RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

) és se kép se hang!
Szal szép csíkos fekete fehér képet ad és ennyi.
Vissza a garin belül......
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Szeptember 21-én három grafikus processzort mutat be az ATI.
Az ATI szeptember 21-én kedden jelenti be az NVIDIA GeForce 6600 sorozat felfelé ívelõ karrierjét megnehezíteni hivatott Radeon X700 grafikusprocesszor-családot – írja a The Inquirer. Az új GPU – amint írról korábban hírt adtunk – háromféle változatban kerül piacra.
Az NVIDIA GeForce 6600 GT ellenfele az X700 XT lesz, amely 500 MHz-es órajelen üzemel 1000 MHz-es GDDR3 memóriák gyûrûjében. A chipre épülõ kártyák ára 249 dolláron állapodik meg – ez éppen 50 dollárral több annál, mint amit az NVIDIA kér megfelelõ modelljéért. Az XT 8000 körüli pontot ér el a 3Dmark03-ban.
A Radeon X700 Pro teljesítményével – 7000 pont 3Dmark03 alatt – a GeForce 6600 GT és standard modellek közé ékelõdik. Ez a chip 420/864 MHz-en mûködik majd, a kártyák ára pedig 199 dollár lesz. A trió leglassabb tagja a 149 dollárért kínált standard Radeon X700, amely 400/600 MHz-es órajeleken fut majd. Ez a chip 6000 pontot tud 3Dmark03-ban, ami a közvetlen konkurens GeForce 6600-énál jobb eredmény.
Az új chip pontos specifikációi egyelõre nem ismertek. Sejteni lehet ugyanakkor, hogy a TSMC üzemeiben 110 nanométeres technológiával gyártott X700 nyolc aktív pixel-futószalaggal és hat vertex-egységgel rendelkezik, és az X800-asokhoz hasonló funkciókkal (Shader Model 2.0b, 3Dc stb.) fog szolgálni.
info😛rohardver
Next PC upgrade: 2022
És végszó, hogy ha lessz GPU plugin a SETI-hez én fel fogom tenni, félreértettétek a mondanivalóm.
#807: Mondtam hogy ettõl függetlenül nálam is keresi a mosógépeket a légköri zavarban.

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bár én ezen nem tudok mosolyogni...
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
)A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
pl assemblerben is sokszor gyorsabb kodot lehet alltalaban irni, megis az egyre magasabb szintu nyelvek fele halad mindenki, mivel nem eri mar meg a raforditott ido, vegyen inkabb mindenki gyorsabb procit.
meg maskerdes, hogy kinek eri ezt megcsinalni
A célprocesszor is szép álom, csak nem így mûködnek a dolgok. A CPU-nak mindig van feladata, és ha mindenki gépében van videokártya úgyis, akkor miért ne legyen átadva neki néhány feladat? Fõleg úgy, hogy 6-10x teljesítményre képes, ha az adott program megfelelõen lefordítja neki az adatokat.
A hardveren meg nem direkt ezért változtatnak... ez csak 1 elõnye lesz.
És mindnek az alapvetõ hátránya egyelõre, hogy az AGP interfész kötöttségei miatt a GPU-tól igen lassan tudják csak visszanyerni a feldolgozott adatokat. Ugyanis, ha nem grafikai célra alkalmazzuk, akkor ugye valahogy vissza kell juattatni a RAM-ba a GPU által feldolgozott cuccokat. (pl hangfeldolgozás)
Noha a GPU akár 6-10x nagyobb számítási teljesítményre képes, egy optimalizált kód esetén, mint a CPU, az AGP lassúsága mégis egyelõre használhatatlanná teszi ilyen célokra.
Na ezen is változtatni fog a PCI Express.
Egyébként a sávszélesség is ott van, pl. szervereknél, hálózati kiszolgáló egységeknél (ahol már 10Gbit-es hálózatokról beszélnek), de a különféle vezérlõkártyák esetén is. A PCI-Express a 10Ghz-es procikra, és a sokkal nagyobb sávszélességû memóriákra van már felkészítve a rendszer, tehát egy ideig nem ez lesz a fejlõdés korlátja.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Csak kamu volt..
Vegyétek nyugodtan jó az.
De legalább lett egy jó kis vita.
...
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Itt nem csak az AGP port leváltásáról van szó, de a PCI port leváltásáról is, csak ezt valahogy mindenki elfelejti...
Tehat nem ertem, hogy miert javitasz ki.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De tényleg nem értem hogy egy egyszerû kis magyar emberke hogy világosíthatná fel a népet arról hogy az ATI-s munkatárs mit súgot meg a haverjának a kártyáik hibáiról. Ha nem akarta hogy olyan is halja aki nyilvánosságra hozza akkor te sem tudnál róla, vagy te ilyen belsõbb haveri körökben forogsz az ATI-s munkatársak között? Ez csak egy legenda, nem is kamuhír csak légbõlkatpott mese amit utólag kapcsoltak a szeméjhez.
Szal ez a hir kamu.
Odaig rendben van, hogy az antireklam is jo reklam, de azt hogy a sajat termekeikrol , amibe szazmilliokat invesztalnak nem fogjak lehuzni, hogy nem szabad vasarolni.
Sajat magukat nem fogjak megkarositani, miutan legyartanak mar nagytetelben ilyen kartyakat.
Erre mondtam azt, ha egy alkalmazottuk ilyet terjesztene, hivatalosan, vagy nem hivatalosan, akkor mar abban az oraban bucsut mondhatna az allasanak.
Nem volt szándékos.
"Az ATi-tól tudom, hogy a jelenleg piacon lévõ PCI-Express-es kártyák, még nem a legjobbak. Aki teheti inkább AGP-s kártyát vegyen, addíg, amíg a köv. verzióval rendelkezõ PCI-Express-es kártyák ki nem jönnek"
Majd a gyartok tobb milliard ertekben legyartatnak elso generacios VGA PCI-Express kartyakat, es kozben nem hivatalosan azt terjesztik, hogy "kedves vasarlo ne vegyen ilyet".
Hat ez eleg rohelyes lenne.
Nem azt mondta, hogyne vegyék, hanem azt hogy még érdemes várn vele egy kicsi.
Bocs, hogy ezt nem az újságból tudom..
És én ezzel be is fejeztem.
Nem azt mondta, hogy szar, hanem, hogy, meg nem érdemes megvenni, mert még nem tökéletesen mûködik.. Érdemesebb AGP-s kártyát venni még egy darabig.
Arra, meg hogy ezt elhiszed, vagy sem teszek rá...
Ez az igazság
Pffffff
pff
Mert ezt en ugyan nem hiszem el addig.
Majd a sajat allasa vaftgy cege ellen fog ilyen dolgokat nyilatkozni.
"Ha" ilyen megtortent volna meg aznap felmondtak volna neki.