyte G8-8N SLI ! -
#3928 Nekem R9500 Pro-val is előfordul egy-egy újabb driver buherálása után... azaz: régi driver letelepít, új feltesz és aztán szokásomhoz híven belövöm magamnak a rendszert, ahogy megszoktam - na néha [az elmúlt 3 évben talán ha 2-3x] előfordult, hogy csíkozott, mintha túlmelegedett volna.
Driver uninstall, registry megnéz, rendszer kitakarat, régebbi driver felrak, nincs gond. Örülés. -
Inquisitor #3927 Előző drivereket le szoktad szedni? Mert attól is lehet. (Ajánlat: Drivercleaner)
Meg a különféle tuningprogramok is bekavarhatnak. -
Demeter #3926 Üdv !
Csak egy gyors kérdéssel fordulnék hozzátok driver?? problem ügyben. Adott egy x800GT-s kártya + omega driver. Minap kapcsolom be a gépet és mit látok mikor bootol a win, hogy a képernyőn keresztbe elcsíkozódott az egész! Illetve egész pontosan rengeteg szaggatott vonal jelent meg?! Csak azért furcsálom mert már majd egy éve semmi gondom vele és ilyet még azelőtt nem tapasztaltam. Reménykedtem, hogy nem a kártya ment tönkre hanem csak vmi driver gond lehet gyorsba le is szedtem és láss csodát driver nélkül nem csinálja. :) Oppsz örültem is mint majom a farkának mondom gyorsba fel is teszem a legújabb (6.6-os catalyst) drivert és akkor ért a +lepi mert az új driverral is ezt csinálja miután bebootol a win. Na most akkor mi lehet a gond???
Tud vki valami megoldást eme Égető problémára??? Nagyon megköszönném!!!!!!
u.i.: ja sry ha egy kicsit hosszúra sikeredtem ;) -
#3925 Nem csak ott volt a hír... -
dara #3924 Most ezek mért értékek voltak, vagy a szokásos marketing értékek. A kettő között jelentős eltérések szoktak lenni. Az indexnek meg önmagában normális ember nem hisz. -
#3923 Lám, akkor egy középkatógiájú gép esetében még - előnyére - csaltam is. Így aztán még inkább nem ajánlott a laptop játékra...
-
#3922 Nem kis újammból szívtam - HardwareOC, Hírek. De még az Index-en is volt, annak a hírnek a keretében, amiben bemutatták a világ legstrapabíróbb laptopját [faszi ugrált az összecsukott és a kinyitott változaton is]. -
#3921 Haha ki ne találd már hogy laptop 2,5 órát megy akkuról ha hajtod mondjuk Doom-al :))) max! 1,5 óra de még az is sok!
Nekem is van laptop es igencsak zabálja a multimédiás alkalmazás az akkut, pedig teljesítményből is visszavesz ilyenkor ha nem kell akkor nem 100%on üzemel.
Olyan laptop ami játékra is jó 500e-nel kezdődik kb. -
#3920 Még egyszer, hátha eddig nem esett le neked:
A notebook-odon korlátozott módon fogsz tudni játszani!
1. Ha akkor használod, amire való, akkor max 2,5 órát nyomhatod a használatát.
2. Ha a szabadban, autóban, buszon, repülőgépen, vagy a Természet Lágy Ölén akarsz vele játszani, akkor 2,5 óra, és semmi merev felület, amire kiteheted az egeret hozzá, max. megkérsz egy elég-hülye havert, hogy tartson egy könyvet a kezed alatt...
3. Egy olyan alsó-középkategóriás notebook-kal - amit kinéztél - sosem fogsz élvezhetően játszani a mostanában és a következő években megjelenő über-FPS-ekkel, vagy erősen shader-központú gammákkal...
4. Tetris-ezni, WarCraft 2-zni már PSP-vel is tudsz, sokkal kevesebb pénzért...
Azt a 250 ezret költsd a PC-dre! -
Inquisitor #3919 Kérdés, egy "sima" 128MB-os X1300 kártya (Hyper memóriával max. 512MB) hol helyezkedik el teljesítmányben egy GF6200-128 bites kártyához képest? -
Vakeraka #3918 De az is jobb mint a mostani gépem. Nézd meg ott van alul. Meg ha minden jól megy a pc-t is újítom egy 3700+ athlonnal, asus A8n-e vel meg egy His X1800GTo iceq3 turbo-val. A mostani gépen is futogatnak a játéok akkor a notin még jobban mennének. Csak nem tudom hogy ez a kari biztos megegyezik az asztali változattal meg hogy ezt is lehet-e a ram-ból bővíteni. -
#3917 Egyfelől: nem sokkal, vagy egyáltalán jobb az a notebook. Az X700 Mobility kb. ott van, ahol a 9800Pro. Namost a mai játékokban ezzel sem fogsz élvezhetően játszani, vagy csak nagyon-nagyon lebutítva. Ezért a 250e Ft-ért egy korrekt, vadonatúj gépet lehet összerakni, 7600GT videókártyával, 19"-os TFT-vel, stb... -
Vakeraka #3916 Max a memóia nem. De bővíthető, csak azt nem tudom hogy a gyári mellé vagy ahelyett. Meg hogy ez a kari is lehet-e a ram memóriából bővíteni? -
Vakeraka #3915 De nézd alul a mostani konfigom annál a notebook jobb amit írtam
FUJITSU SIEMENS Amilo A1667G 01 -
#3914 Erről is lebeszélnélek - egy átlagos laptop, játékkal 2,5 órát bír, akkuról.
Ha hálózatra akarod tenni, akkor nyilván szomszédolsz, rokonozol - akkor már ott is lehet PC...
Ki a dzsindzsába pedig nem azért mész, hogy a verőfényben Quake 4-ezz...
Szóval, szerintem, gondold át alaposan az egészet!
-
Vakeraka #3913 Oké akkor mit is kérdezzek? -
Inquisitor #3912 Nem mérvadó, ezek a hivatalos adatok. Egy ilyen cikkben nem lesz benne, hogy a Gipsz Jakab Kft. leselejtezett pipe hibás GPU-kat szerel az olcsó notijába, és így fele a teljesítménye. Ezért kéne utánajárni. -
Vakeraka #3911 http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_a1667g_01_sulinet
ez a gép sokkel jobb lehet hogy emellett döntök -
Vakeraka #3910 http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=11009
ez alapján 8-as -
Inquisitor #3909 Hát ez az, hogy ebből nem derül ki. Keress valakit valamelyik fórumon, akinek van ilyen gépe. A Mobility x700-ból van 8 pipe-os verzió, ami nagyjából hasonló teljesítményű, mint az asztali, és van 4 pipe-os, ami meg sokkal lasabb. -
Vakeraka #3908 Nem az az elsődleges cél hogy mindenféle játékkal telerakjam. Elvileg lesz asztali pc fejlesztés is. Ez arra kéne hogy ha elmegyek valahova néhány játékkal tudjak rajta játszani. -
#3907 Tudod-e vagy sem, én a helyedben nem venném meg ezt a laptopot.
Azon te sosem fogsz jól játszani...
-
Vakeraka #3906 És azt honnan tudjam?
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_a1667g_ex_sulinet
ez az a pc -
Inquisitor #3905 Mielött ilyet megveszel, valahogy nem ártana megtudny, hogy a Mobility X700 az a teljesértékű vagy a felezett verzió? -
#3904 Amit notebook-ra költenél, inkább PC-re költsd - fejleszthetőbb. -
#3903 Mostani gépeddel mi a baj? Sempron 64 szarul muzsikál? Húzni nem próbáltad? -
Vakeraka #3902 Mondjuk egy fifa 2006? Vagy Godfather?
Nem tudom hogy milyen a proci a mi benne van egy Mobile sempron 3100+(mármint hogy milyen játékra) -
#3901 Tömör, és saját véleményem: nem.
Kifejtve:
- a nagy FPS-ek [FEAR, Prey, Doom 4 és társaik, na meg a náluk újabbak] nem fognak élményszámba menni ezen a gépen
- a régi [2D-s, izometrikus] RTS/RPG-k el fognak rajta kotyogni. -
Inquisitor #3900 Kérdés, egy "sima" 128MB-os X1300 kártya (Hyper memóriával max. 512MB) hol helyezkedik el teljesítmányben egy GF6200-128 bites kártyához képest? -
#3899 Ez meg még inkább árnyalja a dolgot... -
Inquisitor #3898 PH-n srác írt HDR példaprogramot, ami akár R8500/9000-en is elfut, sőt ... átalakizűtva még Voodoon is ;) -
Vakeraka #3897 Na és mi a vélemény erről a gépről?
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_a1667g_ex_sulinet
Alkalmas lehet ez 3d-s gamek futtatatására?
A bővítés úgy lehetséges hogy a gyári memória mellé vagy ahelyett?
Előre köszi mégha ez OFF is -
#3896 Nincs mit. -
#3895 POnt ettől félek.De ezek a játékok a 6600Gt-n se fognak süvíteni, lényeg hogy elindúéjanak, úgyhogy valszeg áttérek most ati-ra,mert ez most 34-ért kihagyhatatlan ajánlat.
Legközelebb már úgyis teljes gépcsere lesz, majd akkor visszatérek nvidiára.
Kösz mindent