RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Egetverõ különbségek teljesítményben azért nincsenek.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ezt írja ki amikor inditani akarom a Catalyst Control Center-t. ilyenkor mi a teendõ?
http://thenamelessphoto.com/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy is a béka feneke alatt van a teljesítménye. Alsó kategóriában majd érdemes lesz venni X1300XT-t, de csak azért, mert a jelenlegi X1600PRO-t nevezik át X1300XT-re, és 20k körüli áron már megéri szerintem.
jah múltkor láttam valamelyik bolt árlistáján egy x1300 at 512mb/256bit 40.000 huf ért nah ebe érdemes gondolkodni
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
lehet az lesz, vagy befigyel egy 6.6os vagy 6.5os verzio 😄 (vagy mittomen megregebbi? 😄)
*megnezi a forumot is! thnx!* 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Én is így jöttem rá, hogy az Oblivion miért fagy a 6.8-as Catalysttel.
mivel nem nagyon latok kimondottan X1K topikot(biztos vak vatyok ^^) ezert ha nem gond megkerdeznek a jelenlevo uraktol valamit, amivel mar 2 napja szivok... rohadt idegesito 😄
szal adott a "regi" kedvencem az Ufo:aftermath... termeszetesen legujabb lokalizalt patch(jatek eredeti ofkorsz)
magyarazkodas on: 😄
-kiprobaltam a gepen tobb videokartyaval... de ezt a jelenseget csak AZ UJ videokartyamon tapasztalom 😄
-termeszetesen nem vagyok noob minden driver, es kartya cserenel drivert cleaneltem stb
-poenbol kiprobaltam, hogy x600(jo volt)-> moddolt x1800GTO(HIS, Iceq3, vivo tehat csuklobol elfogadta a 16 pipas biost es MINDEN JATEKNAL TOKELETES, amit eddig probaltam, csak ennel a tetvesnel nem :c persze rossz volt)-> majd vissza az x600ra es akkor megint hibatlanul kirakta a portraiteket 😄
-kiprobaltam a kisgepemen ahol egy gef3 csucsul, termeszetesen jo!
-kiprobaltam mar 6.7, 6.7 omega, 6.8 sima, es az osszes 12 pipa-16 pipas bios variacioit mar
tehat a kep 😄
(ismetlem, nem huzom a kartyat, csak a pipa van moddolva, de unmoddedben is ezt csinalja 😄)
HOVA tuntek a portraitek? 😄DDDD
ize regebbi drivert nem probaltam, viszont regebi driverrel ugye akkor az ujabb jatekok bugfixjeit bukom el :c
javaslat? 😄
(ERTELMES!)
ps: ha rossz helyre postoltam, elnezest erte, akkor berakom mashova! 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A 600-ról tudom, hogy Unified Shader Modell-es lesz.
Azt gondoltam, hogy már az 580-asba is azt tesznek, így a 64pl értelmet kapna...
WHEN we first time heard that R600 was going to be a big chip we could figure out that ATI wanted to completely redesign the chip and fill it full of lot pipes.
We previously wrote that the chip will have sixty four Shader units but we never realised at the time that the design is actually built around a full sixty four physical pipes. That is what various high-ranking sources are telling us.
In this scenario, unless Nvidia also managed to triple its pipeline count in the upcoming G80, this chip could lose out big time when put against a 64-pipeline ATI offering.
The outcome is still uncertain as we don’t know enough about the G80 to make the final conclusion.
The R600 is scheduled for very late 2006, if all goes smoothly. And, if not, you might see this one in January - probably released by AMD's ATI.
Remember this is a DirectX 10 chip that is an advanced version of the R500 chip the Vole uses in its Xbox 360.
Vagy nagyon félre vannak informálódva, vagy keverik a szezont a fazonnal, vagy ...?
De esetleg meg ITT korbelehet utanuk nezni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
6600 vagy 800GTOkat lehet kapni csak itthon, nagyobb AGPs kartyakat nem igazan.
Meg ami van az X1600Pro/X1300/X700 aztan kifujt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az MSI GF7600GS 43.000. Ha mázlid van, akkor egyébb márkákból (Leadtek, Inno, GigaByte) talán kijöhet 38.000-bõl is. Ugyan ez PCIE-ben majd 10.000-rel olcsóbb.
Lásd leszedett X1950XTX tesztek esete. Igazából engem sokkal jobban érdekel az X1950pro, meg az X1650XT tesztje. Elöbbi viszont csak októberben jön ki, ezért attól tartok, hogy sokkal késöbb lesz tesztelve.
"DailyTech made an error and the launch date is still on for August 23rd, 2006."
"ATI has pulled the Launch Date for the Radeon 1950 Series back to Aug 23rd,"
aztán:
"Availability of Radeon X1950XTX and CrossFire is mid September."
Eldönthetnék végre!