RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig is, ki lehet húzni egy X1300-assal.
Utána pedig, vesz bele egy középkategóriás DX10-est és a gép meglódul.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aliencomputers (Budapest) listáról (2006.07.07):
================================================
* MSI K9N SLI Platinum (AM2-nForce 570 SLI, Dual DDR2 800, Dual PCI-E 16x, 6db SATA2), 3 év garancia, Áfával: 39360 Ft.
* AMD Athlon 64 3500+ (Orleans mag), dobozos. Áfával: 32040 Ft.
* Geil 1024MB (800 MHz, DDR2, 3 év garancia). Áfával: 27840 Ft
Ha összeadjuk: 99240 Ft-ot kapunk.
Ehhez, opcionálisan, - ha nincs a lecserélendõ PC-dben egy PCI-E-s kártya, - egy alap VGA:
SAPPHIRE Radeon X550 (256MB DDR TV-Out + DVI PCI-Express, 2 év garancia). Áfával: 14 880 Ft
Asus Radeon X1300 PRO (256MB DDR2 TV-Out + DVI PCI-Express, 3 év garancia). Áfával: 23 970 Ft
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként miként akarod megúszni a proc+lap+VGA kérdést 100e-bõl, ha egy 56e-res VGA-t néztél ki?
(Mondjuk TTS-nél van 19-21e között nagyon májer DFI NF4 lap, s754, meg s939 is, bár azokhoz minõségi tuningram dukál ...)
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Az X1800GTO-ban több a tartalék, PS éhes játékokban nyerõbb, és ha mázlid van moddolhatod XL-re vagy feljebb is. Ugyan hangosabb, de x1800-ból a leghalkabb hûtés ezen van.
Amúgy nem egy árban vannak, ha jól emlékszem utoljára 51e-ért láttam a Gigabyte cuccát, az IceQ3-at meg 56e körül?
vagy
Gigabyte GeForce 7600GT 256MB PCIE SilentPipe II ?
Csak Pro van, de a HIS gyárt valami X1600pro Turbo IceQ3 verziót ami gyárilag húzott, bár nem tudom mennyire ...
Elvileg X1700-bõl lesz AGP-s, de valószinüleg csak a 128 bites olcsóbb verziókból.
azért kértem mert a 9800se-t felnyomtam 9800 pro-ra
kicsit szemcsés, pixelhibás BF2 közben de majd megszokom=)
viszont kb 1.5 szöröse az eredeti sebességnek
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
1 csak copyztam
2 jóaz ahogy van
3 nemis szóltam hozzád Oo
😊
http://thenamelessphoto.com/
Amióta Chuck Norris-szal álmodom, azóta Freddy csak a pincében sepreget.
http://thenamelessphoto.com/
még1x tenksz
sose nyomd fullba a kretént
vagy
HIS Excalibur X1800GTO IceQ3 Turbo 256MB VIVO PCIE
???
Jobban utánanéztem, hogy ne vezessek férre senkit és találtam olyat, akik nem tudták moddolni.
Hát így meg már mégsem olyan jó bolt.
Ez egy ilyen GTO:
56k-t azért megér szerintem
Ha jól értem, akkor nem kell hozzá Bios buhera sem.
Viszont sok kártyánál ha bekapcsolod a +4 pipe-ot, akkor valamiért nem lehet húzni a kártyát, és fordítva. De nem mindenkinél. Szóval fura ...
Továbbá lehet kapni Sapphire X1800GTO2 kártyát, ami tutira X1800XT-re moddolható, az egyetlen szépséghibája, hogy itthoni kereskedõk X1800XT árban adják ezért. (Mert amúgy az is 60e alatt lenne!) <#gun>#gun>