RADEON X Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most ezek mért értékek voltak, vagy a szokásos marketing értékek. A kettõ között jelentõs eltérések szoktak lenni. Az indexnek meg önmagában normális ember nem hisz.

IMYke2.0.0.0
Lám, akkor egy középkatógiájú gép esetében még - elõnyére - csaltam is. Így aztán még inkább nem ajánlott a laptop játékra...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem kis újammból szívtam - HardwareOC, Hírek. De még az Index-en is volt, annak a hírnek a keretében, amiben bemutatták a világ legstrapabíróbb laptopját .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

GanXstaZoleeWrk
Haha ki ne találd már hogy laptop 2,5 órát megy akkuról ha hajtod mondjuk Doom-al 😊)) max! 1,5 óra de még az is sok!

Nekem is van laptop es igencsak zabálja a multimédiás alkalmazás az akkut, pedig teljesítménybõl is visszavesz ilyenkor ha nem kell akkor nem 100%on üzemel.

Olyan laptop ami játékra is jó 500e-nel kezdõdik kb.

GanXstaZolee#2709

IMYke2.0.0.0
Még egyszer, hátha eddig nem esett le neked:
A notebook-odon korlátozott módon fogsz tudni játszani!
1. Ha akkor használod, amire való, akkor max 2,5 órát nyomhatod a használatát.
2. Ha a szabadban, autóban, buszon, repülõgépen, vagy a Természet Lágy Ölén akarsz vele játszani, akkor 2,5 óra, és semmi merev felület, amire kiteheted az egeret hozzá, max. megkérsz egy elég-hülye havert, hogy tartson egy könyvet a kezed alatt...
3. Egy olyan alsó-középkategóriás notebook-kal - amit kinéztél - sosem fogsz élvezhetõen játszani a mostanában és a következõ években megjelenõ über-FPS-ekkel, vagy erõsen shader-központú gammákkal...
4. Tetris-ezni, WarCraft 2-zni már PSP-vel is tudsz, sokkal kevesebb pénzért...

Azt a 250 ezret költsd a PC-dre!

Kérdés, egy "sima" 128MB-os X1300 kártya (Hyper memóriával max. 512M😎 hol helyezkedik el teljesítmányben egy GF6200-128 bites kártyához képest?

De az is jobb mint a mostani gépem. Nézd meg ott van alul. Meg ha minden jól megy a pc-t is újítom egy 3700+ athlonnal, asus A8n-e vel meg egy His X1800GTo iceq3 turbo-val. A mostani gépen is futogatnak a játéok akkor a notin még jobban mennének. Csak nem tudom hogy ez a kari biztos megegyezik az asztali változattal meg hogy ezt is lehet-e a ram-ból bõvíteni.

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

[NST]Cifu
Egyfelõl: nem sokkal, vagy egyáltalán jobb az a notebook. Az X700 Mobility kb. ott van, ahol a 9800Pro. Namost a mai játékokban ezzel sem fogsz élvezhetõen játszani, vagy csak nagyon-nagyon lebutítva. Ezért a 250e Ft-ért egy korrekt, vadonatúj gépet lehet összerakni, 7600GT videókártyával, 19"-os TFT-vel, stb...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Max a memóia nem. De bõvíthetõ, csak azt nem tudom hogy a gyári mellé vagy ahelyett. Meg hogy ez a kari is lehet-e a ram memóriából bõvíteni?

De nézd alul a mostani konfigom annál a notebook jobb amit írtam
FUJITSU SIEMENS Amilo A1667G 01

IMYke2.0.0.0
Errõl is lebeszélnélek - egy átlagos laptop, játékkal 2,5 órát bír, akkuról.
Ha hálózatra akarod tenni, akkor nyilván szomszédolsz, rokonozol - akkor már ott is lehet PC...
Ki a dzsindzsába pedig nem azért mész, hogy a verõfényben Quake 4-ezz...

Szóval, szerintem, gondold át alaposan az egészet!

Oké akkor mit is kérdezzek?

Nem mérvadó, ezek a hivatalos adatok. Egy ilyen cikkben nem lesz benne, hogy a Gipsz Jakab Kft. leselejtezett pipe hibás GPU-kat szerel az olcsó notijába, és így fele a teljesítménye. Ezért kéne utánajárni.

http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_a1667g_01_sulinet
ez a gép sokkel jobb lehet hogy emellett döntök

http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=11009
ez alapján 8-as

Hát ez az, hogy ebbõl nem derül ki. Keress valakit valamelyik fórumon, akinek van ilyen gépe. A Mobility x700-ból van 8 pipe-os verzió, ami nagyjából hasonló teljesítményû, mint az asztali, és van 4 pipe-os, ami meg sokkal lasabb.

Nem az az elsõdleges cél hogy mindenféle játékkal telerakjam. Elvileg lesz asztali pc fejlesztés is. Ez arra kéne hogy ha elmegyek valahova néhány játékkal tudjak rajta játszani.

IMYke2.0.0.0
Tudod-e vagy sem, én a helyedben nem venném meg ezt a laptopot.
Azon te sosem fogsz jól játszani...

És azt honnan tudjam?
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_a1667g_ex_sulinet
ez az a pc

Mielött ilyet megveszel, valahogy nem ártana megtudny, hogy a Mobility X700 az a teljesértékû vagy a felezett verzió?

IMYke2.0.0.0
Amit notebook-ra költenél, inkább PC-re költsd - fejleszthetõbb.

Narancs
Mostani gépeddel mi a baj? Sempron 64 szarul muzsikál? Húzni nem próbáltad?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Mondjuk egy fifa 2006? Vagy Godfather?
Nem tudom hogy milyen a proci a mi benne van egy Mobile sempron 3100+(mármint hogy milyen játékra)

IMYke2.0.0.0
Tömör, és saját véleményem: nem.
Kifejtve:
- a nagy FPS-ek nem fognak élményszámba menni ezen a gépen
- a régi <2D-s, izometrikus> RTS/RPG-k el fognak rajta kotyogni.

Kérdés, egy "sima" 128MB-os X1300 kártya (Hyper memóriával max. 512M😎 hol helyezkedik el teljesítmányben egy GF6200-128 bites kártyához képest?

IMYke2.0.0.0
Ez meg még inkább árnyalja a dolgot... <#hehe>

PH-n srác írt HDR példaprogramot, ami akár R8500/9000-en is elfut, sõt ... átalakizûtva még Voodoon is 😉

Na és mi a vélemény errõl a géprõl?
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_a1667g_ex_sulinet
Alkalmas lehet ez 3d-s gamek futtatatására?
A bõvítés úgy lehetséges hogy a gyári memória mellé vagy ahelyett?
Elõre köszi mégha ez OFF is<#hamm>

IMYke2.0.0.0
Nincs mit. <#papakacsint>

zolo
POnt ettõl félek.De ezek a játékok a 6600Gt-n se fognak süvíteni, lényeg hogy elindúéjanak, úgyhogy valszeg áttérek most ati-ra,mert ez most 34-ért kihagyhatatlan ajánlat.
Legközelebb már úgyis teljes gépcsere lesz, majd akkor visszatérek nvidiára.

Kösz mindent
<#worship>

http://flickr.com/photos/zolika90/

IMYke2.0.0.0
Mindegyik DX9-es játék elmegy rajta.
Az SM 3.0 csak parasztvakítás, és a HDR is olyan feature, ami nélkül lehet élni .
Ettõl függetlenül, kicsit ellentmondásosan: 2006 évvégi, de a 2007-ben megjeleni húzónevek miatt biztosan, az SM3/SM4/HDR/DX9.0/DX10 minimum lesz.

zolo
Engem egyedül a ps és vs verzió aggaszt.Van még jövõje az x800-nak?Tehát arra gondolok hogy amilyen játék bármilyen dx9 verziót támogat az még menni fog,vagy vannak már most is olyan dx9-es játékok amik nem mennek az x800-as szériával?

IMYke2.0.0.0
nVidia GF 6600 GT:

ATI Radeon X800 GTO 2:

GeForce 6600/GT vs. X800 GTO/GTO2:

[NST]Cifu
Esetleg nem lenne azért baj, ha tényleg a 6600GT, és nem a sima 6600 adatait írnád be. 😉

Ugyanis a 6600GT órajele 450/500Mhz, a ram órajele pedig 450/550Mhz (AGP/PCI-E).

IMYke2.0.0.0
Segítek még:

zolo
Az a gáz ,amit pont te is írtál hogy mindenben jobb, csak az a fránya sm3...és nem tudom meddig támogatják a játékok a ps2-t.Ezért kérdeztem mert amúgy nagyon odaver a gt-nek.<#szomoru1>

IMYke2.0.0.0
Itt az X800 GTO:

A döntés a tiéd.
Én nem vennék 6600-ast.

IMYke2.0.0.0
Értelemszerûen a 6600-as tulajdonságait nézd!:

Akkor az jó? Csak akkor kellmég venni a notiba másik memóriát is mert 512-bõl ne nagyon harapdáljon.

IMYke2.0.0.0
SM3-at csak a 6600-as tud. Minden másban jobb az X800 GTO

zolo
Van egy gyors kérdésem,amire eddig senki se válaszolt....
AGP Sapphire x800Gto 256 mb,256 bit 34ezer

vs

AGP Gigabyte 6600Gt 31ezer

Melyikek éri meg jobban mevenni úgy hogy játszani szeretnék és bírja is min.mediumon???

IMYke2.0.0.0
De ott aválasz is: "(512MB Hypermemory, 128MB szerelve)"
128 MB van a kártyán és max 512-re tornázható fel a rendszermemóriával - azaz 384 MB-t a RAM-ból mar le, ha akarod.

IMYke2.0.0.0
A Rendszermemóriából is leharap.

ATi Mobility Radeon X700 (512MB Hypermemory, 128MB szerelve)
Ez mit jelent? 512MB Hypermemory??

[NST]Cifu
OFF: Az õsök földje (most nem tudom a pontos nevét), ahol a szellem-öreg tanit minket, én ezt neveztem völgynek. 😊

ollie
Na jó, én nem játszottam a Q4-el, sõt a Doom3-ban is csak az elsõ szörny megjelenéséig nyomtam. 😄D

grebber
Nincs ez már levan tárgyalva!

Next PC upgrade: 2022

hykao
OFF
Van völgy? Mármint a Földön játszódó egyéb pálya is a báron kívül? 😮
Hat a hl az egy erdekes dolog, helyenkent szep, korszeru graf, helyenkent pedig szinte ocsmany.

A jatekelmenyt nalam rontotta a gyengecske tortenet meg a nemileg oktalan jatekmenet. (gyakran csak azert megy csori ember, mert azt mondjak neki. legtobbszor valahogy celtalan benyomast kelt az egesz)
[NST]Cifu
Milyen világot? Van két pálya (a Bár és a Völgy) ami valamennyire okés, a többi viszont nem üt el semmiben a Doom III.-tól vagy a Quake4-tõl.