RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Sok mindent letettél már az asztalra, és sok embernek segítettél sok fórumon, de most meg kell kérdeznem tõled:
JÓL VAGY? <#vigyor>#vigyor>
Az valószínû, hogy a játékmenete nem lesz nagy korszakalkotó, de a CryEngine2 fizikástúl, nõvényestûl, árnyékostúl, felleg és füsteffektekkel együtt is, még DX9 alatt is, sokkal többet tud.
Ráadásul a Doom3 motornál szerintem már az elõd is sokkal jobb volt, még akkor is ha nem tudott olyan élethû árnyékokat.
Prey = Tuningolt, picit kiegészített Doom III-engine.
Egyik sem korszakalkotó.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://thenamelessphoto.com/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Es nem Low-ot irtam hanem mediumot<#vigyor1>#vigyor1>
kb 2001-ig minden evben kijott egy-egy jatek ahol leesett az allam a
grafikai elorelepestol.Aztan megjelent a Mohaa meg a FarCry es a tobbiek es azota mar soha sem amulok legfeljebb elegedetten nyugtazom, hogy na ez a jatek is hozta a várt szintet. Raadasul nem is nagyon van most jatek kilatasban ami miatt erdemes lenne cserelni. Az ARMA-t leszamitva ,de ki tudja annak mi kell majd.Talan beeri az is egy BF2 szintu geppel.
X1600pro-t meg 25e körül láttam, talán már alatta is.
(Bár forintleértékelés okán most lehet tévedtem ...)
Magyarán az X1300pro érne 16-18e forintot, az X1300 meg 14-15e-t max., csak akkor kinek adnák el jó drágán a beragadt X550, X600, X700 régiségeket?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Én azért írtam az X1300-ast, mert a DirectX 10-es kártyákig egy olcsó, PCI-E-s kártya volt a lényeg a konfig szempontjából...
Értitetek, emberek?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A DX10 esetén nem egyszerûen az effektezés változik meg, hanem az egész rendszer szervezése, ami csökkenti pl a késleltetéseket a kód végrehajtása közben. Emellett ugye WDDM, ami miatt nem is lehet XP alá besuszterolni a DX10-et. Viszont ez biztonsági szempontból jelentõs elõrelépés a hw és driver virtualizáció miatt. Csak az emberek többsége anélkül mond véleményt a MS termékeirõl, hogy utánajárna mirõl is van szó valójában.
Egyébként pedig az újabb Dx verziók mindig minõségi változást jelentettek. A kérdés az volt, hogy szükséged volt-e erre, avagy sem. Ha nem vagy hajlandó új kártyát venni csak azért, hogy mindent maxra húzva játszhass, és beéred medium vagy low beállításokkal, akkor nem kell kártyát cserélned.
bár most az utóbbi pár évben már nem fejlõdik olyan rohamosan a számítástechnika mint elõtte (szerencsére).
http://flickr.com/photos/zolika90/
ez a kartya szerintem jo esellyel palyazik a worst buy -ra 😊 gyakorlatilag 2d-s videkoartya 24 ropiert.. Ennyibol mar majdnem egy 7600gs is kijon kb kb negyszer akkora sebesseggel.
AM2-vel addig érdemes várni, amíg ki nem jönnek rá a 65nm-es procik (év vége felé elméletileg).
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Ráadásul, az üzlet marketingje szimpatikus számomra, a válaszlevelük mindenre kiterjedõ, profi volt.
http://thenamelessphoto.com/