5974
-
#1892 Jééééézusom! Szerintem, hagyjad az egészet. Majd egyszer rájössz!
-
#1891 bazzee te tényleg nem olvasol? -
#1890 mostmár megint nem értem... nem PCI-E-s mindkét megoldás? Vagy Te mire gondoltál? -
#1889 A technológiai alap sem azonos!
-
#1888 HTX :) várj egetrengető logikával rájöttem: SLI-nvidia, Crossfire-Ati. Na? :D Egyébként akkor gondolom csak az elnevezés más, és a technológiai alap ua.
[MOSTMÁR KURVAJÓL ÉRTI ] -
#1887 -
#1886 Olvasok is, de az ATinál Crossfire van, ergo az nem SLI ugye? Most a SLI és a Crossfire azok mik? Technológiai elnevezések, vagy a cégek által kitalált fantázianevek? -
#1885 Aha :) főleg ha tudnám mire írtad "mert az biztos, hogy technikai megoldásokban valóban jobb!!"-ot ^^ -
#1884 #1878
ne csak nézz olvass is :) -
#1883 teljesítményre értve!
mert az biztos, hogy technikai megoldásokban valóban jobb!! -
#1882 A SLI nem csak az nVidiánál van? Vagy az ATinál is ugyanígy hívják a duplakaris megoldást? -
#1881 Ja!
Ahham!
Single vga-val 3DM05-ben 6200 nekem elég...... ;-D
Csak mindenki arról híresztelt mennyivel jobb mint az sli, én is ezt vártam és mégse! -
#1880 Szeretnéd, ha csak egy ennyit tudó géped + VGA-d lenne...!
-
#1879 jó az. -
#1878 Azé ennél többet vártam volna!
nem nyűgöz le -
#1877 nekem nem kell elmagyaráznod az ATI-nak a crosfire-ét!
Majd meglátjuk ősszel,hogy kapni fogsz-e x850Xt-t újonnan! :)
akkor mjd visszatérünk erre ősszel!csak emlékeztess rá!
ha kiadja őssszel az Ati az új kártyáját!?? -
#1876 Hát te nem beszélsz, mert eszedbe se jutott!
De jó lenne, ha átgondolnád, milyen hülyeségeket írogatsz be ide...
Azt ugye tudod - ha nem, most megtudod - , hogy az ATI termékek képesek egymással működni Crossfire-ben. Ebből adódik, hogy egy megfelelő, lehetőleg CF-t támogató [de egyes nForce4-es lapokban is műxik] alaplapba belehelyezel egy
- X800XT (PE) vagy X850XT (PE) Crossfire kártyát
- mellé pedig egy sima X800-sorozatú, vagy X850-sorozatú kártyát és élvezed a két kártya nyújtotta előnyöket.
Ebből az következik, hogy a CF-képes ATI kártyák életkora megnő!
Ha valamit nem értesz, olvasd el újra a fentieket, és újra és újra és...
-
#1875 így van lesz ami lesz -
#1874 ki beszél itt a crossfire-ről!
és hidd el nekem el fognak tűnni -
#1873 Nem vagy észnél ennél a résznél?!
Az X850, X850XT, X850XT PE a Crossfire-ben úgy megszorongatja a GF6800-akat és túlhúzva még a 7800-at is megijeszti, hogy nem fog egy hamar eltűnni!
-
#1872 Majd év végén kideül mik lesznek és mik nem. -
#1871 Én csak azért írtam mert ha kijön az új ATI nem sokáig fogod látni az x850xt-t! ennyi
a többit már nem mondom mégegyszer el :)) -
Zsoldos #1870 haaat.. Szerintem hagyd abba gyorsan , par nap es ugyis elfelejtjuk :) -
#1869 ez magyar szólással azt jelenti amit Te leírtál a #1866-ban -
#1868 na mindegy ezen nem fogok leállni vitatkozni!
hülyeséget nem mondtam -
#1867 Csakhogy te nem ezt mondtad, hanem ezt:
azért vonják be mert ne a régi sz@rokat vegyék henm az újjat!
Ez pedig szintiszta sületlenség... ennyi. -
#1866 Ez teljesen más dolog!!!
Semmit sem vonnak be!
Max. a kereskedő már nem foglalkozik vele, és kész. A legtöbb bolt nem tart raktáron csúcskártyát, mert ahhoz túl drága, hogy a polcon porosodjon, ezért csak előrendelést vesz fel, elmegy a nagykerbe (v. megrendeli onnan) és így kapod meg (kivétel pl. a Mistral). Miután kijönnek az új csúcskártyák, a kereskedő tudja, hogy felesleges foglalkoznia a régi csúcskártyákkal, mert a kutya sem fogja keresni őket, ezért kerülnek le az árlistákról... -
#1865 5950Ultrát nem találtál?
szörnyű -
#1864 most ezt kerested?
akkor inkább azt mondom hogy már nem fogják gyártani tovább a csúcskártyákat ha kiadnak egy újat!
így jobb a megfogalmazás? -
#1863 kapsz még 9800Xt-t?
A Mistral árlistájából:
VGA GECUBE RADEON 9800XT 128MB (400/650/256b) 2ÉV / 36.992 / 46.240
Szóval nem vonnak be semmit, az viszont elképzelhető, hogy a kereskedőn rajta maradnak a túlhaladott kártyák (mint a 9800XT pl.). -
#1862 Hát Te le vagy maradva kisapám!
azért vonják be mert ne a régi sz@rokat vegyék henm az újjat!
itt egy példa rá: amikor Én vettem a VGA-mat akkor volt 58k az MSI5950 ultra pedig 130k.De ekkor már kiadták a 6800Ultrát! nem telt el egy-két hónap és el is tűntek a polcról az 5950-es Ultrák!
Remélem így már érthetőbb!
De ha nekem nem hiszel akkor csak olvasd el ezt!
idézek:"Felmerül a kérdés: vajon az új király érkezése hogyan befolyásolja majd az eddigi csúcskategóriás grafikus kártyák árát? Mivel a GeForce 7800 GTX a GeForce 6800 Ultra helyére érkezett, ezért annak az árát valószínűleg lejjebb szorítja majd, hiszen ki venne jóval lassabb (már ha lehet ezen a szinten lassúságról beszélni egyáltalán) hardvert ugyanazon az áron. Az árcsökkentéstől viszont nem kell túlzottan belelkesedni, a GeForce 6800 Ultra valószínűleg nagyon gyorsan eltűnik, átadja a helyét az utódnak."
De kérdezd meg Punkert meg aki számtechboltba dolgozik,hogy ez igaz ez?
minden évbe így van!
A Te 9600-odat azért nem vonták be mert vitték mint a cukrot anno!
Most így lesz a 6600GT-vel!Jó ideig látni fogod az árlistákon! :)
Hát az X800Kl talán lejebb megy!Én is arra várok hogy a 6800Gt ára csökkenhetne már! -
#1861 Hát szerintem már csak azért sem vonják be ezeket a mostani csúcskártyákat mert akkor mi mi maradna??Az újakért nemfognak kiadni 130000-et.
De te tudod én fogok venni X800XL-t az biztos. -
Zsoldos #1860 Nezzuk csak, szoval megkerik a boltokat, hogy a kintlevo peldanyokat hozassak vissza, fisszafizetik nekik az arat, majd mikor megerkeznek iratmegsemmisitobe dobjak oket, es tobblet-kukakoltseg is keletkezik.
A masik lehetoseg, hogy a kinti peldanyok elfogynak utanpotlas hianyaban, es a profit megmaradt..
Melyik a valoszinubb? :) -
#1859 kapsz még 9800Xt-t?
nem
Fx5950 Ultrát?
nem
nalátod!
a csúcskártyákat bevonják mint a huzat...
reménykedjél (ha ősszel akarsz venni x850Xt) hogy ne vonják be! -
#1858 Miért vonnák már be? -
#1857 mért mit csinálnak vele?
megeszik? -
#1856 Bevonják lol.Nemtudom honnan szedted ezt.
-
#1855 Hát a nyárral igazad van de szerintem év végéig nem jön olyan game ami ne lenne játszaható a mostani vga-kal. -
#1854 vagy lemaradsz róla és bevonják azokat! -
#1853 reménykedjünk benne! hogy lemennek a mostani árak!