5974
-
#1451 micsoda??
x700 szériából több AGP-s megy el mint PCI-ex-es? -
#1450 hát ja PCI-E terjedést kicsit elszámolták, még mindig sokkal több AGP megy el. :( -
#1449 De nem ritkább mint a X800XL AGP-s. -
#1448 ritka az AGP-s X700 széria mint a fehér holló!
emlékezz csak vissza,hogy milyen lemaradással adta ki az ATI az AGP-set az nvidia-val szemben.. -
MasterJay #1447 Igazából eddig még nem is találtam debrecenben mivel én itt vagyok AGP-s verziót mindenhol csak pci-e-s van. Azt meg el tudnám hozni 21.720+20%. De ez nekem nem jó. -
#1446 nemtom valamivel gyengébb lehet mint a PCI-ex-es testvére szerintem
de mért nem X700XT veszel majd?igaz nehezen lehet azt szerezni... -
MasterJay #1445 Kb mekkora teljesítménye lehet? Ha már a 6600GT-vel hasonlították akkor nem lehet rossz.Az eősorrendet meg sem nézem. -
#1444 aranyos:ime -
#1443 ugytudom jah -
MasterJay #1442 x700pro-bol csináltak agp-st? -
#1441 neaggodj ezeket a VGA-kat elég jól letesztelték! még magasabb hőmérsékleten is -
#1440 Sziasztok! Egy kereszt kérdés. Van egy MSI X800 XT PE kártyám. Érdemes lecserélni a hűtőjét egy hatékonyabbra, vagy elketyeg vele a nyári hőségben is rendesen? Most terhelés alatt 65 fok környékén van, nyáron gondolom ez még +15-20 fok lenne... -
#1439 majd elválik... -
#1438 AMR-re kiváncsi leszek, ha úgy alázza az Nvidia-t mint a siam akkor szép lesz, mondjuk a fogyasztás biztos durva lesz ennél is. -
#1437 512MB-os X800XL -
MasterJay #1436 Igen olvastam a cikket csak ezeket az új technologiákat a fene sem tudja normálisan követni túl gyors. Mi lessz itt?
Kösz a segítséget.
-
#1435 Szerintem meg a HIS jobb :))
HIS Radeon IceQ X850XT Turbo @X850XT PE :))
DB -
NemeSyS1 #1434 Eger, az jo hely. Bár Budapestöl kicsit messze van. Nem baj akkor ugy néz ki az Alienektöl fogok vásárolni. A segitséget köszi! -
#1433 Asus 5PRD2-MVP Deluxe jelzésű, Socket 775 foglalattal fölszerelt alaplapon az eddig ismeretlen ATI RD400 kódnevű északi híd látható. A chipset által támogatott 1066 MHz-es rendszerbusz-sebességnek és a kétcsatornás DDR2-667 memóriavezérlőnek köszönhetően a lap alkalmas a Pentium Extreme Edition processzorok kiszolgálására is. Videokártyák fogadására két PCI Express x16 bővítőhely biztosított, amelyek mellett további két PCIe x1 és három PCI-aljzat található. Az RD400 mellett az ULI M1573 déli hídja kapott helyet, s az egyéb tulajdonságok sorában hat SATA port (RAID-támogatással), Gigabit Ethernet, nyolccsatornás HDA hang, valamint Firewire (PH)
ATI Multi Rendering (AMR) eljárás segítségével semmiféle külön hídra nem lesz szükség a tandemben üzemelő kártyák összekötéséhez, a kommunikációt maga a chipset biztosítja.
-
#1432 ?
nem!
Két pci-e 16x slot és két karesz lesz viszont nem lesz fizikailag összekötva híddal a két kártya hanem az alaplapon belül kommunikálnak majd egymással! -
#1431 egy egri számtech boltban, ilyen kártyákat rendelésre hozunk. -
NemeSyS1 #1430 Te hol dolgozol? Nállatok lehet kapni ilyen kártyát? -
MasterJay #1429 Ja ja, ha van rá pénzed akkor ezt vedd meg!! És garantált a minőség és a teljesítmény! -
#1428 szerintem a legjobb választás. -
NemeSyS1 #1427 Vagy mit szoltok ehhez a karihoz? SAPPHIRE ATI Radeon X850XT Platinum 256MB GDDR3 ViVO (TV-In/TV-Out) + DVI AGP -
#1426 X800-ból 1 db ASUS jött vissza, Sapphire nem panaszkodtak, MSI-s ATI kártyát nem adtam el. -
#1425 az még jó! ne aggódj! jól fut még rajta minden... -
MasterJay #1424 Szerintem a Sapphire az jobb. Nekem is Sapphire van. Bár várd meg Punker véleményét is Ő tudja mennyit vittek vissza Sapphire-ből megy mennyit MSI-ből. -
NemeSyS1 #1423 Igazábol játékra kéne! Ja de nem tudom eldönteni hogy a Sapphire vagy az Msi jobb.
-
MasterJay #1422 "Sapphire Ati Radeon X850XT G3 256MB VIVO (FULL)," azt kérdezted melyiket vennénk. Hát én ezt venném. -
#1421 850 erősebb -
NemeSyS1 #1420 Sziasztok az érdekelne engem hogy két kártya közül melyik teljesitene jobban? Illetve, hogy melyiket vennétek meg? Vagy esetleg tudnátok ajánlani valami jobbat kb ilyen áron? Sapphire Ati Radeon X850XT G3 256MB VIVO (FULL), MSI RX800XT Platinum 256MB VIVO vagy ugyanez asus kiadásban? Köszi -
MasterJay #1419 Na ezt nem értem!
De szvsz gyorsabb lesz ez is mint az sli mert itt, ha jól értelmezem akkor egy kártyán lesz a ket chip míg az sli-nél két kértya hídban. Így fizikailag is közelebb vannak egymáshoz. Vagy valami ilyesmi. -
#1418 Ja
egy kártyás tesztben kemény az ATI!Na most ezekből kettő....
Engem az érdekel, hogy mivel a chipset tudja majd összehangolni a két kártyát kell e venni új vga-at vagy mondjuk már az X800-as sorozat is "összejácccik" -
MasterJay #1417 Kíványcs leszek mennyivel lesz gyorsabb ez a megoldás? -
#1416 és a prohw-n is -
#1415 Ha lehet hinni a hírnek akkor kész az ATI "SLI" megoldása!!
ATI Multi VPU -
MasterJay #1414 Sajnos már az XT sem -
#1413 épp ezt akartam elmondani mint Masterjay...
nem most jöttem le a falvédőről.
9600pro meg manapság már gyenge mint a huzat... -
MasterJay #1412 Lenne egy kérdésem. Ha egy vga ramjainak az időzítésemondjuk 2,2ns akkor azt mire kell érteni a CAS Latency-re vagy másra?