RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Óóó. Itt lentebb olvastam, hogy mi...
Na de mindegy, a lényeg hogy ha kicsit jobb is lessz az x800 képe az azonos teljesítmény mellett attól még nem lett olyan felejtõs a 6800u mint igérgették.
Na de mindegy, a lényeg hogy ha kicsit jobb is lessz az x800 képe az azonos teljesítmény mellett attól még nem lett olyan felejtõs a 6800u mint igérgették.
Törölt felhasználó
Bennem vegyesek egyenlõre az érzések, talán egy kicsit csalódott vagyok (persze ez a leggyorsabb kártya DX9 alatt nem vitás). Valahogy elsöprõ, szénné alázó gyõzelmet vártam minden fronton.
Persze semmi nincs lefutva, új driver is most jön meg minden...
Persze semmi nincs lefutva, új driver is most jön meg minden...
Törölt felhasználó
Both the X800 XT and the X800 Pro require only one auxiliary power connector. The yellow jack next to the Molex connector lets you connect a video-in cable that could lead to the front of the case for a front-mounted video-in jack.
Az nem audio bemenet bazz😄
Az egy külön VIDEO-IN hátlapi panel csatlakozója.
Az egy külön VIDEO-IN hátlapi panel csatlakozója.

Ha másban nincs jelentõs különbség, akkor IGENIS EZ SZÁMíT:

Marketing célokból mindig lesz gyártó, aki pofásabb hûtõvel adja bizonyos extra kártyáit.
Törölt felhasználó
hehe 😊 kevesebb a fogyasztása mint a 9800Xt nek 😊)
Hát ennek már közel akkora, sõtt, talán még nagyobb is (térfogatra, nem sújra) a hûtõje mint a 6800U-nak.
A driverheavenen van.
Gef 6800 U: 11933
X800XT: 11945
Gef 6800 U: 11933
X800XT: 11945
Törölt felhasználó
Anandtech teszt
Vicces, hogy pár teszt van kint, amikor az nvidia 6800Ultra jelent meg, azonnal volt legalább 7 teljes teszt az elsõ órában. Nem látok egy 3dmark03 eredményt se (függetlenül attól, hogy szabad -e hinni neki) a 6800 nál az is volt azonnal.
Vicces, hogy pár teszt van kint, amikor az nvidia 6800Ultra jelent meg, azonnal volt legalább 7 teljes teszt az elsõ órában. Nem látok egy 3dmark03 eredményt se (függetlenül attól, hogy szabad -e hinni neki) a 6800 nál az is volt azonnal.

Nah, nemsokára kint lesz a cikk SG-n is.
Brute force, az biztos😊
Ugyanakkor, ha az NV40 és az R420 különbségeinek átlagát veszem, számomra egyenrangú szinte a két kártya. Mint irtam, az billenti fõleg az R420 felé a mérleget, hogy a hûtése, és a tápellátás igénye JÓVAL szerényebb az NV40-nél.
Brute force, az biztos😊
Ugyanakkor, ha az NV40 és az R420 különbségeinek átlagát veszem, számomra egyenrangú szinte a két kártya. Mint irtam, az billenti fõleg az R420 felé a mérleget, hogy a hûtése, és a tápellátás igénye JÓVAL szerényebb az NV40-nél.
Törölt felhasználó
Jaja, láttam aztán, hogy ugyanazokat linkelték õk is 😊 Én nem onnan vettem 

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
A point of curiosity has been the yellow connector at the the back of the board - this is in fact a VIVO connector as some European system manufacturers like to put video inputs on the front panel of their systems, and this connector easily facilitates that.
Vagyis belsõ VIVO csatlakozó lesz, amelyel a ház elejébe lehet majd kivezetni a videó (ki és?) bemeneteket.
Vagyis belsõ VIVO csatlakozó lesz, amelyel a ház elejébe lehet majd kivezetni a videó (ki és?) bemeneteket.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
És bejelentették: Ati hivatalos link
Az a kis sárga csati egy audio ki/be menet, ugyanilyen van a CD olvasókon is...hogy a vga -ra minek azt nem tudom, de egyre kiváncsibb vagyok...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Hihi...
Én valószinüleg úgy is a jelenlegi kártyámmal fogom végigjátszani mindkettõt, idén már így is többet költöttem a gépemre, mint terveztem...
Én valószinüleg úgy is a jelenlegi kártyámmal fogom végigjátszani mindkettõt, idén már így is többet költöttem a gépemre, mint terveztem...

Hát nemtom. Még ha D3-ban (amivel ugysem játszok majd) 3%-kal gyorsabb lesz az NV40, nekem akkor is szimpibb, hogy halk és 300W táp elég neki... fene se venne 25 ért még tápot is, hogy hallgathassam a ruszki rakéta hangját az NV40-en.
Szerintem hamarosan nagy játék-flame lesz, azt ugyanis az ATi is elismeri, hogy a Doom3 alatt a 6800 lesz a nyerõ. Viszont a Half-Life 2 esetén meg nagy valószinûséggel a Radeon X800...
Még ma lesz SG-re is😊 csak még 3ból levizsgázok gyorsan 1kor, aztán irom is😊 A többi mai hir már megvan ugyis...
Milyen veticsatira gondolsz?
Amúgy a Rage3D-n azt feltételezik, hogy valami audiobemenet a HDTV-s alkalmazáshoz (honnan? hova?). De egyenlõre többet nem sikerült kiderítenem...
Amúgy a Rage3D-n azt feltételezik, hogy valami audiobemenet a HDTV-s alkalmazáshoz (honnan? hova?). De egyenlõre többet nem sikerült kiderítenem...
Hát igen, most aztán lesz verseny.
Az X800 és a Gef6 fej fej mellett vannak teljesítményben.
X800 pro és kontra:
+kitûnõ teljesítmény
+kitûnõ képminõség
+alacsony fogyasztás, nem kell jobb táp, nem kell hangos hûtés
-ps3 hiánya
gef6
+kitûnõ teljesítmény
+ps3
-kibaszott hangos, melegszik
-képminõség még kérdéses...
Az X800 és a Gef6 fej fej mellett vannak teljesítményben.
X800 pro és kontra:
+kitûnõ teljesítmény
+kitûnõ képminõség
+alacsony fogyasztás, nem kell jobb táp, nem kell hangos hûtés
-ps3 hiánya
gef6
+kitûnõ teljesítmény
+ps3
-kibaszott hangos, melegszik
-képminõség még kérdéses...
Na hírek:
-Állítólag a sárga csati nem floppy tápcsati, hanem valami más feladata van (hogy mi az jó kérdés...).
-X800Pro: 475Mhz és 12pipeline, X800XT: 520Mhz és 16 pipeline (Gf6800U: 400Mhz és 16 pipeline)
-Az X800Pro nyítóára 399$, az X800XT-é 499$
-Az X800Pro elvileg még MA megjelenik, tehát állítólag már a polcokon lesz. Elöbb, mint a GeForce 6800... (ha ez igaz....
)
-Az X800XT a hónap közepén jelenik meg
-Biztosan nem lesz benne PS3.0, csak egy kibõvített PS2.0
-A Low-K gyártástechnológia miatt alacsonyabb hõmérséklet és magasabb freki lehetséges, vagyis állítólag a kártyák jó tuningpotenciállal rendelkeznek.
A PS3.0 hiányát fájlalom, még akkor is, ha az ATi szerint egyenlõre nem lényeges a hiánya, viszont a teljesítménye ez alapján igen bivalynak igérkezik...
-Állítólag a sárga csati nem floppy tápcsati, hanem valami más feladata van (hogy mi az jó kérdés...).
-X800Pro: 475Mhz és 12pipeline, X800XT: 520Mhz és 16 pipeline (Gf6800U: 400Mhz és 16 pipeline)
-Az X800Pro nyítóára 399$, az X800XT-é 499$
-Az X800Pro elvileg még MA megjelenik, tehát állítólag már a polcokon lesz. Elöbb, mint a GeForce 6800... (ha ez igaz....
)
-Az X800XT a hónap közepén jelenik meg
-Biztosan nem lesz benne PS3.0, csak egy kibõvített PS2.0
-A Low-K gyártástechnológia miatt alacsonyabb hõmérséklet és magasabb freki lehetséges, vagyis állítólag a kártyák jó tuningpotenciállal rendelkeznek.
A PS3.0 hiányát fájlalom, még akkor is, ha az ATi szerint egyenlõre nem lényeges a hiánya, viszont a teljesítménye ez alapján igen bivalynak igérkezik...
Nocsak, a végén ezen is két tápcsati lett? Hát ez szomorú...
Ezekbõl a tesztekbõl mondjuk pont azok a részletek nem derülnek ki, amelyek engem érdekeltek volna (16xAF esetén mekkora a sebességvesztés az X800-nál?). Mindegy mostmár nem kell sokat várni a valós tesztekig... 😊
Ezekbõl a tesztekbõl mondjuk pont azok a részletek nem derülnek ki, amelyek engem érdekeltek volna (16xAF esetén mekkora a sebességvesztés az X800-nál?). Mindegy mostmár nem kell sokat várni a valós tesztekig... 😊
Azt már látjuk, hogy mindkettõ gyors /NV és ATI/, engem mostmár majd inkább az érdekelne, hogy melyiknek lesz szebb a képe ilyen gyorsaság mellett. Ja és persze az is, hogy nálunk milyen áron lesz elérhetõ... 😊
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
tesztek is vannak akkor?
ha mar "kaphato".. 😊
ha mar "kaphato".. 😊
"Sajnos a boltok polcain még nem találkozhatunk a kártyával, ám az online üzletek már felvették kínálatukba.
A sárkánnyal (talán Godzilla) díszített kártya ára elõrendelés esetén 499 dollár. Az ATI RADEON X800 PRO, az áruház szerint május hetedikétõl érhetõ el."
Forrás:HardwareOC
A sárkánnyal (talán Godzilla) díszített kártya ára elõrendelés esetén 499 dollár. Az ATI RADEON X800 PRO, az áruház szerint május hetedikétõl érhetõ el."
Forrás:HardwareOC
Ezzel is most csak magadat minõsítetted, nem mást.
Btw, fejezzétek már be. Ruby az ATI propaganda anyaga, nem kell rá felállnia senkiének sem. Aki pedig innen offtopic, azt törlöm.
Btw, fejezzétek már be. Ruby az ATI propaganda anyaga, nem kell rá felállnia senkiének sem. Aki pedig innen offtopic, azt törlöm.
Nekemse tetszik!
Sok baromnak meg a Hentai balfaszságokra áll fel!
Mindenki más!
Ez van!
Sok baromnak meg a Hentai balfaszságokra áll fel!
Mindenki más!
Ez van!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Igen, mert nem tetszik ennek a csajnak a pofája. Nem bírom a pöttyösszájúakat. És meglepett hogy valaki azzal kicsinyít le valakit "mire áll a fasza..." miközben egy RAJZOLT csajról van szó!
Te kezdted a 212-esben!Ha neked attól áll...
és nem én folytattam hanem a János666!!
és nem én folytattam hanem a János666!!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Figyi te IQ császár, a dolog ott kezdõdött, hogy belinkeltem két képet az ATi cyber-üdvöskéjérõl (ami ugye az X800-hoz még hozzájön valahogy), erre a végére kilyukadtál ide. A magánéletem pedig IRL meglehetõsen jól elvan, nem kéne itt hülyét csinálnod magadból...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!